|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
5.4.2011 8:58:11   
Katte
sasek79, lepo, da si se nam oglasila. user posted image  za službo, upam, da si kmalu najdeš novo, boljšo. Do takrat pa se spočij, preživi čas s svojo družino, skratka, možgane na pašo. Nov otrok pa bo, ko bo čas za to. Zdaj ali pa malo kasneje.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.4.2011 8:59:49   
vesna_b
sasek79 - upam tudi jaz, da službo čimprej najdeš, in da tudi dočakaš svoj +.

in pa seveda ti privoščim tudi dobrega delodajalca!

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.4.2011 10:36:39   
andreja_p
Pozdravljena dekleta
ker se tudi sama soočam s neuspelimi poskusi vsak mesec,
sem se odločila da malo poklepetam z vami.
Ta mesec je ne pričakujem user posted image okoli 15-tega,
če vzamem najdaljši ciklus.
Težko pričakujem naslednji teden,saj se je ta komaj začel.
Tudi težko pričakujem pošto iz LJ za postopek IUI,saj
se trudiva že 3-leta po naravni poti
zato smo se odločila stopiti na eno stopnico višje.
Moj se kar dobro drži,jaz sem pa popolnoma obupana,
sploh sedaj ko vidim na sprehodu veliko mamic z vozičkom.
Če nama v tem poskusu ne uspe upam da bo postopek IUI uspešen.

monstera tebi pa user posted image user posted image user posted image čestitam in ti želim lepo nepozabno nosečnost.
Vsem ostalim dekletom pa da čimprej zagledate user posted image .

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.4.2011 10:49:50   
Janchek81
Katte pa to da me več pripomorečno k nosečnosti je mišljeno iz te strani, ker mi vemo oz. al pa vsaj O teste delamo kdaj imamo O in se takrat pač spravimo user posted image  drugače pa je logično, da sama ženska ne more zanositi, vsaj mislim, da še nobeni to ni ratalo po naravni poti user posted image   Če bi ubistvu moški načrtovali nosečnost mislim, da bi še več časa porabile za zanositev kot pa zdaj ... no ja, al pa ne .... pač to je debata o kateri bi lahko na dolgo in široko razpravljati ... user posted image user posted image

Mostera vidiš, pač imaš srečo, mislim, da je vedno manj takih fantov user posted image  pri mojem bivšem je bilo tako, da bi tudi vsak dan, samo takrat nisva delala na user posted image  ta je pa tak, da je pač utrujen in ni tak spolni fanatik - mal pretiravam ampak ok user posted image

sasek79 le pogumno naprej .. tudi jaz mislim in seveda verjamem v to, da TI uspe in VSEM nam in se strinjam, da se vse zgodi z enim namenom .. čeprou zaenkrat še ne vidim zakaj nej bi se men zgodilo ( UPN ) user posted image  ampak pač moramo naprej in ne gledati za nazaj ... seveda se tega NIKOLI ne pozabi, veliko pa je že da vsaj prebolimo ... tako da veselo naprej in s pozitivnimi mislimi user posted image user posted image

andreja_p tudi jaz komaj čakam naslednji teden, obenem pa se veselim tega, ker sem še polna upanja user posted image  lahko, da me naslednji teden vse skupaj že mine user posted image  čeprou sem optimist in upam, da je NE bo ... ma ne da upam, da je ne bo, NEEEE BOOO JEEEE user posted image user posted image  in konec tedna ( naslednjega ) bom zagledala user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.4.2011 10:58:31   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

andreja_p tudi jaz komaj čakam naslednji teden, obenem pa se veselim tega, ker sem še polna upanja user posted image  lahko, da me naslednji teden vse skupaj že mine user posted image  čeprou sem optimist in upam, da je NE bo ... ma ne da upam, da je ne bo, NEEEE BOOO JEEEE user posted image user posted image  in konec tedna ( naslednjega ) bom zagledala user posted image

