|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
18.4.2011 12:13:51   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Evo, spet nam bo država ukinila nekaj, kar je bilo dobrega za državljane:

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2011041805638919

Drugače pa je že debata o tem pod OTROK!

Saj je še vse v povojih a kjer je dim je tudi ogenj...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image banda hudičeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.4.2011 12:39:13   
PERSIDA
No,no trezika user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.4.2011 12:52:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No,no trezika user posted image

če ma pa prav....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.4.2011 16:29:35   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Saj boste same ugotovili, katero je moje a ne? user posted image  user posted image

user posted image  

user posted image  super!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.4.2011 16:31:56   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Saj je še vse v povojih a kjer je dim je tudi ogenj...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image banda hudičeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image
lahko pa rečem, da letošnje leto (pa lansko) tudi smo pa lahko to izkoristili. je zakon ravno pravi čas za nas veljal. ampak svinjarija, no, daostali starši ne bi imeli te pravice. drugo leto niti pri nas več ne bi prišlo v poštev, ko gre Adam že v šolo, ampak koliko je pa takih, ki pa imajo po 2 ali celo 3 v vrtcu????

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.4.2011 18:32:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

podpisuser posted image
lahko pa rečem, da letošnje leto (pa lansko) tudi smo pa lahko to izkoristili. je zakon ravno pravi čas za nas veljal. ampak svinjarija, no, daostali starši ne bi imeli te pravice. drugo leto niti pri nas več ne bi prišlo v poštev, ko gre Adam že v šolo, ampak koliko je pa takih, ki pa imajo po 2 ali celo 3 v vrtcu????

Mi tudi in dokler bo tole sprejeto bo Tija tak šla v šolo... sam banda so res, vse kar je dobro nam morajo vzet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.4.2011 20:24:31   
tasa_m

slikarka taša a lahko prosim za dve sliki na majčke za bavca ?
user posted image user posted image user posted image ti pa si na hece ha?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.4.2011 20:26:16   
tasa_m
Čeeeerrrrr user posted image

Ne morem verjet v mb. ni ene same majčke številka 92. Seveda, da ni nič porisano. BRUHAŠŠŠŠ pa take trgovine. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.4.2011 21:05:38   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.4.2011 21:08:53   
KOKICA32

Ne morem verjet v mb. ni ene same majčke številka 92. Seveda, da ni nič porisano. BRUHAŠŠŠŠ pa take trgovine. user posted image

Iščeš majčko ali body?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.4.2011 21:41:17   
tasa_m

Iščeš majčko ali body?

Majčko. Enobarvno, da ji lahko kaj gor porišem..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.4.2011 21:50:09   
KOKICA32

Iščeš majčko ali body?

Majčko. Enobarvno, da ji lahko kaj gor porišem..

V H&M so jih imeli...poglej na oddelek za fantke...vseh barv so bile. Pa v Zari tudi...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.4.2011 22:19:59   
PERSIDA
Danes je ,pa tolko bruhanja na rruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.4.2011 22:21:58   
KOKICA32

Danes je ,pa tolko bruhanja na rruser posted image user posted image user posted image

Še dobro, da samo tukaj. Ti se ne sekiraš ne, ker si rekla, da ste zaprli proizvodnjo.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.4.2011 22:23:28   
PERSIDA
Pri nas v kuhinji imamo ,pa invazijo mravelj črnih.Kje vse pležejo nebom raje pisala.user posted image user posted image  .Tak,da ,če me jutri ni veste ,da sem celo kuhinjo ven na dvorišče postavla.

Nimam nič pametnega za na pisat,pa grem rajši.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.4.2011 22:26:42   
PERSIDA

Še dobro, da samo tukaj. Ti se ne sekiraš ne, ker si rekla, da ste zaprli proizvodnjo.user posted image

Hb nimam časa brat takšne in drugačne kozlarije.Še poročil nikoli ne vidim.Mi smo ob 20.15 komaj not prišli tak,da user posted image .Mam preveč drugih stvari od rdečih številk naprej ,da se sekiram nebom se še za naprej sekirala.
Dejstvo je ,da čas gre nazaj v tiste čase ko so bili bogati in reveži.Žal.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.4.2011 22:29:14   
KOKICA32

Hb nimam časa brat takšne in drugačne kozlarije.Še poročil nikoli ne vidim.Mi smo ob 20.15 komaj not prišli tak,da user posted image .Mam preveč drugih stvari od rdečih številk naprej ,da se sekiram nebom se še za naprej sekirala.

Persida draga, jaz imam tudi zeloo veliko bolj pametnih stvari za gledati in poslušati pa tudi delati a danes sem to dobila na mail in se mi je zdelo pomembno, da vas še druge obvestim o tem. Meni, ki plačujem vrtec 300,00 EUR bi mi zeloooo pasalo, da bi ostalo tako kot je bilo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.4.2011 22:57:12   
Najaa

Si pogledala v Kiku? Tam jih imajo ponavadi po 2 evra. Pa ni slaba kvaliteta in lepo se riše po njih. Baje, tako pravijo strokovnjakinje. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.4.2011 22:59:25   
Najaa

Persida draga, jaz imam tudi zeloo veliko bolj pametnih stvari za gledati in poslušati pa tudi delati a danes sem to dobila na mail in se mi je zdelo pomembno, da vas še druge obvestim o tem. Meni, ki plačujem vrtec 300,00 EUR bi mi zeloooo pasalo, da bi ostalo tako kot je bilo.

