vesna_b
|
absolventka - ja, na koncu sem ostala sama, si je pa moj premislil in lepo šel z mano. 2*, enkrat zaradi službe ni mogel. ja, je bilo luštno. ok, saj sva že vse slišala, ampak mal se spomniš, mal obujaš spomine- sem mela včeraj kar mal solzne očke ene 2*. ni mi žal da sem šla seveda pa super za tvojega malega. oz velkega, a ne? priden pobček klaraklara - pa saj to je pri vsaki, ki že ima škrata doma. pač ne more ostat pospravljeno, pa da se na glavo postaviš. ma tud to bo šlo mimo... če koga moti, naj mi pa ne hodi na obisk... zmaja - men je prvič odtekla voda.pa ne odtekala, ampak odtekla. filmski prizor... še dobr, da nisem bla v kaki trgovini . no, pa me je kar normalno moj peljal. sicer res, da nisem imela še popadkov, ampak bo sedaj kar isto, če mi slučajno spet odteče. je pa dal na sedež ene par tavelikih brisač... očetovski dopust se ureja po rojstvu otroka oz mora bit vpisana zadnja izplačana plača, preden odda vlogo, tako da se nikamor še ne mudi. torej lahko pripraviš vse ostalo, plače pa naj nesejo potem vpisat, ko bomo v P. vsaj pri nas vem da tečnarijo oz odvisno, katero dobiš. ena te pošlje nazaj v firmo, da popravijo oz dopišejo, ena pa pokliče, in prosi, če lahko pošljem po faksu. (vem, k glih to delam) lili - kaj bi pa mela več narejeno? počivaj!!! tik pred porodom si, torej ne more noben pričakovat, da se boš raztrgala od dela. no, nekak takole je. na hitro sem se javila, čeprav tudi jaz kar pogrešam tele naše stare čveke na RR, saj mi je bilo full bolj pregledno oz simpl za brat. ta vikend gremo v toplice, do ponedeljka, potem bom šla v torek in sredo delat, v četrtek imam pregled, v petek grem delat, in imam "poslovilni kofe", saj je firma 26.4., ko imam dejansko zadnji delovni dan, zaprta, in tako bomo šli še od ponedeljka do srede v ankaran. imamo priliko, zastonj, pa zakaj je ne bi izkoristili? no, edini pogoj je lepo vreme. potem bom pa itak bolj ko ne doma, čakala na "finiš" in na našo štručko... se beremo
|