|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dvojčki 2009
31.3.2011 12:30:11   
ona23
Hooojla
evo, mene spet po dooolgem času:)
Službe še kar ni:( tako, da zdaj sem se že malo v usodo vdala, mogoče bomo pa poletje toliko bolj izkoristili :))

Imam eno prošnjo za vas.... ali ima mogoče katera, da bi mi po pošti poslala/posodila račun od pojočega kužka od Fisher prica? Ku-ku... vidim te? :)
Imam namreč mali problemček... lani sta ga moja dva falotka dobila za r.d. Ker pa ni bilo zanimanja, sem enega pospravila, zdaj bi ju pa oba rada imela, en pa ne dela:( sem nesla na Verovškovo, kjer mi ga ne morejo popravit, edino če ga v trgovino nesem nazaj,... pa rabim račun, in ga nimam:(
Če bi bila katera toliko prijazna, sam tok da ga pokažem v trgovini...?

Drugače pa.... sonček je... juhuhu. Pol cele popoldneve smo zunaj, tako da mi ob 19.30 vsi treije malčki palčki popadajo v postelje, zjutraj jih moram pa budit ob 7.30 :) Super noči so:)

Noric pa še kar ni in ni, jaz bi jih pa tako rada do poletja dala čez...:)

No lep sončkov dan pa lepo bodite!!

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: Dvojčki 2009
1.4.2011 11:31:50   
pikatara
Ona žal sem račun za pametnega kužka vrgla stran tako da ti ne morem pomagat. Glede noric pa tudi nismo več kužni, da bi prišli na obisk in se nalezli.

Almk super za mini počitnice brez otrok.

Nič malo je žalostno vreme in je solidarno do mene, ker se poslavljam od sončka in lepih dni doma, v ponedeljek je spet vrtec in služba. Belen jutri pridemo na vaš konec, vendar le na brzino sama na pregled, pol pa šibamo v Italijo akumolatorske avte pogledat, pa očiju srajce iskat, da bo imel kaj za v službo oblečt. Grem dat mulota spat, ker sta spet vremensko zoprna. Lep vikend vsem

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
1.4.2011 12:20:27   
ona23
Pikatara hvala ti vseeno! In za kužka in za norice :)
Malo poročaj kako boste za avtke pogruntali kaj pametnega... tudi mi smo že malo študirali o nakupu tegale zalogajčka.
Lep pozdravček vsem

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
1.4.2011 12:42:35   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Belen jutri pridemo na vaš konec, vendar le na brzino sama na pregled, pol pa šibamo v Italijo akumolatorske avte pogledat, pa očiju srajce iskat, da bo imel kaj za v službo oblečt. Grem dat mulota spat, ker sta spet vremensko zoprna. Lep vikend vsem

super!! mi smo dopoldne do 12h ponavadi po Izoli potepamo, al na igriščih al kje po plaži....če si za-jawi user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
1.4.2011 13:09:06   
Belen
da ne bomo jamrale kako nam je hudo user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/rodili-so-se-slovenski-osmercki_4313.html

