Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 25.4.2011 22:13:01
|
|
|
|
sjmm
|
TANČI...EN KUP SAM ZATE V SOSEDNO VAS jz začnem s kakim lekadol c, pol pa se naflosam okol in okl ušes in sinusov, po vratu s tea tree kremo in vmes zamešam še kremo materine dušce...sej ne učinkuje u pol ure, sam pomaga in blaži pa ...sam to ene 3 dni, čeje pa huje...pol pa kr do D...pa naj hitr mine
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 8:37:35
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 8:43:56
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - super, da si se odločila, da greš na faks tanči - upam, da boš čimprej uredu ajvy - imaš pa res super princeske. Upam, da ste lepo preživele dan petrušk - nič se nesekiraj če nimaš mleka, bo vseeno zrastel v velikega korenjaka onasis - lepo da si se malo oglasila katjuša - moj se je odloču, da bo kr naš voz sabo vzel na dopust, da bom lahk js hodla rolat. Tako da hvlaa za ponujeni voz.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 9:28:41
|
|
|
|
sjmm
|
dan! nočka kr ok, sam mau kratka k sm spet predolg na netu visela in gledala eno osladno nadaljevanko moj je šu kmau spat...še zmer not prnaša uno kratko noč s petka na soboto smo spakiral fanta...k gresta za 2 dni u Semič na vikend...sej mi je kr hudo, sam sej bosta uživala...upam, k gresta tud sestrična in bratranček...sej nismo mogl verjet ko sta jih ata in mama povabila...no, ja 2 dnise bodo že poštimal drgač pa dons šoping dan, moj sicer dela, Saška pa gre mau s prjatlcam naokol po Ljubljani....tak d na konc ostaneva Majki in mami upam, da mi uspe mau pospravt.....sem pa bla pridna med prazniki, čeprav je bil polno zaseden jedilnik...sem šla še eno kilco dol ...zgleda d kr pomaga večerni điro tko, no...fajn dan imejte, pa se še kej tipkamo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 9:29:33
|
|
|
|
sjmm
|
brkn..mmmm, hvala za kofetek
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 11:27:00
|
|
|
|
Čebel@
|
dan mir in tišina ....cca. pol ure,pol bo pa mali že lačen .....pestro dopoldne za mano-vsa čast vam,ki imate več otrok ali pa ki jih imate doma ponoči se sploh nisem naspala ...vse skupaj se mi že krepko pozna na mleku-imam ga le še za crklanje ....ah nimaš kej-vsaj vem da sem se trudila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 11:33:41
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy....super da ste preživele lep dan ....imaš ta teden dopust,ali si normalno v službi? kolumbo.....uživajta s sošolko katjuša.....sej ne da se mi ne učit ...ampak imam motivacijo(zaenkrat še ).....vem da imam šanse za boljšo službo,več €,boljši urnik,..-to se pa že skorej splača potrudit a ne sjmm......kam pa sta šle po uhanček?....a to delajo tudi v navadni zlatarni?.....takrat sem šla na zmajski most,ampak me sedaj ne vleče tja ker ni nikjer za parkirat .....z Majkijem fino šopingerajta ......moj dec je tok siten če mu kakšna ura manjka brkn.......kako magisterska?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 17:42:32
|
|
|
|
tanci29
|
hej bejbe hvala za nasvete sem čist obležala tako da sem šla danes do dohtarja in dobila antibiotik hiconcil na 8 ur...ušes sploh ni vnet, mam pa tako grdo po grlu da me zaradi tega bolijo ušesa...še sline ne morem požirati tko da mam naštimane kozarčke in ven pljuvam...energija na nuli...aja diagnoza gnojna angina saški in florjanu želim vse najlepše za rojstni dan zdaj grem pa naprej ležat ker sem že čist out
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 17:49:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej bejbe hvala za nasvete sem čist obležala tako da sem šla danes do dohtarja in dobila antibiotik hiconcil na 8 ur...ušes sploh ni vnet, mam pa tako grdo po grlu da me zaradi tega bolijo ušesa...še sline ne morem požirati tko da mam naštimane kozarčke in ven pljuvam...energija na nuli...aja diagnoza gnojna angina saški in florjanu želim vse najlepše za rojstni dan zdaj grem pa naprej ležat ker sem že čist out hitro okrevanje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 17:57:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan mi smo ok ... počitniški ... ati pa v službi ... zdaj mu še vreme s.e.r.j.e... ga je danes dvakrat namočilo ... navihani in žalostni, ker ne morejo ven ... že cel dan lije ju3 dopoldan gremo na turnir U-6 (Tian in Mai), popoldan pa v Zlatoličje, turnir U-10 z Marinom ... pestro & nogometno uživajte v počitnicah
