|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
3.4.2011 22:29:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....upam, da so mu rolerji še prav user posted image

včleraj smo v Massu pomladno/poletne čevlje probavali.... nikoli se mi ni zdelo, da imajo tam male številke.... zdaj pa je bubiju 33 komaj komaj user posted image  - nisem upala kupit, ker bi mu bili prehitro premali... bubiki pa je bil sandalček 26 prav user posted image

Kaaaj??? Petarditu je prav 28/29...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
3.4.2011 22:34:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Ah, nič pametnega ni povedala. Najprej je želela da jaz povem kaj je meni S povedal, pa sem kar rekla, da me zanima njena plat. In itak, da ga je menda hodla pomočnica kontrolirat med tem ko so ostali bili v jedilnici (ok, v to fuuuul dvomim, ker vzgojiteljica je bila baje pri tajnici na vrhu šole, 23 otrok s pomočnico je šlo v jedilnico in močno močno dvomim, da je pomočnica pustila te zdivjane mulce same in šla v srednjo etažo kontrolirat S. Sem jasno in glasno povedala, da se mi to ne dopade da je sam in da ne želim da se to ponavlja.
Imam obe na očeh in od sedaj jima diham za ovratnik! user posted image   Imata pa skoz neke bujne, kot recimo, ko je rekla S da mu bo kupla štrik ali lanc da ga bo privezala. Pa ful se norčujeta iz ene punčke v skupini, ki je bolj mirne in tihe sorte. Imamo ene pet ali šest otrok, katere mame so učiteljice in ti nekaj veljajo. Ostali pa so TEMA!

Vsi pa vejo, da znam biti hudo tečna in brez dlake na jeziku ( to se je izkazalo sedaj, ko je ena pomočnica kradla drugim vzgojiteljicam in ker so take barabe zaščitene do amena in naprej, sem bila jaz ena zelo glasnih, ki si je upala povedat da mi to ni všeč). O tem kaj se je vse tu dogajalo se mi ne ljubi pisat, ker je za kozlat vse skup. 

V glavnem, drugi teden je govorilna ura in jaz bom definitivno TAM!!!!user posted image

Pri takih vzgojiteljicah bi bila tudi jaz....si sploh ne predstavljam....mi imamo HVALA BOGU zdaj ful, ful, ful dobre vzgojiteljice in pomočnice...pri obeh.... Upam, da tako tudi ostane...ker so pa ene tri vzgojiteljice v tem vrtcu (vsaj tako slišim od staršev), ki so same sebi namen, same sebi dovolj...glavno, da so one lepe, ko pridejo očiti po svoje otročke....user posted image . Ravno zadnjič sem potem prvič SLIŠALA pesem Hvala za vijolice.....ijooooouuuuu....prej sem jo vedno prepevala tak malo v tri dni...zadnjič pa prvič SLIŠIM kaj pojem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
3.4.2011 23:27:54   
petarda
Na FB sem pa prilimala petardita kako poje...njega pa rada slišim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
4.4.2011 8:09:55   
NinaŠ
Ada user posted image user posted image user posted image začetek je pravgotovo težak in stresen, saj se boš utekla user posted image

A s treningi ste tudi končali? Petardito ima do konca šol. leta zdaj rolanje....upam, da so mu rolerji še prav user posted image

Ne, kondicijo v telovadnici imajo še vedno, Anže 3-4x tedensko, Tina 2x tedensko. Upam, da bodo tud ven na rolerje kaj šli, saj so ful dober pripomoček za učenje ravnotežja/gibanja za smučarje.

Bubi št. 33 user posted image user posted image user posted image Še Anže ima šele 31, Tina 28 user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
4.4.2011 9:10:24   
petarda
Dobro jutro... user posted image

Jaz bi šla nazaj....

user posted image

Ostali utrinki so na FB user posted image ...

Imejte lep začetek tedna...v upanju, da bo kmalu spet vikend user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
4.4.2011 20:00:38   
petarda
Ada kako je bilo? user posted image

