Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: flower No, s kaminom ni blo nič, ker preveč lije..kakšna nevihta, ko sredi poletja. Je pa Lan dobil ene Nike in ene Puma superge - nisem se mogla odločit kateri so mi bolj všeč, on pa tud ne. no ja, neki ste pa dobli! midva sva pa kupla meni športno torbico, pa B eno manjšo (ker jo je po vsej sili hotu met, cena je bla 5eur, pa nism komplicirala), mami je dobla nove kratke hlače, eno kratko majčko in oblekco. in moje malo dete je skos hodlo z mano, probvala sma... bp. ko da bi bla s kako kolegico Kak ti to uspe? Lan je nemogoč v trgovinah, spet sva skoraj izgubila živce oba.. ne da roke, ni šans. Če ga na silo primeš za roko, se vrže na tla.. če ga neseš, tuli.. če ga pa ne držiš za roko, pa kar gre (laufa) po svoje.. Grrrrrr... pa se vedno znova pogovorimo o obnašanju, danes je spet obljubil, da ne bo več tak, se opravičil.. a naslednjič bo enako. U naša je nemogoča na kvadrat isto kot si ti Lana opisala. Noče dat roke, noče da jo nesem pol pa brezglavo in po svoje, muka muka. V ponedeljek smo šli v rutar gledat sedežne je tako zganjala, da sem jo na sred trgovine skor po nagi riti nabila. Obljubi pa itak vedno in se opraviči očitno je dojela da če ga kaj kiksne se mora opravičiti, ni ji pa jasno dač e neki obljubiš da se tega tud držiš. O to pa je tolažba, da vidim, da ni edini, ki se tak obnaša. Pa včeraj smo bli v deichmanu, ma ni bila minuta, da sem ene čevlje probala, moj je pa tudi gledal nekaj.. naenkrat se obrnema, otroka nikjer. Laufama po trgovini, njega nikjer.. na srečo je meni hitro kapnilo kje ga iskat.. v Pikapolonici.. sem ga hitro zagledala.. ga gledam skozi izložbo, on veselo gleda bagerje, sam... ma nič da bi ga blo kaj strah al pa kaj.. pridem do njega in mi flegma reče: nekaj gledam. Jaz sem se včeraj odločila, da naslednjič gre v voziček. Lažje poslušam, da v vozičku tuli kot pa da ga lovim in na silo držim in se kregam z njim. sj tut B ni vedno razpoložen za tako. včasih tut tako dela da popizdim že pred trgovino... včeraj je bil pa zelo priden... sem pa potem tut peljala na sladoled, tko da sma se mela res fino. tk je bil zanimiv, ko sva izbirala cote. pa mi je reku, da ta pa njemu ni všeč, ta mu pa je všeč... pa tak
|