|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
18.4.2011 13:53:24   
daka
Teni vso srečo danes na AC.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
18.4.2011 16:18:41   
Teni_
Evo, pa sem nazaj. Preživela. So pa rekli, da bodo vse pregledali, tudi za kromosome. Zdaj pa dva tedna čakanja na prvi izvid in potem 4 tedne za tega, ko bodo gledali kromosome. Bolelo ni nič, sploh nisem čutila kdaj je zapiknil, je pa res, da nisem niti gledala na uz, da ne vidim igle.user posted image

Hvala vsem za vzpodbudo. Zdaj bo mogoče ena dva dni malo trpel seznam, ali pa če ga katera druga porihta, ko bodo novi podatki.

Zdaj pa počivat in se pustit razvajat.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
18.4.2011 17:50:49   
URSY33
Ojla!

Jaz sem tud od svoje osebne zdravnice zaradi bolniške.In mi je čist zakomplicirala, da rabi mnenje ginekologa.Uglavnem v sredo imam morfologijo pri ginekologu, ki pa zlo nerad da bolniškouser posted image , tko, da ne vem kako bo, ker moje  G. pa ni,katera pravi, da imam visokorizično nosečnost zaradi endometrioze in dve splavov zaporedoma.Sej ne veš kaj bi si mislil, ker ima vsak svoje mnenje.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
18.4.2011 18:25:39   
pomarančika
Živjo ...
Midva tut dans iz pregleda. Vse lepo in prau,s srčkom vse uredu, raste tko kt more, pa  pomahu nama je user posted image
Kok lepo ga je blo videt user posted image

Je pa pravi fuzbaler, brca skoz user posted image

Zdej pa navalit na sladoled :)

Naslednji pregled mam 13.5.2011

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
18.4.2011 20:41:38   
issa

user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 13.5.., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., 20.04., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., Ljubljana, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 03.05., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., 11.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 04.05., Ljubljana
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 21.04., ?
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.05., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Postojna, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
06.05., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., 03.05., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 09.05., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 04.05., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., 05.05., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 03.05. ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 19.04., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?., 09.05.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 04.05., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 03.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., 05.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 04.05., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 09.05., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 09.05., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 19.04., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 04.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 19.04., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 79
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
18.4.2011 20:42:22   
issa
tak da ti malce pomagam Teni..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
18.4.2011 20:48:08   
nepremagljiva
Teni fino, da je za tabo. Sedaj pa le počivaj. Tudi če bo seznam trpel to ne bo taka katastrofa. Glavno, da boš ti in dete vredu. 

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
18.4.2011 23:11:01   
mate0ja
čer, sm se namenla pokukat kako je Teni opravla, pa sem se zataknila pri vrtcih user posted image . Me veseli, da je za tabo. user posted image user posted image

Več pa jutri, se mi že oči zapirajo. Nočko.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
19.4.2011 6:56:07   
modrimedo
jaz sem prišla tud teno prečekirat ,super da je za tabo sedaj pa počivaj in naj te razvajajo :)
jaz stuširana ,sedaj zbudim otroke in delat ...en dan ,ko vsi drugi user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
19.4.2011 7:13:45   
Teni_
Jutro!

Malo se pa moram oglasit.Pa saj menda ni treba cel čas ležat, ane? Ker me že boki bolijo od ležanja. Še ponoči sem se zbujala in vstajala na eno uro.

Hvala vsem in hvala za pomoč pri seznamu. Vse je ok. Krčev nimam nobenih, boli me tudi ne oz. tu in tam malo tam kjer je šla igla noter, ampak ni nobene sile. Danes še imam moža doma, tako, da bo on lepo kosilo skuhal, pa z Niko gre na sistematskega za šolo, ker so nam ga na danes prestavili, pa v šolo še mora it Nika k psihologinji, pa vidijo, če je pripravljena na šolo. Jutri pa gre z obema na nastop, ki ga imata s pevskim zborom.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
19.4.2011 7:59:26   
2.2.
dobro jutro!
kaj ta luna dela user posted image user posted image . celo noč v luft gledala pol ob 5h pa zaspala.
a boste kaj jajčka barvali? jaz komaj čakam in tamala tudi...
zdaj grem možeku kavico skuhat pa zajtrk pripravit potem pa malo migat...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
19.4.2011 8:02:15   
srecka84
Teni super da je to ze za tabo. Zdaj se pusti razvajat. user posted image
Danes je spet en lep dan. In res se mi ne da bit non stop doma, najverjetneje bom sla malo s kolegicami ven. Uzivajte.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
19.4.2011 8:03:42   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

dobro jutro!
kaj ta luna dela user posted image user posted image . celo noč v luft gledala pol ob 5h pa zaspala.
a boste kaj jajčka barvali? jaz komaj čakam in tamala tudi...
zdaj grem možeku kavico skuhat pa zajtrk pripravit potem pa malo migat...