Hej Kokič, meni bi tudi pasalo, da bi ostalo tako kot je, čeprav plačujem dosti manj. Sam imam verjetno tudi dosti manjšo plačo od tebe.  Sicer pa kot sem rekla, ko se naredi kaj dobrega za narod, pol se jim to tud hitro vzame. Očitno bo tak cela vlada padla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.4.2011 7:18:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hej Kokič, meni bi tudi pasalo, da bi ostalo tako kot je, čeprav plačujem dosti manj. Sam imam verjetno tudi dosti manjšo plačo od tebe.  Sicer pa kot sem rekla, ko se naredi kaj dobrega za narod, pol se jim to tud hitro vzame. Očitno bo tak cela vlada padla.

Ja, Najaa in najbolj me razjezi to, da bo narod to kar lepo sprejel in tako bo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
19.4.2011 7:20:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Si pogledala v Kiku? Tam jih imajo ponavadi po 2 evra. Pa ni slaba kvaliteta in lepo se riše po njih. Baje, tako pravijo strokovnjakinje. user posted image

JAz pa v Kiku več nič ne dobim...user posted image Edino prejšnji teden sem dobila dva klobučka. Pa včeraj sem bila v Intersparu in imajo tako "morsko" kolekcijo, pa sem mu kupila modre in rdeče platnene hlače, mornarsko majčko, ki je tudi kombinirana z rdečo in prav tak klobuček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
19.4.2011 7:21:36   
KOKICA32
Pa dobro jutro. user posted image

Sedaj bom tri dni leteča, tak da....user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
19.4.2011 8:57:39   
PERSIDA
Se opravičujem nejasnemu odgovoru na tvoj link kokica.Nikogar nisem hotela užalit napisala sem kar mi je prva beseda padla na pamet.Ker res te naše vlade že dolgo ne poslušam več ,ker nam itak samo slabo delajo.Sem vesela  za internet ,ker edino še tukaj kaj izvem od svojih prijateljev.Res tv-ja sploh ne gledam več še manj berem časopis.Po eni strani je to slabo po drugi ,pa....
Tak,da še enkrat oprosti ,če sem te užalila ali kogarkoli drugega.
Moj je samo rekel bomo ,pa ju izpisali tak,da sploh nisem imela možnosti debatirati z njim.Je v večeru prebral.
Ne glede na to koliko kdo plačuje vrteca ,verjemi ni nam rožnato.Ne tebi ne nam.

Tak ,da se mi kera ne razjoče od hudobne persideuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
19.4.2011 9:12:54   
tasa_m
Dobro jutro. Uh kaki lepi sonček je.

majčke.
.. NAjaa niti v Kiku jih nimajo, sem tja šla prvo gledat. Bom šl še v H&Mja, samo upam, da bom cifro našla. Prejšni teden sem vzela EDINI majčki (bela in roza) s številko 98. user posted image
vrtec... ta vlada še v svojem mandatu ni naredila nič pametnega in še zdaj nebo. Vse kar je dobro nam vzamejo. Pol pa bi radi večjo rodnost in ne vem kaj vse. A poberejo kar je možno vstran.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
19.4.2011 9:17:00   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image moram ga prilepit.

Novoporočeni par. Drugi teden po poroki...

Mož, čeravno zelo zaljubljen, ni mogel dočakati, kdaj bo šel ven in
se ga nažgal s prijatelji.

In je rekel ženi: "Draga, pridem takoj."
"Kam greš ljubi?", je vprašala žena.
"Grem v bife, ljubica. Na pivo."

Žena je rekla: "Ali želiš pivo, ljubezen moja?"
Odprla je hladilnik in mu pokazala 25 različnih vrst piva: iz 12-ih
različnih drzav (Nemčije, Nizozemske, Japonske, Indije ...)

Mož ni vedel, kaj narediti in edino kar mu je padlo na pamet je bilo:
"Ma ja, ljubica moja. Toda ... v bifeju . veš ... imajo ledene
kozarce."

Takoj, še dokončal ni, pa ga je že žena prekinila z besedami:
"Ali želiš ledeni kozarec, moj najdražji?"
Vzela je veliko kriglo iz zamrzovalnika, tako ledeno, da so ji kocine
stopile po konci, ko jo je prijela.

Mož, e malo bled, reče: "Toda ljubica, v bifeju imajo tudi tiste zares
dobre gricke ... Pa saj ne bom dolgo. Vrnem se takoj. Obljubim. OK?"

" A bi rad gricke, mucek moj?" In odprla je omarico ter začela zlagati
na mizo chips, arašide, kokice .

Mož, že totalno bled, reče : "Draga, toda v bifeju imajo tv in lahko
gledamo nogomet......."

in še do konca ni povedal, ko žena pokaže na 126 cm plasma ekran v
dnevni sobi z najboljšim surroundom.

"Toda, ljubica moja ... v bifeju ... veš ... kolnejo in govorijo grdobije."

"A bi rad slišal grdobije? "

Kreten! Spij to svoje pofukano pivo, v svoji pofukani ledeni krigli in
pojej te pofukane gricke ob tem kretenskem nogometu !!!!!!
**** ti materina, ti si sedaj poročen in ne greš nikamor !!! Jasno ? "

In živela sta srečno, do konca življenja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.