|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.4.2011 14:33:06   
ledenka
M ima tudi ene čevlje in gumijaste škornje user posted image  pa še kake teniske mu moram najt, sam kaj, ko ima visoko nogo in mu dosti zadev ne paše. do crocsic pa še nismo prišli

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
1.4.2011 14:36:57   
Leela
maja, ja S.
Vozi se pa z eno iz okolice Pivke, prav z Ilirske se je pa vozila z eno, ki je priseljena tja tako, da po moje jo ne poznaš.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
1.4.2011 18:30:01   
betty.ford
me zdaj babji firbec matra, kdo sta S. in A.user posted image

petek se počasi končuje, splet spet dela. in ugotavljam, da so na RTV SLO risanke prestavili na malo prej,... tudi prav. da v miru povečerjamo.

čevlji? meni se zdi da jih imamo preveč, nosijo pa se ponavadi tisti, ki so najbolj znucani.
ampak škorenjci so obvezni del... pa upam, da jih ne bomo preveč pogosto rabili.
čez poletje pa alla crocsi - kjerkoli in povsod.

se začenja en lep vikend!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
1.4.2011 18:59:39   
maja1488
Firbec, A je moja sestra, S pa sodelovka od Leele.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
1.4.2011 19:53:16   
majana79
Čer!

Mi smo še vedno v NM, se imamo fajn. Trenutno je samo še oči problematičen, s svojimi sinusi. Skoz se nekaj dogaja, tako da niti nimam časa niti smisla pridet na net.

Sem ugotovila da sem totalno naveličana našega stanovanja, tega da smo sami non stop, bolni, ipd. in da potem dobesedno bežim v tale virtualni svet. Me nič kaj ne vleče nazaj v LJ, vam povem. user posted image Mogoče bo kaj boljše, ko se enkrat preselimo... Kdaj bo to, pa po moje še bog ne ve...

Mi je pa tako žal za večerjo, upam da ne bo trajalo spet eno leto, da se dobimo v malo večjem številu.

ledenka, šivilja, upam da je bila hrana tokrat ok? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
1.4.2011 20:17:02   
maja1488
Aja..jst sm se počutila kot bi bla mal zadeta. Pa leela tut. Zihr je blo od vode. 

Naslednjič pridem tam...maj-junij 2012.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
1.4.2011 23:07:42   
koala.cek
čer, voula, samo čekiram, če je še katera tukaj in če se kaj dogajauser posted image

moram nekaj pisat, pa bom še nekaj časa čepela pred ekranom. najboljš da si kakšno kavo skuhamuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
2.4.2011 8:33:08   
betty.ford
Sem ugotovila da sem totalno naveličana našega stanovanja, tega da smo sami non stop, bolni, ipd. in da potem dobesedno bežim v tale virtualni svet. Me nič kaj ne vleče nazaj v LJ, vam povem. Mogoče bo kaj boljše, ko se enkrat preselimo... Kdaj bo to, pa po moje še bog ne ve...

te kar razumem, majana.
samo da ste bolje!

še na fb skočim pa dost za jutranji pozdrav spletu.

Firbec
user posted image

vsaj priznam.

lepo mi bodite in uživajte!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
2.4.2011 8:50:50   
PapuaNG
Jutro,

spali še kar-mali zadnje dni bolje spi, upam, da tako tudi nadaljuje. Čakam na tasta, da pobere mulčka, pol pa še ne vem, kaj bom-najbolje bi bilo, da bi se lotila pisanja sodbe, sicer do naslednjega leta ne bo napisana.Moj bo skočil do tržnice, tako da za hrano ni treba skrbeti. V btc grem pa itak popoldne. Proti večeru grem pa na predstavo za capoeiro-društvo, kjer sem nekoč trenirala (in katerega smo še s štirimi puncami same ustanovile!), ima ta vikend največji capoeira dogodek v sloveniji do zdaj in če katero zanima, je ob šestih popoldne kratka predstava, potem pa še krst oziroma menjava pasov v stari elektrarni na slomškovi. Jst definitivno bom tam, potem je pa itak še brazilski žur zvečer user posted image Bo fino spet malo plesat pa videt ljudi, ki jih sicer ne srečam.

Neposredna povezava do sporočila: 3609
2.4.2011 18:02:32   
šivilja
Justovke - imam robo, tako da se lahko zmenimo za prevzeme

dan se je slabo začel in bolje končal, glavobol pa kar vztraja

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
2.4.2011 18:13:19   
šivilja
NO, pa me je po glavi - ne hvali dneva pred večerom - takoj ko smo prišli not iz vrta, se je spet začel jutranji teater. Meni se bo zmešalo. Sem dopoldan za dve uri pobegnila od doma - očitno bo treba za dlje.

