![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 7:24:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro. Jaz sem že v nizkem štartu, se pozna, da sedaj ati vozi V. v vrtec in sem zaradi tega lahko prej v službi, pa če ne bi bilo del na cesti bi bila še prej. In tukaj? Tudi danes bom leteča....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 11:37:04
|
|
|
|
Najaa
|
Joj sem živčna, da mam že celo dopoldne prebavne motnje. Sam še današnji dan (upam da res) dam čez in bom bolj mirna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 12:36:18
|
|
|
|
trezika
|
Evo mene Sem danes vozila M. babico k zdravniku... zadnji čas jo ful noge bolijo in mora dati en kup preiskav skozi... pa mi je tako posrečena ker ona misli, da je meni ful problem jo kam peljat, pa da mi s tem cajt jemlje in probleme dela... in pol se mi cel čas opravičuje..češ da naslednjič bo že komu drugemu rekla... mislim ej, meni je pa to res najmanjši problem, pa FUL vredu ženska je in sem prav vesela, če ji lahko kako pomagam no, pred kratkim so ji sestro, ki živi v MB, operirali in je bla ful žalostna, ker je že tako dolgo ni videla in še dolgo je ne bo, ker sestra zaenkrat ne sme oz ne more vozit... pa sem se ji ponudila, da jo jaz en dan v MB zapeljem...kakšno veselje je to bilo...kot pri malem otroku tako da greva v petek dopoldan v MB če ima katera čas, se lahko javi za kakšen kafe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 12:36:46
|
|
|
|
trezika
|
Persida, kaj pravi Mediuhec?? Kakšen je bil porod??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 12:37:12
|
|
|
|
trezika
|
tasa, kako je LIja? je vročina minila? upam, da...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 12:37:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj sem živčna, da mam že celo dopoldne prebavne motnje. Sam še današnji dan (upam da res) dam čez in bom bolj mirna. ne vem sicer za kaj se gre, ampak vseeno pikepoke, da se vse reši tako kot treba
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 12:38:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro. Jaz sem že v nizkem štartu, se pozna, da sedaj ati vozi V. v vrtec in sem zaradi tega lahko prej v službi, pa če ne bi bilo del na cesti bi bila še prej. In tukaj? Tudi danes bom leteča.... ti pa si itak pridna kot vedno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 13:05:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro. Jaz sem že v nizkem štartu, se pozna, da sedaj ati vozi V. v vrtec in sem zaradi tega lahko prej v službi, pa če ne bi bilo del na cesti bi bila še prej. In tukaj? Tudi danes bom leteča.... ti pa si itak pridna kot vedno ma ja...sem nazaj....sedaj se bašem s hamburgerjem, preden se lotim novega dela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 13:05:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj sem živčna, da mam že celo dopoldne prebavne motnje. Sam še današnji dan (upam da res) dam čez in bom bolj mirna. ne vem sicer za kaj se gre, ampak vseeno pikepoke, da se vse reši tako kot treba še od mene
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 13:08:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Najaa in najbolj me razjezi to, da bo narod to kar lepo sprejel in tako bo. Sej narod ne sprejema. Ljudje so jezni. Sam kdo pa nas kaj vpraša? Navijam, da jutri pride nov mandatar. Pa čeprav stari nazaj. Ja, referendum, kot ga sedaj imamo že res za vsako malenkost... To po moje ne bo rešitev..potrebujemo svež veter, ki pa ga trenutno v SLO ne vidim/čutim..Čez 10 let bo bolje, mogoče. se podpišem, vsi so isti...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 13:09:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi ne. Taki čudni časi so. Danes sem imela zelo "zanimiv" dan v službi. Naj povem samo to, da sem do poteka pogodbe na dopustu. če si ti zadovoljna, sem jaz tudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 14:17:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A katera ve, kje je Tulipan? LAHKO NOČ! Še 4x gremo spati.... kokica, kaj ti ni Tulipan smsa poslala?? Drugae pa je Tulipan brez interneta!, zato se ne javlja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 14:32:13
|
|