user posted image  user posted image user posted image user posted image

po naravni poti- swaka čast user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.4.2011 10:48:56   
Barbk
Dan bejbe,
na hitrco preden gremo ven pa pol še na Zaplano na roštiljado, mjami. No čeprav priznam nisem ravno navdušena mesojedka, se pa toliko bolj veselim kake okusno pečene bučke, paprike.
Ona jaz ti tudi ne morem  nič pomagat, naš Pametni dogi je star že 3 leta.
Pika kako je bilo včeraj čez mejo? Ste našli kaj?
Belen zdaj je pa pri vas že res lepo, a? Jaz bi tud že mal morkega zraka vohala, me to tok noro lepo diši...
No še nekaj o nas, preden kidnemo ven, ker tole zdaj pišem že dobro uro user posted image . Brina imela v sredo kontrolo na gastro, je tulila ko...., je rekel, dr.Brecelj, da zdaj zunaj mislijo, da ji nohte dol puli. user posted image  Počasi ukinjamo Ranital in če se težave ponovijo, zdaj ko bosta šla v vrtec, pa spet ph-metrija. Samo jaz mislim, da jih ne bo. Ima pa naša korenjakinja pri skoraj 21m (korig. 19.5) 9.360g in 76cm. Jeeeee, naša majmlajša bejbi. V petek smo imeli sistematiko pri letu in pol. O dretju ne bom user posted image , itak, da nista nič sodelovala, Žiga ima 8480g in 77cm. Glistič naš.
No takole tolle je zdaj že skoraj 2 uri, otroc se že 1 uro igrajo zunaj, jaz pa enmiljontavžent opravkom vmes nardila user posted image
No šibam, pridne bodite, lupčka vsem!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.4.2011 11:05:32   
pikatara
Belen na žalost smo bili v Izoli samo 20 min, pol  smo pa šibali v Italijo. Belen tale z osmerči je verjetno prvoaprilska.
Akomulatorske avte in motorje smo si ogledali, pa ne vem kaj bomo. Motorji nobenemu niso bili všeč, pri dvosedem džipu ne dosežeta stopalke. Patrik se je zagledal v enega ferrarija, Karolina pa ni preveč sodelovala. Sem mislila, da bo večje navdušenje. Tako da verjetno letos ne bomo, drugo leto bosta pa že kolesa vozila. LEtos pa peški pa je. Ogromno prehodimo peš, sam pri Karolini to traja, da dobiš mlade, pa ne da roke, če nisem fejst huda. Pelje pa Taro na ketni. Ne morem verjet, da sem spet v službi in otroka v vrtcu. Sta bila kar vesela, da smo šli. Larči že služba?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.4.2011 13:57:09   
lara light
nahitrco lepe dame,
barbi, super ste, ne sekiraj se za mere, moja je tudi max šlank,čez par let se jim bomo skupaj smejali, ostanite zdravi in itak da bo vse ok z brinčiuser posted image
belen, kako pupici? full sta lepe in vedno lepo naštimane, pridna si resuser posted image
ona, nimamo kužka, žal...hvala za dober nasvet, ko se psihično pripravim, da bi meli norice, ajd na obisk k nekomu k jih mauser posted image
almk, kako ste? daj povej kako ste žurali, saj veš foušni do koncauser posted image

pika ju3 pa menda resuser posted image , čeprav ju mam doma ker je mala včeraj zakuhala, ne vem kaj bo ju3, če ne gresta v vrtec, dokler nisem prijavljena mož ne more nege vzetuser posted image ...ma joj, upam, da bo vse ok.
blanč, kako je pr vas? B vemo da bo presenečal vedno, junak naš!
senčka, hedi, noki,...raport plsuser posted image
več sem se zamotla kot je bil namen, zvizzzzzz, kisssssssss

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
4.4.2011 21:11:03   
almk
sam na hitrco...
odkar je služba, itak ni nobenga časa...
malčka super...razigrana, nagajiva, trmasta - vsega po malem...moram vam pa povedat, da smo meli v petek tako srečo...se nam je mali zapeljal po stopnicah s poganjalčkom in k sreči samo buška na čelu...joj, joj, joj...ko sem videla kako pada (oba zraven, ampak oba prepozna) se mi je najprej ustavilo srce, potem sem pa mislila, da ne bo več vstal...hvala bogu se je vse dobro izteklo...
na Irskem pa superca...pravi odklop za par dni..prava družba, pravo vzdušje...mah še bi..malčka sta pa tud uživala pri babi in dediju, tko da sva se midva lahko res sprostila..
zdej pa eno vprašanje - tiste, ki jih že imate - kakšne poganjalčke (kolesa) ste kupile svojim malčkom???
jst sem v intenzivnem iskanju - pa nimam pojma kaj naj kupim, kje, še najbolj pa - da bosta z nogicami dosegla do tal...poročajte prosim..
ona23 - mi smo kužka dobili v darm tako da žal tudi mi nimamo računa...
lara - lep vstop nazaj v službo...pa malčkoma v vrtec..našadva sta nad vrtcem navdušena - smo danes malčici obuli nove copatke, pa je hotla vsem pokazat, da ima nove copatke...je kar skakala tam po vrtcu, vsa navdušena...res jih je lepo opazovat..
vsem ostalim pa en poljubček za lepo nočkooooooo...
pa-pa..

