|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.4.2011 11:29:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
3.4.2011 14:18:03   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DANES POPOLDAN PRI NAS MITINGuser posted image  AJVY IN BIRDY STA ŽE POFOČKANE PLACA JE ŠE DOST, TKO D NAVALI NARODuser posted image

UZIVAJTEEEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
3.4.2011 19:15:31   
baki
čeruser posted image user posted image user posted image user posted image .se smešno sliši,ko je še tolk lepo zunaj.uglavnem mi trije smo uživali.smo bli gor na vikendu.nik je užival še posebej.pa smo končno dočakali pomlad ko je fajn toplo.edvin pa je šel zjutraj ob 5.00 na ribiško tekmo v jesenice.katjuša,uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.4.2011 20:02:54   
petrušk_
juhuhu...............
perfect sunday....najprej izlet v neznano, naju je oči peljal v cerkno ene apartmaje pogledat, pol pa po poti sms od kolumbo...valjda smo šli  na miting!!!!!

super je blo.....no sj sm vam že tam povedala punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

prijeten zaključek nedelje vam želim in super začetek novega tednauser posted image user posted image

noč noć

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.4.2011 20:25:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DANES POPOLDAN PRI NAS MITINGuser posted image  AJVY IN BIRDY STA ŽE POFOČKANE PLACA JE ŠE DOST, TKO D NAVALI NARODuser posted image

škoda da nisem prej vedela in da smo bolančki......
drugače pa sva dons bila z mojim pridna sva garažo spucala tolk da lahko zdej delava preboj v klet in bomo potem lahko po notranji strani hodili iz stanovanja v garažo ne bo treba več okoli bloka....user posted image user posted image user posted image user posted image jutri še mal pa bo luknja narejenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.4.2011 20:29:07   
Katjusa
Florjan je dobil ospen na 8 ur in danes je šlo že mičkano nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image tud calpola ni več rabu ga ni več bolelo... zdej je pri babiki do sobote al pa patka bomo videli kako bomo sfolgali ponj it....

lepo se imejte zdej gledava z možekom mal talente pol pa ajat ju3 pa končno spet v službo....

a ima katera od vas MIRENO kako je s tem? kolk stane? kako je če želiš čez kako leto zanosit... se splača jo imet za eno leto? kakršna koli info mi prav pride

lahko noč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.4.2011 21:14:25   
Ajvy
Hvala punce za vse danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.4.2011 22:03:14   
birdy
Katjuša, jst mam mireno zdele ene 2-3 tedne. V tem času mam sicer skoz kak izcedek (ajde, kak dan vmes je premora), naj bi bila zelo učinkovita, lahko jo daš tud samo za eno leto notri, ni panike. V splošnem pas drži mirena pet let, ampak se jo lahko da za krajši čas not. Sem se pa jst od mirene mal zredila pa napihnjena sem precej. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.4.2011 22:12:23   
birdy
Sjmm, a sem tvojga včer v Domžalah vidla, je dela za lekarno? Sva se peljala prvič mimo pa sem vidla enga in se spomnila da tvoj dela tam. Ko sva se pa nazaj peljala sem pa prov čekirala avto in vidla da je Lancia. Sam mi ga je bilo vseen nerodno napast če je od B mož, kaj če ne bi bil, bi se v tla vgreznilauser posted image  Je pridno delaluser posted image

< Sporočilo je popravil birdy -- 3.4.2011 22:22:35 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.4.2011 7:06:20   
Urša08
jutro user posted image

Naša nočka končno boljša. Upam da bo dan tudiuser posted image user posted image user posted image

Tavelikedva na poti v vrtec, možek v službo, Eva še spi, jaz mam pa čas za kavico in rr user posted image .

Včeraj smo bili cel dan na vikendu, je res pasalo zabušavat. Sem bila kar večino časa na ležalniku, Eva je ful spančkala v vozičku, Nejc in Žiga sta se igrala, jaz pa baterije filalauser posted image user posted image user posted image .

Punce super za srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image škoda da ravno na dan ko me ni bilouser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa še eno vprašanje za tiste ki živite okol Kamnika al ga pa poznate. V soboto gremo v volčji potok in sedaj iščem kako gostilno al picerijo v bližini, ki ima okusno hrano, pa ne bi blo slabo še kak kotiček za otroke. PLis če katera veuser posted image

čebela a je bila gužva to soboto?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.4.2011 7:26:06   
brkn83
Dobro jutro.

user posted image

Grem vas najprej hitro mal za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.4.2011 7:30:02   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, jst mam mireno zdele ene 2-3 tedne. V tem času mam sicer skoz kak izcedek (ajde, kak dan vmes je premora), naj bi bila zelo učinkovita, lahko jo daš tud samo za eno leto notri, ni panike. V splošnem pas drži mirena pet let, ampak se jo lahko da za krajši čas not. Sem se pa jst od mirene mal zredila pa napihnjena sem precej. 

Lahko jo daš noter tud za krajši čas, čeprav te bo vsak G grdo gledal če jo boš že po enem letu dala vn. 

Aja glede izcedka je vse ok, lahko se pa vleče tud pol leta 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.4.2011 7:38:45   
MIHAILO
Jutro punce...midve z sonjo smo vstale ,ona se igra v lezalniku jaz pa malo casa zase dokler se mihailo spi....

