Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 21:24:07
|
|
|
|
m_o_i
|
eh, ze dva dni zbiram besede...ampak je cisto vsaka prevec in hkrati premalo... iskreno sozalje druzini
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 21:26:44
|
|
|
|
katy83
|
Iskreno sožalje tudi od nas.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 21:27:44
|
|
|
|
lejca
|
iskreno sozalje..ko sem brala sem tudi jaz zajokala
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 21:38:17
|
|
|
|
Dadi
|
Čeprav te poznam samo virtualno, je vaša žalost še kako resnična. Si ne znam predstavljati, kako mora boleti. Moje sočutje vsej družinici.
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 21:44:46
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Iskreno sožalje družini ter ostalim svojcem! Naj ga čuvajo... Blizu smo doma,tako bomo vašemu angelčku prižgali svečko.
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 22:46:40
|
|
|
|
juliemkd
|
Draga Sibil, cela Ringeraja.mk je sa tobom. Nijedna rec nemoze namaliti bol, znaj samo da skupa delimo ovaj bol.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 22:47:09
|
|
|
|
StrawberrY
|
Ne morem nehati misliti na vas. Draga Sibil, tako tebi, kot tvojemu možu in malemu Lukasu želim največ moči. Jutri bom v mislih z vami. Držite se! Patrik, lepo spančkaj. Čuvaj na tri zaklade,...
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 1:21:45
|
|
|
|
*mashai*
|
Narobe svet. Sibil, iskreno sožalje.. Tudi jaz zbiram besede, na tisoče jih je, ki bi jih rada napisala, pa hkrati ne najdem niti ene prave. Vaša bolečina mi je nepredstavljiva. Današnji dan bo težak dan za vašo družino, prerano je prišlo slovo, v mislih sem z vami. Vzemite si čas, jočite, govorite o njemu, spominjajte se ga, izjočite, bolelo bo tudi, ko solz že dolgo ne bo več, pa vendar vam želim, da bo čas ko se ga boste spominjali z nasmeškom na obrazu in toplino namesto bolečine v srcu čim prej tu. Želim vam notranji mir. Bil je in bo za vedno ostal vajin sinček, Lukasov bratec. Bodite si v oporo, in ko boste pripravljeni, ga poiščite v majhnih vsakdanjih stvareh. Za vedno bo z vami, spomin v srcu nikoli ne zbledi
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 6:21:55
|
|
|
|
MiaBarbara
|
Прими најискрено сочуство, драга Сибил
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 6:58:53
|
|
|
|
bačko
|
Sibil moje iskreni sožalje.Sploh si ne znam predstavljati kako to boli.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 7:43:01
|
|
|
|
Pinga
|
Narobe svet. Sibil, iskreno sožalje.. Tudi jaz zbiram besede, na tisoče jih je, ki bi jih rada napisala, pa hkrati ne najdem niti ene prave. Vaša bolečina mi je nepredstavljiva. Današnji dan bo težak dan za vašo družino, prerano je prišlo slovo, v mislih sem z vami. Vzemite si čas, jočite, govorite o njemu, spominjajte se ga, izjočite, bolelo bo tudi, ko solz že dolgo ne bo več, pa vendar vam želim, da bo čas ko se ga boste spominjali z nasmeškom na obrazu in toplino namesto bolečine v srcu čim prej tu. Želim vam notranji mir. Bil je in bo za vedno ostal vajin sinček, Lukasov bratec. Bodite si v oporo, in ko boste pripravljeni, ga poiščite v majhnih vsakdanjih stvareh. Za vedno bo z vami, spomin v srcu nikoli ne zbledi Že dva dni zadržujem solze, ob zgoraj napisanem pa mi to ni več uspelo. Sibil - iskreno sožalje tudi od naše družine.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2011 7:49:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 7:52:00
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
tudi mi bomo prizgali svecke s fantoma za Patrika.
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 7:56:02
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Iskreno sožalje Eva
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 8:02:45
|
|
|
|
mausikaa
|
iskreno sožalje, mali Patrik pa naj počiva v miru...in naj nas čuva vse skupaj z vsemi našimi angelčki
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2011 9:05:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 9:21:03
|
|
|
|
Katrin
|
Eva, v mislih sem z vami Besed pa ne najdem ... enostavno jih ni
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 9:27:44
|
|
|
|
Najaa
|
V mislih za vami Sibil že tretji dan... Držte se danes, težek dan je pred vami... Objemček za vse, mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 9:46:42
|
|
|
|
felix7
|
iskreno sožalje nobena mati ne bi smela pokopati svojega otroka, pa vendar kruta usoda včasih stori prav to. Težko je izbrati besede, ki jih človek nameni žalujočim, pa vendar upam, da bo bolečina s časom vedno manjša in da se boste svojega sončka spominjali z nasmeškom na obrazu. Patrik je zagotovo še vedno z vami ter vas čuva. Pred kratkim sem naletela na tole spletno stran: http://www.zalovanje.si/ , če vam bo morda v pomoč in vam bo dala določene odgovore.
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 9:54:15
|
|
|
|
blemma
|
Ni besed, ki bi potolažile... V mislih sem z vami, komaj zadržujem solze, res ni pošteno, da se kaj takega zgodi. Naj vas Patrik čuva, to bo vaš angel varuh. Bodite močni za Lukasa...
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 10:01:04
|
|
|
|
S&B&A
|
V mislih smo z vami ...pošiljamo veliko moči na današnji dan
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 10:08:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sibill, poznam te samo po nicku. Iskreno sožalje. Ne morem verjeti, res ne! Bodite močni.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 10:21:35
|
|
|
|
sami0804
|
Že tri dni izbiram prave besede tolažbe...pa nobena ni prava Zgodila se vam je najhujša nočna mora vsakega starša...naj vam angelček Patrik da dovolj moči,da preživite današnji dan in potem vsak dan za tem,dokler se bolečina ne zmanjša od neznosne do znosne... Z našim prvošolčkom bova danes prižgala svečko za malega . Iskreno sožalje vsem,ki ste ga imeli radi...v mislih sem z vami .
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 10:22:12
|
|
|
|
hedviga
|
Danes bomo z otroci doma prižgali svečko za malega Patrika in zmolili zate in vso tvojo družino Sibil...
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 8.4.2011 10:23:51
|
|
|
|
katarinas
|
Moje sožalje
|
|
|
Katero ime za deklico?xsandraxKatero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)Hana (
53%)
Lina (
26%)
Taja (
21%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!