Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 8:57:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flašonek, a ti maš pojma tut iz gradbene plati al sam arhitekturne? In še to, a si draga ? jaz sem bolj ko ne arhitekt- sam sem pa obkrožena z gradbeniki če to kej nuca draga? odvisno koga vprašaš, mnenja si niso enotna
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 3.5.2011 8:58:20 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 9:02:03
|
|
|
|
koala.cek
|
flaška - a ti si se tako preselila ? z otroci ? če sem te prav razumela....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 9:14:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek flaška - a ti si se tako preselila ? z otroci ? če sem te prav razumela.... ja, čisto pravilno si razumela...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 9:15:58
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, se še jaz javljam po nekaj dneh. Sva bila za vikend brez mulca-je brez težav preživel tudi dve noči pri babici, ni bilo nič krize. Edino doma je zdej ponoči malo kriza, se več zbuja, ampak ok-samo da je na počitnicah vse ok Čestitke vsem rojstnodnevnikom-malim in velikim. Pri nas se je zdaj ravno dobro začela sezona rd-jev. Ta vikend ma fešto moj pa njegov brat (dvojček), potem pa že kmalu tašča pa sestra od mojga, moj brat, stric, moj mulček, teta od mojga, jst...bo treba kej športat ob vsej tej hrani Aja, trma-pri nas je na vsakodnevnem meniju. Jo še nekako hendlam, edino ne vem, kako naj dosežem, da v napadu besa ne razbije vsega okoli sebe. Smo v enem mesecu ostali brez treh krožnikov (plus en pri tastu). Za izpade v javnosti se pa ne sekiram-se mu lepo nasmehnem in čakam, da mine (če sploh mine).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 9:31:52
|
|
|
|
petrazg
|
oj... babnce ... Otroci v vrtcu, da se mami malo odpočije... Služba...ne bom niti komentirala.... vse po starem ... Zoja... zlato, madonca... bodi vesela... sej samo tu še vrednost ne pada Je pa vseeno boljš, kot kakšna igrača, ki jo lahko čez en teden v smeti vržeš, ker razpade... Flaska... kdo ti pa Majči čuva? Pa vsaka čast, da zmoreš... Igrišče pri CD je med bloki, pa lepo so klopce. Lahko se zmenimo za zmenek tam ja... Mc je pa itak čisto blizu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 9:41:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Petra, privat sem našla. Hvalabogu. Zadnji moment, ker tu nikogar ne poznam in je bilo kar težko izvrtat kje se čuvajo malčki... Sem imela res srečo. In hvala... Večini je moje guranje čisto samoumevno... Pač ne vedo kako to izgleda... In žabe, menite se za petke pliiiiiis, ker bi se tudi jaz prišla igrat (beri: mastit v MC, tamale pa na igrala)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 10:04:37
|
|
|
|
ledenka
|
jutro ja, dejmo se pol za kak petek zmenit... sam ne vem, kak ste z RDji o zmajčkov? mi mamo družinsko v četrtek, če bo gospod soprog mel cajt, širša zasedba bo pa v nedeljo. če bo. moja mat se je spet neki ponujala, da bi mel pri njih piknik... ne dojame, da je meni zoprno v njihov konc hodit mah brez veze.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 10:05:52
|
|
|
|
petrazg
|
Zelo samoumevno, ja. To sigurno mislijo taki, ki nimajo otrok, ali pa imajo babice, ki jim čuvajo otroke, hodijo po otroke v vrtec in jim še kaj skuhajo. Meni včasih kar dol vse pade in ne vem, če imam še energijo za naslednji dan. Itak iam pa vse svoj namen, a ne... Komot se tudi zmenimo za kakšen petek, da se lahko prideš še ti bajsat k nam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 10:12:00
|
|
|
|
koala.cek
|
