![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 12.4.2011 21:35:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! A bova sami .Grem jaz, noč se tak hitro obrne kot bi nekdo uro naprej tiščal ,tak,da kokič drugič.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 7:37:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 7:54:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutrooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 10:18:17
|
|
|
|
trezika
|
Good morning!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 10:32:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj zdaj bo katera še kaj povedala, al bo samo pozdravljanje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 11:07:08
|
|
|
|
Najaa
|
Bom jaz povedala. Najprej dober dan. Ma sej nimam kej konkretnega za povedat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 11:18:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 11:54:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Evo, preden gem v službo hitro kaj napišem. Počutje: včeraj sem delala popoldan in sem pozabla vzet mleto meso ven iz hladilnikov. Seveda je zjutraj to videla šefica, klicala namestnico (katera je delala z mano) in jo takoj vprašala kdo je pikal (gledal datume in lepil nalepke z -30% ). Mi je namestnica sms poslala da bom danes v pripravljenosti, ker bom itak poslušala kot cucek. Tak,da je moje počutje grozno. Vsakemu se lahko zgodi, da pa kaj zajebe oz. pozabi, ampak ker je danes še sestanek z področnim, je to seveda pika na i. V glavnem, gre mi na bruhanje, vse me boli, še bolana sem postala in mam res vse na kupu. Ne morem vam povedat kako mi je grozno it. Sem poslala eno prošnjo v Špar. Vem, da ni nič bolje samo ne morem več. Ne morem Ko bi vsaj koga poznala, da bi me nekam not spravo, magari bi bla čistilka. Pa nimam nobenega Ne morem pa si privoščit, da shajamo samo z eno plačo, ker vidim, da ne gre. Bolj gledam na uro, bolj mi gre na jok in bruhanje. PARDON DA VAM GNJAVIM
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 11:58:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa . Vidim, da res trpiš. Kaj pa če te dajo v kako drugo trgovino? Al je vsepovsod isti šmorn z nadrejenimi.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 13.4.2011 11:59:13 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 12:03:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa . Vidim, da res trpiš. Kaj pa če te dajo v kako drugo trgovino? Al je vsepovsod isti šmorn z nadrejenimi. Tudi če bom zaprosla za menjavo, bodo me dali k temu Irgoliču v trgovino.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 12:03:39
|
|
|
|
Najaa
|
tasa Ne vem, kaj naj ti rečem, ker v podobnem dreku.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 12:11:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa nobenih delovnih mest razpisanih za Podravsko regijo, kaj je še najhuje. Vse v Ljubljani in okolici Mater nekateri imajo s srednješolsko izobrazbo take lepe službe- v pisarni kao tajnice ipd. drugi o ne-fizičnih delih lahko samo sanjamo Moram se it oblečt in počasi it
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 14:32:44
|
|
|
|
trezika
|
TASA mislim na tebe upam, da se ti kmalu stvari glede službe obrnejo na bolje... ni hudič, da ne bi tudi za tebe enkrat sonček posijal... do takrat pa upam, da te bodo čimmanj živcirali in sekirali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 14:36:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezika kako gre učenje? Že veš kdaj ga imaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 17:03:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika kako gre učenje? Že veš kdaj ga imaš? malo bolj počas i napredujem, ampak mislim da bo dans sn glih dobla pošto, da izpolnjujem pogoje, v naslednjih dneh pa pričakujem še datum
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 19:35:41
|
|
|
|
trezika
|
