|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
11.4.2011 12:56:13   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Wiiii, ravno nakazala akontacija za poletni dopust, no prvih 14 dni septembra gremo, ampak vseeno wiiiii. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  super user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.4.2011 13:08:50   
majakla
.

< Sporočilo je popravil majakla -- 11.4.2011 13:09:58 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.4.2011 13:09:44   
majakla
internet me zeza

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.4.2011 13:14:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz pa se grem z sesalcem družit. user posted image

jaz sem se včeraj, ko sem mogla celo stanovanje od peska posesat...prijetno druženje user posted image

Hvala, sma rekla kako. Samo kaj ko je pol bil močo užaljen pa sem še njega vroke vzela in sem ga mal "pobožala".
Rezultat je pa da so tla najbolj srečna it to tako da se svetijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridna user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.4.2011 13:15:34   
botrca

Wiiii, ravno nakazala akontacija za poletni dopust, no prvih 14 dni septembra gremo, ampak vseeno wiiiii. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.4.2011 13:16:17   
botrca
Kosilo sva pojedla, zdaj pa počitek do 15h...pol pa po malega in juhuhu v mesto.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.4.2011 15:18:54   
katy83
dan punce moje.

ah, ja malo kreganjauser posted image ... ja pač pride tak, kaj hočemo. Ženske pačuser posted image

Kaj naj rečem, jaz sem vesela, da vas imam (vse vas!!!) . Velikokrat ste mi že z marsičem svetovaleuser posted image , velikokrat me nasmejaleuser posted image in to je moje bistvo glede naše teme.

No, drugače pa, danes je ati peljal motor na servis, midva pa sva šla za njim, da sva ga domov pripeljala, ker je motor tam pustil. Malo smo se potepali, smo šli na kavico in krofuser posted image , pa Timoteju sva ene platnene čeveljčke kupila v Šparu od Pami firme, so bile znižane na 8€ in jih celo dobi na nogo. user posted image
Ravnokar sva se najedla tortelin v smetanovi omaki, zdaj pa bova šla verjetno malo ven, na gugalnico. user posted image

lp, Katy

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.4.2011 15:37:06   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

jeeee, mi pa gremo že čez 14 dni na morje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.4.2011 15:38:36   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

No, drugače pa, danes je ati peljal motor na servis, midva pa sva šla za njim, da sva ga domov pripeljala, ker je motor tam pustil. Malo smo se potepali, smo šli na kavico in krofuser posted image , pa Timoteju sva ene platnene čeveljčke kupila v Šparu od Pami firme, so bile znižane na 8€ in jih celo dobi na nogo. user posted image
Ravnokar sva se najedla tortelin v smetanovi omaki, zdaj pa bova šla verjetno malo ven, na gugalnico. user posted image

lp, Katy

te sem jaz tudi hotla kupit v petek, pol sem pa pozabla user posted image .
kosilo pa ultra dietno, tak kot moje - picaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 384
11.4.2011 15:52:46   
rina22

jeeeeeeeee, podpis user posted image user posted image Nam pa letos očitno spet ne bo namenjeno nikamor it user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 385
11.4.2011 17:10:27   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

saj ni bila poenta v smehu samem...nisem se niti ubadala zakaj komu......pač vidla sem in sedaj pač izpostavila...svoje mnenjeuser posted image

Poenta je bila ker sta res uletele ko strela z jasnega s tem režanjem in zmotile dokaj "mirno" debato...prej pa ne duha ne sluha o nobeni lep čas...samo zato sem rekla...user posted image

Pardon nisem vedela, da vas niti brat več ne smem! Da pa še kaj napišem, pa še manj.
No, pa fajn bodite, se niti enkrat samkrat več ne prikažem, da vas več ne motim!!!!

Lp, Nataša

Pa smo spet na začetku, ko nobena ne sme " nič rečt". In se vrtimo v krogu.

veš, kako je moje mnenje? da nekatere lahko povejo vse, druge pa (skoraj) nič in so takoj najbolj čudne in butaste in ne vem, kaj še vse... zato se raje vzdržim komentarja velikokratuser posted image

NE GRE NAPISAT Z VEČJIMI ČRKAMI KOT SEM JIH UPORABILA... SE POPOLNOMA STRINJAM... IN TO JE MENE NAJBOLJ ZMOTILO....

ene se bojo enim takoj obesle za vsako dlako na besedo....druge lahko serjejo take klanfe... pa so deležne pohvale... to nikoli nisem razumela...TOREJ LE NISEM JAZ ČUDNA DA SI TO LE DOMIŠLJAM (mi jih je že kr nekaj to potrdilo....in tiste katere se tudi niso obešale na vsako malenkost)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.4.2011 17:14:13   
elevitka
vau... bambi že čez 14 dni na lušno... arwenko pa kr za 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudiiii

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.4.2011 17:41:41   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

vau... bambi že čez 14 dni na lušno... arwenko pa kr za 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudiiii

ja gremo s ta malim prvič na morje user posted image  pred prvomajskimi. ker nam je lani dopust odpadel, smo se odločili, da gremo letos 2x! user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.4.2011 18:00:33   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

ja gremo s ta malim prvič na morje user posted image  pred prvomajskimi. ker nam je lani dopust odpadel, smo se odločili, da gremo letos 2x! user posted image

itak... dobre stvari je treba nadoknadit ! user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.4.2011 18:01:31   
elevitka
aja sem videla da ene še zbirate JUNGLEMANIJO ...

če kera rabi imam viška ker smo že napolnili album

5,6,7,10,11,24(2x),26,27,28,29,31,34,35,38,43,45(2x),48,51,52(2x),58,61,62,64,65,67,68,72,77,79,85,99,100,101,114,116(2x),122,125,132,137(2x), 139,142,144(2x)151,157,163,164(2x),169,170,171,174,176,177,179,182,183,185,186,187,193(2x)194,198,200

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
11.4.2011 18:03:48   
elevitka

O elevika, si nas prišla malo pogledat. Lepo. Kak si kaj in kako je je kaj T?

ma ja... pa bi blo bolje da nisem zgleda user posted image ... bote se vsaj mele o kom za menit pa me popluvat user posted image

T je ko rožica ... raste... pa saj veš kak so toti malčki ...
user posted image user posted image za službo... sem brala daso ti podaljšali pogodbo... jaz sem tud po novem zaposlena

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.4.2011 18:42:45   
katy83

user posted image user posted image za službo... sem brala daso ti podaljšali pogodbo... jaz sem tud po novem zaposlena

ooooooo, to pa je lepo prebratuser posted image Superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.4.2011 20:00:34   
majakla
Dober čever

Danes sem imela prvo ohlajanje, kak je pasalo,
saj vete, ono ko se moraš it malo ohladit, da nea
ki deda fentaš, sem pobasal Nika in čao bao, šla
k seki na obiks. user posted image

Prišla domov, malega porihtala in ju poslala spat,
mmmmm... spet paše. user posted image

Uuuu morje že komaj čakam, mi pa vedno gremo
prva dva tedna v juliju. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 393
11.4.2011 20:28:29   
ly117

ma ja... pa bi blo bolje da nisem zgleda user posted image ... bote se vsaj mele o kom za menit pa me popluvat user posted image

Ne bom nič rekla ker mi je že vse skup smešno. Svoje menenje se pa itak že povedala.

T je ko rožica ... raste... pa saj veš kak so toti malčki ...

Niti ne ker mojemu rastejo samo lasje. Je prava pupa. user posted image

Niti ne, sem bila mesec dni doma, zdaj so me pa nazaj poklicali. Ni isti odelek in se na novo uvajam, ampak delo je delo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
11.4.2011 20:30:27   
ly117
Čer! user posted image

Sem pri kavi in zajtrku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 395
11.4.2011 20:31:30   
ly117

Uuuu morje 

Še vse v zraku.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 396
11.4.2011 20:36:44   
marta82
Ojla punce.

Glede prepira: toliko različnih karakterjev, navad, vrednot,...na kupu. Včasih mora malo počit. Ni se pa za sekirat okrog tega. Toliko je mnogo bolj pomembnih stvari v življenju, da okrog malenkosti ni vredno zgubljat energije in se spravljat v slabo voljo. Saj vsaka (tudi jaz) se z nekaterimi bolj strinja, z drugimi manj, pri nekaterih nas kaj fejst moti, druge so nam bližje,...tako pač je v skupini ljudi. To je treba v zakup vzet.

Elevitka čestitke za službo!user posted image

Jaz sem še samo 14 dni na tej šoli in bom delo in kolektiv ful pogrešala. Mi je res žal, da je konec. Ostane mi še nekaj ur v vrtcu do konca šolskega leta. Pa spet iščem novo zaposlite. Tečno.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 397
11.4.2011 20:37:38   
marta82
Aja morje. Prvi teden v avgustu. Komaj čakam.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 398
11.4.2011 20:38:57   
marta82
Mi tudi zbiramo jungle manio. Imamo kar nekaj viška in ful nam še manjka. Menjam.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 399
11.4.2011 20:49:05   
Arwenko
jaz imam še ful viška za jungle mania, album pa poln, tak da povejte kaj rabite, jaz imam preveč da bi pisala, kaj vse imam viška. 

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?