Urša kako kaj ti in Mirena? Kako pa Izak?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
4.4.2011 20:04:00   
petarda
Prav zabavno mi je vsak dan znova ugotavljati kako smo z vsakim otrokom bolj zverzirani. user posted image  Včasih ni bilo šans, da bi šla petardita sama kopat...je moral biti vedno user posted image  zraven, pa še kakšne roke bi nam prav prišle user posted image . Danes sem bila celo popoldne sama z otroki. Bili smo zunaj pred hišo, na sprehodu v gozdu, prišli domov, se skopali (vsi trije! in tudi glave), pojedli in zdaj so že vsi trije lepo v svojih posteljicah user posted image user posted image user posted image user posted image ....še več...junior bo očitno sam zaspal user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
4.4.2011 20:08:13   
petarda
A imajo pri vas v vrtcu dostikrat babice in dedke na obisku? Pri Juniorjevi skupini imajo jutri že drugič user posted image ... Prvič so risali na majčke z barvami za tekstil in so junior, tašča in tast naredili prelepo unikatno majčko user posted image , jutri pa gre moja mami v vrtec in gredo skupaj na krajši pohod user posted image user posted image user posted image . Edino kar pogrešam je to, da očitno ne bodo prespali v vrtcu (petarditova skupina)....se mi zdi, da bi bili otročki navdušeni...mogoče bi morala predlagat vzgojiteljici user posted image . A to drugače izvajajo še v katerem vrtcu, ki ga obiskujejo novembrčki? Za Ninin vem...kaj pa ostali?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
4.4.2011 20:46:20   
NinaŠ
Mooorje user posted image user posted image user posted image user posted image ja, res čist drugačni utrinki user posted image user posted image user posted image

Jaz in Tina sva pa očitno mal čudni, saj naju še nič ne vleče na morje user posted image , dočim user posted image in Anže pa že sedaj komaj čakata user posted image . No, itak je nujno poleti vsaj za ene 14 dni mal zamenjat klimo user posted image user posted image user posted image

Ada, ti pa prosim poročaj kako je minil današnji prvi dan user posted image user posted image user posted image   ...saj veš, babji firbec pač user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
4.4.2011 20:49:16   
NinaŠ
A imajo pri vas v vrtcu dostikrat babice in dedke na obisku?

Kar vem, so bili babice in dedki ene 2x povabljeni na dejavnosti v vrtec odkar hodita moja2... ...pa se ne spomnim kaj so počeli user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
4.4.2011 21:13:27   
ada2
evo meneuser posted image

pa gremo od začetka....
zjutraj me je dobesedno izstrelilo iz posteljo ob alarmu, itak sem bila celo noč že nekje na odhodu in sanjala o tem dnevu in potem ko sem tam čakala ugotovila kar nekaj povezav s sanjamiuser posted image
no, pol sem si naredla zajtrk in se spravila v avto (kar mi je bilo še posebej čudno, ker drugače hodim v službo peš ali s kolesom). no, štartam in že po nekaj km po radiu pesem življenje je lepo.... ok, pa naj bo tako, pa ga dajmo živet kot se samo ponuja in če se mi je ponudila priložnost, da napredujem bo moglo bit to lepo.... potem pa polona požgan uresničuje sanje in si ena punca zaželi, da bi šla na koncert skupine bon jovi in bi jih v živo spoznala....ok, če bo polona uspela to željo uresničit, bom pa jaz tudi imela lep prvi dan in si ga ne bom pustila pokvarit..... ok, našla pisarno v prvo, bila celo 10 minut pred vsemi tam, ampak potem se čakala in čakala... in končno se je malo premaknilo, sem prišla do oddelka, tam spet čakanje.... pa končno nekdo, ki me je odpeljal do garderobe in potem so me iz tega odd, ki sem se ravno oddahnila, da je ena super punca tam prestavili na drugega.... ok, je bilo tudi tam ok....čeprav..... malo mi je bilo dolgčasuser posted image ... pri nas se vedno kaj dela.... tam se je pa dosti sedelo, oz. se nisem imela kam dat, ker nisem navajena, da bi sedela nekje.... no, sicer komaj čakam, da se vrnem nazaj v dom med svoje ljudi, ampak to, da bom pa imela zdaj 6 vikendov fraj je pa tudi nekaj, a ne?
ja in potem se vsedem v avto in polona požgan je uspela uresničit željo... pa še 1x je bilo življenje je lepo..... 

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
4.4.2011 21:14:48   
ada2
pa še na hitro:
adam ima nogo št 29, v našem vrtcu ni navada, da bi se prespalo, povabijo pa dedke in babice na različne dejavnostiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
4.4.2011 21:19:26   
petarda
Samo, da je led prebit user posted image . In ponavadi ni nič tako grozno, kot zgleda...user posted image ....vsaj na začetku ne user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
5.4.2011 8:33:22   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Samo, da je led prebit user posted image . In ponavadi ni nič tako grozno, kot zgleda...user posted image ....vsaj na začetku ne user posted image

user posted image user posted image user posted image  kakor da bi jaz pisala user posted image user posted image user posted image  

Drugače pa dobro jutro in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
5.4.2011 13:36:44   
petarda
Dobro jutro. user posted image

Urša, ko sem včeraj prebrala novičko o punčki iz Mozirja, ki jo je povozil avtobus sem kar otrpnila user posted image .... dobro, da sem potem kmalu prebrala, da je bila stara 4 leta....in torej ni bila tvoja Nika.....user posted image

Sožalje pa njeni družini...joj, groza kaj se dogaja zadnje čase, no user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.4.2011 15:52:55   
*bubi*
Hello!
Evo mene... ja, gužva... saj veste, da se me kje drugje prej najde user posted image

Morje... jaz tudi že komaj čakam, ampak zdaj to za 1. maj. user posted image  Do ta pravega morja bo še dolga, čeprav se tudi že veselim.

