|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.4.2011 23:49:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
25.4.2011 3:27:18   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image

ne,nisem padla na glavo in ja,vem koliko je urauser posted image user posted image user posted image ....mali je glihkar pojedel,jaz sem se pa med dojenjem odločila,da grem okrobra na faksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....in grem prečikerat celo spletno stranuser posted image

Hana je res ena pogumna punca-tako jo srbi da je groza(po copatkih se praskauser posted image ) ampak vstrajno tapka pikice in jih ne praskauser posted image user posted image user posted image user posted image .....jih ima pa povsod-največ pod pleničko.....tudi na podplatkih in dlaneh jih imauser posted image .....jo sploh ne upam česat,da jo nebi dražila po lesiščuuser posted image ....je pa danes 5. dan in upam,da bo šlo sedaj samo še na boljeuser posted image user posted image user posted image

Gal se je začel že nasmihat.....joj kake lepe nasmehce mi podarjauser posted image user posted image user posted image user posted image

dojenje lavfa,ampak še vedno moram občasno dodati......sem pa brala navodila za tametil-uf tole meni ni všeč in ne bom jemalauser posted image

vam grem ZSje poslatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.4.2011 3:33:41   
Čebel@
ajvy.....kako ste?....samo da se mi pocajtamo te en dan vabim k nam na kavicouser posted image .....si za?

kolumbo.....vse najlepše Jurkotu za goduser posted image user posted image user posted image .....dobimo še kakšno slico za pogledat?user posted image user posted image

urša...uživajteeeeeeeuser posted image user posted image user posted image .....res ti po vsem tem sranju privoščim en orenk oddihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image  za tvoj prehladek-naj ostane na morju

sjmm......vse najboljše in najlepše Saškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tvoja pupa je samo 10 let mlajša od meneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3228
   [Brisano sporočilo]
25.4.2011 7:01:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.4.2011 7:53:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sem pa brala navodila za tametil-uf tole meni ni všeč in ne bom jemala

pa sej smo ti rekl, d ne ber navodiluser posted image ......pa sej veš d smo jih tole rundo kr vse jemale, k prej sploh nismo vedle d obstaja
ja vem,ampak mi ni všeč kar je napisano in kar ne upam jematiuser posted image ....če se mi mleko ne bo povečajo s pristavljanjem,črpanjem in pivom pol bo mali pač pristal na flaškiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.4.2011 7:55:21   
Čebel@
jutro še enkratuser posted image user posted image user posted image

mala že v pogonuuser posted image ....ati je siten ker je preveč spaluser posted image user posted image user posted image .....jaz grem pa na zajterk:potica+kavicauser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.4.2011 8:46:52   
sjmm

jst še kr bluzim s temi kroksiuser posted image ....sm že skor vse spedenala, sam nikjer ne najdem, kje izbereš cifro čeulauser posted image ....al te to un seller pol kontaktira....bom jutr še enkrat probala. Urša, sej jst sm tut čist aut in sploh ne vem kje se me glava drži, tko d me folk že čist postran gleda, k na SMSje ne odgovarjam ( če takoj ne napišm nazaj,  čez pol minute že pozabmuser posted image , pa čez kakšne teden pol nazaj kličmuser posted image .....)

SJMM sm pol vse napekla, mesek je bil u nulo....KVA STE MEL PA VI NAMEST ŠuNKE???
user posted image user posted image user posted image user posted image dimljen sirček, pa mau unga s plesnijo, v glavnem en izbor dobrih sirčkov, ki se jih je sam vsake kvatreuser posted image

...sva šla z Majklom žegnat sva mela 3 košarce....v eni je bil en tanov avtoček k ga je blo treba nujno žegnatuser posted image

zdej pa tastar neki bluziuser posted image  adijooooo

< Sporočilo je popravil sjmm -- 25.4.2011 8:47:19 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.4.2011 8:57:24   
sjmm
dan!