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
4.4.2011 21:27:14   
blanč
Dober večeruser posted image
Malo sem vas zapostavila ampak, če pa ni nobene volje...
Lara, Bernardek je res zakon, poleg osnovnih besed mama, tata, baba... on meni včeraj na vprašanje kaj bi večerjal (seveda vprašam samo zato, da neki rečem) on meni pateta, pa jaz njemu, naj še enkrat pove in on men pokaže element s paštetami in odločno ponovi PATETA, me je kar vrglouser posted image user posted image user posted image Kar se tiče hrane je čisto po mamiuser posted image
Držim pesti, da bosta tameledva hitro zdrava in, da bosta pridno mamico v vrtcu počakala...
Almk, HB, da se take nesreče končajo srečno.
Naša Larica se že spravi in hodi s poganjalčkom (sosedovim) znamke kettler in tako bosta našedva za roj. dan dobila točno takšna poganjalčka...
Uf, soseda me kličeuser posted image na pir, grem se vrnem, če ne danes pa jutri, ker bom verjetno v bolniški... So me že danes hotl v bolnici obdržat pa sem jim ušla domov, samo moram biti pa jutri navsezgodaj tam.
Drugače pa... mi smo otvorili otroški vrt za hišo, tako, da ste vse vabljene...za otroke igrala za odrasle papir in čevapčiči.
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1585
4.4.2011 21:44:31   
Barbk
Blanči kaj dogaja, kaka bolnica, bolniška? user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.4.2011 7:30:44   
Belen
waw blanč, js ti mal zavidam ta "vrt" oz. otroško igrišče user posted image user posted image user posted image  res ste dobr naredili in je zakon user posted image  
mi v našem bloku razen terase nimamo nič.... še dobro,da je izola majhna in ima saj dwa-tri pametna igrišča ... user posted image

js se tudi za te poganjalce-kolesa zanimam..... kateri so boljši? leseni al alu? dej povejte vaše mnenje, ker jih bosta dobili za 2.roj.dan od nonotov,ampak morem powedat katere hočemo user posted image

almk.... uffffffff sam,da se je dobro izteklo

šibam delat naprej user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.4.2011 9:19:52   
Alenka-8
Mi smo jima za rojstni dan kupli poganjalčke v Baby centru http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211140 ampak so še mal veliki. Lana ne doseže tal, Jaša pa za silo. Potem pa sta dobila še ene za rojstni dan, Wishbone,  http://www.carobni-svet.si/wishbone/leseno-kolo-wishbone-3-v-1 ki pa so res ful zakon. So od 1,5 leta naprej, oba se že veselo vozita. Imamo pa še na tri kolesa, da se malo navadita. Res so super, sam tudi cena je super. Tiste iz BC bomo pa verjetno kar prodali, ker je brezveze, da imata vsak dva. Kupi katera?

No mi smo sicer fajn. Zdaj je super, ko je končno lepo vreme in smo res stalno zunaj. Za vikend gremo po dolgem času na obalo. Prejšnji vikend sta bila ta maučka spet na mini počitnicah pri babi in dediju, da sva bila midva malo na off. Prav paše.

Blanč, super igrišče. Mi imamo cel atrij nabasan s temi igrali, pa najraje po pesku in blatu rijeta user posted image user posted image
Almk, Hb da se je tako končalo. Kako ste sicer? Ste dobili varuško?
Ona, pametnega kužka smo tudi mi dobili za darilo, tak da nimamo računa. Je pa zakon ta kuža, pri nas je še vedno aktualen.