ja, samoumevno. pišuka, jest sem dones tako utrujena, da samo sedim za mizo in rešujem številke. imam tak ljubi mir, al pa se mi vsaj zdi. pa občutek imam, da sem teh 10 dni samo kuhala, pomivala, stregla...naši fantje so skoz lačni in skoz mora bit kej za jest. a imate ve tudi tak filing ? ko smo se zadnjič vračali iz morja, smo šli v mca. češ, da mi doma ne bo treba kuhat. po cca dveh urah, sta bila tamaladva lačna. tavelik je prišel notri in me spraševal, če bom kej skuhala za večerjo. in sem šla ven vlečt, meso, juho, solato, .... noro. da ne govorim, koliko denarja zdaj pustim za hrano. ne vem, ali se res pozna še dva otroka, al kaj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 10:15:58
|
|
|
|
petrazg
|
Koalčka, a tole za hranjenje si od mene prepisala Moja dva sta tudi lačnaaaaa... Skoz bi nekaj jedla. Skozi ves dan... In ja, tudi pri nas zapravimo več za hrano... Mislim, da skoraj toliko pojesta kot jaz čez dan.... Sta po očiju.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 10:24:42
|
|
|
|
betty.ford
|
naša jesta kot piščančka. kakšen dan me presenetita z lakoto. me moti, ker se večkrat zgodi, da moram za njima jesti (ker mi je težko stran vržt ) - flaška, petrazg, saj je 1x letno 25. marec, pa je takrat vse poplačano razumem. sicer priznam, da nisem trenutno v takšni situaciji (HB, ker absolutno ne vem, kako bi zmogla - bi se mi popolnoma teplo s službo in verjetno tudi s financami) ampak ženske (ne vem od kod) imamo enormne vire notranje energije, ki poganja družinski stroj. ledenka, mi za rojstni dan predvidevamo piknik - v kolikor se nam ne bo izšlo z željenim prostorom pa bomo kar doma. stanovanje je majhno, a bo že zdržalo. na srečo nimamo luxuzno opremljenega tako da škode ne bo opaziti mojim se ne mislim basat, ker bo vse cvetelo pa zelenelo in tja razigrana otročad res ne paše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 10:59:22
|
|
|
|
ledenka
|
zeeeeeh! moja storilnost je čist popraznična... nisem danes za delat. pa kup telefonov moram opravit. se je moj ljubi soprog odločil, da bo dal delat vse za bajto enemu frendu, ki ureja take prenove... tako da moram moje mojstre odpovedat pustmo to, da bo to sedaj stalooooo, ker tip dela take bolj dizajnerske varjante (bana bo ziher stala tolk ko cela oprema za kopalnico, ki sem jo jaz zbrala). ampak če misli tako, pa naj bo... sam pol se bojim, da bo stanovanje dizajnersko, za revijo, ne pa dom.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 11:01:38
|
|
|
|
ivanamdb
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan flaska = wonderwoman!!! ja vem da ti se zihr zmesa, ampak res si wonderwoman! betty je lepo (kot vedno!) napisala da zenske vedno najdejo notranje vire energije...tud ko mislis da si v "rezervi" se se neki energije najde. hm...hrana...moja poje.... tudi ona bi non stop neki jedla...ampak samo ono kaj si ona zeli... ce ji das sendvic, si uzame sunko, kruh in sir pa ti da nazaj .... vceraj sve sle v pekarno po frisn kruh, in ko je vidla gospo je zavpila "preeeeeceeeeeel" in ji je gospa seveda en podarila drugac...danes nc ne delam...koferi se na pol za odpakirat...ampak dala sem kuhat frisno zupco, zdaj grem marinirat za curry, in potem...ce se da...se ene muffine naredim....(ne da mislit da se okna perem in sesam stanovanje... ...na nivoju stale smo). majana zs na fb!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 11:55:41
|
|
|
|
betty.ford
|
mmmm, ivana, kako mora dišat v vašem stanovanju! sama si bom verjetno pripravila samo solato pa donat bom pila zraven... se me bodo stranke kar izogibale danes sem malo v red spravila naš brlogec, tako da bodo fantje imeli kam stopit, ko pridejo domov. pa zmajčicam od lake in Blue* čestitam ob rojstnem dnevu! vsekakor izkoristite današnje sončno popoldne in radi se imejte! saj paše biti malo brez mulčkov, a če jih spet nič ne vidiš, tudi ni prav fajn občutek. in pa: pomaga, če si večkrat na dan rečete, kako krasne ste! in to dejansko ste!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 11:59:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford pa zmajčicam od lake in Blue* čestitam ob rojstnem dnevu! T in G, vse najboljše