user posted image user posted image

bravo tako se govori user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.4.2011 11:15:09   
Katte
Janchek81, saj sem se samo šalila user posted image . Vem, kaj si mislila. Samo izven konteksta se mi je zdelo zabavno in sem morala komentirati user posted image .
andreja_p, dobrodošla med nami. Vesele smo vsake, ki je pripravljena z nami poklepetati in tako skrajšati čakanje na user posted image . Se pa že kar dolgo trudita po naravni poti. Sta šla na spermiogram? Midva bova šla na preiskave po enem letu, če ne uspe. In to bo kmalu.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.4.2011 11:19:35   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
 user posted image SamoTi......26.3.2011user posted image
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image   
 user posted image ribica77.........10.4.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........13.4.2011user posted image
 user posted image xoxox........15.4.2011 user posted image
user posted image  andreja_p........15.4.2011 user posted image
user posted image mladika......22.4.2011user posted image
user posted image Katte..........25.4.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......29.4.2011user posted image
user posted image dspela..........30.4.2011 user posted image
 user posted image Arual......x.4.2011user posted image
user posted image   vesper.........x.4.2011user posted image
 user posted image  Jassika........x.4.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10......x.4.2011user posted image
 user posted image   NB86.........x.4.2011user posted image
 user posted image  sivk1......x.4.2011user posted image
user posted image  Sisley.......4.5.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image   

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.4.2011 12:41:34   
andreja_p
Katte vse preiskave imava narejene,sam čakam
še na pošto iz LJ,potem pa se lahko naročim za IUI
ko pride user posted image .
Upam da nama vseeno uspe v tem poskusu,
ker verjetno drugi mesec štartava z IUI.
Bomo videli kako bo.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.4.2011 14:31:52   
ribica77
Dobrodošla med nami andreja_p user posted image user posted image user posted image  Upam, da čim prej ugledaš user posted image . Najboljše že kar pred postopkom user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.4.2011 17:27:33   
dspela
Zdaj pa še jaz uradno ne pričakujem user posted image  konec meseca oz. pričakujem user posted image .
Danes sem imela UZ. Pregrade nimam, na desni strani je videla enega večjega in enega malo manjšega folikla,na levi pa več manjših. To pomeni da bo O, kajne?
Dobila, sem zeleno luč. Jupi!!!
Zvečer se bo pri nam tresla hiša,ko bom moža naskočila. 

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.4.2011 18:14:51   
Sisley
Punce, držim pesti za vse vas, tiste ki upate da ugledate user posted image  user posted image , vsem user posted image pa veliko uživanja ob trebuščku user posted image

Zdaj pa me nekaj zanima... Kako ste "stoječi" doma.. Npr. midva z mojim imava stanovanje pri njemu doma, posebej uhod, tko da sva ločena od njegovih. Sicer je par stvari za uredit, mogoče še kaj za dozidat, da si povečava bivalno površino.. No on je redno zaposlen, z kar urede plačo, jaz pa študentka-absolventka. Vendar tudi jaz delam, tko da mesečno nama skupaj nekak uspe zaslužit 1400-1600 eur..
No to pišem zato, ker je moj včeraj izjavil, da mogoče pa še midva nisva stabilna za met user posted image . Se je mal ustrašu ( ni to da me nima rad, kajti vem da mu pomenim res full)  ampak to je dejansko omenil čisto iz finančnih in bivalnih pogledov.

In me res zanima kako gre vam, če je mogoče še katera med vami študentka in kako vam uspeva it iz mesece v mesec.. Jaz sem mu rekla, da tut čez tri leta ne bova finančno lih kot šejka, tko da ne vem, mogoče ma pa prav.. ne znam si predstavljat.. In me res zanima, če je kdo u podobnem položaju kot jaz..
Je pa tko, da nisva ravno razsipljiva z denarjem, znava tut mal preračunat kako in kaj..