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 18:02:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 18:05:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čebel@... a mi pripneš link s smiley ... mi tisti več ne dela ... hvala
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 26.4.2011 18:07:14 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 19:10:52
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke........ Vsem,tistim ki rabite pikepoke ,za vsako en cel vagon.. Majchy-Super truper,da si se odločila za fax....pa za trgovinco...bravo baby si polna zagona,elana,moči in življenja Katjuša- jaaa...dejmo se zment pa se dobimo enkrat tam.......... tale post pišem že cel dan ......če ga po sploh potegnilo...... Pozdravljam VSE!!!!!!!!!!! Aja....letos imam pa čisto svoje rože na balkonu,čisto po svojem okusu wiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 19:41:05
|
|
|
|
Čebel@
|
mir in tišina ......oba mulčka pančkata ....jaz grem pa večerjat in pod tuš ......prejle sem zagrabila 2 tačrni vreči in šla v otroško sobo....v eno sem metala stvari za v smeti,v tadrugo pa igrače(tudi plišaste) za v klet-ko bo kakšna akcija za zbiranje,jih bomo pa podarili tanci......revčka tamika.....čist ste bizi .....u bogi ati-upam,da se zarad dežja ne bo prehladil .....nimam več tistih linkov-jih bom ob priliki poiskala salt..... za rožice......sem ti zadnjič pozabila napisat da sem tooook vesela za odločitev za
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 26.4.2011 19:42:05 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 19:46:01
|
|
|
|
SURF
|
No...to glede me samo drži.....bomo videli....nič še ne planirava .........
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.4.2011 19:48:02
|
|
|
|
sjmm
|
dan! no,čer! Saška se še potepa, Jana in Mihca ni od zjutraj, pa ju že pogrešamo, Majki kr hodi v njuni sobici in pravi...šla sta, šla sta...sej Jan je šeu ful težko, je še Majkija slikal za na gsm...no, sej se majo kr radi tile moji lubčki ....sicer pa v četrtek se že vidmo nakupili smo, dons ni blo neki ful velik...se vidi d vsi neki hujšamo...v košari sam hrustljave ploščice, riževi vaflji, polnozrnati makaroni, lahki jogurti, ribe hja, zdej bo treba še mau pod tuš, Majki gleda Florjana čebelc@...upam, da se ti uspe kej spočit, pa res si imela železno voljo s temle dojenjem, tak d kapo dol tud če ti ne uspe več kaj veliko tanči..ja, revca no, zdele na pomlad pa angino, no...hja...en velikanski kup pošiljamo tamika...o, pri vas je pa deževalo, no, do nas še nipršlo, sam piha pako vrag....vidim, da imate tudi pri vas razgibane počitnice surf...super za rožice po tvojem okusu
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 0:38:19
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Sm full zgodnja za pisat...Se me take čudne ure držijo še iz prve nosečnosti... Naša madam je ozdravla, HB so bli samo sinusi zabiti in nam ni blo potrebno it na "all inclusive" v bolnico zaradi bolečin v glavi... Danes smo malo pohajčkale pr moji noni, popoldne sm mela pa čistilno akcijo po stanovanju...Me je prijelo gnezdenje očitno in bi sam pucala...Rabi kera pomoč? Sm mojo omaro, pa kopalnico udesila v nulo... Vikend je bil delaven, madam je bla pr mojih in mi je prnesla domov košarco z jajčki in piščeti... Drugače pa že odštevam dneve do konca šihta, pol pa LD k ga mam še fulllllll...Bom kr cel mesec doma pred porodniško, pa še mi ga ostane... sjmm, Saški z rahlo zamudo želim vse najboljše in najlepše!!! tanci, hitro se pozdravi!!! čebela, dobro odločitev si sprejela glede faxa!!! Pa tudi glede ostalega...Mene je tudi držalo da bi neki v tej smeri mela, pa smo si zdej rajš barček zamisnli! Nč, grem počasi v postlo, k če ne bo zjutri spet kriza in me bo Gaja 10 minut budila..."Mama, žijo mama", "Mama, stani", "Mama, opli učke", "Mama, ne spat"... Nočko bejbe!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 7:25:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
