|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
17.4.2011 19:31:01   
Teni_
Hvala. Se psihično pripravljam, ne vem pa kako bo spanje ponoči. user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
17.4.2011 19:44:04   
nepremagljiva
Pozdravljene!
Berem vas dokaj redno, le pisanje mi ne gre. Samo to pa moram napisat danes: Teni držim pesti, da bo jutri AC hitro za tabo in da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image
Jaz si nisem upala tvegati. Zato pa imam še eno morfologijo takoj po praznikih. Zaenkrat zgleda vse v najlepšem redu. Upam, da ne samo zaradi slabšega uz in da bo takšen rezultat tudi naslednjič. Kakorkoli že, čez polovičko sem že in to mi daje veliko upanja, da pridem do konca. Dobrega konca.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
17.4.2011 19:49:03   
Teni_
Hvala za pestke.

Jaz sem pa danes točno na polovički. Saj bo pri nas vseh vse ok. Mora biti.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
17.4.2011 22:30:20   
moniketna
držim pesti, jutri pa čim prej poročaj. jaz grem tudi zjutraj dat kri pa vodo, v torek pa pregled.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
18.4.2011 6:16:45   
Teni_
Se še javim, preden grem. Se javim potem, ko bom doma, ampak pomoje ne bom pred 16. uro.

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
18.4.2011 6:18:25   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., 20.04., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., Ljubljana, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 03.05., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., 11.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 04.05., Ljubljana
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 21.04., ?
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.05., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Postojna, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
06.05., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., 03.05., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 09.05., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 04.05., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., 05.05., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 03.05. ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 19.04., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?., 09.05.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 04.05., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 03.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., 05.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 04.05., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 09.05., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 09.05., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 19.04., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 04.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 19.04., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 79
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
18.4.2011 6:59:56   
jejhata
teni pošiljam tiuser posted image  , da te čuva. VSO SREČO!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
18.4.2011 7:54:03   
2.2.
dobro jutro!
VSO SREČO DANES NA PREGLEDIHuser posted image

ups-črke...user posted image
včeraj dan preživeli prekrasno, danes pa tudi kaže da bo lepo, tamala je šla zdaj v vrtec pop. pa imajo nastop. še en teden pa že praznike kako hitro se bliža september.

imam eno vprašanje za vse ki imajo otroke: kako naj tamalo odvadim od kahlice-hodi samo kakat nanjo ni šans na vc v vrtcu gre doma pa ne. in če smo kje na obisku, izletu isto ni šans da bo šla kakat na wc-pol jo pa itak muči. in ko kaka na kahlici obvezno gola, jaz nevem kaj vse sem ji obljubljala in parkelj je odnesu kahlo no pol  jo je zaledala na podstrešju-user posted image naša napaka....kaj predlagate????

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
18.4.2011 7:55:33   
ANDMIL
TeniRR - držim pasti za današnjo AC... Upam, da bo čim manj bolečin... Rezultati bodo pa takšni kot morajo biti...user posted image

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
18.4.2011 8:07:41   
nepremagljiva
Teni, SREČNO!!!

2.2. Glede kahlice pa ti jaz že bolj težko svetujem. Sem že pozabla kako čisto točno je bilo.  Vem samo, da smo nekaj časa to zadevo morali vlačit povsod s sabo. Še na dopust. user posted image Ni bilo šans, da bi šla hčera na wc kako dugače kot na kahlico. user posted image Mislim da je potem to samo nekak minlo. Tak, da se ne naprezaj preveč, ker boš s tem samo naredila več škode kot koristi. Mogoče bi edino sprobala še nastavek za na wc.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
18.4.2011 8:14:14   
*alja*
TeniRR  držim pasti za današnjo AC, bo pa itak vse vredu  user posted image user posted image user posted image

2.2 glede kahlice pa smo mi imeli tudi problem in smo ga rešili tako da smo kupili one stopnice z nastavkom in ji je bilo to zanimivo pa je začela sama od sebe hodit na školko. Jaz je nisem silila, samo stopnice sem nastavila in ko je prišla na VC je kar sama splezala gor. Poskusi, mogoče uspeuser posted image

