ada2
|
evo mene pa gremo od začetka.... zjutraj me je dobesedno izstrelilo iz posteljo ob alarmu, itak sem bila celo noč že nekje na odhodu in sanjala o tem dnevu in potem ko sem tam čakala ugotovila kar nekaj povezav s sanjami no, pol sem si naredla zajtrk in se spravila v avto (kar mi je bilo še posebej čudno, ker drugače hodim v službo peš ali s kolesom). no, štartam in že po nekaj km po radiu pesem življenje je lepo.... ok, pa naj bo tako, pa ga dajmo živet kot se samo ponuja in če se mi je ponudila priložnost, da napredujem bo moglo bit to lepo.... potem pa polona požgan uresničuje sanje in si ena punca zaželi, da bi šla na koncert skupine bon jovi in bi jih v živo spoznala....ok, če bo polona uspela to željo uresničit, bom pa jaz tudi imela lep prvi dan in si ga ne bom pustila pokvarit..... ok, našla pisarno v prvo, bila celo 10 minut pred vsemi tam, ampak potem se čakala in čakala... in končno se je malo premaknilo, sem prišla do oddelka, tam spet čakanje.... pa končno nekdo, ki me je odpeljal do garderobe in potem so me iz tega odd, ki sem se ravno oddahnila, da je ena super punca tam prestavili na drugega.... ok, je bilo tudi tam ok....čeprav..... malo mi je bilo dolgčas ... pri nas se vedno kaj dela.... tam se je pa dosti sedelo, oz. se nisem imela kam dat, ker nisem navajena, da bi sedela nekje.... no, sicer komaj čakam, da se vrnem nazaj v dom med svoje ljudi, ampak to, da bom pa imela zdaj 6 vikendov fraj je pa tudi nekaj, a ne? ja in potem se vsedem v avto in polona požgan je uspela uresničit željo... pa še 1x je bilo življenje je lepo.....