|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
11.4.2011 10:35:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Joj, punce kaj jaz berem. Mislim.....
Moje mnenje je:
vsak ima pravico do svojega mnenja, in naj ga zagovarja  tudi če se drugi ne strinjajo z njim.

jaz tud zagovarjam mnenja in da ima vsak pravico izrazit svoje stališče.
Ni pa mi všeč tako, kot je bilo včeraj. Pa vas imam vse rada..ampak tisto brezvezno režanje včeraj in dobesedno delanje norca...kar tako brez navedenega razloga, pa mi je bilo res mimouser posted image
No tole pa leti na mene user posted image
Nisem se smejala brezveze ampak zato, ker VSE zagovarjamo SVOJO plat in pol ker nismo VSE NA ENAKI strani, je ogenj v strehi.
Vse bi se mogle klanjat al kak kak kdo reče al kaj? HVALA BOGU da je vsaka videla na svoj način ta "butast" referendum..kak pa bi blo da bi vse vidle enako?!
In zato sem se smejala Saraya!! Nisem pa se delala z nobenega norca!

In to je moj point. Hvala bogu da je tak. Kam bi pa prišli če bi vsi enako vidli in mislili isto. No ja mogoče bi bil svet lepši. Sam to so pravljice, mi pa živimo v resničnem svetu. Na žalost. In naš svet je daleč od idealnega. Zato se pa vsaka bori za svoj boljši jutri, vsaka na svoj način in tako kot  misli da dela najbolje zase in za svojo družino.

vsa poenta je bila samo v pristopu na temo.. z režanjem... Ni poenta v mnenju samemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 351
11.4.2011 10:36:16   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Žalostno je samo, da se je glasovalo izključno proti vladi, ki je ljudje ne podpirajo, ne pa proti vsebini konkretnega zakona. Ker tisti, ki je zakon dejansko prebral, ne pa samo propagando poslušal, skorajda nima kaj imet proti.

No, ampak zdaj itak je kar je, mene samo nekaj zanima ne, prav zanima me, kdo bo pol protestiral čez 2 ali 3 leta kak vlada nič ni naredila, če se bo pa itak vse z referendumom zavrnilo, pa tole, pa pokojninsko, pa zdravstveno, vse bomo na referendumu zavrnili, ker smo proti vladi, pol ji bomo pa očitali kak nič ni naredila takrat ko bi morala - to je tipično slovenceljsko kot pravi Godina.

En VELIK podpis pod to. Najbolj me razjezi to, da smo ljudje tak navajeni, da samo reklame gledamo, zakona pa si ne prebermo. Če samo pomislim na tisto reklamo, kjer so govorili, češ kao kaj vse delavec ne bo imel - kako zavajanje.. za bruhat! niso pa rekli, da tega ne bo imel MALI delavec, ne pa VSAK delavec (kot so ljudje razumeli). Plus tega, malic, potnih stroškov, regresa tak študentje že zdaj nimamo.
jaz sem pač bila odločno za to, da se sprejme talezakon in mi je žal, da se niuser posted image

To je res, samo naj porihtajo študensko delo ne pa da zraven mečejo še brezposelne. Ker hitro bi brezposelni padli v malo delo in kam bi pa potem prišli? Tega pa dobeden ne vidi.
Ker punce same dobro vete da službo za NDČ je dobit skoraj misija nemogoče in tudi tiste ki jih imajo jo lahko tudi zgobijo. Kaj pa pol?

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 352
11.4.2011 10:38:33   
ly117

saj ni bila poenta v smehu samem...nisem se niti ubadala zakaj komu......pač vidla sem in sedaj pač izpostavila...svoje mnenjeuser posted image

Poenta je bila ker sta res uletele ko strela z jasnega s tem režanjem in zmotile dokaj "mirno" debato...prej pa ne duha ne sluha o nobeni lep čas...samo zato sem rekla...user posted image

Pardon nisem vedela, da vas niti brat več ne smem! Da pa še kaj napišem, pa še manj.
No, pa fajn bodite, se niti enkrat samkrat več ne prikažem, da vas več ne motim!!!!

Lp, Nataša

Pa smo spet na začetku, ko nobena ne sme " nič rečt". In se vrtimo v krogu.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 353
11.4.2011 10:38:57   
ly117

Dan, evo jaz sem bila danes na kontroli pri svojem zdravniku, še vedno imam ful vnetje, do četrtka moram zdaj pojest te antibiotike, ki jih imam, pol pa če ne bo boljše nazaj na kontrolo, tako da bomo videli.

Danes imam pa s tamalo razvojno ob 17h, pride moja mami, da mi bo pomagala, ker sama itak ne vem če bi lahko, moj pa dela..

user posted image user posted image user posted image
V razvojni pa fajn zrihtajta user posted image

Podpis.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 354
11.4.2011 10:40:42   
botrca
Kaj ne bi bilo lepše, če se ne bi kregale? Dajte no...življenje je prekratko, da bi se še pričkale zaradi nekoga ki se mu fučka za vse nas. Poglejte ven...kako lep dan je...pojdite si napolnit baterije, nasmehnite se mimoidočim...poklepetajte s prijateljico, sosedo...uživajte. Imejte se rade!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 355
11.4.2011 10:41:08   
arabela*

saj ni bila poenta v smehu samem...nisem se niti ubadala zakaj komu......pač vidla sem in sedaj pač izpostavila...svoje mnenjeuser posted image

Poenta je bila ker sta res uletele ko strela z jasnega s tem režanjem in zmotile dokaj "mirno" debato...prej pa ne duha ne sluha o nobeni lep čas...samo zato sem rekla...user posted image

Pardon nisem vedela, da vas niti brat več ne smem! Da pa še kaj napišem, pa še manj.
No, pa fajn bodite, se niti enkrat samkrat več ne prikažem, da vas več ne motim!!!!

