PapuaNG
|
Daaan, tudi naš vikend je bil lep. V soboto smo ga žural, je tašča pazila mulca in ga zjutraj odpeljala k sebi domov, da sva se midva lahko v miru naspala-je pasalo Sicer sem bila še pol dneva pol čauhnjena, ampak kaj čmo, nimamo več 18 let Včeraj je pa fotr praznoval rojstni dan, tako da smo mel piknik na vikendu-je blo super, ker so mulca večinoma drugi pedenal, pa še zlaufal se je, da je v avtu v sekundi zaspal in se zbudil samo za mleko. Bi blo fajn met tkole bajtico, da bi se vsak dan tako utrudil, ampak kaj čmo, se bomo do nadaljnjega moral z igriščem zadovoljit. Aja, pa petko sem dobila v službi Sicer bo zihr kakšen zavisten pogled od ostalih, ampak kaj čmo, kdor je priden, je pač priden majana-za vlogo za otroški dodatek-rubriko glede dohodkov lahko pustiš prazno (ne vem sicer, a moraš pol napisat, da te podatke csd sam pridobi al ne...pomoje je bolje, če vseeno napišeš), ker potem csd mora pridobit podatke po uradni dolžnosti od durs, je pa res, da se potem lahko zavleče pri odločanju, če durs ne pošlje hitro podatkov. Enkrat mi je ena rekla,da durs sploh v takih obdobjih, ko se izdajajo odločbe, rabi ful časa, da pošlje podatke...ampak če ti ni neki kriza s čakanjem, pol ni panike. Drugače morajo o otroškem dodatku najkasneje v dveh mesecih odločit, če prav vem, ampak ponavadi itak tko odločijo, da ni zamika pri izplačilih...itak moraš vložit že en mesec pred potekom, prvo izplačilo po novi odločbi je pa en mesec kasneje, ker se plačuje za en mesec nazaj.
|