Naša punca je pa tako prehlajena vztala da komaj diha. Vse ima zamašeno in kašla user posted image upam da čimprej mine.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
18.4.2011 8:49:08   
2.2.
imeli nastavek pa jo ni zanimal. odvdila jo pa bi ker je stara že 4l in jaz mislim da če lahko lula na wc lahko tudi kaka. npr. lani na morju jo res zanalašč nisem hotla vzet (kahlice) pa še mama mi je rekla vzami, da se ne bo zaprla-saj je res...no in pol skoz moja kahlica kje je jaz bi kakala na kahlico....in po 3dneh ko je bila zadnja sila je šla wc kakat sicer na 3x ampak je. samo saj pravim vse se da z njo pogovort in razume vse samo to pa je trmasta ko user posted image -to ima po meni.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
18.4.2011 9:21:48   
Princess1
Jutro,

Teni vso srečo danes na AC!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
18.4.2011 9:25:40   
Shamsia
TENI - srečno danes!! user posted image  Pa tudi vsem ostalim na pregledih!
Uf za kahlico pa ne vem, z nastavkom morda bi se dalo pretentat, sej je isto pol. Težko sem pa pametna, saj smo bli pr nas pa kontra, ni pa niti enkrat šla na kahlo, ampak je hotla sam na školjko, tko da je blo na začetku kar pestro k je dol padala, zdej je pa seveda fajn.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
18.4.2011 9:44:45   
Pigy
Teni- vso srečo danes   user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
18.4.2011 10:31:04   
issa
Teni vso srečo danes!!!user posted image user posted image

Joj vikend je bil naporen, smoga preživeli pri njegovih starših in pri njegovi babici, ki je namreč mnenja da morem jest za dva (ker so kg še vedno isto kot za prvi pregled),....in pol sem mela cele kolobacije...user posted image se veeem stare tetke majo svoj prav in ne moreš jih prepričat v nič drugega,...pa dobro ,saj je bilo samo dva dni,..user posted image user posted image user posted image user posted image
no sem pa danes bila z mojim v h&m - u in si kupila dvojne hlače user posted image user posted image user posted image ene jeans in ene poletne (tanke) user posted image user posted image user posted image user posted image tak da mam user posted image user posted image user posted image
kaj se kahlice tiče, tudi že težko kaj svetujem naš je tudi star 4l pa že ene 1,5 ali 2 leti hodi redno na wc,..kupili smo tako pručko (si jo je sam izbral) ki jo še danes uporablja samo za luč prižigat (je prekratekuser posted image ) in še nastavek za wc smo nabavili takrat, da ni not pado, in pol je šal,...mislim da prvi teden je bil malo naporen, ampak se je navado in zdaj skos hodi sam,... kak točno smo ga prepričali pa se ne spomnim več,.... edino se spomnim ko smo se planičk odvajali in  trenirali za kahlico , mi je mali cel hodnik pokako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mi je pustil sledi kje je hodo,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
18.4.2011 10:42:17   
jejhata
tedy VSE NAJBOLJŠE (upam, da sem si prav zapomnila). Mi smo dali skoz v soboto možev 40.RD. Kakor sem bila najprej živčna, se je potem super odvilo. Imeli smo piknik, pojedli vse, popili vse, igrali košarko, jahali ponija, peli..., fajn je blo, kljub oblačnemu vremenu. 

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
18.4.2011 10:49:26   
*tedy*
jejhata hvalauser posted image user posted image . smo mi tud včeraj malo praznovali, semm dobila za darilo en teden avtodomuser posted image user posted image user posted image , tako da gremo v začetku junija na dooooolg izlet.

A že imaš izvide??

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
18.4.2011 10:55:30   
URSY33
Hello punce!