Lp, Nataša

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 356
11.4.2011 10:41:27   
ly117

vsa poenta je bila samo v pristopu na temo.. z režanjem... Ni poenta v mnenju samemuser posted image

Saraya jaz razumem kaj hočeš ti povedat.
Sam včasih je pa smešno in se prismejiš.

In kaj imamo zdaj od tega. Pol Mariborčank je užaljenih in jih na RR več ne bo. user posted image Škoda.
Je bilo prelepo da bi trajalo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 357
11.4.2011 10:41:41   
rina22

Lp, Nataša

veš, kako je moje mnenje? da nekatere lahko povejo vse, druge pa (skoraj) nič in so takoj najbolj čudne in butaste in ne vem, kaj še vse... zato se raje vzdržim komentarja velikokratuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 358
11.4.2011 10:41:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj ne bi bilo lepše, če se ne bi kregale? Dajte no...življenje je prekratko, da bi se še pričkale zaradi nekoga ki se mu fučka za vse nas. Poglejte ven...kako lep dan je...pojdite si napolnit baterije, nasmehnite se mimoidočim...poklepetajte s prijateljico, sosedo...uživajte. Imejte se rade!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

saj se ne kregamouser posted image

pa tud rade se imamouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 359
11.4.2011 10:42:33   
ly117

Lp, Nataša

Noo vidiš Saraya je smešno ne. meni tudi. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
11.4.2011 10:42:34   
arabela*
M gre nodija gledat, jaz pa gospodarico srca...

se tipkamouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
11.4.2011 10:43:13   
ly117

Jaz se ne kregam. debatiram. user posted image
Drugač pa podpis.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 362
11.4.2011 10:46:32   
ly117

veš, kako je moje mnenje? da nekatere lahko povejo vse, druge pa (skoraj) nič in so takoj najbolj čudne in butaste in ne vem, kaj še vse... zato se raje vzdržim komentarja velikokratuser posted image

Zakaj? Poveš svoje mnenje in stojiš za njim. Kaj si pa mislijo pa se ti fučka.
Jaz sem taka. Povem, vstrajam ( če se mi da user posted image ). Kaj si pa druge mislijo pa je njihov problem. Jaz živim za sebe in za svojo družino ne za njih. Sprejemam pa kritike oz. njihove poglede.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 363
11.4.2011 10:47:28   
ly117
Jaz pa se grem z sesalcem družit. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.4.2011 10:50:43   
Arwenko
Jaz takšne kregarije kr preskočim odkrito, povem svoje mnenje in to je to. Ne vem zakaj bi kdo zameril zdaj, da drugače razmišljate, pač tak razmišljate, če ste pa prav, pa bo pokazal čas in stvar je zaključena. 

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.4.2011 11:08:41   
botrca

nekatere lahko povejo vse, druge pa (skoraj) nič in so takoj najbolj čudne in butaste in ne vem, kaj še vse... zato se raje vzdržim komentarja velikokratuser posted image

se strinjam oz. imam enako mnenje...zato pa me ni tako pogosto na rr in na kave user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.4.2011 11:09:35   
botrca

jaz sem se včeraj, ko sem mogla celo stanovanje od peska posesat...prijetno druženje user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 367
11.4.2011 11:10:01   
botrca
Lep dan ženske user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 368
11.4.2011 11:18:58   
majakla
Cela stran 15 mi je všeč. user posted image

Ne, ne boste se me rešile. user posted image

Je pa očitno tu res boljše, se včasih zadržat, samo kaj,
ko me potem to "duši" in (kot bi rekla moja dobra user posted image
prijateljica) prsti "srbijo".

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 369
11.4.2011 11:21:27   
ly117

Jaz takšne kregarije kr preskočim odkrito, povem svoje mnenje in to je to. Ne vem zakaj bi kdo zameril zdaj, da drugače razmišljate, pač tak razmišljate, če ste pa prav, pa bo pokazal čas in stvar je zaključena. 

In tako je tudi prav.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 370
11.4.2011 11:23:28   
ly117

jaz sem se včeraj, ko sem mogla celo stanovanje od peska posesat...prijetno druženje user posted image

Hvala, sma rekla kako. Samo kaj ko je pol bil močo užaljen pa sem še njega vroke vzela in sem ga mal "pobožala".
Rezultat je pa da so tla najbolj srečna it to tako da se svetijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 371
11.4.2011 11:23:50   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ne, ne boste se me rešile. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 372
11.4.2011 12:02:26   
ly117
Grem na čvek do dveh. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 373
11.4.2011 12:02:40   
ly117

Lep dan ženske user posted image

Podpis.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 374
11.4.2011 12:49:33   
Arwenko
Wiiii, ravno nakazala akontacija za poletni dopust, no prvih 14 dni septembra gremo, ampak vseeno wiiiii. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?