Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: flower Kaj pa ko so v Lanovi skupini čisto vsi imeli vodene koze oz. jih prebolevajo, samo Lan ne. Edini. ne reci prehitro trgovina in otroci: če gremo mi recimo po fasngo, sta vedno v trgovinskem vozičku, pač imava z mojim vsak svoj voziček in vsak enga bejbeka not, takrat je ok, vse štima, ne sitnarita....skratka vzdržno. sama z njima rajš sploh ne grem. če pa gremo recimo v kak Europark al pa City je pa kdaj blo prav ubijalsko. samo jaz sem našla zdaj fajn taktiko. tisti ki leta po svoje in nič ne sliši, gre takoj v avto z enim od naju, drugi pa lahko tam ostane in pol je to najhujša kazen. smo ene 2x tako naredli, zdaj pa sploh več ne rabimo it do avta, samo rečem, da bova šla, se opraviči, da lubčka in kolker tolk sliši in oboga. valjda naslednjih 10 minut, pol pa ponovi zgodbo ampak tak pač je no. je pa res, da mi2 z njima ne hodiva v nek hud šoping za naju, da bi prav neke cote probavala pa ne vem kaj, ker mi je logično, da je otroku to predolgočasno in kadar jima je tečno, sta pač živa. edino iz kakega BC al pa iz Pikapolonice T ni za dobit. To se vozi po celi trgovini s traktorji, poganjalci, bicikli,....tam je štala ponavadi. gremo tja, kadar imamo namen res nekaj kupit, da dobita svoje in pol sta zadovoljna. Ja, če je naš v nakupovalnem je tudi znosno.. pa mu potem kako žemljico uturim. Ali pa tistem avto-vozičku, tam je ok.. Oblačil za mene nisem še nikoli šla nakupovat z Lanom, kaj takega mi sploh na misel na pride.. B je itak ko baba... sesa, pere, puca, kuha, lakira si nohte in nakupuje z mami. ajme ajme, kaj bo s tega fanta?!?!
|