jaz sem pa danes očitno neko drugo punčko iz vrteca pripeljala in ne Maruše.... mislim ej, kaj pa mi je danes delala, to pa je bil že višek vsega... so jo vse te norije tako utrudile, da že spi pa jo je vzgojiteljica pohvalila, ker je v kahlico lulala pa nekaj dni že brez dude spi v vrtecu (zdaj preden je šla spat, pa mi je takoj povedala, da doma pa duda ni fuj ) torej, neka napadalna je bila...ene parkrat me je samo tresnila po glavi, potem v naslednji sekundi pa me je že lubčkala in pravla: ne jokat mami... bratranca malega je 2x tako skrempala, da se mu je še eno uro po tistem flek na lički poznal vse je metala po tleh (kar drugače ni v njeni navadi)... pri večerji sva se skregali, ker je sirni namaz raje po mizi mazala kot pa jedla... s flumastri mi je popisala mizo in omaro.... razbila je dva kozarca... spila je sok pa samo zabrisala kozarec po tleh adijo živci...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:01:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika kako gre učenje? Že veš kdaj ga imaš? malo bolj počas i napredujem, ampak mislim da bo dans sn glih dobla pošto, da izpolnjujem pogoje, v naslednjih dneh pa pričakujem še datum Super...po 1. maju verjetno, ne? Tako sem tudi jaz imela ...07.05.2001..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:05:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika jaz sem pa danes očitno neko drugo punčko iz vrteca pripeljala in ne Maruše.... mislim ej, kaj pa mi je danes delala, to pa je bil že višek vsega... so jo vse te norije tako utrudile, da že spi pa jo je vzgojiteljica pohvalila, ker je v kahlico lulala pa nekaj dni že brez dude spi v vrtecu (zdaj preden je šla spat, pa mi je takoj povedala, da doma pa duda ni fuj ) torej, neka napadalna je bila...ene parkrat me je samo tresnila po glavi, potem v naslednji sekundi pa me je že lubčkala in pravla: ne jokat mami... bratranca malega je 2x tako skrempala, da se mu je še eno uro po tistem flek na lički poznal vse je metala po tleh (kar drugače ni v njeni navadi)... pri večerji sva se skregali, ker je sirni namaz raje po mizi mazala kot pa jedla... s flumastri mi je popisala mizo in omaro.... razbila je dva kozarca... spila je sok pa samo zabrisala kozarec po tleh adijo živci... Ojoj...te pa ni bil samo pri nas tak dan. ...Moj je tudi jokal in jokal in jokal, solze so kar tekle....ful je bil razdražljiv..nihče se ni niti smel dotakniti nobene igrače..vse je bilo MOJEEEE!!! >Dokler ga nisva oblekla in smo šli do ličarja na posvet, kjer je videl polno razbitih avtomobilov, pa še en rešilec je bil tam...tudi za popravilo...nato pa smo zavili še na na en prijeten obisk, ker je bil tudi zelo priden...Torej rešitev je bila, da smo zapustili dom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:07:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Potem pa sem še opazila, da je imel ful, ful, ful rdečo ritko...Tako, da niti ne pomnim. Očitno so se v vrtcu spet malo spozabile. Ko sem ga previjala in čistila je kar stokal zraven in govoril, da ga boli...niti ni pustil, da ga sčistim. Bogi revček. Jutri ukrepam v vrtcu. Imamo popoldan druženje s starši.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:32:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
taši - bit če bolje nekad trezika - čakaj da mine Mi smo,pa včeraj imeli dan za pop... Pa smo preživeli tak,da dont vory.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:35:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
Samo kdo ,pa mene razume ko imam izpade ? Jaz bi,pa mogla vse razumet .Nekega dne jima bom vse povedla kak sta me skoraj na zdravljenje spravla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:38:37
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Samo kdo ,pa mene razume ko imam izpade ? Jaz bi,pa mogla vse razumet .Nekega dne jima bom vse povedla kak sta me skoraj na zdravljenje spravla me marčevke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:38:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
Aja dober večer sem pozabla rečt. Imam tako bombo po hiši ,da te ubije samo danes bom raje obvisela za kompom ,ker se mi res ne da.Mislim,da počasi bom samo keson pripelala ,pa igrače not zmetala .Danes sta imela tak dan ,da sta vse škatle z igračami okol obrnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:39:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA taši - bit če bolje nekad trezika - čakaj da mine Mi smo,pa včeraj imeli dan za pop... Pa smo preživeli tak,da dont vory. mi drugega niti ne preostane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.4.2011 21:39:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Samo kdo ,pa mene razume ko imam izpade ? Jaz bi,pa mogla vse razumet .Nekega dne jima bom vse povedla kak sta me skoraj na zdravljenje spravla me marčevke Sam bog za vas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.