Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.4.2011 13:51:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mater ste zgovorne......skrajen cajt da za neki časa skenslam RR pa ne no...... jst te že tak nič ne slišim nič ne vidim, takole te vsaj malo berem..... drugače nezgovornost pa prepisuj temu, da je zunaj ful toplo in da je sobota..... mi smo bili zunaj smo dali na tla en velik tepih in smo se sončli in igrali ati je pa garažo prebijal tak da se že da hodit iz kleti v garažo mal še more popravit in potem da se lepo naredi pa spuca in pride not trampolin do takrat da našparam za jakuzzi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.4.2011 20:22:55
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo imeli en čudovit dan. Smo malce pitnikovali z mojimi in moževimi starši. Otročka navdušena da sta se lahko po dvorišču pojala, Evica je večinoma pančkala v vozičku. Za jutri imamo plan it v volčji potok - zaenkrat samo plan tako da sem že kar sedajle dala obarco kuhat, pa knedelčke sem not zakuhala . Čebela res je kar je Katjuša napisala, vse izkoriščamo tole lepo vreme. Kako ste pa vi preživeli dan? Glede dojenja ti pa lahko samo to rečem, da ti sama veš kaj najbolj paše tebi in Galu. Nobene te ne bo obsojala, pa tudi ti sama se ne sekiraj Uživaj raje vsak trenutek s tvojima sončkoma Katjuša super da si končno lahko Florjana objela kar nacartaj se še za nazaj če se da sem se jaz tudi mogla ker mojih dveh nisem od ponedeljka videla. Uf kolk je blo težko samo žal drugače ni šlo . Sjmm kje si? Je vse v redu? Ajvy kako je s Tiso? Sunny lepo te je brat? Kdaj imaš že ti rok? Petrušk kako ste pa vi? Ful lepo da takole z Evico skupaj uživata se strinjam da je najboljše da zdrava dočaka bratca Tamika, Birdy, Mihailo, Kolumbo, Tanci, Onasis, Brkn, Baki, Rebeka, , ... in vse ostale kako ste - pogrešam vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.4.2011 21:04:06
|
|
|
|
sjmm
|
HELOV! se javljam na dužnost!!! smo bli po večini doma, sam včeri popoldna sva fante peljala v kino, je Miha končno praznoval s prijatelji, pa še mau u meka, pa vmes sva bla z Majkijem na plac ... dons...čistilna akcija, pekla torto, štrudelj, okna pomila, fantje in oči so dvorišče pošlihtal, pa avto optal, pa Majki je dobil tobogan in peskovnik...smo lepo poštimal, zdej sm pa še tortico okrasila in mau za ju3 prpravla k pridejo moji, da popraznujemo Mihčev pretekli in saškin prihajajoč RD v glavnem sem vas prebrala, pa sm tok crklnjena d grem zdej sam pod tuš, pa pol sedežno peglat LEPO D STE ME POGREŠALE PA DRAGA URŠA....VIDIM, DA SI ŽE DOBILA NAJLEPŠE DARILO NA SVETU IN STE Z EVICO DOMA!!!!!!!!!!!!!!!!PA VSEENO TI ŽELIM VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, PREDVSEM PA OGROMEN KOŠ ZDRAVJA ZA VSE VAS, PA VELIKO LJUBEZNI, DA BO VEDNO TKO LEPO BRAT TVOJE POSTE, PA KAK TRENUTEK NAJ SE NAJDE TUDI V DVOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.4.2011 22:13:10
|
|
|
|
tanci29
|
čerr kako lep dan je spet bil...mi smo bili pridni in smo vozili karjole sm ter tja...lopate so plesale in motikce so se vrtele...voda od tuširanja pa je bila črno črna ,ajchy-mi smo bili čisto cel dan zunaj..je tok fajn ker mulčki lahko brez problema letajo naokoli in jih ne abiš met skos na uču ker imamo ograjeno dvorišče....jeeeeeeeeeeeee to so lepote naše hiške..tako zelo lepo je