sva z Majkijem vstala okol 8h d sva kuhno popedenala, oči je ravno vstal...še zmer not prinaša zdej more zarad ene bol kratke noči kr po 12ur na noč spat...d te kap rukne...še zmer sva slika brez zvoka...upam, da se dona odloči, da je dost in se kej pomeniva...user posted image

jz sm dons ene 300g prdelala na vagi...se pozna d so praznični jedilniki, sam še dons k gremo k moji mami še mau grešim, pol pa grem do moja trenerja Miloša na fitnes d organizirava vadbo in jedlilnik, sem odločena 110%

kolumbo...super d si vse popedenala...itak si pridna k 3 mamice vkupuser posted image user posted image user posted image

oo, čebelcv...si mela mau nočnega razmišljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...super, super...držimo pesti za šolo, še prej pa za mlekca, tud brez tablet...jz sm jih imela 2x doma...tud enga nism vzela po branju unih navodil, je pol kr flaška pela...pa poglej....vsi so zrasli, še bol pomembno pa je, da so zdravi....joj, revčka vaša Pikica....je pa res pogumna....naj hitro mine, pa tok sladko je blo brat prve nasmeške vašega princauser posted image

tko, zdej pa še mau prjatlčke zalaufam, pol pa v miru skončam kavico, čez kako dobro uro bodo ta velki počas prkapljal ......pol pa se zrihtamo in via razvajanje v Litijiuser posted image user posted image user posted image

LEP PRAZNIČEN DAN VSEM SKUPAJ!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
25.4.2011 9:59:50   
tanci29
hej

en nasvet če je katera tukile...nisem bila bolana že fulll časa

dones me pa tok ušes boli da nč ne morem...ne pit ne jest ne sline goltat ništa...bolečina je nenormalna...boli me tudi dol po grlu...levi ušes in leva stran...

kolk časa to traja in kaj pomaga da ublažim bolečino...zdele si bom tople obkladke dala...upam da bo kaj bolje

hvala vam za nasvete...pa lep ponedeljek vam želim

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
25.4.2011 10:12:50   
Ajvy
dan...

Danes so mi princeske podarile spanje do 8-ih,,,neprecenljivo....je blo super....
Zdejle si bom ustvarile eno delavnico...tko mal striženja in lepljenja..pol pa kosilo in počivanje...popoldne upam,da nam uspe kam pobegnit...vreme nam glih naklonjeno....
NOski itak spet puščajo...

Tanci.....v orehovo lupino ,daš olje..malo pogreješ...in zliješ v uho....
a ti vseeno svetujem ,da pojdi zdravniku...to lahko postane še pasje...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
25.4.2011 10:48:05   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem pa brala navodila za tametil-uf tole meni ni všeč in ne bom jemala

pa sej smo ti rekl, d ne ber navodiluser posted image ......pa sej veš d smo jih tole rundo kr vse jemale, k prej sploh nismo vedle d obstaja
ja vem,ampak mi ni všeč kar je napisano in kar ne upam jematiuser posted image ....če se mi mleko ne bo povečajo s pristavljanjem,črpanjem in pivom pol bo mali pač pristal na flaškiuser posted image

no evo...jst sm ga pa fehtala  pa fehtala v porodnišnci pa ga nism nafehtala...ga ne dajejo več....niti merlo k je edini baje k se ga še da nahecat mi ga ni hotu dat....tko da smo že kr vsak obrok na flaški....razn prvi jutranji obrok je dost za ene 3 urce.....
ista zgodba kot pr evi....enostavno se ne naredi pa lohk ne vem kaj počnem ?!?!?!!.....če ma kera kej viška tametila bi ga jst z veseljem kerga pohamsala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drgač bo pa pač aptamil story all over again...ni kej....eva je čist fejst punca...user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
25.4.2011 10:51:47   
Onasiss
Dan...

remeber me???user posted image

So what....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
25.4.2011 10:55:18   
Onasiss
Sem ugotovila, da v Firefoxu ne obstajam več in sem sedaj prisiljena uporabljat Internet explorer.... kaj češ....user posted image

Občasno sem vas brala... edino kar mi leži na duši, da moram nujno storiti še tukaj...

