Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 22:03:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ivana tisto z stajco in oknom je čist res . Ampak to knjigo sem dala za star papir . To ni tukaj notri brez skrbi, so novejše. pri meni zen ne deluje, ker se dec zbudi in me rukne naj se zbudim in poštimam. U jst sm ponoči tut zen. Nism že dolg ustala, edin ko sem sama. Čez dan mi pa tale zen ne gre glih najbolš. Oziroma ima on še močnejši zen. Pametnejši odneha la kakko že gre Ivana, srečno pot. Do kdaj ostanete? Bi se lahko kej vidli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 22:05:36
|
|
|
|
Leela
|
Grem tudi jaz, da bom jutri spočita in da ne dobim črne pike. Pri nas stres v službi sploh ne obstaja, če pa že, je pa to samo pozitivni stres. nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 22:11:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Leela ivana tisto z stajco in oknom je čist res . Ampak to knjigo sem dala za star papir . To ni tukaj notri brez skrbi, so novejše. pri meni zen ne deluje, ker se dec zbudi in me rukne naj se zbudim in poštimam. U jst sm ponoči tut zen. Nism že dolg ustala, edin ko sem sama. Čez dan mi pa tale zen ne gre glih najbolš. Oziroma ima on še močnejši zen. Pametnejši odneha la kakko že gre Ivana, srečno pot. Do kdaj ostanete? Bi se lahko kej vidli. bi bila tudi jaz za to!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 22:17:00
|
|
|
|
zoja10
|
a gremo h čuku, v četrtek pred 1. majem sem tudi jaz kje blizu civilizacije. drgač pa sem bla na sestanku, moj je dal tamalo spat sem pršla domou je cel napičen... pije pivo in gleda tv, z mano ne spregovori... ostalih 364 dni morm bit jaz zvečer pa strašno dobre volje... kar čez balkon bi ga zagnala.... sem imela danes sestanek z direktorjem ker sem si kao vzela fraj za veliko noč... in mi je zagrozil da ne bom več tam delala če ne delam za praznike, sem rekla da lahko kr takoj neham delat, je pa postal bolj prijazen... pa še prek študenta delam... pf... bedak jutri sem doma je gospodična imela vročino in je ful prehlajena do petka more pridt h sebi ker gremo na morje.. nočka girls...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 22:17:36
|
|
|
|
ledenka
|
a zaj pa greste, ko sem jaz prišla ah ja, še 3 dni, pa dopust... me zanima, če bo ljubi soprog zdržal, brez da gre v pisarno sicer pa... brat in family grejo v Egipt. well, jaz ne bi šla. šivilja, še malo, pa bo dopuist. bolniško pa potem le vzami, da si popolnoma odpočiješ, ker to res ni normalno. majana, a ma tvoj mogoče mononukleozo? moj je mel to lani, znak je povečana vranica, pa en mesec se mu je vleklo... ampak moj je kao nepogrešljiv pa je bil skor skos na šihtu ooo, flašonka za J in zate! dajanje kapljic je itak posebej "prijetno" opravilo. zgleda tako, kot da ga orto mučiš. pa dobra si, da si z obema sama. hvala za mnenja o kuhni, no, postavitev bo itak drugačna pa fonte bojo srebrne, pult pa temnejše siv. ravno obratno sam moram ugotovit, a se da kak drug pult dobit... ker tile od Dan mi niso všeč hladilnik je pa De Dietrich, tako da je klasična globina. pa še za bolančke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 22:30:23
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, na mono sem tut jaz pomislila, se mi je zdelo da si enkrat pisala, da jo je tvoj imel... ej ne vem, če so oni tok butasti, da ne testirajo, pol pa tut ne vem aja, nagradno vprašanje, kaj je bilo lani 20.4.? edina dobra stvar porodniške so bili redni mesečni dohodki in srečanja z vami... resno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 22:35:19
|
|
|
|
ledenka
|
majanči, Gajo je odprl svoj vrt... tko da pir vabi. Ivana, v DE so zadeve res pošlihtane ampak v manjših mestih. sem nekaj časa živela v Berlinu... čist druga zgodba. sploh kar se tiče varnosti in čistoče. ampak bi z veseljem šla tja delat...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 22:54:25