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 7:49:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce... URSA dobrodosleeeeee Cuvajte se ... Cebela cisto pravilna odlocitev,ce zaradi dojenja nic ne spis,si zivcna je bolje dati dodatek in bosta oba sita in naspana ... Mi smo sli vceraj na sprehod,je Sonja zacela jokat kot da je lacna in mi je bilo cudno,ker preden smo sli sem jo podojila in je dolgo dojila...tok je jokala da sem jo ven vzela in smo sli proti domu,ker ni bilo nobene klopce sem stala in dojila ...ko sem prisla domov je popila 90ml dodatka...je bila lacna in verjetno da se pri meni ne naje...ona samo spi na joski ze od prvega dneva...skoz jo moram zbujat,zokat...in se podojimo jo odlozim cez 20min spet...tako da bom zdaj ,ko bojo res polne dojke podojila ostalo pa dodatek...vsaj 2m sem jo polno dojila...ponoci pa spi do 5h zjutraj in takrat jo samo iz ene podojim ker je toliko mleka... Cebel probaj tudi ti tako kot jaz malo dodatka malo dojenja in bo tako lazje kot da ne bi dojila,ker bo veliko mleka naenkrat dobil in ne bo tako hitro iskal...ampak ti itak naredi kot vama najbolj odgovarja jaz samo predlagam ...pa ne sekiraj se sploh,ce ne gre pac ne gre...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2011 9:44:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 9:54:48
|
|
|
|
rebeka84
|
Oj! Kako ste? Mi smo dobro, včeraj smo ves dan preživeli zunaj. Uroš je že barvo dobil ker je zelo veliko na soncu. Kupila sem mu nove igrače za v pesek tako da se sedaj važi z njimi. Mi2 z Matejem se še vedno polno dojiva. Imam naval mleka in ko vleče se mu kar zaletava. Pol pa je živčen, tak da sem sedaj začela to prvo mleko izčrpavat, da je potem manjši naval. Prejšnji teden smo bili v posvetovalnici, težek je 5500g. Urša si dobila zs?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 12:05:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla se enkrat...Jaz sem malo pospravljala ,pa cote sem zlikala tko da je zdaj nekaj casa mir-ne dolgo ...zdaj cakamo da Mihaila uspavamo potem kosilamo in gremo ven...vceraj smo tudi cel dan vozickali dmo domov prisli jest ,preoblect pa nazaj... Mihailo pa full uziva ,ko se pelje v vozicku...sedi kot en kralj in mu dam kaj za jest(bonboncek,bobipalcko,keks,banano)in ko poje sam stegno roko in rece sss,sss,sss-kar pomeni se...je ves navdusen ,ko vidi kolo,motor,avtobus,kamion tako da res uziva...zmeraj pa gremo na igrisce kjer ga damo ven tam pa nori...Z Sonjo se danes lepo dojimo ob 5h,7h,9h,11h tako da dodatek pride v postev ob 21h pred spanjem in mogoce se enkrat cez dan...vceraj ji ga nisem dala cez dan in zato je bil verjetno prblem ,ko smo sli na sprehod ,ker je bila se lacna...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 15:38:42
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan punce, kako ves je lepo brat.... Čebela upam, da se nisi resno odločila mal umaknt od RR-ja, če pa ja pa spoštujem tvojo odločitev in pravtako odčločitev okoli dojenja me nismo tu da sodimo kaj je prav in kaj ne al smo prjatlcfe in te podpiramo al pa bolje, da mso tiho tak da jst te čist podpiram in mislim, da je to čist tvoja odločitev in da če so nostop neke težave je res boljše tako Gal bo pa vseeno tak al tak kmalu žogo brcal, čeprav ko ga v zibelki pogledaš se ti to mogoče ne zdi sjmm kak peskovnik imate, sedežne še tud nisem videla.... pa lepo praznujte Mi smo imeli včeraj obisk in smo delali čokoladno fontano sicet je to blo bolj pozno in sta Flori in beni že spala ampak je sotalo čokolade in vsega tak da smo jo prej še enkrat naredili in sta tok uživala. slikice so sicer nastale k fontana ni več tekla zaradi premalo čokolade in je bilo že vse pomazano:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 20:53:10
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čerr kako lep dan je spet bil...mi smo bili pridni in smo vozili karjole sm ter tja...lopate so plesale in motikce so se vrtele...voda od tuširanja pa je bila črno črna ,ajchy-mi smo bili čisto cel dan zunaj..je tok fajn ker mulčki lahko brez problema letajo naokoli in jih ne abiš met skos na uču ker imamo ograjeno dvorišče....jeeeeeeeeeeeee to so lepote naše hiške..tako zelo lepo je ste pa skoraj tko kot mi cel vikend