Luna je bla čist nora, ampak meje ne tamala že prejšnjo noč in potem še popoldne tok zmučla, da sem spala ko povh. Ob takih dneh kot je bil včeraj pa kar mal zašvicam, ko pomislim, da bo treba z dvema folgat, zdej pa še eno komaj okomandiram.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
19.4.2011 8:57:08   
pumpkin23
Hej
Se še jaz malo oglasim. Super Teni da je za tabo in sedaj lepo počivat in pozitivno razmišljat.
Tudi mi smo meli učeri pregled in je vse ok. Me je moja g. ful presenetila, ker mi je naredila UZ. Sem mislila da bo samo srčka poslušala z uno napravico. Tako da sm vidla našo bebo tako na hitro in je rekla da mogoče bo pa res punčka. Se je g. čist spremenila od prve nosečnosti, ker prej mi je točno 3 UZ naredila v celi nosečnosti in mi ni hotla dat bolniške pod nobenim pogojem. Sedaj pa je vse kontra. Sploh ne komplicira zaradi bolniške.
Tako dan se je začel,mali v vrtcu, ata v službi, mami pa za računalnikom in kavico v rokiuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
19.4.2011 9:00:26   
issa
Jutro!!

Joj jaz sem danes pa takooo spala, za zdaj me še luna ne matra, po izkušnjah me bo pol malo kasneje, bolj proti koncu,....ali pa sem bla tak  zmatrana, sem za malim laufala, ko je včeraj malo kolesaril, te me pa na križiščih malo stisne, tak da šibam za njim,  user posted image user posted image user posted image dokler bom pač lahko, ko nebom več zmogla se bo mogel zadovoljit z vožno na parkirišču,(na takem ko je za plačat in je vedno dovolj prostora)..user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa grem na sprehod s kolegico, pol ob enih pa imam predavanje na zavodu, pač kakšne so moje dolžnosti kot brezposelni, in kaj je njihovo delo, tako da bom slišala ziheer kaj zanimivega.user posted image

Teni ti lepo počivaj, uživaj in pusti se razvajat, user posted image user posted image   ponavadi me razvajamo naše, tak da kar uživaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
19.4.2011 9:02:10   
issa
veliko sreče vsem, ki imate danes pregled!!! 

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
19.4.2011 9:18:53   
ANDMIL
Dobro jutro!

Jaz sem pa šele prav vstala... user posted image Naspala sem se, zdaj pa nekaj malega pojesti, potem pa malo čistiti, kuhati, ker je moj zjutraj v službi in mora biti kosilo kuhano, ko pride domov...user posted image

Drugače pa je naša user posted image tako živahna, me je včeraj toliko prebrcala, da je blo kar veselo. Zdaj že lepo čutim brcike, ki so vedno močnejše... user posted image Me je pa brcala zvečer in ponoči tam od 2 do 3 ure zjutraj... Menda pa ja ne bo potem po porodu takšna nočna ptica... user posted image

Teni - lepo počivaj...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
19.4.2011 9:25:35   
pomar*ANČA*
teni, ti kar pridno počivaj, pa se pusti tazvajat. otročke bo že možek porihtal.

jaz sem pa tako fajn spala! ampak bom šla dopoldan še eno kitico nardituser posted image ta teden bomo pa verejtno samo okoli dohtarjev skakali, včerej sem bila z malim pri prediatru, dobil je etopijski dermatitis- al pač nekaj takega, ne znam izgovorit, pa tudi napisat ne, danes zjuraj pa najprej v enem laboratoriju zaradi ščitnice, potem pa v drug laboratorij v drug kraj dat urin...

se vam še kaj oglasim, grem malce na kavčuser posted image  

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
19.4.2011 10:25:59   
Sunny_Dream
Hej!

Samo tolko da se na hitro oglasim... Teni super da si uspešno prestala pregled user posted image rezultali pa itak da bodo vsi odlični in bo vse OK! Zdaj pa uživaj v počivanju kolkr lahko (pri dveh punčkah si predstavljam da običajno nimaš prav veliko prilik za počivanje!) in se čim več smej!

Moj user posted image vsak dan pridno brca in razgraja v mojem trebuščku, tako da je moje razpoloženje, kljub rahlemu zatekanju nog in občasnim glavobolom, čisto na višku!

LP in srečno na pregledih vsem user posted image !