Naši otroci niso nikoli spali v vrtcu čez noč in verjetno tudi ne bodo. Vem pa, da so nekaj let nazaj hodili na morje kao vrtec v naravi.

Babic in dedkov ne vabijo, vsaj v dopoldanskem času ne. Pa staršev tudi ne, zadnjič sem se jaz sama povabila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
5.4.2011 15:58:08   
Paštetka
Petarda pri nas bodo deca šli na 2 dnevni izlet nekam. 

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
5.4.2011 15:58:28   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ampak to, da bom pa imela zdaj 6 vikendov fraj je pa tudi nekaj, a ne?

ok, to vzamem nazaj... videla danes dokončni razpored in delam v soboto 12 ur in drugi teden popoldne.... bljagh no, kdaj se bom pa kaj praktično naučila? nikoli, ker že zdaj dopoldne se praktično nič ne dela, za popoldanm pa se absolutno nič ne dela....

samo jamrati se pa zna kolko dela jeuser posted image

pa ok, ada vgrizni se v jezik

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
5.4.2011 16:00:37   
ada2
kako mi je pa zdaj to uspelo?
upam, da je razumljivo...
zdaj grem pa študirat kako organizirat soboto, ko ima adam sistematskega za šolo, jaz pa delam cel dan... pa kdo bo miha imel, če ga pelje ati na sistematskega.... eh, saj sem si mislila, da ne bo tako lepo, kot so vsi govoriliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
5.4.2011 16:02:11   
ada2
aja, samo še to ... miha od včeraj hodi lulat in kakat na kahlo.... za kakat reče, za lulat ga pa damo ko začne mezit.... in se polula... mogoče nam pa uspe bit suhi že pred poletjem

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
5.4.2011 19:37:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Babic in dedkov ne vabijo, vsaj v dopoldanskem času ne. Pa staršev tudi ne, zadnjič sem se jaz sama povabila user posted image

Res? Pa tako lepo je, če pridejo babice in dedki... Pri nas jih običajno enkrat letno...pri juniorjevi skupini pa se je tokrat zgodilo 2-krat, enkrat imamo ponavadi potem še mamice (ampak ob 16.uri) in enkrat očkati (tudi po 16.uri). Mamice smo ponavadi povabljene na kakšno predstavo, ki jo otroci pripravijo, ples... očiti pa na ustvarjalno urico, kjer s svojimi malčki naredijo darilo za dan žena ali materinski dan... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
5.4.2011 19:37:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Petarda pri nas bodo deca šli na 2 dnevni izlet nekam. 

Zakon! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
5.4.2011 19:38:46   
petarda

kako mi je pa zdaj to uspelo?
upam, da je razumljivo...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
5.4.2011 19:42:18   
petarda

ampak to, da bom pa imela zdaj 6 vikendov fraj je pa tudi nekaj, a ne?
ok, to vzamem nazaj... videla danes dokončni razpored in delam v soboto 12 ur in drugi teden popoldne.... bljagh no, kdaj se bom pa kaj praktično naučila? nikoli, ker že zdaj dopoldne se praktično nič ne dela, za popoldanm pa se absolutno nič ne dela....

samo jamrati se pa zna kolko dela jeuser posted image

pa ok, ada vgrizni se v jezik

Ada...a to zi zdaj v bolnišnici, potem pa se vrneš v dom? Al kaj? Je pa ponavadi tako, da si vsi mislimo...joj kako bi bilo dobro, če bi napredovali, pa blagor našim šefom, pa kakšne plače majo....ko pa prideš na to in vidiš odgovornosti, pa njegovo delo, pa zahteve njegovih nadrejenih....vidiš, da ni vse zlato, kar se sveti.... Jaz vem, da ne bi bila nikoli v koži mojega šefa, pa četudi ima recimo 3x večjo plačo od mene...

< Sporočilo je popravil petarda -- 5.4.2011 19:44:08 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
5.4.2011 19:44:46   
petarda
ah.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?