KATJUSA super da ste zrihtali garazo in da gre florjanu na bolje..a ste ga dali babiki da se benjamin ne naleze ,dobro je to upam,da benija ne bo ujelo...

URSA superca za polezavanje na lezalniku...otroci so pa itak uzivali ...jaz komaj cakam da dobimo vozicek ta teden in gremo lahko kam ,zdaj smo bili samo okrog bloka ampak je tako veliko igrisce in trava da je mihailo lahko letal,se zogal...sonjo sem pa kar v lunici mela,ker vse drugo od vozicka sem prodala...

PETRUSK tudi vi ste fajn uzivali superca...

MITING punce fajn da ste uzivali,ce bi lahko bi tudi jaz bila vesela vase druzbe...

Punce dejte mi prosim odg.glede poganjalcev,kaj imajo vasi malcki...meni je zdaj vsec on traktor na pedala ko je od 2-5let ,mogoce bi blo to bolje...to kolo prodam in kupim traktor...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.4.2011 7:39:35   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Dobro jutro.

user posted image

Grem vas najprej hitro mal za nazaj prebrati.

dobro jutro..mmm kako je dobrauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.4.2011 7:44:29   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sedaj pa še eno vprašanje za tiste ki živite okol Kamnika al ga pa poznate. V soboto gremo v volčji potok in sedaj iščem kako gostilno al picerijo v bližini, ki ima okusno hrano, pa ne bi blo slabo še kak kotiček za otroke. PLis če katera ve
user posted image

Picerije - Tle okrog sta najbolše Gorjan (v Komendi) in Botana (Lahovče).
Gostilne - Drugače je Olga (Podgorje) kar fajn pa ni draga, Fajna je pa tud Pri Kovaču (zraven papirnice Količevo) pa še blizu je, imaš pa tud 2 dobre kitajske restavracije eno v Kamniku, drugo pa v Mostah.

Tele so preverjene, hrana je ok, pa še za otroke je kakšen kotiček zraven.
Zdej sm pa bolj kot ne izčrpala znanje o gostilnah user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.4.2011 7:50:18   
MIHAILO
evo se je mihailo tudi zbudil,jaz pa kapucincek pijem,potem grem pa zajtrk dat mihailu ,ker je se mleko pil ne bo takoj hotel jesti...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.4.2011 7:50:47   
Urša08
Simonakr hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ima katera igrala za otroke?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.4.2011 7:51:17   
simonakr
Dobro jutro drugače!

Zakaj pa spet tkole piše ko citiraš user posted image  

No šibam kofetkat. Se tipkamo! 

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.4.2011 7:52:12   
brkn83
sjmm - sej za ono se ne mudi preveč, sam moram pač zravenpredložiti. Ko boš utegnila pač boš.

petrušk - ja te trave lahk kupiš v vsaki vrtnariji, res pa je da so ponavadi kr drage. a vi ste na novo hišo zgradii da zdej okolico urejate.

katjuša - upam, da si čez vikend malo bolj počivala, da si si nabrala novih moči. Vrtoglavice, so  lahk od utrujenosti tudi

urša - full lepa slikca tvojih sončkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa vidim, da si vse lepo polikala. Bravo tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . no mene pa danes časa likalnik

kolumbo - sem videla, da ti je petrušk že odgovorila. Sicer če rabiš grm od forzicije, jih lahk pri meni dbiš kolikor hočeš in kakšne hočeš (majhne ali pa malo večje).......................če pa rabiš kakšno sadiko okrasne trave jo tudi lahk dobiš. Jih bomo mi namreč nekaj ven dali ker so se tak fajn razrasle.

Mihailo - ful sta luštna tvoja dva sončka. Pa seveda super, da je Sonja lepo prespla celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.4.2011 7:52:37   
Urša08
Mihailo pri nas sta pri obeh najbolj aktualna poganjalca, oba najbolj uživata ko se furata okol. Mi je pa čudno da je Mihailu premajhen če se pri nas še Nejc vozi. Traktor na pedala je super sploh če otrok rad poganja, poganjalec kolo tud ni slabo če je otrok za. Ti mal poglej nad čim je Mihailo najbolj navdušenuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.4.2011 7:52:45   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Simonakr hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a ima katera igrala za otroke?

Botana in Gorjan sigurno, aja pa Olga, ostalo se pa ne spomnim.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
4.4.2011 7:55:00   
brkn83
kolumbo - ja sej vedn naredite srečanje ko nobena ne ve za njega. Joj če bi pa vedela, da ga organiziraš bi pa ziher prišli. No sej super, da ste uživali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo - nik ima poganjalca, pa traktor in seveda tudi motor in avto na akumulator. Vendar mu  je še vedn najbolj zanimiv poganjalec.

Neposredna povezava do sporočila: 2447
4.4.2011 7:55:15   
Urša08
Simonakr hvala user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
4.4.2011 7:57:42   
Urša08
Sem klicala pediatrinjo in peljem Evo pokazat. Ma še vedno kašlja in pri njej res nisem sigurna tko da boljš da jo pregleda. Imave pa uro 11.15. Sedaj je na igralni, se igra. Jaz pa čajčka pijem.

Brkn res sem vse polikala samo sem čez vikend 5 strojev oprala in me spet en kup vabiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
4.4.2011 8:03:35   
MIHAILO
URSA tale poganjalec ima

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169655

Mislim pa da mu je premali ,ker ima veliko pokrcene nogheuser posted image ali to mora bitit tako?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?