|
|
felix7
|
pa seveda čestitke Mediuhcu še tukaj za najnovejšega člana družinice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 14:36:30
|
|
|
|
felix7
|
jaz pa sem v službi, neko čudno zatišje je, nobenega pametnega dela še slabo urco moram zdržat, pol pa šibam domov. Danes imamo delavce doma, šolajo prag okoli bajte, jutri pa ga bodo morda že zalili. Juhu, sem tok vesela, da bomo vsaj delno uredili okolico, da se bo Jure vsaj po terasi lahko z biciklom vozil zdaj imamo namreč sam pesek okoli hiše, pa dovoz je tudi makadamski, tako da če se hoče Jure vozit z biciklom ali poganjalčkom, se vozi znotraj hiše smo šli pa prej s sodelavcema na malico in smo sedeli zunaj na sončku kot eni martinčki ful je pasalo, je bilo kar težko iti nazaj v pisarno...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 14:45:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A katera ve, kje je Tulipan? LAHKO NOČ! Še 4x gremo spati.... kokica, kaj ti ni Tulipan smsa poslala?? Drugae pa je Tulipan brez interneta!, zato se ne javlja. ne,nič ne vem...a torej je odrezana od sveta....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 20:24:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj sem živčna, da mam že celo dopoldne prebavne motnje. Sam še današnji dan (upam da res) dam čez in bom bolj mirna. ne vem sicer za kaj se gre, ampak vseeno pikepoke, da se vse reši tako kot treba Hvala. Služba in ja, za mano je. Kaj več pa na fb.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 20:35:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Sem malo pokukala sem vmes, ko delam....Je kje katera?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 20:44:37
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz seveda. KOKICA imama ful podobno sliko. A je tisti malček V.? Danes sem pa tak zmatrala punci, da sem ju dala v postlo in še vedno je tišina. 3x hura za tako lepo vreme in da imam čas, da sem z njima vzunaj do večera!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 20:54:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Je ja, moj škrat je. Midva sva tudi bila ful dolgo na igralih, se je ful zamotil z nekimi 4, 5 letniki. Ful mu paše družba starejših.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 21:02:36
|
|
|
|
Najaa
|
Zdej čakam, da otroci zaspijo in si grem naredit sadno kupo. Sem v evrospinu kupila tako dober sladoled, da noro!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 21:15:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem se tudi sedaj najedla sladoleda iz Lidla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 21:55:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem se tudi sedaj najedla sladoleda iz Lidla... blagor vsem, ki lahko jestwe sladoled... jaz sem pa fasala streptokokno angino in v bistvu sploh nič ne morem jesti.... mi je nuša za večerjo naredila čokolino, pa še to me je bolelo, ko sem požirala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 20.4.2011 23:44:41
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem se tudi sedaj najedla sladoleda iz Lidla... blagor vsem, ki lahko jestwe sladoled... jaz sem pa fasala streptokokno angino in v bistvu sploh nič ne morem jesti.... mi je nuša za večerjo naredila čokolino, pa še to me je bolelo, ko sem požirala ojoj.... to se pa že siši boleče....no, upam, da čimprej mine
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.4.2011 8:01:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem se tudi sedaj najedla sladoleda iz Lidla... blagor vsem, ki lahko jestwe sladoled... jaz sem pa fasala streptokokno angino in v bistvu sploh nič ne morem jesti.... mi je nuša za večerjo naredila čokolino, pa še to me je bolelo, ko sem požirala Da bo čimprej bolje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.4.2011 8:02:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro. Še danes preživim, potem pa sem freeee, jutri še en beden sestanek potem pa zaslužene počitnice. Zjutraj, ko je Valentin splezal v najino posteljo in ga je ati hotole pokriti in stisniti k sebi mu je samo rekel: " Bejži!"....hahahaha, kako sma se smejala..pravi Pohorc, kaj češ.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.