Sicer pa naša dva vsak dan kaj novega povesta. Lana je sploh direktorica, Jaša bolj umirjen, skupaj pa na trenutke adijo pamet. Za kahlo sploh nočeta več slišat, čeprav je Lana ponoči suha, ampak zjutraj pa ne bo šla lulat. Dude so tudi še za spat, ne vem še, kako in kdaj bomo brez.

Uživajte lepe dneve.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.4.2011 10:15:26   
Belen
alenka-8: kolko sta twoja dva welika? da wem,kr da ne bomo kupli kolesa preveilka.... oz. da jima bosta prav.... mi smo nekje 87-88cm....in 12,5kg ...bli prejšnji teden w RA in so nas zmerili pri 21mes.
meni so wšeč tej leseni od first bike
http://www.chebeltza.com/poganjalci/2_kolesni.html za 75eur... ma niso niti tok dragi-napram drugim....
sam morem wišino gledat,da jima ne bo previsoko.....

blanč in shadow bosta sigurne kje zvohali.... user posted image user posted image   ...čeprav shadow se zgublja user posted image  kje si user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.4.2011 10:26:31   
Alenka-8
kolko sta twoja dva welika?

Lana tam nekje 86cm, 11 kil, Jaša cca 92 cm, 13 kil. Ma za te poganjalčke bi blo najboljše, da sprobaš dat otroke gor pa vidiš. Ker ti iz BC ki mamo mi, so kao od dveh let naprej, pa naša Lana dvomim da bi ga poleti že vozila...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.4.2011 10:53:25   
Belen
ja sej werjetno odwisno od modela.... ,če jaša , ki ma 92 komi takne user posted image  ja najbolje sprobat,sam kaj ko une,ki bi js, jih sam na spletu  prodajajo...kje da jih probam user posted image  user posted image
bomo vidli kaj najdemo...

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
5.4.2011 12:46:28   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Blanč, super igrišče. Mi imamo cel atrij nabasan s temi igrali, pa najraje po pesku in blatu rijeta user posted image user posted image

pridemo na obisk...user posted image user posted image
Mi imamo sicer vrt ampak ne tudi ograje..pa še nismo inestirali v igrala. Bo treba najbrž..
Blanči, prec pridem, sam reč kam user posted image  Sploh tist papir me zanima user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.4.2011 12:49:11   
hedviga
Mi imamo dve Kokue. Supe in ah in oh, samo še mal velika sta. Pa mala dva zajahata štango pa je user posted image
Zanekrat notri, ven ju spustim ko bo več mehke trave....user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
5.4.2011 13:07:08   
ona23
O Blanč... tale vaše igrišče je pa res superca!! Povej, povej kje ste :)
Za kužka ni panike, bomo probal potem kakšno drugo varijanto ubrat, npr. da kupimo drugega :) Ali pa bo mogoče en dovolj, da bo pel, en bo pa tiho :))

Tudi moja dva fanta ga že biksata, in govorita. Bor veselo prepeva: Jas sem ala ogica, ogica nogica...
Včeraj sem se jima tudi jaz smejat mogla, ko smo jedli večerjo vpraša Bor Marka: Kaj delaš? PA mark reče: JEm! :))
Toliko o tem, drugače pa sta tudi zdaj ona dva doma, imamo 19.4. operacijo žrelnice, oba... novembra na vrsto pa še sestrica pride. Sem bila pri 2 zdravnicah in sta obe predlagali operacijo. tako da zdaj ju imam doma, da mi slućajno ne zbolita, ker potem bo treba vse prestavljat...
Zdaj pa šibam kuhat, da ko se zbudita, da bosta imela kaj za pod zob :)

Pozdravčke in lepo se imejteee

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.4.2011 13:10:32   
Alenka-8

Pridte, pridte, sej ste tolk blizu, da jo lahko kar peš uberete čez travnikuser posted image user posted image