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 21:09:47
|
|
|
|
brkn83
|
Čer. Evo končn mal časa za računalnik. Vikend ful deloven, jutri pa me čaka gora cunj za zrihtat, potem pa še moram v knjižnico, pa s kolegico sem zmenjena za kavico. Grem počasi pod tuš pa v postlo, ker sem kr utrujena. Mal sem vas prebrala, nekaj zapomnila, nekaj pozabila: čebela - važn, da si ti zadovoljna in posledično bo tudi Gal. Spoštujem tvojo odločitev, in verjamem da si se odločila prav urša - sem res vesela, da ste z evo doma in da ste uživali na sončku katjuša - super fotke tovjih sončkov kolumbo - vidim, da si imela danes off dan. Superca sjmm - ti pa zopet ful pridna v kuhinji in pri pospravljanju. Vsaka ti čast, da imaš tolk volje in energije. tko na hitro sem mal pokomentirala, če sem katero izpustila mi naj ne zameri. A je mogoče katera zasledila, kaj se je zgodilo (kakšen jevzrok smrti) z otročkom od sibil????? Ko sem namreč to prebrala sem bila čist fertik, si res ne znam predstavljati kako ji je
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 21:15:32
|
|
|
|
petrušk_
|
zdravo punce evo 5 minut za rr se javljam na raport, da je pr nas še vse mirno, se dojenčku še nikamor ne mudi....drugač pa uživamo 1000 na uro zunej cele dneve in smo tud mi mal pridni okrog hiše...eva nori po pesku in z vsem mogočim voznim parkom k ga ma..... smo bli dons pri bioenergetiku - zj bo mel na njej 4 dni terapij na daljavo, ji bo poskusu ojačat imunski sistem, pol bo kao še 3 tedne v njej, pol bo pa konc terapije....upam, da nam uspe...res je prijeten možakar.... brala sm...komentiram pa kej med tednom...ok?? lp vsem
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 21:43:02
|
|
|
|
Katjusa
|
čer punce..... ni kej sonček utruja brkn mislim da na tisti temi na 9 al 10 strani sama napisala kaj je bilo nekaj se mu je košček kruha zataknil in zadel ob nek živec k ti srce podivja in ga niso mogli umirit.... sploh ni za razmišljat..... drugače sme pa danes ful na vas študirala smo misli it na jezero in bi te bla poklicala sam je pa pol benjamin ful dolgo spal in smo ga pustili.... pol smo se pa kr pred blokom mal igrali.... punce lepo se imejte, uživajte v prelepi pomladi in naj vam sonce sije tako v srčkih kot na nebu... lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 21:43:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ zdravo punce smo bli dons pri bioenergetiku - zj bo mel na njej 4 dni terapij na daljavo, ji bo poskusu ojačat imunski sistem, pol bo kao še 3 tedne v njej, pol bo pa konc terapije....upam, da nam uspe...res je prijeten možakar.... a to pomaga? to me pa res zanima..... stiskam pesti da bo pomagalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.4.2011 22:04:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ zdravo punce smo bli dons pri bioenergetiku - zj bo mel na njej 4 dni terapij na daljavo, ji bo poskusu ojačat imunski sistem, pol bo kao še 3 tedne v njej, pol bo pa konc terapije....upam, da nam uspe...res je prijeten možakar.... a to pomaga? to me pa res zanima..... stiskam pesti da bo pomagalo bomo vidl...jst sm se odločla da probam čist vse....od bioenergetika še k homeopatu...pol pa res obupam in se sprijaznim, da bo z leti bolje :)