PETRUŠK....ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU KORENJAKA, NAJ BOJO VAJINI DNEVI POLNI LJUBEZNI IN MILINE. user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
25.4.2011 11:03:49   
Onasiss
Vidim oz berem, da vaši malčki lepo napredujejo..... user posted image

Pri nas vse po starem....
Tyson fulll čeblja, ponoči smo brez čaja in že brez flaše čokolinota (pred kakim mesecem je pojedla cca 1l čokolinota na noč in spila cca 6 dcl  čaja....user posted image ) Ima že 15 kg, počasi se bomo znebili še pleničk, kahlica ji je že zanimiva, se vsede nanjo naredi lužico in kak kakec, ampak včasih pa še pozabi..... je še čas....

Princ je šel prejšnji teden za 3 dni z vrtcem na kmetijo, mislim , da so bili to trije najdaljši dnevi v mojem življenju (do sedaj) user posted image .... je bil namreč prvič tako odsoten..... no pa da se bomo bolj navadili potovat po svetu, gre konec  maja na letovanje na Debeli rtič....

Onasis bo po 2 mesecih brezposelnosti po prvomajskih počitnicah končno začel delat.....user posted image ...komi čakam, sam bom spet sama gagala...namreč urnik bo imel popoldansko in nočno smeno.......samo začasno, ga bodo kasneje drugam premestili.... je pa slaba stvar to, da naš običajni dopust konec junija in začetek julija (ko je zame najlepše) odpade.... in je prestavljen na konec avgusta.....

to je na hitrico.... vas grem še malo brat...

IMEJTE LEPE PRAZNIKE....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
25.4.2011 11:05:30   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Florjan ....vse najboljše za tvoj 5. rojstni dan  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tudi od nas....

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
   [Brisano sporočilo]
25.4.2011 11:06:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
   [Brisano sporočilo]
25.4.2011 11:10:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3242
25.4.2011 12:00:24   
Čebel@
sjmm........uživajte v razvajanjuuser posted image user posted image user posted image ....kam si je dala Saška uhan?....joj k me mikauser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.....ko je mene tkole bolelo sem dobila AB.....jaz bi se šla pokazat......pa milijon user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

ajvy.......lep ustvarjalni dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

petrušk.......jaz ti ga šenkam!....jaz ga res ne bom jemala in imam še celo škatlicouser posted image

onasiss......1l čokolinotauser posted image .....naša ga pa ne marauser posted image .....user posted image user posted image user posted image  za prinčevo potepanje in Onasissevo službo......kam pa greste na dopust?

Neposredna povezava do sporočila: 3243
25.4.2011 19:20:26   
Čebel@
zmatranauser posted image

user posted image user posted image  spita....z Galom sva se 1. kopala(sama) ker je bil prej skos prehlajen...pol je pa še malo pojedel in v naročju(brez kupčka) padel v komouser posted image user posted image ....zdej pančka v zibkiuser posted image user posted image user posted image

Hani se pa pikice že sušijouser posted image user posted image user posted image .....tudi ni več jokala med mazanjem s penouser posted image user posted image user posted image ......jo pa to gor drži,da ko bojo šle pikice stran,da greva v trgovino po hlače in majčko zanjouser posted image user posted image user posted image tipična babauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem še večerjat,spumpat kar je ostalo in direkt pod kovter.....lep večer in lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3244
25.4.2011 20:29:49   
Ajvy
čer..

Ustvarjalnica uspela....mojstrovine so razstavljene.....
POpoldne smo šle mal na sprehod in na igrišče....je blo super...

ČEbela...seveda sem za....za kofi vedno.....
Lepo se pocatajte.....

Urša...lepo uživajte.....še malo za nas...

KOlumbo...kako si?

Tanci....kako je ušesek...si kaj bolje?

Petrušk...kako si ti?

Sjmm.
....vidim, da ste vsi ok...to me zelo veseli...in da ste razgibani......

Birdy....kako ste?