Upam, da sm približno razložila kaj me zanima.. Kajti jz več ne vem kaj bi mu rekla kontra. Sicer, je rekel da bi bil zdj tut fulll vesel če bi bla user posted image , samo da je pa bolje še počakat..

pa-pa  :))

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.4.2011 18:46:44   
coris
Monstera še tukaj na tvojem matičnem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image  jupiiiiiiii, polepšala si mi dan in ko se spomnim naših skupnih upanj in vzpodbud se mi kar nasmeh razleze do ušes da je uspelo še eni ki že dolgo upa user posted image user posted image user posted image

Sisley... midva imava manj kot vidva. moj je brezposeln tko da skupaj naklofava nekje 1200 eur,  s tem da sva imela še 200 eur kredita in čist lepo shajava čez mesec. sva kar skromna ampak ne zato ker nebi imela zato ker sva pač taka že po naravi. in vrjela ali ne kljub vsemu vsak mesec uspeva dati nekaj na stran. finance naj ne bodo ovira pri odločitvi za naraščaj, ker se vse lepo porihta sproti user posted image  

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.4.2011 19:30:40   
Monstera
Joj joj še enkrat hvala vsem za čestitke. Brez vas bi bilo 100x težje.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.4.2011 20:39:46   
mladika
Monestera še jaz da ti čestitamuser posted image user posted image user posted image veš da k sem te nazadnje "prebrala" na II pričakujemo marca,še predno si testek delala sem si rekla matr ta je pa ziher user posted image ,končno ji je ratal,in glejga zlomka prav sem mela!!!!!!!tak da čestitke in uživaj v user posted image maksimalno!!!
Mi smo pa v tistih ta najlepših dneh ko sam slončkamo in slončkamo in upamo da se kej prime!!!user posted image Mam pa pregled jutri pri svoji operaterki,pa bomo vidli kaj poreče,če se mi pripravlja na O?!?

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.4.2011 21:03:16   
Monstera
Tudi tebi hvala mladika :D Držim pesti tudi zate :D

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.4.2011 21:22:12   
Jassika
monstera jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image Kaka lepa novička in lepa vzpodbuda. Čestitke mamika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.4.2011 21:26:55   
Monstera
Hehehe juhu :D

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.4.2011 23:45:39   
NB86
Hej, hej punce !!!

Tudi jaz imam novico ... žal sem ostala brez službe  in zato sma se s partnerjem odločila, da sicer zaščite ne bo -  pač  "pazima" ... ampak trenutno dajema prednost temu da najdem čimprej novo delo !!!

V kolikor je plusek ali user posted image seveda skačemo do neba in nazaj , a za enkrat sma se odločila da si najdem novo zaposlitev in potem veselo delama na user posted image .

Za 1x boma uživala na sončku in sprehodih itd. !

Mogoče pa me bo ravno takrat presenetila kakšna črtica več ... user posted image

seveda vas ne zapuščam, halo ... spremljam vas naprej!!!!

Vsem vam želim veliko fig, pesti, in ostalega za neučakane črtice !!!

Pač odločla sma se da se ne boma več sekirala in pazla na znake in upovala teste ! za ta denar grema raje na sladoled !!! user posted image

Mislim da bo tudi zame in za mojo psiho bolje, če se enostavno predama drug drugemu in user posted image iz užitka ... po moje ravno zaradi te napetosti ni user posted image ...

Seveda pa nič ne bo škodilo če mi držite pesti in vseeno upate da me bodo črtice presenetile !!!

Juh sem se razpisala user posted image

Lepe sončne dni polne otroških smehcov in črtic vam želim !!!!!

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
6.4.2011 7:01:54   
Janchek81
Sisley se tiče vajinih finančnih 'težavic' je tako ... jaz poznam dost parou,pri katerih je ženska zanosila in sta bila oba brez službe tisti čas ... vseeno sta imela starše, ki sta( so ) jim pomagali in tako je mali že star 2 leti in tudi zdaj imata oba službo ... sm pa enostavno mnenja, da se za otroka vedno lahko poskrbi, tudi če pride nepričakovano .. odvisno pa je tudi kako je z vsakim posameznikom, nekateri se resnično odločajo za otroke ko imajo polno dnarja ali pa vsaj malo več, potem pa user posted image  razvajajo tako, da je že kr grozn user posted image   Tako, da mislim da za vajino preživetje in otroka je toliko denarja čez glavo dovolj, ko pa boš še ti dobila redno službo bo pa sploh SUPER ... Midva sva drugače prejšnje leto kupila stanovanje, ga zdj obnavljava in lahko rečem da nama iz mesca v mesec LIH znese, ker skoraj ves denar investirava v obnovo, ker bova komplet vse zamenjala ... tako, da tukaj jaz iz moje strani ne vidim nobenega problema, da ne bi delala na naraščaju oz. da bi pazila ... tako, da ... moj mnenje ... kar lepo pogumno user posted image