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 8:17:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...kako ste kaj?mi smo vstali ob pol7h in smo zajtrkovali,preoblekli zdaj pa mihailo risanke gleda ,sonja je pa v posteljici ,mogoce bo zaspala...potem gremo prvic sami na sprehod in bomo sproti vzeli kosilo iz vrtca...upam,da nam bo laufalo lepo samim...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 8:47:30
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro punce. Kako ste kaj??? Js že delovno - likalik seže hladi, sem namreč vse polikala in pospravila cote v omare, pospravila sem že denvno soabo in kopalnico, zdej me čaka pa še kuhinja - še prej pa moram iti cote obesit.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 8:49:02
|
|
|
|
brkn83
|
evo za vse tiste ki jo potrebujete. Js si bom pa zdele raje privoščila en metin čaj
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 9:09:27
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! mi smo šli včeraj popoldan na sprehod in je Matej zaspal v vozičku okoli 16ih, spal je do devetih zvečer se zbudil in jedel in spal do pol štirih ko je spet papcal potem pa spet zaspal do pol sedmih. Jaz še malo počakam, da bo kakšna stopinja več, potem pa gremo tudi mi na svež zrakec.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 10:13:04
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Rebeka prvo sem tebi dolžna še odgovor. Jaz ti danes popoldan pošljem na tvoj naslov - sem dobila ja , glede e mi je pa vseeno kar je tebi lažje. Lahko nakažeš ali pošlješ, mi je vseeno. Medva z Žigcem sva bila pri pediatrinji na kontroli, ušesek ok, atb do četrtka zvečer in ta teden doma. No sej danes imam vse doma. Bomo malce skupaj. Še en čajček popijem potem bomo šli pa vn s tamalimi na sončka . Mormo izkoristit tole vreme. Od jutri naprej gre pa Nejc v vrtec, ga pa po kosilo poberem, mi bo lažje, da mi ne bo treba Žigca zbujat. čebela kje si? Pa ja nisi resno mislila pogrešam tvoje poste sploh zjutraj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 10:14:15
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Dobro jutro punce. Kako ste kaj??? Js že delovno - likalik seže hladi, sem namreč vse polikala in pospravila cote v omare, pospravila sem že denvno soabo in kopalnico, zdej me čaka pa še kuhinja - še prej pa moram iti cote obesit. Bravo A prideš še k meni, mamo kar precej dela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 10:15:58
|
|
|
|
Urša08
|
Punce sem pa še eno novičko izvedela k me je pa kar potrla. Moja Evica bo lahko astmo imela jaz sicer srčno upam, da se je ognemo. Joj mene je kar stisnilo pri srčku . Sem rekla da morm povedat mi je koj malce lažje pri srčku če s kom to delim.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 10:17:30
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo itak da bo vse super na sprehodu nč bat, jaz grem s tremi in je super Rebeka super se rihtata z Matejem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 10:21:09
|
|
|
|
Urša08
|
Včeraj smo naredili izlet v volčji potok in je bilo prečudovito. Smo si vse dinozavre ogledali, pa rožice, šli na kavico in seveda na igrala. Sta otročka ob pol štirih čist zakomirala v avtu Smo bili pa kar 5,5 ur v volčjem potoku, je šel čas tako hitro da smo bili vsi presenečeni. Kolumbo še teb sem dolžna odgovor glede tametila. Sem si rekla pa dejmo probat, mogoče pa rata spet na polno. Ful se mi gre pri Evi da bi jo čim dalj dojila ker tako dobili od mene za imunski sistem in glede na njeno smolo to zelo rabi, tako da je vsak ml mojega mleka zanjo koristen.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.4.2011 10:23:01
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kako ste praznovali rojstna dneva? Ajvy kako je Tisa? Tamika kako ste pri vas? Birdy pa tvoji trije sončki?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?