Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 21:40:27
|
|
|
|
petarda
|
Še 10 minut moram počakat, da stroj opere in da preložim v sušilca... Sem šla pogledat kolo zdajle...o tem kako me je pogledal, ko sem šla v pižami v spodnji štuk ne bom .... piše pa na gumi 16x1,75...verjetno je to 16'' potem, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 22:18:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ . Zadnjič si pisala, da si hitela s kolesom, ko te je lovil dež, zato sem nekako mislila, da ste mal bl friki ... za to izjavo pa se splača tega poiskat:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 22:19:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ah, nič pametnega ni povedala. Najprej je želela da jaz povem kaj je meni S povedal, pa sem kar rekla, da me zanima njena plat. In itak, da ga je menda hodla pomočnica kontrolirat med tem ko so ostali bili v jedilnici (ok, v to fuuuul dvomim, ker vzgojiteljica je bila baje pri tajnici na vrhu šole, 23 otrok s pomočnico je šlo v jedilnico in močno močno dvomim, da je pomočnica pustila te zdivjane mulce same in šla v srednjo etažo kontrolirat S. Sem jasno in glasno povedala, da se mi to ne dopade da je sam in da ne želim da se to ponavlja. Imam obe na očeh in od sedaj jima diham za ovratnik! Imata pa skoz neke bujne, kot recimo, ko je rekla S da mu bo kupla štrik ali lanc da ga bo privezala. Pa ful se norčujeta iz ene punčke v skupini, ki je bolj mirne in tihe sorte. Imamo ene pet ali šest otrok, katere mame so učiteljice in ti nekaj veljajo. Ostali pa so TEMA! Vsi pa vejo, da znam biti hudo tečna in brez dlake na jeziku ( to se je izkazalo sedaj, ko je ena pomočnica kradla drugim vzgojiteljicam in ker so take barabe zaščitene do amena in naprej, sem bila jaz ena zelo glasnih, ki si je upala povedat da mi to ni všeč). O tem kaj se je vse tu dogajalo se mi ne ljubi pisat, ker je za kozlat vse skup. V glavnem, drugi teden je govorilna ura in jaz bom definitivno TAM!!!!
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 1.4.2011 22:22:16 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 22:20:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, pa mene pri kolesu moti, če nima prostega teka. In 16 colski pri nas so vsi taki. sicer me ne briga, ampak to pa ni čisto res sosedov fante ima takega s prostim tekom , prodajajo jih v Intersportu (če si prosti tek pravilno razlagam - brez bremze na pedalu ) V Intersportu smo bili danes - imajo enega Swinovega in še enega drugega, oba imata bremzo na pedalu No, saj 16 colski je itak premali za bubija.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 22:25:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz pa če sem čist odkrita, mi je zaenkrat škoda denarja za novo kolo za S. Ker divja in skače z njim, pa ni najbolj nežen, pa bi mi verjetno šlo na jok, če bi mogla to zraven gledat. Tega ki ga S sedaj vozi sem sicer dobila od mojega brata, a ko ga bom pa mogla kupiti pa bom vzela rabljenega. Včasih gledam na boljšem sejmu, da imajo taka specialna in fuuul ohranjena kolesa za 30 ali pa 40 €.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 22:26:57
|
|
|
|
Naty_ka
|
Tak, zdaj pa grem spat. Jutri imamo čistilno akcijo po občini. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 22:51:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty, s podobnimi argumenti ne nameravam kupit kolesa za 160 (ali celo 280 )€, ki smo jih gledali danes. Je pa pri nas bubi prvi v svoji generaciji in nima od koga kaj dobit. O rabljenem pa res nisem razmišljala... če bo ta jutri v Toysu ok, se mi zdi solidna cena.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.4.2011 7:43:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Naty , še dobro, da bo kmalu šola . Upaj, da E ne narajma tih dveh Zdaj pa zajtrk, potem pa šibamo na klubski zaključek sezone . Če že smučali ne bomo, kar močno dvomim glede na razmere , bo pa vsaj piknik
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.4.2011 8:42:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Lepo soboto vsem skupaj, sonček se že kaže Petarda, če sem prav razumela, se boste vi nadihali malo morskega zraka.... kar pomeni, da naš izlet proti Dolenjski odpade. Mogoče pa se na kak drug konec odpravimo jutri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.4.2011 20:11:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Prekrasen sončen dan mene je sonce po rokah in vratu totalno nažgalo , saj nekako nisem pričakovala, da bom okrog skakala v kratkih rokavih , pa sem bila v njih že ob 10h . Dopoldne je minilo v slavi zmagovalca in sedmo uvrščene v svojih kategorijah (dekleta + fantje skupaj) , golaža in prijetnega druženja, popoldne pa v kofetkanju, rolanju in družbi prijateljev . Skratka na sončku smo preživeli cel dan, kot ga imamo namen tudi jutri, zato se jutrišnje kosilo že kuha . Smučišče oz. polovico smučišča oz. zaplato snega, ki je še ostala (jap, gor smo šli kar peš ) so odlično pripravili, tako da je proga zdržala vseh ca 100 tekmovalcev