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ivana tisto z stajco in oknom je čist res . Ampak to knjigo sem dala za star papir . To ni tukaj notri brez skrbi, so novejše. uh skoda ker so taki "antikviteti" res za v biblioteko!!! jst sem odlocila da bom maminega dr. spocka kar shranila, ker je tolk smesen... ja ja moja mami je takrat kupila dr. spocka ahahahahah pri meni zen ne deluje, ker se dec zbudi in me rukne naj se zbudim in poštimam. uh sh@t! a da se delas da trdno spis?? ali mu reces "ja pejd ti..." ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 23:02:34
|
|
|
|
ivanamdb
|
ja punce se seveda vidimo! zoja super ideja za un cetrtek, kva je to - 28.04? to bi bilo fajn! en dan bomo ziher v LJ ker se neke stvarce moram it na banko. ledenka - ja to je res, ne v berlinu rajs ne bi...ne vem...ko sem bla "mlajsa" so mi velika mesta bila vsec, pa v centru zivet...zdaj pa...cimbolj dalec od "civilizacije".... pa se tuki so kao bolj fensi ker je ne vem kaj od EU je tuki, tako da je vse kot v pravljici...ampak so prvaki v birokraciji! (hb da nc ne moram rihtat!) flaska - tud zate en velik kos
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 7:30:43
|
|
|
|
betty.ford
|
dobro jutro! ste me nasmejale hvala! če se boste menile za večerjo, le napišite... ampak ne zadnji dan. bi se tudi sama pridružila, če bo le mogoče. se pripeljem tudi v PO. jaz imam danes pregled v ZD pa upam, da mi bo dala bolniško še do konca tega tedna. sicer je grlo že skoraj okej, a se mi zdi, da me je zdelalo. pa še otrok je vedno slabši - očitno bo tudi on moral na AB. me je pa mulček spet spraševal, če imam v trebuščku še enega dojenčka, če bom še kakšnega rodila. si grozno želi. tudi jaz, ampak realnost je malček drugačna. koalčka, vidim, da imaš isti problem s svojim možkom. jaz čakam na tiste dni, ko bomo manj doma - takrat tudi jaz ne opazim več bejruta. in se precej bolje razumeva. je pa zmajček vedno večji in vedno bolj redoljuben! bo glavni za pospravljanje! Tanja_ prav daleč si že! bomo držale pesti pri zagovoru! tako ali tako boš briljirala! Leela, si me navdušila s službenim pozitivnim stresom. dobrega motivatorja imate! mene v službo sploh ne veseli več, me kar stisne v želodcu, ko pomislim nanjo - kako pomembni so ljudje, ki delajo s teboj! nič, grem gledat otroka, kako spi. in zadržat ta trenutek. lepo mi bodite in zdravi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 8:26:46
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Še dva dni pa po petek! Pa še sama sem za vikend...jeeeeeeeeeiiiiii, štrik okol glave. Hb za sonce. Baje pride en danes fasado končat. A čem verjet v palčke al raje ne Vam sporočim zvečer. Grem širit svoj pozitivizem okol.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 9:08:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, oh, vse tako veselo pišete o dopustih, jst moram pa delaaaat Pa še mulček bo edini iz skupine v vrtcu. Starci grejo na morje, moj bo mel pa zihr kej za delat. Mogoče naslednji vikend kej do morja skočimo. No, bom pa vsaj kej sodbo pisala, ker je v službi končno mal zatišja. Moški pa pospravljanje-imam še enega slepega doma. Sicer se zgodi na vsake kvatre, da posesa, ampak pol spet doooolg časa ni nič. Za kopalnico sem mu pa itak rekla, da če je ne misli pucat, nej čistilko pokliče. Sama pač ne bom za vse.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 9:36:24
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Včerajšnji dan minil, sem bila čisto uničena zvečer.... moj je prišel toliko vmes, da je šel z mano in Lukcem na kavo, ko sva čakala na Anžeta na telovadbi. Potem je pa odvihral na večerjo, potem pa prišel domov čisto zlakan. BOjda je bilo vse od a do ž zanič... Ja klinc, pa se pozanimajte prej... Danes nam je začelo nekaj iz noska tečt.... upam, da se zližemo... Deci... ma saj so vsi enaki. Moj opazi Bejrut, pa še pove kaj je za pospravit , samo prakse ne obvlada. Zato pa jaz obvladam zen ali kako ste že rekle... Ledenka... lepa kuhinja, hladiilnik pa itak zmaga... Majana za S. in J., pa veliko energije ti pošiljam... Maja... vau... se nič ne pohvališ... končno,a ne!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 10:39:10