Moja trenutno največja želja je en vikend v dvoje.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
2.4.2011 18:22:29   
FLASK_A
Šivilja user posted image Jutri je nov dan, držim pesti da boljši!

Evo, jaz sem pa spet socializirana (beri: on-lineuser posted image ). Kako ste žabe?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
2.4.2011 18:44:41   
betty.ford
šivilja, bo res boljši dan jutri. pa tudi vikend v dvoje ni neizvedljiva želja.

FLASKA, si v redu?

moji so me pustili doma, da malo pospravim (kot da nisem že zjutraj pospravljala pa sesala) - smo imeli bolj pozno kosilo. kako že Angleži rečejo? ena je pisala o kočerji... in neverjetno sta pojedla več kot običajno za kosilo!

ivana, rojstni dan si naredite v svojem stilu. tako kakor vam odgovarja. meni osebno so družinski rojstni dnevi najljubši,... tisti, doma, s torto. žal prostora nimamo veliko pa kakšen vrt nam manjka - piknik rojstni dnevi so tudi fajn. maja je že prav luštno zunaj praznovati. in če pridejo vsi sorodniki, mi je kul - ker jih je lepo videti na enem kupu... je pa redkost, vedno kdo manjka.
koalčka vaši rojstni dnevi so pa res do potankosti organizirani!user posted image

v vrtcu tako ali tako praznujejo rojstne dneve s sovrtičkarji.
mogoče še: nekje sem prebrala, da naj si otrok na rojstni dan povabi toliko prijateljev kolikor je star.

Papua, kako je potekalo srečanje? tale vaša capoeira je res zanimiv ples. bi vas rada kdaj v živo videla. daj, ko boste imeli še kakšno prireditev ali predstavitev, bi se še jaz tam pojavila.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
2.4.2011 18:59:13   
FLASK_A
Betty, vredu sem, hvala. Kak poseben razlog za vprašanje ali samo moja odsotnostuser posted image

Zdej moram it pa za nazaj prebrat- pofirbcat če ste kej zanimivega naklanfale ko me ni bilo?

Neposredna povezava do sporočila: 3614
2.4.2011 19:12:08   
betty.ford
odsotnost, ja. in FB zaznamek.

no, samo da si v redu!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
2.4.2011 19:19:43   
Tanja_
Dan!

Kako je luštno imeti en dan daljši vikend. Včeraj smo bili na Šmarni-je H prehodila celo pot gor in pol nazaj. Danes smo bili pa na Nanosu-ni hotela nič hodit, je bila zgleda še od včer utrujena. Jutri bomo pa počivali.

šivilja jaz bi ti nakazala prek klika, pol pa prevzela po tvoji službi, bi to šlo?

Neposredna povezava do sporočila: 3616
2.4.2011 19:40:05   
koala.cek
ojla, a ni bil en lep krasen dan ? mi smo otvorili sezono kratkih rokavov, crosic, uživali ob morju, mivki...ZOO punta verde pa je glih prav velik, da ga v nekaj urah prehodiš. ah bi še kar ostala, ampak moram še nekaj naklofat danes zvečer pa mi ne znese. ampak bo. jutri je nov dan. jo bomo spet pičili proti morju, tokrat bomo šli pogledat našo prikolico, če še stoji in če je na voljo kakšna pametna parcela.

Tanja - ej super, da tamala takole hodi. naša dva - ne bi.

Šivilja - ja kaj pa se je tebi zgodilo ? upam, da se ti bo uredilo.

Flaška - kam pa si se ti zataknila ?

Majana - sej bo. upam, da vam sprememba dobro dene.

Betka - naši rojstni dnevi niso ravno tako hudo planirani. je pa res, da vse pripravljamo v lastni režiji. se spomnim svojih,  nas je vedno bilo polna hiša. pa sej otroci sploh ne rabijo veliko. malo dobre volje, smeha, pozornost staršev, ...simpl the best.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
2.4.2011 19:41:26   
ivanamdb
leela - uh...zal nas nic ne bo v SLO do velike noci, ker ze jutri gremo nazaj v DE. ce boste v PO tedaj, se obvezno vidimo!
majana - super da ste boljse. te totalno razumem, ko sem bla sama s D v PO sve non stop bile bolane, in to ful bolane, zdaj ko smo vsi trije skupi, ja, ok, se zgodi da ima kaksno prehlad, moj pa "man cold", ampak nc komplicirano. tko da je, ce se ne pocutis dobro na enem mestu, to veliko vpliva na zdavlje!

