Lunca31
|
Punce dan Pišete o lenobnosti in utrujenosti. Ne vem, kam spada, da vas rada berem, pisat pa se mi ne da? Sicer pa tudi jaz zadnjih 10 dni spim zelo dobro. Se zbudim vsako uro, uro in pol, za sprehod do WC, a zaspim takoj nazaj. Hitim, dokler lahko, ni kaj... Tikatoka – ti se kar uštimaj in uživaj pri frizerju, da boš kot rožica Pa še malo se boš spočila! Imaš kako posebno dieto? Lana70 – dobrodošla med nami. Želim ti lepo in prijetno nosečnost! Leclerc, Kik, HM, CA – mi imamo tudi Leclerc bodije, 5 kos cca. 11 eur – so zelo luškani. Sem pa pri njih kupila tudi vreče, da bomo pripeljali naše otroke domov. Všeč so mi oblekice tudi v Kiku in bolj v CA kot v HM. Sunia – čestitam za dopust, ki se bo nadaljeval v porodniško. Zdaj boš imela več časa za vse in boš lahko uživala v počivanju, pripravah in pomladi. Dogovor o CR že sedaj? Jaz sem ravno danes prejela odločbo za porodniško. Obiski – mi smo že dogovorjeni; če nam bo pasalo bodo prišli, sicer nas bodo obiskali doma, ko jih bomo povabili. Vsi polni razumevanja oz. vsaj ne pokažejo kake užaljenosti, prikrajšanosti. V PO P so zaenkrat dovoljeni obiski partnerjem in bratcem/sestricam. Šola za starše – meni se zdi malo 'tako', da je nekaj obvezno in rabiš potrdila. Mislim.... A ni stvar posameznika, da se odloči, ali bo na predavanja šel ali ne? Škodit sigurno ne more, a v teh časih, ko je navoljo toliko literature in vseh mogočih medijev, resnično ne vem, če je to res taka nuja. Midva z možem sva bila cca. 4/8 obiskov in predvsem sem težko sedela. Ruška – ne sekiraj se za kg in velik trebuh. V glavnem, da se ti dobro počutiš. Trebuh je pa itak najlepši. Mojemu manjka le nekaj mm do 109 cm ;)) In zelo lepo pišeš po slovensko – bravo In če boš imela napovedana fantka Mišmiš, boš blažena med moškimi Mija75 – ma revica ti z antibiotiki, vročino, mastitisom, bolnico... Verjetno se ni za čudit, čemu porušen ritem. Otroci vse občutijo. Jaz izkušenj nimam, a želim vam, da se čim prej vrnete v 'stare tirnice'. In res, da je komaj torek, a jaz že vidim nedeljo, ko grem v P – me kar malo 'skrbi', če bom mogla ostati noter. Štartala bom 36 TE, torej bom v 37? Sem pa skupaj s prehladom prejšnji teden staknila še vnetje, po Canestenu je še vedno precej izcedka. Upam, da mi bodo uspeli narediti bris za streptokoka, če bi slučajno naravno rodila. A je treba čakat na izvide??? Zdaj sem nadoknadila vse za nazaj in še malo za naprej Vse vas lepo pozdravljam! Cartajte se, kolikor se da
|