|
RE: Mariborčanke,20.del 11.4.2011 10:36:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Žalostno je samo, da se je glasovalo izključno proti vladi, ki je ljudje ne podpirajo, ne pa proti vsebini konkretnega zakona. Ker tisti, ki je zakon dejansko prebral, ne pa samo propagando poslušal, skorajda nima kaj imet proti. No, ampak zdaj itak je kar je, mene samo nekaj zanima ne, prav zanima me, kdo bo pol protestiral čez 2 ali 3 leta kak vlada nič ni naredila, če se bo pa itak vse z referendumom zavrnilo, pa tole, pa pokojninsko, pa zdravstveno, vse bomo na referendumu zavrnili, ker smo proti vladi, pol ji bomo pa očitali kak nič ni naredila takrat ko bi morala - to je tipično slovenceljsko kot pravi Godina. En VELIK podpis pod to. Najbolj me razjezi to, da smo ljudje tak navajeni, da samo reklame gledamo, zakona pa si ne prebermo. Če samo pomislim na tisto reklamo, kjer so govorili, češ kao kaj vse delavec ne bo imel - kako zavajanje.. za bruhat! niso pa rekli, da tega ne bo imel MALI delavec, ne pa VSAK delavec (kot so ljudje razumeli). Plus tega, malic, potnih stroškov, regresa tak študentje že zdaj nimamo. jaz sem pač bila odločno za to, da se sprejme talezakon in mi je žal, da se ni To je res, samo naj porihtajo študensko delo ne pa da zraven mečejo še brezposelne. Ker hitro bi brezposelni padli v malo delo in kam bi pa potem prišli? Tega pa dobeden ne vidi. Ker punce same dobro vete da službo za NDČ je dobit skoraj misija nemogoče in tudi tiste ki jih imajo jo lahko tudi zgobijo. Kaj pa pol?
|