Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 8:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne obložim niti deske (v javnih wc-jih počepnem, se ne usedem), niti notranjosti. Resnično še nikoli nisem pomislila, da bi obložila notranjsot wc-ja. Brezvezna poraba papirja zato, da lepo zgledaš pred sodelavci.
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 9:36:29
|
|
|
|
Daschi
|
Ne, to ne. Vozim pa slalom, da ne curi na glas. To pa ja. Ne vem, nekak mi je bedno poslušat to. Ne vem, zakaj. Še bolj bedno mi je pa, če se ful sliši curk, potem pa ženska na glas prdne in še smrkelj not potegne. No, to mi je v bistvu višek.
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 9:41:17
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanova smeška da, ker mi je že pljusknilo v rit enako. Pa ne sam v javnih WC, povsod...tud doma, ker ne prenesem, da mi špricne gor...to se zdaj sliši kot da spustim s pritiskom min 5ba . Skratka... to delam odkar pomnim. Nikoli pa v javnem WC-u ne sedim, zato ne oblagam pokrova. Sem pa pred leti gledala Oprah show in je rekla, da obvezno da papir v WC, da ne bi nastal šov iz njenega lulanja. Uh od nekaterih žensk sem slišala, da če pridejo na posran WC, ga spucajo, da ne bi kdo mislil, da so ga one posrale. Faaaaaaak no....na tak WC ne grem nikol. Še nikol nisem pustila svinjarije za sabo, tujega sranja pa ne mislim pucat. Raje ne grem na WC. Če ni drugega WC-a, me od grauža itak mine.
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 9:42:38
|
|
|
|
mika
|
Še bolj bedno mi je pa, če se ful sliši curk, potem pa ženska na glas prdne in še smrkelj not potegne. No, to mi je v bistvu višek.
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 9:44:35
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Ne, to ne. Vozim pa slalom, da ne curi na glas. To pa ja. Ne vem, nekak mi je bedno poslušat to. Ne vem, zakaj. Še bolj bedno mi je pa, če se ful sliši curk, potem pa ženska na glas prdne in še smrkelj not potegne. No, to mi je v bistvu višek. A ti imaš pa svoje prdenje vedno lahko pod kontrolo.....?
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 9:51:26
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Ne, to ne. Vozim pa slalom, da ne curi na glas. To pa ja. Ne vem, nekak mi je bedno poslušat to. Ne vem, zakaj. Še bolj bedno mi je pa, če se ful sliši curk, potem pa ženska na glas prdne in še smrkelj not potegne. No, to mi je v bistvu višek. A ti imaš pa svoje prdenje vedno lahko pod kontrolo.....? Ne, ne, jaz ne prdim.
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 11:04:06
|
|
|
|
liliana
|
Aja, tebe vetrovi dajejo......
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 11:28:09
|
|
|
|
Tanja55
|
jaz zivim v takem bloku, da slisimo vsi od vseh sosedov (levih, desnih in zgoraj) kdaj gre kdo lulat. Slisi se prav krasno :) in da jaz zdej oblagam svoj WC s papirjem vsakic, mi gre vse kes sam za wc papir... nikoli tega ne pocenjam niti v javnih straniscih, obrisem pa skoljko, ce se moram nanjo usest.
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 11:30:38
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: tanova smeška da, ker mi je že pljusknilo v rit Ti imaš pol zmagovalni curek Ali pa previsok pritisk
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 13:52:58
|
|
|
|
eternety
|
Ne.
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 14:09:10
|
|
|
|
Bakfark
|
Kapavem, mogoče se v kratkem odpre nadaljevanje te teme, recimo da ji rečemo "vprašanej da te kap 2" v kateri se obdela tematika kakanja na javnih straniščih. Pa recimo, da sago zaokrožimo v eno kompletno trilogijo pa dodamo še riganje, bruhanje in prdenje obenem... Ha???
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 14:16:56
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Ne, to ne. Vozim pa slalom, da ne curi na glas. To pa ja. Ne vem, nekak mi je bedno poslušat to. Ne vem, zakaj. Še bolj bedno mi je pa, če se ful sliši curk, potem pa ženska na glas prdne in še smrkelj not potegne. No, to mi je v bistvu višek. O fak mi.
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 14:43:28
|
|
|
|
naja17
|
Kako si človek ob prebiranju takih tem nasmeje ....
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 15:00:33
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kapavem, mogoče se v kratkem odpre nadaljevanje te teme, recimo da ji rečemo "vprašanej da te kap 2" v kateri se obdela tematika kakanja na javnih straniščih. Pa recimo, da sago zaokrožimo v eno kompletno trilogijo pa dodamo še riganje, bruhanje in prdenje obenem... Ha??? To pa sploh zakonsko prepovedati.....ker od nekaterih drek celo smrdi......
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 15:09:09
|
|
|
|
mojamura
|
Ugotovila sem da me je povozil čas....hvala RR, da sem zdaj seznanjena, da se mora WC školjka odznotraj nalagat s papirjem....
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 15:11:01
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Kako si človek ob prebiranju takih tem nasmeje .... Čist.
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 15:12:12
|
|
|
|
HuAnita
|
Da, tudi na obiskih to počnem, tudi deco tako učim.
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 15:12:59
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Da, tudi na obiskih to počnem, tudi deco tako učim. Pa na parkingih?
< Sporočilo je popravil ZARA -- 13.4.2011 15:13:13 >
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 15:13:24
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Še bolj bedno mi je pa, če se ful sliši curk, potem pa ženska na glas prdne in še smrkelj not potegne. No, to mi je v bistvu višek. Zamisli, da še rigne zraven.
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 15:31:15
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Da, tudi na obiskih to počnem, tudi deco tako učim. Pa na parkingih? Na parkingih obvezno
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 13.4.2011 15:34:28
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Da, tudi na obiskih to počnem, tudi deco tako učim. Pa na parkingih? Na parkingih obvezno [/quotePacke, se vedela, da bosta to pritresli!
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 15.4.2011 8:56:31
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Da, tudi na obiskih to počnem, tudi deco tako učim. Pa na parkingih? Na parkingih obvezno [/quotePacke, se vedela, da bosta to pritresli! Kaj pa povsod moliš svoj nos A je bilo še kakšnih pikentarij zadnje čase ?
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 15.4.2011 8:57:09 >
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 15.4.2011 10:48:19
|
|
|
|
alda
|
zgleda da sem še v kameni dobi , . Če že moram drugje na Wc opravim potrebo v v pol počepu, ., za otroke pa vedno imam v avtu oz. torbici pap. brisačke, da obložim školko,
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 15.4.2011 11:54:16
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Da, tudi na obiskih to počnem, tudi deco tako učim. Pa na parkingih? Na parkingih obvezno [/quotePacke, se vedela, da bosta to pritresli! No, te teme pa po moje nobena ne prekaša...
|
|
|
|
RE: vprašanje , da te kap ;) 15.4.2011 14:17:49
|
|
|
|
ZARA
|
OMG, kako ste s citiranjem uničile šalo. HuAnita, tvoja prigoda s parkinga je pa nepozabna.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 15.4.2011 14:18:05 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?