JUTRO mi smo pokonci ... še zajtrk in via turnir št. 1 dober tek lep praznični dan ... pri nas nas je zbudil sonček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 8:15:04
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro..... jst sem čiat zaspana sem preveč spala dons:) tamala 2 v igračih ati pa v službi do ene 12 bo tam pol pa pirde in popoldne še eno praznovanje.... joj to je čist preveč 3 praznovanja za en rojstni dan...... čez 13 dni ima pa moj RD upam, da ne bomo spet 3 dni praznovali sta se že skregala grem policaja špilat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 8:56:15
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro smo kar veliko spali,ampak jaz sem čist paf ...celo noč mi je bilo slabo pri nas že Nodi poje ....plan za danes:pucanje-odvisno koliko se mi bo dalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 10:54:52
|
|
|
|
Onasiss
|
dan... joj tanci...čimprej se pozdravi, vem kako se počutiš, sem imela angino nazadnje lani novembra...groza.... Katjusa.... bom upoštevala tvoj nasvet, mogoče pa res ne bo tako grozno avgusta....mene je res strah k je ponoči že bolj hladno.... sjmm....ne sekiri se ...se bojo že poštimal saj so dovolj stari... čebel...dej nehi s pospravljanjem težit.... mal počivaj, pa čestitke za šolanje, podpiram ljudi, ki imjo voljo do učenja. verjemi da če boš hotla boš vse naredila, sicer pa tako kot si sama napisala...imaš dve dobri motivaciji!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 11:11:25
|
|
|
|
Katjusa
|
dan stanovanje pospravljeno..... otročka trenutno pridna sta se prej kregala in sta pljuvala pa sem ju dala vsakega v svoj kot stat in zdej sta že več k uro pridna očitno kazni delujejo sicer ponavadi kratkortajno ampak boljše to k nič.... aja pa pospravli smo otroško sobico (prebrali igrače obrisali prah in posesali) sta pridno pomagala onasiss nič ne skrbi zaradi noči bosta pa imala pižamce oblečene in bo čist OK čebela kje boš pa imela trgovinico (nekje sem nekaj brala pa ne vem kje) a rabljeno opremo boš prodajala super imam kolegico k je pred časom v celju odprla neko tako zadevo jah sej včasih ne vemo kam s tem eni bi pa potrebovali pa sami smo kdaj kej rabljenega iskali tak da veliko poslovnega uspeha vam želim..... kar se pa šole tiče pa kapo dol ob 2 otročkih ti kaj takega pade na pamet jst sem tud misla še kej it ampak ni varjante ne morem..... držim pasti, da ti volja ne mine in da ti motivacija da moč da se vpišeš in dokončaš... Kaj boš pa šla študirat? sunny super za dopust pred poridniško punce kolk časa po ss ste doble menstruacijo? komi čakam da pride imam še kr vse nosečniške znake (psiha me zdeluje v nulo)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 11:12:44
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci ti si kr zapoj ono pesmico angina je fina....:) ne sej vem kako je imet angino jo imam vsake tolko (nekje na 3 leta se mi ponavlja in ponavadi v septembru ) upam, da je zdej že kej boljše da AB že deluje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 12:26:52
|
|
|
|
Čebel@
|
onasiss.....sej nisem naredila v celem dopoldnevu popolnoma nič .....me je prej nekaj v želodcu bolelo ...zdej sem ok .....ko bom rabila zapiske in inštruktorja,te požokam katjuša.....vav ste bili že pridni ....trgovina bo preko spleta,vse stvari se bo pa dalo tudi v živo videti....po dopustu štartam s tem da mi izdelajo spletno stran,da uradno odprem obrt in akcija...je pa tko da že sedaj odkupujem,da ne štartam iz nule...kasneje(če bi zalavfalo) bi pa tudi fizično odprla trgovino ....študirat bom šla pa organiziciske vede
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 27.4.2011 12:40:45
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela super upam, da bo preko spleta lavfalo.... no vsekakor če bo možno je fino imet kak prostor... in kaj kej je že v tvoji ponudbi? potrebuješ kaj? je kako povpraševanje? čebela kako ste preživel norice? mi bi jih mogli tud nekje dobit danes bi jih lahko pa ker imamo več obiskov smo mogli norice odpovedat da ne bo kdo dobil, ki ne želi..... bojda so se začele včeraj pa so mi danes javli mi pa tok vsega pripravli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?