almk
|
pri nas pa takole - včeraj cel dan vročina, ponoči še blaga, potem zjutraj brez, sva šli k pediatrinji in pravi, da je bilo to najverjetneje od petic (zobki) - ena je že prebila, druga pa samo še mal rabi, ma pa tudi vneto grlo, pa mal teče iz noska, tko da upam, da bo do ponedeljka kul, da gresta nazaj v vrtec... pika - mi smo bli doma zadnji teden januarja, cel februar in prvi teden marca, pa smo potem zdržal v vrtcu samo en teden, potem smo bli spet 3 tedne doma, pa 4 dni v vrtcu, zdej smo pa spet doma...tko da ne vem če kej pomaga.. belen - sej pri nas so se zdej tud že začel pritoževat glede bolniške, sam kaj naj - če pa nimam nikogar, ki bi ju takole čuval...mami in oči bi lahko kak dan, ne pa cele tedne..super za vas, da ste takole zdravi.. alenka - varuške nismo našli, dvakrat je vskočila teta, to je pa tud to.. ninčy - tebe sem pa kr mal pogrešala tule gor...super, da ste zdej zdravi..kar se tiče dopusta za vaju pa takole - midva sva ju zdej prvič pustila za 4 dni pri mojih, pa so se imeli baje super...v soboto preden sva šla sva ju še midva skopala in dala spat, potem sta pa mojadva prevzela, pa ni blo nobene panike...je rekla mami, da ni imela občutka, da bi naju pogrešala...je pa res, da smo dostikrat pri mojih (pribl. 1x na teden), da smo tam tudi prespali (imata svoje prenosne posteljice) vsi skupaj ter da dobro poznata moje..sicer našadva zaspita sama, če se ponoči zbudita, jima damo dudice in zaspita nazaj - tko da je oči ene parkrat vstal in sta zaspala nazaj...veš kaj - enkrat je treba probat..tko da mi bomo zdej sigurno še kdaj izkoristili kak vikend....za prvomajske gremo pa družinsko mal na morje - mal dopusta... nič punce lepo se mejte...izkoristite lep vikend..pa se beremo...pa-pa..
|