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.4.2011 13:40:46   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mi imamo dve Kokue. Supe in ah in oh, samo še mal velika sta. Pa mala dva zajahata štango pa je user posted image
Zanekrat notri, ven ju spustim ko bo več mehke trave....user posted image user posted image

hedi vi mate tega?
http://www.kakadu.si/poganjalci-likeabike/41-poganjalec-mountain.html

za 180eur  x 2 user posted image  user posted image user posted image

omg.... user posted image user posted image

in kaj sta jima prevelika? kolk pa sta velika twojadva? user posted image  user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.4.2011 14:10:29   
blanč

Mi imamo sicer vrt ampak ne tudi ograje..pa še nismo inestirali v igrala. Bo treba najbrž..
Blanči, prec pridem, sam reč kam user posted image  Sploh tist papir me zanima user posted image user posted image

Koza!!!user posted image Če se mi je začelo mudit na pir k sosediuser posted image user posted image

Moje vabilo resnično velja, tako, da če se kateri ljubi pridet v Celje...Lepo vabljene.
Belen poglej še tele, meni so všeč, da se naučijo uporabljat še premzico.Naša soseda se pri 2 letih in pol že veselo vozi z njim in tudi že s skirojem(pravi mali vragec)
http://www.vsezasport.si/sporti-na-prostem/kolesa/otroski-poganjalci/otroski-poganjalec-kettler-orange-air-12.html, ima pa dober zgled pri starejši sestri in bratuuser posted image user posted image
Jaz osebno ne zagovarjam treh koles ali pomožnih koleščkov. Sem opazla, da počasi ratuje že naši Larici se peljat, na skiro je pa itak čist nora...

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.4.2011 14:12:35   
blanč
http://www.vsezasport.si/sporti-na-prostem/kolesa/otroski-poganjalci/otroski-poganjalec-kettler-orange-air-12.html
Ne vem zakaj prejšnja povezava ne delauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.4.2011 14:47:28   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

hedi vi mate tega?
http://www.kakadu.si/poganjalci-likeabike/41-poganjalec-mountain.html

za 180eur  x 2 user posted image  user posted image user posted image

omg.... user posted image user posted image

in kaj sta jima prevelika? kolk pa sta velika twojadva? user posted image  user posted image

tegale
http://www.kakadu.si/poganjalci/122-poganjalec-likebike-jumper-zelen.html

ja lih ni cena, ampak sta jih dobila za RD od babi, dedi, teta kompanija... Take investicije se jaz ne grem user posted image  Jima moram hrano kupovati.
Sicer se Miha lahko usede na zic in ima noge nekako na tleh, Špeli pa ne doseže do tal.

Alenka, vmes sta ene dva grabna. Ampak je pa res sramota da se še nismo srečali....user posted image

Blanči.. a pol ni papir?? Ah..pol pa nič user posted image user posted image
Tko je ja, če je pir v igri, če bi bil papir ne bi takihle streljala user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.4.2011 14:52:53   
pikatara
LArči držim pesti da bo vse vredu. Poročaj kako bo.

Almk super za službo, vrtec, zdravlje, počitnice,... Naj traja. Upam, da tokrat postavimo rekord v vrtcu. Sta pa oba čisto navdušena, sploh nočeta iz vrtca domov. Vsak dan ju mora vzgojiteljca za roke pripeljat, da se sploh premakneta iz skupine. K sreči se je vaša nesreča dobro končala, poznam pa občutek, ko mi je mala leto nazaj čez stopnice letela. Še vedno uporabljata te plastične poganjalce avte, za kolo poganjalec pa Patriku manjka le še malo (ti iz baby centra), Karolina bo pa letos še na triciklu.

Blanči priden Bernardek. Kaka bolnica, upam da ni hudega. Igrišče je pa super.

Igral mi nimamo ker sta predivja in bi ju bilo treba skoz gledat. Peskovnik, tobogan in gugalnica so za blokom (je le par otrok), v atriju pa imamo gugalnico ležalnik, pa se s to butata en drugega. Je ful nevarno.

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?