|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 13:53:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 13:56:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4027
   RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra...
12.4.2011 14:08:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mah, s temi imeni sem čist zmedena user posted image  se opravičujem za nazaj in za naprej.

ene mi klapajo (cuba, ker je čist drug); ene pa ne (RR je prepodoben, ker je na isto črko in potem zameštram).

teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sm pa, da kr sikam...

same here, sploh ne vem od kje :S, vse mi gre na nekam *******

a je kakšna luna al kaj? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4028
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 14:16:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4029
12.4.2011 14:42:33   
3jeMi
babe, veste kwa... menda pomaga šoping in ena velika porcija sladoleda... ej, to bom jst dons nardila, pa tud'', če v minus zaružim user posted image

p.s. sm tudi jaz dons že imela fore ja, najprej sem se s sestro zakačila, potem še s fotrom... ta dva sta glih tko kot da bi bila biološko kompatibilna, pa nista... no, na konc sem pa pametno popustila, zamolčala eno malenkost, pa se vidimo ali pa ne v nedeljo user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 12.4.2011 14:44:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4030
12.4.2011 14:56:06   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

babe, veste kwa... menda pomaga šoping in ena velika porcija sladoleda... ej, to bom jst dons nardila, pa tud'', če v minus zaružim user posted image

p.s. sm tudi jaz dons že imela fore ja, najprej sem se s sestro zakačila, potem še s fotrom... ta dva sta glih tko kot da bi bila biološko kompatibilna, pa nista... no, na konc sem pa pametno popustila, zamolčala eno malenkost, pa se vidimo ali pa ne v nedeljo user posted image

tut jst se bom dans tko potolažla. ampak brez sladoleda...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
12.4.2011 14:59:15   
Majuska

včasih je tko bolš, a ne? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 15:06:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
12.4.2011 15:07:17   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

tut jst se bom dans tko potolažla. ampak brez sladoleda...

Mi gremo tudi v šoping danes. user posted image

wuhuuu! kaj boš nabavila? jst že drugo leto iščem bež ali bele balerinke. sj so, sj jih majo... ampak men nobene niso všeč. če pa so mi všeč, majo še sam 43 številko... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4034
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 15:58:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4035
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 19:06:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4036
12.4.2011 20:34:49   
Cuba Libre

No, s kaminom ni blo nič, ker preveč lije..kakšna nevihta, ko sredi poletja. user posted image Je pa Lan dobil ene Nike in ene Puma superge - nisem se mogla odločit kateri so mi bolj všeč, on pa tud ne. user posted image

no ja, neki ste pa dobli! user posted image midva sva pa kupla meni športno torbico, pa B eno manjšo (ker jo je po vsej sili hotu met, cena je bla 5eur, pa nism komplicirala), mami je dobla nove kratke hlače, eno kratko majčko in oblekco. in moje malo dete je skos hodlo z mano, probvala sma... bp. ko da bi bla s kako kolegico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4037
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 20:51:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4038
12.4.2011 21:35:05   
Cuba Libre

No, s kaminom ni blo nič, ker preveč lije..kakšna nevihta, ko sredi poletja. user posted image Je pa Lan dobil ene Nike in ene Puma superge - nisem se mogla odločit kateri so mi bolj všeč, on pa tud ne. user posted image

no ja, neki ste pa dobli! user posted image midva sva pa kupla meni športno torbico, pa B eno manjšo (ker jo je po vsej sili hotu met, cena je bla 5eur, pa nism komplicirala), mami je dobla nove kratke hlače, eno kratko majčko in oblekco. in moje malo dete je skos hodlo z mano, probvala sma... bp. ko da bi bla s kako kolegico user posted image

Kak ti to uspe? Lan je nemogoč v trgovinah, spet sva skoraj izgubila živce oba.. ne da roke, ni šans. Če ga na silo primeš za roko, se vrže na tla.. če ga neseš, tuli.. če ga pa ne držiš za roko, pa kar gre (laufa) po svoje.. Grrrrrr... pa se vedno znova pogovorimo o obnašanju, danes je spet obljubil, da ne bo več tak, se opravičil.. a naslednjič bo enako. user posted image user posted image

ej, kupla sm mu arašide user posted image in si je nosu tisto šaktlico okol in me je vse ubogal. res ga morm pohvalit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.4.2011 21:44:04   
neboglasnica
Daaaan...no, večer...

