|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
1.4.2011 21:40:27   
petarda
Še 10 minut moram počakat, da stroj opere in da preložim v sušilca... Sem šla pogledat kolo zdajle...o tem kako me je user posted image  pogledal, ko sem šla v pižami v spodnji štuk ne bom user posted image .... piše pa na gumi 16x1,75...verjetno je to 16'' potem, ne?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
1.4.2011 22:18:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

. Zadnjič si pisala, da si hitela s kolesom, ko te je lovil dež, zato sem nekako mislila, da ste mal bl friki user posted image ...

za to izjavo pa se splača tega poiskat:
user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
1.4.2011 22:19:33   
Naty_ka
Ah, nič pametnega ni povedala. Najprej je želela da jaz povem kaj je meni S povedal, pa sem kar rekla, da me zanima njena plat. In itak, da ga je menda hodla pomočnica kontrolirat med tem ko so ostali bili v jedilnici (ok, v to fuuuul dvomim, ker vzgojiteljica je bila baje pri tajnici na vrhu šole, 23 otrok s pomočnico je šlo v jedilnico in močno močno dvomim, da je pomočnica pustila te zdivjane mulce same in šla v srednjo etažo kontrolirat S. Sem jasno in glasno povedala, da se mi to ne dopade da je sam in da ne želim da se to ponavlja.
Imam obe na očeh in od sedaj jima diham za ovratnik! user posted image   Imata pa skoz neke bujne, kot recimo, ko je rekla S da mu bo kupla štrik ali lanc da ga bo privezala. Pa ful se norčujeta iz ene punčke v skupini, ki je bolj mirne in tihe sorte. Imamo ene pet ali šest otrok, katere mame so učiteljice in ti nekaj veljajo. Ostali pa so TEMA!

Vsi pa vejo, da znam biti hudo tečna in brez dlake na jeziku ( to se je izkazalo sedaj, ko je ena pomočnica kradla drugim vzgojiteljicam in ker so take barabe zaščitene do amena in naprej, sem bila jaz ena zelo glasnih, ki si je upala povedat da mi to ni všeč). O tem kaj se je vse tu dogajalo se mi ne ljubi pisat, ker je za kozlat vse skup. 

V glavnem, drugi teden je govorilna ura in jaz bom definitivno TAM!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 1.4.2011 22:22:16 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
1.4.2011 22:20:58   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

aja, pa mene pri kolesu moti, če nima prostega teka. In 16 colski pri nas so vsi taki.

sicer me ne briga, ampak to pa ni čisto res user posted image sosedov fante ima takega s prostim tekom user posted image , prodajajo jih v Intersportu (če si prosti tek pravilno razlagam user posted image - brez bremze na pedalu user posted image )

V Intersportu smo bili danes - imajo enega Swinovega in še enega drugega, oba imata bremzo na pedalu user posted image
No, saj 16 colski je itak premali za bubija.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
1.4.2011 22:25:44   
Naty_ka
Jaz pa če sem čist odkrita, mi je zaenkrat škoda denarja za novo kolo za S. Ker divja in skače z njim, pa ni najbolj nežen, pa bi mi verjetno šlo na jok, če bi mogla to zraven gledat.
Tega ki ga S sedaj vozi sem sicer dobila od mojega brata, a ko ga bom pa mogla kupiti pa bom vzela rabljenega.
Včasih gledam na boljšem sejmu, da imajo taka specialna in fuuul ohranjena kolesa za 30 ali pa 40 €.

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
1.4.2011 22:26:57   
Naty_ka
Tak, zdaj pa grem spat. Jutri imamo čistilno akcijo po občini.

Lahko noč

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
1.4.2011 22:51:04   
*bubi*
Naty, s podobnimi argumenti ne nameravam kupit kolesa za 160 (ali celo 280 user posted image )€, ki smo jih gledali danes.

Je pa pri nas bubi prvi v svoji generaciji in nima od koga kaj dobit. O rabljenem pa res nisem razmišljala... če bo ta jutri v Toysu ok, se mi zdi solidna cena.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.4.2011 7:43:11   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Naty user posted image , še dobro, da bo kmalu šola user posted image . Upaj, da E ne narajma tih dveh user posted image

Zdaj pa zajtrk, potem pa šibamo na klubski zaključek sezone user posted image user posted image user posted image . Če že smučali ne bomo, kar močno dvomim glede na razmere user posted image , bo pa vsaj piknik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.4.2011 8:42:57   
*bubi*
Lepo soboto vsem skupaj, sonček se že kaže user posted image
Petarda, če sem prav razumela, se boste vi nadihali malo morskega zraka.... kar pomeni, da naš izlet proti Dolenjski odpade.

Mogoče pa se na kak drug konec odpravimo jutri user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
2.4.2011 20:11:18   
NinaŠ
Čer!

Prekrasen sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image mene je sonce po rokah in vratu totalno nažgalo user posted image , saj nekako nisem pričakovala, da bom okrog skakala v kratkih rokavih user posted image , pa sem bila v njih že ob 10h user posted image .

Dopoldne je minilo v slavi zmagovalca in sedmo uvrščene v svojih kategorijah (dekleta + fantje skupaj) user posted image user posted image user posted image user posted image , golaža in prijetnega druženja, popoldne pa v kofetkanju, rolanju in družbi prijateljev user posted image user posted image user posted image . Skratka na sončku smo preživeli cel dan, kot ga imamo namen tudi jutri, zato se jutrišnje kosilo že kuha user posted image . Smučišče oz. polovico smučišča oz. zaplato snega, ki je še ostala user posted image (jap, gor smo šli kar peš user posted image ) so odlično pripravili, tako da je proga zdržala vseh ca 100 tekmovalcev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.4.2011 7:38:03   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Gremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.4.2011 20:00:07   
NinaŠ
Čer!