|
|
|
|
ledenka
|
no ja, sploh ne vem, kaj se pritožujem... moj vsaj čistilko plača mi pa zato pravi, da itak jaz nič ne pospravljam, ker ona vse naredi. ja, enkrat na teden, on misli, da pol drži al kaj siccer pa jutro še mal pa bo petek... si grem še en čajček nardit, taprva dva nista prijela
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 11:22:59
|
|
|
|
Leela
|
dan, tile zd. pregledi so BV. Zaposleni v tem centru so pa taki depresivci, kot eni roboti (od ivane bivši zdravniki v LJ). maja držim pesti za fasado... 28.4. bi tudi meni ustrezalo... betka za tamaučka. Motivatora???..prej pralca možganov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 11:50:33
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan punce! Mi smo imeli danes drugo dozo cepljenja za KME-danes je prvič jokala pri cepljenju. Pol jo je mogla pa mami pri zajtrku ves čas za roko držat, ker je govorila, da jo boli, ker jo je muha pičila Zdej je pa menda že dobra-že laufa zunaj. Je super, ker je pri mojih lahko cele dneve zunaj. Zato je pa tok manj super čez vikend doma, ko je že ob osmih zjutraj čist znervirana, ker še nismo zunaj. No, ja, bo boljše, ko bomo imeli tudi mi vrt-upam da enkrat Samo še 2 dneva službe. HB!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 12:05:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dan, tile zd. pregledi so BV. Zaposleni v tem centru so pa taki depresivci, kot eni roboti (od ivane bivši zdravniki v LJ). zakaj se nisi javla, bi se na kufetu tam dobile moj šiht je 5 min stran. se pa strinjam, meni je tja muka hodit, že ta kao čakalnica-hodnik je u iber depresivna. pa zdi se mi, da je tam vedno manj organizirano...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 12:13:21
|
|
|
|
Leela
|
ojoj res škoda...bi res lahko šli. Sem mogla itak plačat 2 uri parkiranja, frej sem bila pa že prej. Ma ja tam je vse nekaj na pol se mi zdi, jih je čisto čas povozil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 12:43:45
|
|
|
|
Leela
|
Sem pogledala hladilnike de dietrich. Fini. Jaz sem pred časom gledala Liebherr hladilnike in so tudi manj globoki (60), različne širine. Do cen sicer še nisem prišla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 12:47:32
|
|
|
|
majana79
|
Dan! ledenka, a veš da sem te misla prašat, če je že Sej se bomo lahko dobile med malico, sem vsaj nadaljnja 2 tedna doma... novo vnetje, nov AB, grozna noč za nami. Kaj čem rečt, nekdo tam gor me res ne mara. Pa nobena ni odgovorila, kaj je bilo lani 20.4. Sram naj vas bo, skleroznice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 12:50:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Pa nobena ni odgovorila, kaj je bilo lani 20.4. Sram naj vas bo, skleroznice pa nam razsvetli spomin and I see U need a...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 12:50:47
|
|
|
|
betty.ford
|
majana, si začela z delom?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 12:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Majana spet J???? Pa sej to je grozno :((((( In jst nimam pojma kaj je blo lani... ;) Jutri mam tupperware... komi cakam :))) Drugace pa dec doma, veliki Z. v vrtcu, mali pa pod igralnim centrom :) No sibam kwr imam alarm ;)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 12:55:25
|
|
|
|
zoja10
|
lani 20.4? pojma nimam... a smo šle v kik mogoče maja?? gospa spijo, jaz kuham... lepo vreme... no saj je lepo ... najbrž jaz sem za 28.4
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.4.2011 13:15:50
|
|
|
|
Leela
|
ojoj majana . Pa kaj ste vi to ene bakterije pobral? 20.4.??? takrat enkrat smo se v kopru dobile, ker meni se je 27.4.porodniška iztekla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?