Po dolgem času se vam spet malo javim.Dva tedna sm mogla delat, danes grem pa nazaj k svoji zdravnici,
če mi bo dala spet kaj bolniške.user posted image
V sredo imam pa morfologijo, upam, da se bo kej spol viduuser posted image .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
18.4.2011 10:56:38   
jejhata
2.2. imam trmastega 4-letnika, ki je kakal v plenico do lanskega septembra. Ni hotel nikjer drugje in drugače, kot pod mizo, oz. nekam, kamor se je skril s plenico. Vsi smo mu vse obljubljali, grozili, pa ni nič pomagalo. Nekega lepega dne, pa se on odloči, da gre na stranišče. Nastavila sem mu pručko in nastavek na WC. Parkrat je še uporabil pručko, nastavka nikoli in od takrat je lepo hodil na stranišče. Si pa tudi on sleče spodnjice in hlače in si jih pospravi v omaro, da je "svoboden" med opravljanjem. Torej, sem mnenja, da hčero pusti in se bo sama odločila, bolj jo boste silili, slabše bo.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
18.4.2011 10:59:02   
jejhata
tedy UAUU, to pa je darilo. Moj je tudi dobil bon pri Palmi in že zbiram ideje, kam me bo peljal...hahahaha.... Ne, izvidov še zmeraj nisem dobila. Upam, da bo danes, še ni bilo poštarja. Ti javim.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
18.4.2011 11:02:43   
URSY33
Aja še ena tema.KILOGRAMI...Jaz sm se v pvi nosečnosti zredila za 16 kg,ampak sem jih imela komaj 49 ko sem zanosila.Sedaj pa tudi ne bo dosti drugače.Teče mi 21. teden in sem se že zredila za 8 kguser posted image , , ko sem zanosila sem jih imela 50.Tko, da mislim, da se bom redila.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
18.4.2011 11:24:43   
pomar*ANČA*
živ

teni, kako je šlo??

2.2. glede kahlice ti tudi jaz ne znam svetovati, ker je pri nas ni bilo nikoli nobenega problema, ko se je odločil, da ima dovolj pleničke smo jo pa pač stran vzeli. samo ne sile je, ker lahko narediš kontra učinek. edino mogoče, da ji dopoveš, da je res velika punca in da velike punce uporabljajo wc?

laaačna, pa mi vse nekaj smrdi...  nisem prava, mislim da se me en prehlad loteva...

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
18.4.2011 11:50:59   
taja007
OJLA SEPTEMBERKE!imam eno vprašanje za VSE kakšne mere ste imele na nuhalni crl velikost user posted image in kateri teden?

hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
18.4.2011 12:00:41   
2.2.
ampak moja se sleče in majčko spodnjo-vsa nagauser posted image . saj se mi smili si mislim bo že, samo nevem kdaj z tem se že ukvarjamo 2l. je pa bila pridna glede plenic. od 2l je brez in od dneva ko jih je sama snela jih ni potrebovala čez dan niti čez noč niti ko je šla lulat ali kakat, res kar stop in vse delala tako kot odrasli no večkrat je šla travico zalit-to ji je bilo zelo lepo....
npr. včeraj smo bili na eni zabavi cel popoldan in mala itak te dni ni nevem koliko jedla in sem ji rekla včeraj preden smo šli od doma da že 3dni nisi kakala boš to zdaj opravila doma-itak ni ker se ji ni mudilo. no potem  pa tam na zabavi je reees veeliko pojedla, popila in potem čez čas kot bi presekal gremo domov....bolj ji govorim da gremo na wc kakat (ko se ji je vidlo da se ji mudi)-ma ni šans. to eno 3x je bilo v časovnem razmaku. no potem ko smo prispeli itak se ji več ni mudilo. -bo danes v vrtcu.
bom ji pa  res rekla...bomo šle skupaj v trgovino kupile pručko da bo imela samo za wc. saj jih ima polno doma teh pručk,-samo novo si bo sama izbrala....

joj, vse že imate morfologijo, kje sem še jaz ....sem pa v soboto zvečer začutila brciko-joj kakšen občutekuser posted image user posted image , samo do zdaj pa nič več, verjetno zdaj v začetku še ni tako pogosto.

(odgovor članu taja007)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?