Vidim, da ste vse dodobra izkoristile danjašnjo prekrasno nedeljo user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo jo user posted image user posted image user posted image user posted image Dopoldne osvojili Golico, popoldne rolerje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.4.2011 20:23:33   
NinaŠ
Nekaj utrinkov včerajšnjega in današnjega dne:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
3.4.2011 21:02:03   
ada2
ok, v soboto sem še zadnjič delala za celi dan, jutri pa začnem na ptuju v bolnici in bom tam 6 tednov in to pomeni vikendi frajuser posted image user posted image user posted image user posted image

vem, boste rekle, da se mi čisto meša, ampak ko delaš vsak vikend po en dan 12 ur ti je 6 fraj vikendov zapored kot kakšno bogastvouser posted image

no, strah me je pa fuluser posted image    sem ravno prej, ko sem se peljala v službo po čevlje (ja, včeraj sem peš tovorila domov uniforme, na čevlje pa pozabilauser posted image ) razmišljala, da bi rajši šla rodituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 4414
3.4.2011 22:17:21   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
3.4.2011 22:17:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, strah me je pa fuluser posted image    sem ravno prej, ko sem se peljala v službo po čevlje (ja, včeraj sem peš tovorila domov uniforme, na čevlje pa pozabilauser posted image ) razmišljala, da bi rajši šla rodituser posted image

to ti pa čist ne verjamem user posted image user posted image user posted image ....Ampak verjamem, da ti je težko, čudno....najtežje je začeti....potem bo pa itak BP. user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
3.4.2011 22:18:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

to ti pa čist ne verjamem user posted image user posted image user posted image ....Ampak verjamem, da ti je težko, čudno....najtežje je začeti....potem bo pa itak BP. user posted image user posted image

se strinjam user posted image

Saj rodit boš mogoče tudi še lahko šla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
3.4.2011 22:18:23   
petarda

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

uh....sneg....mi imamo čisto drugačne utrinke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.4.2011 22:20:00   
petarda

Lepo soboto vsem skupaj, sonček se že kaže user posted image
Petarda, če sem prav razumela, se boste vi nadihali malo morskega zraka.... kar pomeni, da naš izlet proti Dolenjski odpade.

Mogoče pa se na kak drug konec odpravimo jutri user posted image

Bubi...daj si malo planiraj tisti vikend 16,17.... mislim, da bomo takrat doma, ker moramo na en RD...samo še ne vem kateri dan točno... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
3.4.2011 22:21:47   
*bubi*

uh....sneg....mi imamo čisto drugačne utrinke user posted image user posted image user posted image user posted image

tu na fiski je še nekaj krp beline... ki so vsak dan manjše in vsak dan bolj rjave user posted image

Ja, danes smo tudi mi uživali na sončku. Dopoldan smo šli peš do Qlandije... pa gremo v vrsti po eni potki med vrtički, rečem otrokoma, da smo račke....

Bubijev komentar:
bubika je čisto mala račka, jaz sem malo večja račka, ti si mama raca, ata raca pa po svoje plava

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
3.4.2011 22:22:08   
petarda

Zdaj pa zajtrk, potem pa šibamo na klubski zaključek sezone user posted image user posted image user posted image . Če že smučali ne bomo, kar močno dvomim glede na razmere user posted image , bo pa vsaj piknik user posted image user posted image user posted image

A s treningi ste tudi končali? Petardito ima do konca šol. leta zdaj rolanje....upam, da so mu rolerji še prav user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
3.4.2011 22:23:51   
*bubi*

Bubi...daj si malo planiraj tisti vikend 16,17.... mislim, da bomo takrat doma, ker moramo na en RD...samo še ne vem kateri dan točno... user posted image

jaz že lahko planiram.... samo se bojim, da bo to ravno tisti najmanj ugoden vikend za potepanje... saj veš, VIKEND, ki traja od sobote popoldan do nedelje zvečer.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
3.4.2011 22:25:08   
petarda

tu na fiski je še nekaj krp beline... ki so vsak dan manjše in vsak dan bolj rjave user posted image

Ja, danes smo tudi mi uživali na sončku. Dopoldan smo šli peš do Qlandije... pa gremo v vrsti po eni potki med vrtički, rečem otrokoma, da smo račke....

Bubijev komentar:
bubika je čisto mala račka, jaz sem malo večja račka, ti si mama raca, ata raca pa po svoje plava

Joj....kar ne morem verjet....ti naši otročki so bolj dojemljivi, kot si mislimo.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.4.2011 22:25:47   
*bubi*

....upam, da so mu rolerji še prav user posted image

včleraj smo v Massu pomladno/poletne čevlje probavali.... nikoli se mi ni zdelo, da imajo tam male številke.... zdaj pa je bubiju 33 komaj komaj user posted image  - nisem upala kupit, ker bi mu bili prehitro premali... bubiki pa je bil sandalček 26 prav user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.4.2011 22:28:03   
petarda

jaz že lahko planiram.... samo se bojim, da bo to ravno tisti najmanj ugoden vikend za potepanje... saj veš, VIKEND, ki traja od sobote popoldan do nedelje zvečer.

hmmmm....daj probaj se že zdaj zmenit.... user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?