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
19.4.2011 10:29:57   
barbara85
Pozdravljene po dolgem času, sem skoz zaposlena, al šola v MB , pol v CE, pa še delam pri sestri! Zdej čez vikend smo meli srečanje bratrancev in sestričen na dolenskem, kjer smo včasih živeli in je blo full luštno! Včerej smo praznovali roj. dan od starejšega nečaka, je komej z darili folgal user posted image !
Jst pa se drugače super počutim, par tednov nazaj sem imela nizek pritisk in se mi je full vrtelo in bla sem zlo slabotna, pol je blo pa vse OK! Tak da ne vem kaj je blo takrat! Berem da že vse čutitte otročičke, jaz pa še kr ne pa sem že v 21 tednu, me kr mal skrbi, pregled mam pa šele po praznikih, komej čakam da vidim če je vse OK!
Drugač pa skoz čekiram na bolhi za vozičke in čakam, ko mi bo keri padel v oči, da jih greva z mojim malo gledat, počasi bo treba nabavit te stvari!

Teni super da je blo vse OK, zdej pa počivaj in se pusti razvajat svoji družini!

Pa naj še naprej ostane takšno vreme kot je zdej 2 dni, prav super se človek počuti!

No lepo mi bodite user posted image ! Se še javim kaj!
PAPA

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
19.4.2011 11:42:50   
mamicabiba
Helou babike!

Kako ste kaj, jaz vedno bolje, glede na prihajajoče praznikeuser posted image

Teni RR, me veseli, da si dala skozi AC... Boš vidla, da bo vse ok, samo veliko počivaj...

2.2., ste poskusili z nastavkom za wc? Našemu je všeč... Aja, vidim, da ji ni zanimiv.... KAj pa če bi res enostavno nekam poknila kahlico in je več ni??? PA takrat mogoče malo bolj popazi na prehrano, da ne je stvari, ki bi zapirale, ampak dosti sadja, vode, mogoče še kake otroške muslije (jaz jih mojemu zakuham v gris)....

*anja*, boščika tvoja puncauser posted image  Mislim, a ni še konec teh prehladov?? Polno nekih viroz, še vedno dosti prehjalenih.... PAč čimveč čisti nos, jaz ne vem, kaj bi brez baby vaca, mi je res zakon, daleč najboljša zadeva za čiščenje nosa, za katero pa smo zvedeli, ko smo preboleli prvo vnetje ušes. Nam ga je potem svetovala pediatrinjauser posted image  A prej pa ni znala??? Ker baje res prepreči marsikatero vnetje ušes.... Mi ga HB od takrat še nismo meli....
Vse najboljše vsem slavljencemuser posted image  *tedy*, uau, avtodom, superca, res. Si 1x želim na takšen dopust....

Drugače tudi z našim bebijem vse ok, lepo brca, raste in se razvija... Komaj čakam še 3D UZ, ki pa bo po praznikih, pri dr. Lukmanu na Ptuju...

Se beremo..

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
19.4.2011 13:49:28   
*tedy*
Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image . Darilo je res super in vsi komaj čakamo da gremo. Sicer pa smo že bili ko je bila še tretja v trebuščku ampak samo za vikend. Zdej pa kar cel teden že delamo plane kam user posted image user posted image . Do legolanda sigurno, ostalo je pa še v planu.
Sem bila danes na pregeldu, vse ok, srček bije, 13.5 imam morfologijo, 24.5. pa pregled.

Sicer pa že pokam ker v odhajamo  v soboto na morje postavljat prikolico in je kar nekaj krame  (potrebne in nepotrebne)za vzet s seboj user posted image user posted image .
Uživajte na sončku

(odgovor članu mamicabiba)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
19.4.2011 15:35:36   
jejhata
tedy imate morda v prikolici klimo? Jaz kupujem prenosno, z gretjem, ker ne vem kakšne so noči zdaj tam. Gremo v pon. za cel teden, če bo lepo vreme. Že komaj čakam!

teny, no, pa je za tabo. HURA za dobro počutje!

Za mano je 4.teden po AC, pa še kar ni izvidov. Če še jutri ne dobim, bom poklicala v Lj - laboratorij.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
19.4.2011 15:57:49   
2.2.
mamicabiba
   sem že ji skrila pa vidiš potem tisti jok prestrašeniuser posted image  ma nevem se mi smili, ker ziher nebi šla in potem bi stiskala. glede hrane pa tudi ne pride v poštev ker doma mi skor nič ne je, baje da je v vrtcu no vzgojiteljica tudi tako reče. in doma je potem okoli18h in to noče nič kaj od kosila, samo kakšen jogurt, čokolino ali sadje; raznoraznih paštet, namazov, salam.....tega noče jest

vsi se že pogovarjate o dopustuuser posted image  mogoče kakšen dan na morje, več si pa letos nebomo mogli privoščit; bo pa drugo leto bolše

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
19.4.2011 17:22:18   
moniketna
evo ravno malo prej sem se zbudla, sem zaspala  kot angelček po pregledu. vse je super z mano in dojenčkom, kri in vodo imam super, zredila sem se vse skupaj 5kguser posted image user posted image user posted image , tak da zdaj jih imam 55. full fan se mi zdi, da me ni kregala, da sem presuhauser posted image

naslednji pregled in morfologijo imam 17.5.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?