NB86 boš videla, da zdaj ko boš tako neobremenjena bo takoj v 1. ciklusu ratal .. zapomni si kaj sem ti rekla user posted image user posted image

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
6.4.2011 7:08:22   
CariSSa10
Sisley mi2 sva oba zaposlena, pa dobima ven nekje 1600-1700 € pol pa so tu še krediti, ker sma kupla stanovanje in ga obnovila ter iz nule opremla, pa še vsi mesečni stroški...tak da morma res bit skromna da se nama izide-kak boma šele mogla bit ko nama bo uspela mala pikica, ampak bomo že! user posted image user posted image
hehe sma ugotovila da bol sma na 'knap', lažje gre...user posted image

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
6.4.2011 7:32:46   
Katte
NB86, user posted image  za izgubo službe. Preveč je tega v današnjih časih user posted image . Tako kot sasek79, tudi tebi želim, da čimprej najdeš novo, boljšo službo, najprej si pa malo spočij. user posted image  pa bo, ko bo čas za to. Mogoče še prej, ker se ne boš obremenjevala s tem user posted image
Sisley, pri nama sem pa samo jaz zaposlena. Moj še piše diplomo in poskuša najti službo, ampak mu to zaenkrat še ni uspelo. Na srečo imam jaz redno in stabilno službo, dobim okrog 1400 €. Živiva v najetem enosobnem stanovanju, svojega še ne moreva kupovati. Zato pa mi uspe vsak mesec nekaj malega še privarčevati, tako da tudi zaloge imava nekaj. Sva skromna, kaj si pa tudi privoščiva.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3296
6.4.2011 7:54:08   
kejt2
Ja, tega je zdej tol'k. Tudi sama sem brez zaposlitve in iščem. Danes me je optimizem nekoliko minil...
Tudi midva si želiva user posted image , ampak resno razmišljam da bi zadevo dala na stranski tir. user posted image Nisem najmlajša in sem se že vpisala v postopek (čakam odločitev konzilija). Ravno, ker nisem najmlajša in sem brez otrok, težje dobim zaposlitev (da ne bi takoj na porodniško pobegnila). Ker sem brez zaposlitve (moj dragi pa je tudi privatnik, ki trenutno tenko piska), si otroka sploh ne morem privoščit...
Resno, danes sem se sred noči zbudila in nisem mogla zaspat od skrbi, kaj bo z menoj... user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
6.4.2011 10:20:12   
andreja_p
kejt2 ne se toliko obremenjevati s to službo,
prišla si tako daleč,da čakaš na odločitev konzilija,
sedaj bi pa vse skupaj spustila iz rok!!!!!!
Službo boš lahko še dobila in ti bo takrat lažje
z večjim veseljem boš hodila na delo,
ker boš imela doma svojega sončka.
Sej vidiš kakšna je naša država,vse gre v stečaj,
ali je pa na delovnem mestu taki stres, da nimaš volje do dela.

Delam v trgovini,ne bom povedala v kateri da ne bom delala reklame.
Zaposlena sem za nedoločen čas,pa ti povem da bi najraje dala
odpoved, ker se šefica samo dere,ne smemo se pogovarjati,nikoli ne naredimo dovolj,
ko greš na bolniško te po telefonu nadere,...
Dopust mi je kar določila sama 10dni,brez vprašanjauser posted image .
Če bo šlo tak naprej bom verjetno dala odpoved
ali bom pa prosila za premestitev v trgovino na drugi lokaciji.
Ker tudi sama čakam papirje iz konzilija za postopek IUI,
bom takoj ko bom začela z postopkom šla na bolniško,
ker ne bom prosila za dopust,pa tudi ne rabim dodatnega
stresa.V primeru da zanosim bom pa do porodniške v bolniški.

