|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
21.4.2011 8:27:29   
KOKICA32
Šibam.....user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.4.2011 8:27:54   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRVAAAAAAAAAAAAA!!!
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.4.2011 8:30:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem se tudi sedaj najedla sladoleda iz Lidla...user posted image

blagor vsem, ki lahko jestwe sladoled... jaz sem pa fasala streptokokno angino in v bistvu sploh nič ne morem jesti.... mi je nuša za večerjo naredila čokolino, pa še to me je bolelo, ko sem požiralauser posted image

Pozdravi se čimprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.4.2011 9:02:02   
PERSIDA
user posted image

Evo vam velikega Nejca.
Po prihodu v bolnico je po eni uri in pol bilo vsega konecuser posted image .Oba sta vredu ,mali bavc se že doji tako ,da bo verjetno tudi to steklo tako kot mora.
mediuhec in njeni vas lepo pozdravljajo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.4.2011 12:53:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

Evo vam velikega Nejca.
Po prihodu v bolnico je po eni uri in pol bilo vsega konecuser posted image .Oba sta vredu ,mali bavc se že doji tako ,da bo verjetno tudi to steklo tako kot mora.
mediuhec in njeni vas lepo pozdravljajo.

jej user posted image  sem videla fotko že na fbju user posted image  Persida, a ti si Nejca že imela čast spoznati? Ampak tole v uri in pol ji pa kar zavidam user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.4.2011 12:56:00   
felix7
Pri meni pa je tako, kot bi nekdo skopiral včerajšnji dan user posted image  primanjkuje mi dela, zunaj pa taaaaaaaaaaaaaak sonček. A ni škoda, da moram v pisarni sedet? user posted image  no, vsaj med malico sem se malo pogrela na soncu in se nadihala zraka user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.4.2011 14:21:19   
tasa_m
Dan.
Mala šefica spi. Dopoldan sva šle do mesta, ker greva v soboto na en piknik oz. roj.dan in sva iskali darilo.
Preden sva pa vdarle turo domov pa sva se v Happy hiši še okrepčale z kavico in sendvičem. Mljask, je pasalo user posted image
Danes bo za kosilo samo zelenjavnja juhica za Lijo (druga tak noče jest kot juhe) in burek za ateja, ko pride iz Ljubljane. user posted image Jaz bom pa danes kar mal prešvcala kosilo, ker mi nekak ne paše.

Sem zdaj pogledala en film-Just go with it, pa sem se prav nasmejala zraven. Res mi je bil super film user posted image

Nič, grem zelenjavno juhco skuhat, da se pol samo napapca in šibave ven na sonček.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.4.2011 14:52:03   
felix7
Taša, pa sej ti več HP dobrot poješ kot jaz user posted image user posted image user posted image  bom rekla možu, naj se zamisli... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.4.2011 20:53:43   
KOKICA32
Čer!user posted image

Končno en večer, da ne rabim delati..user posted image
Mogla bi malo pobrisati prah, pa se tolažim s tem, da me sedaj 1 teden ne bo in ko se bomo vrnili bo tak vse spet prašno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.4.2011 20:55:13   
KOKICA32
Uuuuu, mediuhec pa je bila res expresna, upam, da bo pri meni v drugo tudi tako.user posted image Pa saj, če se dobro spomnim se je zato pri Matevžu bolj namatrala. Nejc pa je mali, mali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.4.2011 21:00:06   
Najaa

Čer!user posted image

Končno en večer, da ne rabim delati..user posted image
Mogla bi malo pobrisati prah, pa se tolažim s tem, da me sedaj 1 teden ne bo in ko se bomo vrnili bo tak vse spet prašno. user posted image user posted image user posted image

Točno. user posted image Jaz se tudi tolažim s tem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.4.2011 21:10:51   
KOKICA32
Samo jaz sem šla brisati veš....ampak pri luči se tak bolj slabo vse vidi...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.4.2011 21:14:33   
Najaa

Samo jaz sem šla brisati veš....ampak pri luči se tak bolj slabo vse vidi...user posted image

Saj sem jaz tudi no. user posted image user posted image Pri nas celo popoldne sije sonce v stanovanje in dobivam pop*** ko gledam tisti prah tak da skor vsak drugi dan brišem, ker se nam tak nabira. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.4.2011 21:15:44   
KOKICA32
HAhahaha, te pa mlatima prazne besedeuser posted image user posted image user posted image

Vi greste v I.?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.4.2011 21:16:17   
KOKICA32
Kako sedaj spita tvoji punci? Je bolje?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.4.2011 21:19:21   
Najaa
Ne, ne gremo tja, ker imamo eno punco notri. Gremo na štajersko. user posted image

Moji punci, ja malo bolje je. Včeri sem ju tak zmatrala, da tud pomisli nista zvečer na kaj drugega kot na spanje, danes pa je Nika sicer ene 3x pila vodo, zdej je pa mir.
Sva bile z Niko danes v porodnišnici na pregledu za nedonošenčke in je bila zelo pohvaljena. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.4.2011 21:23:09   
KOKICA32
Super! user posted image user posted image user posted image

Kaj še vedno mora hoditi ali je bilo to zadnjič? Kaj pa pogledajo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.4.2011 21:38:54   
ada2
zdaj me je pa še heksnšus trofil in ne morem prav glave obračat.... ubijalska kombinacija - grlo od znotraj, vrat od zunaj.....
aaaaaaaaaaaa 
user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.4.2011 21:39:26   
Najaa
To je zadnji pregled pri dveh letih. Zgleda pa kot sistematski; kile, višina, obseg glave, kaj kej obvlada, pa tisti list razvoja izpolne... Ma brezveze, midve sva šle sam zato, da se še enkrat vidimo z zdravnico, ki jo je imela na intenzivni. Mala je pa itak dohitela vrstnike že pri 9m.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.4.2011 21:40:52   
KOKICA32

zdaj me je pa še heksnšus trofil in ne morem prav glave obračat.... ubijalska kombinacija - grlo od znotraj, vrat od zunaj.....
aaaaaaaaaaaa 
user posted image

Ti pa nimaš sreče...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.4.2011 21:41:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

To je zadnji pregled pri dveh letih. Zgleda pa kot sistematski; kile, višina, obseg glave, kaj kej obvlada, pa tisti list razvoja izpolne... Ma brezveze, midve sva šle sam zato, da se še enkrat vidimo z zdravnico, ki jo je imela na intenzivni. Mala je pa itak dohitela vrstnike že pri 9m.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.4.2011 21:43:46   
Najaa

aaaaaaaaaaaa 
user posted image

Ojoj. Daj si šal zavij okoli vratu. Jaz ko sem bila majhna, sem imela pogosto heksnšuse, pa mi je mama vedno dala šal in je pomagalo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.4.2011 21:46:36   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.4.2011 21:48:06   
Najaa
Lahko noč. Zjutraj pa prosim eno kavico skuhaj. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.4.2011 7:31:53   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

PETEEEKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.