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 12:12:54
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford pa zmajčicam od lake in Blue* čestitam ob rojstnem dnevu! T in G, vse najboljše Vse naboljše bejbiki!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 12:29:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Se pridružujem čestitkam za G, T sem že voščila. Madonca, zdej pa sploh ne bom sledila vsem tem rojstnim dnem, že vidim Ivana, dej no dej, če je kdo wonderwoman si to samo ti. Jaz bi že zdajvnaj podlegla takemu tempu. Je pa res da sem zdaj začela popolnoma drugo življenje in je naš vsakdan popolnoma drugačen kot prej... Edini problem je komunikacija z drugim bregom... Upam da se bo enkrat izboljšala, zavoljo malihdveh... Čeprav dvomim. Če gledam povprečje zadnjega leta...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 12:34:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zeeeeeh! moja storilnost je čist popraznična... nisem danes za delat. pa kup telefonov moram opravit. se je moj ljubi soprog odločil, da bo dal delat vse za bajto enemu frendu, ki ureja take prenove... tako da moram moje mojstre odpovedat pustmo to, da bo to sedaj stalooooo, ker tip dela take bolj dizajnerske varjante (bana bo ziher stala tolk ko cela oprema za kopalnico, ki sem jo jaz zbrala). ampak če misli tako, pa naj bo... sam pol se bojim, da bo stanovanje dizajnersko, za revijo, ne pa dom. Dom ustvarimo ljudje, ne oprema, tako da ni bojazni In betka, hvala za te besede Vsem vam- hvala, paše kaj takega prebrat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 12:38:01
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford pa zmajčicam od lake in Blue* čestitam ob rojstnem dnevu! T in G, vse najboljše Vse naboljše bejbiki!!! cestitke tudi od mene! ah dej ti flaska! kva moj tempo?? sedim doma, kao neki delam ce se mi da, medtem neki kao skuham spet ce se mi da (ce ne se kaj najde v zamrzovalniku), pa mal oropam hladilnik, ce se mi da grem neki kupit stacuno, D v vrtcu, "velik otrok" v sluzbi....men se zdi da sem jst tanajbolj komot tuki. ja se cajt za it kofetkat na desperate housewives morning najdem! vi punce pa vse greste v tapravo sluzbo po cel dan, pa sele potem greste v stacuno, pa stvari rihtate po hisi, etc.etc.etc.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 13:00:37
|
|
|
|
maja1488
|
Flašonek, a drugi breg je v Lj ostal? Upam, da se poštima kot se mora in da so ti dnevi dosti lepši kot prej! Grem, me lulat tišči.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 13:08:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flašonek, a drugi breg je v Lj ostal? Upam, da se poštima kot se mora in da so ti dnevi dosti lepši kot prej! Grem, me lulat tišči. Tako je, maja. Hvala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 13:52:38
|
|
|
|
ledenka
|
flašonka, naj se zadeve poštimajo, da bo komunikacija tekla... sem pa eno novičko zvedla, ki je ne smem dat na FB spet bom teta enkrat januarja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 13:54:21
|
|
|
|
majana79
|
o babuške! vse naj naj slavljenkam! pa seveda pogumnim mamicam, ki so zdržale 2 leti in bodo še nadaljnjih žnj ženske smo itak superiorna bitja, pa če se moški še tako duvajo, kako oni delajo 'moška' dela, tko da, rispekt vsem, ki imate 2 pa ste al same al pa velikokrat same... drugače sta pa danes napisale skoraj toliko kot v dobrih starih porodniških časih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.5.2011 13:57:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
OMG, sami dojenčki! Mi kar slabo rata ko pomislim na dretje prvi dve leti Nič fouš, kar naj jih drugi imajo. Ledenka, vseeno- čestitke da boš teta, to je najbolj lušno. Ko se dretje začne se samo posloviš
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?