hvala za ideje za RD punce, ma ja, zihr ne bomo nc velikega, ker meni niso vec vsec velike feste, sem v zadnje case bolj minimalist. ce bomo v DE potem pa povabimo prijatelje in naredili rostiljado na vrtu. za v vrtec bom kaksne muffine spekla, ker sem vidla da mame prinesejo ko je rd. itak mi se zdi premajhna da bi kaksne prijatelje iz vrtca povabila. ce bomo v IT potem pa smo itak pri noni &nonotu.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
2.4.2011 19:51:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

odsotnost, ja. in FB zaznamek.

no, samo da si v redu!

hvala, vse okej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
2.4.2011 19:54:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
ojla, a ni bil en lep krasen dan ? mi smo otvorili sezono kratkih rokavov, crosic, uživali ob morju, mivki...ZOO punta verde pa je glih prav velik, da ga v nekaj urah prehodiš. ah bi še kar ostala, ampak moram še nekaj naklofat danes zvečer pa mi ne znese. ampak bo. jutri je nov dan. jo bomo spet pičili proti morju, tokrat bomo šli pogledat našo prikolico, če še stoji in če je na voljo kakšna pametna parcela.

user posted image FOUŠ!!!!

Čeprav- sama sem danes otvorila sezono rolanja. Zakon! Do zdaj so bili rolerji vsako leto v kleti, letos jih bom pa ponucala. Sem se odločila. user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
2.4.2011 20:32:32   
majana79
Čer!

Hvala punce, mi smo že skoraj ok, samo v svoji glavi moram še spremenit to, da skoz čakam, kdaj bo J. spet bolan user posted image Ampak ne morem pomagat, ker me je groza, da bi mogla v ponedeljek spet ostat doma... Ma bo že mende.

Sem se pa odločila da večkrat pridemo sem, čeprav se mi ne da vedno vlačit vse s sabo, ker mi res odleže, če je lahko kdo z njim, njemu pa tut ful paše da je na vrtu, pa da hodi z mojima naokoli. Mama je čisto navdušena kako priden je.

Uglavnem, bil je lep dan, J. je dobil nov klobuk, bom dala fotko na FB jutri, boste videle kak frajer je. user posted image Je bil tako smešen, prav poziral je pred ogledalom.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
2.4.2011 22:22:15   
eelyy
Čer

Tudi mi smo dan preživeli na sončku zjutraj sem sam odšla znjima na igrišče sta bila kar pridna,je pa kr teško obadva rihtati zunej in miriti,in popudne se je naletal,da je sam še padel.
Jutri sem imela plan do morja,pa je mož res preveč zmatran,da bi ga silila da se zapeljemo tok daleč,verjetno ga bomo mahnili do zoo.

Majana;Jah tole ti pa sigurno koristi,da se tvoji znjim ukvarjajo,lahko počiješ.Nemisli nato,da bo bolan spet..prihaja zdej pomlad bo bolje.

Ane,da je polovični delovni čas 4 ure po prenahanju porodniške plačan če daš svojo plačo nekako z malico,prevozom na pol(sva se z bratovo ženo malo ruknile ona trdi,da ti csd še neki doplača to razumem ne pa to,da nanese malo manj kot tvoj dohodek)more pošteno na pol,kako je stem?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
3.4.2011 10:01:03   
lake
Zuni tak lep sončej, jst pa v službi.

eelyy Če delaš polovični delovni čas, je plača pol manjša, potni stroški in prehrana pa ostaneta enaka, prav tako ti ne zmanjšajo dopusta.

< Sporočilo je popravil lake -- 3.4.2011 10:03:00 >

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
3.4.2011 10:04:07   
betty.ford
dobro jutro!

majana, te je prav lepo brat - kar tako naprej! spusti pomlad k sebi!

Tanja_ bravo za superhodko!
mi bomo šli danes sprobat, koliko je naš zmajček razpoložen za hribolazenje... ampak bomo uporabili rajši kakšen četrt alla Šmarne gore za začetek.

eelyy, glede polovičnega delovnega časa ti bo znala katera malo bolje povedati,... jaz sem našla tale link, če ti bo kaj koristilo http://www.atama.si/index.php?option=com_content&task=view&id=193&Itemid=131

tale nedelja diši po lepem. izkoristite jo maksimalno!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
3.4.2011 10:44:05   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Betty, vredu sem, hvala. Kak poseben razlog za vprašanje ali samo moja odsotnostuser posted image

Zdej moram it pa za nazaj prebrat- pofirbcat če ste kej zanimivega naklanfale ko me ni bilo?

Samo imaš pa res neke zaskrbljujoče zapise na FB

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?