Katjuša....5 let...to se mi zdi ena taka prelomnica....waw...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
   [Brisano sporočilo]
25.4.2011 20:43:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
25.4.2011 21:53:39   
Katjusa
saška vse naj naj za 16 rojstni dan:) joj ko pomislim na ta leta..... uživaj uživaj pa mal še vseeno mamico in atija ubogaj, čeprav  se v teh letih veliko dogaja in se včasih zdi, da skoraj ni poti na izbiro se vedno najde kaka, ki je prava, naj bo tvoja pot vedno posuta z rožicami in obsijana s soncem, naj tvoja lička ne poznajo solza in naj bodo tvoje ustnice vedno nasmejaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj in uživaj, bodi to kar si, kolikor mami o tebi piše si ena punca, ki bi si jo vsaka želela za hčerouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela upam, da pikice ne srbijo več in da gre ša samo na boljše, pa super za šolo in vsaka čast da se ti dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo videla sem ampak odkrito povedano sploh nisem imela časa imeli smo 2 praznovanja enega včeraj enega danes..... vmes še z mojmu en fajt in sem mu računalnik dala in sme mu rekla nej ga kr ima in dons sem ga dobla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image vedno se zaradi vzgoje kregavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tok sva misla kako imava vse naštudiranouser posted image user posted image user posted image user posted image jah ni kej otroci pač niso napisani po knjigi.... No vidim, da ti je že Urša odgovorila....

petruškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo, da sta doma zdej pa se cartajte in uživajte

ajvy ja res 5 let je tudi meni taka prelomnica, sem kr mal žalostna k ga vidim tako velikega.... sem mu rekla, da ko greva na bazen da nej bo kr tiho da je 5 star in sedaj je to že vsem povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maček moj maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onasissuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo te je bratiuser posted image user posted image user posted image user posted image tvoja pupa je pa cela babauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za službicouser posted image user posted image user posted image user posted image aja dopust konec avgusta je zakon mi hodimo skoraj vedno konec avgusta in jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je ful fajn k se eni že umikajo in ni take gužve in še vreme je ponavadi super.... sicer v šotoru je mal več vlage ker je temparaturna razlika med nočjo in dnevom že malo večja in je več kondenza.... ampak če se prav spomnim imate vikend nekje pri porečuuser posted image tak da to ne bo problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja imam pa jst pionavadi ideje o junijskem dopustu par dni in pol glavnem v avgustu, tak da letos upam, da nam končno ratata oba kot se šikauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa Mozilla namsto explorerja?

Hvala vsem za lepe čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri grem v službo tak da tuš in postelja kličetauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč in sladke sanje

Neposredna povezava do sporočila: 3247
25.4.2011 21:55:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

en nasvet če je katera tukile...nisem bila bolana že fulll časa

dones me pa tok ušes boli da nč ne morem...ne pit ne jest ne sline goltat ništa...bolečina je nenormalna...boli me tudi dol po grlu...levi ušes in leva stran...

kolk časa to traja in kaj pomaga da ublažim bolečino...zdele si bom tople obkladke dala...upam da bo kaj bolje

hvala vam za nasvete...pa lep ponedeljek vam želim

user posted image user posted image user posted image user posted image to je najboljše za ušeseka.... upam, da je tahuje že momo če nisi že obiskala zdravnika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
25.4.2011 22:09:52   
sjmm
čer!

evo nas...še zmer žuramo za Saškin RD....pa še Maji zravn k je spal obakrat po poti v Litijo in nazaj...zdej žura k d sm mu nove duracelke not dalauser posted image user posted image

v glavnem je bil en lep dan, sam čist preveč hrane, sva šli pol s Cvetko za 2 uri na brzi điro...sva zdej čist crkneni

zdej šibam Majkija prepričat d more it spatuser posted image

FUL HVALA ZA VSE LEPE ČESTITKE V MOJEM IN SAŠKINEM IMENUuser posted image

v glavnem....

petrušk....super d ste ok, seveda vsi zrastejo tud od AM-ja...sam našga 12letnika poglej k ma 176cmuser posted image

onasis..lepo mau brat o vas!!! te kr pogrešamo za kak pikanten komentaruser posted image

uf, sm mau pozabljiva kva sem prebralauser posted image user posted image

čebelcv...pircing je v nosu..mini diamantek

kolumbo...upam, da sta prišla do romantikeuser posted image ...ja, čokoprinc...še zmer v igri...zgleda, da nas bo čez kak let že več pod našo streho....user posted image user posted image user posted image ...ker Saška prav d ko bo pršu bo tud ostal...sam mama paata še nista rekla ta zadneuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
25.4.2011 22:10:28   
sjmm
LEP VEČER IN MIRNO NOČ VSEM SKUPAJ!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?