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 7:38:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Gremo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 20:00:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Vidim, da ste vse dodobra izkoristile danjašnjo prekrasno nedeljo Tudi mi smo jo Dopoldne osvojili Golico, popoldne rolerje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 20:23:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nekaj utrinkov včerajšnjega in današnjega dne:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 21:02:03
|
|
|
|
ada2
|
ok, v soboto sem še zadnjič delala za celi dan, jutri pa začnem na ptuju v bolnici in bom tam 6 tednov in to pomeni vikendi fraj vem, boste rekle, da se mi čisto meša, ampak ko delaš vsak vikend po en dan 12 ur ti je 6 fraj vikendov zapored kot kakšno bogastvo no, strah me je pa ful sem ravno prej, ko sem se peljala v službo po čevlje (ja, včeraj sem peš tovorila domov uniforme, na čevlje pa pozabila ) razmišljala, da bi rajši šla rodit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:17:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nekaj utrinkov včerajšnjega in današnjega dne:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:17:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, strah me je pa ful sem ravno prej, ko sem se peljala v službo po čevlje (ja, včeraj sem peš tovorila domov uniforme, na čevlje pa pozabila ) razmišljala, da bi rajši šla rodit to ti pa čist ne verjamem ....Ampak verjamem, da ti je težko, čudno....najtežje je začeti....potem bo pa itak BP.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:18:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, strah me je pa ful sem ravno prej, ko sem se peljala v službo po čevlje (ja, včeraj sem peš tovorila domov uniforme, na čevlje pa pozabila ) razmišljala, da bi rajši šla rodit to ti pa čist ne verjamem ....Ampak verjamem, da ti je težko, čudno....najtežje je začeti....potem bo pa itak BP. se strinjam Saj rodit boš mogoče tudi še lahko šla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:18:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nekaj utrinkov včerajšnjega in današnjega dne: uh....sneg....mi imamo čisto drugačne utrinke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:20:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lepo soboto vsem skupaj, sonček se že kaže Petarda, če sem prav razumela, se boste vi nadihali malo morskega zraka.... kar pomeni, da naš izlet proti Dolenjski odpade. Mogoče pa se na kak drug konec odpravimo jutri Bubi...daj si malo planiraj tisti vikend 16,17.... mislim, da bomo takrat doma, ker moramo na en RD...samo še ne vem kateri dan točno...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:21:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda uh....sneg....mi imamo čisto drugačne utrinke tu na fiski je še nekaj krp beline... ki so vsak dan manjše in vsak dan bolj rjave Ja, danes smo tudi mi uživali na sončku. Dopoldan smo šli peš do Qlandije... pa gremo v vrsti po eni potki med vrtički, rečem otrokoma, da smo račke.... Bubijev komentar: bubika je čisto mala račka, jaz sem malo večja račka, ti si mama raca, ata raca pa po svoje plava
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:22:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Zdaj pa zajtrk, potem pa šibamo na klubski zaključek sezone . Če že smučali ne bomo, kar močno dvomim glede na razmere , bo pa vsaj piknik A s treningi ste tudi končali? Petardito ima do konca šol. leta zdaj rolanje....upam, da so mu rolerji še prav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:23:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi...daj si malo planiraj tisti vikend 16,17.... mislim, da bomo takrat doma, ker moramo na en RD...samo še ne vem kateri dan točno... jaz že lahko planiram.... samo se bojim, da bo to ravno tisti najmanj ugoden vikend za potepanje... saj veš, VIKEND, ki traja od sobote popoldan do nedelje zvečer.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:25:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda uh....sneg....mi imamo čisto drugačne utrinke tu na fiski je še nekaj krp beline... ki so vsak dan manjše in vsak dan bolj rjave Ja, danes smo tudi mi uživali na sončku. Dopoldan smo šli peš do Qlandije... pa gremo v vrsti po eni potki med vrtički, rečem otrokoma, da smo račke.... Bubijev komentar: bubika je čisto mala račka, jaz sem malo večja račka, ti si mama raca, ata raca pa po svoje plava Joj....kar ne morem verjet....ti naši otročki so bolj dojemljivi, kot si mislimo.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:25:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....upam, da so mu rolerji še prav včleraj smo v Massu pomladno/poletne čevlje probavali.... nikoli se mi ni zdelo, da imajo tam male številke.... zdaj pa je bubiju 33 komaj komaj - nisem upala kupit, ker bi mu bili prehitro premali... bubiki pa je bil sandalček 26 prav
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.4.2011 22:28:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi...daj si malo planiraj tisti vikend 16,17.... mislim, da bomo takrat doma, ker moramo na en RD...samo še ne vem kateri dan točno... jaz že lahko planiram.... samo se bojim, da bo to ravno tisti najmanj ugoden vikend za potepanje... saj veš, VIKEND, ki traja od sobote popoldan do nedelje zvečer. hmmmm....daj probaj se že zdaj zmenit.... ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?