Samo pokukam, da vidim, če se je Almera kaj javila? Hm?! Ni? No ja, se pa še bo.

Punce, uživajte, sonček nas že greje, ok - trenutno dežuje, ampak samo zato, da nas alergike malce pocrklja. Jutri bo že bolje...

user posted image za julijke... Kmalu bodo prvi otroci dopolnili tri leta, kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 4040
   [Brisano sporočilo]
12.4.2011 22:00:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 8:08:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4042
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 8:18:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4043
13.4.2011 8:19:40   
Majuska
Jutro,

evo jaz sem že opravila eno jutranjo pot ... danes je Aleksander z mano, dopoldne se bova še malo potepala user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4044
13.4.2011 8:26:59   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

danes je Aleksander z mano 

o, srota, še 3 nima, pa mora že v službo user posted image ... jah, zgodej je treba začet... user posted image user posted image user posted image

šoping... naš pa kar rad gre, komentira vse... Mercator je itak zakon, ker imajo one avte vozičke, drugače pa tamalega vzame in piči... je pa res, da tudi meni ni gušt cunje in take reči z njim v kompaniji nakupovat, se sama ne počutim ok... je pa res, da gremo vedno po ali pred šopingom na sladoled ali kavico (kakav) in je tako malo bolj zadovoljen user posted image

ammm... je katera za kakšno igralno urico danes popoldan?... najprej sem mislila, da bi šla malo pogledat ta novo igralnico v BTCju ( http://www.btc-city.com/trgovina/lj/917/otroski_center_beti_in_cej), zdaj pa vidim, da se je sonček odločil, da prežene dež, bi šla pa mogoče kam ven... no, lahko pa tudi kakšen Lumpi kotiček... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 8:29:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4046
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 8:30:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
13.4.2011 8:37:25   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Kak ti to uspe? Lan je nemogoč v trgovinah, spet sva skoraj izgubila živce oba.. ne da roke, ni šans. Če ga na silo primeš za roko, se vrže na tla.. če ga neseš, tuli.. če ga pa ne držiš za roko, pa kar gre (laufa) po svoje.. Grrrrrr... pa se vedno znova pogovorimo o obnašanju, danes je spet obljubil, da ne bo več tak, se opravičil.. a naslednjič bo enako. user posted image user posted image

U naša je nemogoča na kvadrat isto kot si ti Lana opisala. Noče dat roke, noče da jo nesem pol pa brezglavo in po svoje, muka muka. V ponedeljek smo šli v rutar gledat sedežne je tako zganjala, da sem jo na sred trgovine skor po nagi riti nabila.
Obljubi pa itak vedno in se opraviči očitno je dojela da če ga kaj kiksne se mora opravičiti, ni ji pa jasno dač e neki obljubiš da se tega tud držiš.

O to pa je tolažba, da vidim, da ni edini, ki se tak obnaša. user posted image

Pa včeraj smo bli v deichmanu, ma ni bila minuta, da sem ene čevlje probala, moj je pa tudi gledal nekaj.. naenkrat se obrnema, otroka nikjer. Laufama po trgovini, njega nikjer.. na srečo je meni hitro kapnilo kje ga iskat.. v Pikapolonici.. sem ga hitro zagledala.. ga gledam skozi izložbo, on veselo gleda bagerje, sam... ma nič da bi ga blo kaj strah al pa kaj.. pridem do njega in mi flegma reče: nekaj gledam. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se včeraj odločila, da naslednjič gre v voziček. Lažje poslušam, da v vozičku tuli kot pa da ga lovim in na silo držim in se kregam z njim.

sj tut B ni vedno razpoložen za tako. včasih tut tako dela da popizdim že pred trgovino... včeraj je bil pa zelo priden... sem pa potem tut peljala na sladoled, tko da sma se mela res fino. tk je bil zanimiv, ko sva izbirala cote. pa mi je reku, da ta pa njemu ni všeč, ta mu pa je všeč... pa tak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
   [Brisano sporočilo]
13.4.2011 9:10:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4049
13.4.2011 9:25:55   
Cuba Libre

Kaj pa ko so v Lanovi skupini čisto vsi imeli vodene koze oz. jih prebolevajo, samo Lan ne. Edini. user posted image

čisto imun na koza user posted image mogoče pa še pridejo. al pa jih je mogoče prebolel, pa niti ne vete kdaj...

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?