Vem da se sliši kot da to izkoriščam,
vendar ne želim kakšnega splava zaradi tega stresa v službi,
ali pa otroka živčne narave.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
6.4.2011 10:40:38   
benji
Pozdravljene,

že zeloo dolgo se nisem oglasila, ker počasi obupujem nad user posted image  in me vse skupaj še bolj spravlja v obup, saj bo kmalu leto naokoli.
Ampak tale debata glede financ me je pa podžgala user posted image .
Tudi najina situacija ni najbolj rožnata, Kejt, za razliko od vaju, jaz imam redno službo moj pa nekako rine z mojo pomočjo iz meseca v mesec. Pa kar gre. Urejava stanovanje pri starših, večino narediva sama,..malo improvizirava. Čakava razprodaje, skušava izkoristiti vse veze in poznanstva, pa je malo lažje user posted image   user posted image . Ker si ne znam predstavljati poletja brez "road tripa" se pač celo leto odpovedujem drobnim stvarem, tako da se nekaj prišpara za dopust. Pač ne hodiva v kino, na večerje, pijačke, kavico, obleke kupujem po sezoni, frizer ko je že res hudo user posted image , ... pa ni panike. Trenutno se vlaga v stanovanje, privoščiva si kakšen fajn dopust, če pa nama uspe dobit user posted image , se bodo prioritete spremenile.
Denar je pomemben, seveda, otrok ne more živeti samo od ljubezni in niti slučajno ne podpiram "delanja" novih socialnih problemov ampak če imata sedaj dovolj za normalno preživetje, se vedno da poskrbeti še za enega. Vedno se najde še kaj "lufta" kjer lahko prišparaš kakšen €. Pa tudi še za kakšno priložnostno delo bi zbrala voljo, le da bi lahko otročku nudila vse potrebno poleg ljubezni in časa.
Res, dve brezposelni osebi, brez volje po spremembi, ki vidita v otrocih le priliko za dodaten otroški dodatek,..NE, ampak če pa ne moreš kupiti vozička za 1000 €, D&G oblekic in ostalih neumnosti še ne pomeni da ne moreš preživeti otroka.
Sama prihajam iz srednje situirane družine, nikoli ni bilo preveč, večkrat premalo ampak sem se pa zato naučila ceniti stvari ki res kaj pomenijo. In spomin na vsako izpolnjeno željo, kar se ni zgodilo prav pogosto, mi še vedno spravi nasmeh na usta. Nikoli nisem imela vsega kar sem si zaželela, pa mi gre prav dobro.
Tudi moj dragi je odlašal z user posted image , ker po njegovo nisva dovolj dobro situirana.On želi otroku nuditi več kot je imel sam,..komaj sem mu dopovedala da njegovi slabi spomini na otroštvo ne izvirajo iz dejstva da ni imel materialnih dobrin ampak iz tega da ni bil deležen ljubezni.

Punce, že tako ali tako se matramo in smo iz meseca v mesec pod pritiski, iščemo znake pa potem pride user posted image ...razočaranje, ne se sedaj še dodatno obremenjevati. Pri prav vsaki od vas sem dobila vtis, da ste punce in pol, tako da verjamem da se nobena ne spušča v to brezglavo. Nobena služba ni 100 %, situacija se lahko pri vsaki od nas čez noč spremeni. Pa se ne moremo sedaj vendar še s tem obremenjevat.
Prvo je da nam uspe zagledat user posted image , dobiti v roke zdravega user posted image , potem pa s skupnimi močmi dalje. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
6.4.2011 10:59:23   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: benji
Punce, že tako ali tako se matramo in smo iz meseca v mesec pod pritiski, iščemo znake pa potem pride user posted image ...razočaranje, ne se sedaj še dodatno obremenjevati. Pri prav vsaki od vas sem dobila vtis, da ste punce in pol, tako da verjamem da se nobena ne spušča v to brezglavo. Nobena služba ni 100 %, situacija se lahko pri vsaki od nas čez noč spremeni. Pa se ne moremo sedaj vendar še s tem obremenjevat.
Prvo je da nam uspe zagledat user posted image , dobiti v roke zdravega user posted image , potem pa s skupnimi močmi dalje. user posted image   user posted image   user posted image

Se podpišem.

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.