|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
1.4.2011 12:50:16   
Katjusa
evo jst nazaj.... sem stopla v trgovino se mi je tak zvrtelo da sem skor padlauser posted image ne vem a so to živčki al kajuser posted image tak da dons za volan ne grem več..... sem pa dobla krede in še 2 majčki za florjana s kratkim rokavom k ima vse do popkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mislila da sploh ne raste in pol vse majce prekratkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pol sem pa še v špar skočka k je kr zraven in sem kupla jagode ju že vidim kako bosta veselauser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa cmoke za kosilo z mareličnim nadevomuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da s kosilom se mi ni treba več ubadatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
1.4.2011 12:57:09   
Urša08
Mi smo že pojedli kosilo. Žiga spi, Nejc se igra z vlakci in pogovarja z njimi user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem kuhinjo pospravila in sedaj čakam da se Eva zbudi - spi že 3 ureuser posted image . Sem pa čisto zaspana ratala, bi šla spat s takim veseljem pa ne morem.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
1.4.2011 12:58:59   
Urša08
Katjuša za klope morš kar pohiteti, če ju misliš cepit. Pa super za nakup. Moji otroc tud rastejo, sem ju včeraj zmerila in je Nejc v treh mesecih zrastel 3 cm, Žiga pa 2,5. Poletno garderobo imam pa jaz po večini že kupljeno, sem vesela da mi ne bo treba potem po štacunah na truc hodit, ko bosta nujno rabilauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
1.4.2011 13:00:19   
Urša08
kavica drug teden - kdaj. Kako vam paše? Da kar datum določimo. Meni je vseeno imam čas od ponedeljka do četrtkauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
1.4.2011 13:02:58   
Katjusa
mi poletno imamo za benjamina seveda:))) k bo imel od florjana za florjana pa morem pogledat mal po škatlah kaj smo kej dobili in pol bomo še kej dokupli, mislim da s kratkimi hlačami ne bo preveč panike mu bodo še tud kake lanske prav majčke so pa bolj problem.... tak da bo treba kej kupit... no pa sej sem pravi čas začela....

Urša vem kako je ko bi rad mal zadremal pa ne morešuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa pridna Eva da takole potegneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je kej boljše z zdravjem?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
1.4.2011 13:03:08   
Urša08
Sem se pozabila pohvalt da mam vse cote zlikane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj mam pa vsaj ene 3,4 dni frej pred loverjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
1.4.2011 13:03:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kavica drug teden - kdaj. Kako vam paše? Da kar datum določimo. Meni je vseeno imam čas od ponedeljka do četrtkauser posted image

vikend?user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer naslednji ne morem v soboto k gremo na morje k prjatlci.... so se selili v večje stanovanje in jih gremo obiskat.... imajo bojda pogled na morje so pa v Izoliuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.4.2011 13:04:08 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
1.4.2011 13:06:49   
Urša08
Katjuša ja Eva je kar ok, ne vem kaj jo je včeraj matralo. Pridkana je pa res tale moja princeskica. Veliko pančka, se zamoti na igralni, pa v ležalniku, res pridkana. A Florjan že kaj šolo omenja? Še eno leto vrtca in šola ane? Joj kok gre hitro tale čas. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
1.4.2011 13:08:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sicer naslednji ne morem v soboto k gremo na morje k prjatlci.... so se selili v večje stanovanje in jih gremo obiskat.... imajo bojda pogled na morje so pa v Izoliuser posted image user posted image user posted image

Katjuša ja za vikend komot naredimo eno srečanje, tole mamo pa me čist spotoma eno kavicouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
1.4.2011 13:11:32   
Katjusa

Katjuša ja Eva je kar ok, ne vem kaj jo je včeraj matralo. Pridkana je pa res tale moja princeskica. Veliko pančka, se zamoti na igralni, pa v ležalniku, res pridkana. A Florjan že kaj šolo omenja? Še eno leto vrtca in šola ane? Joj kok gre hitro tale čas. 

ja florjan komaj čaka šolo nonstop sprašuje kdaj bo šel..... zelo rad piše... včeraj je sedel v kuhinji in je neki risal in pol pride k meni z listkom in piše: ANJA IMAM TE RT  rt bi moglo bit rad:) anja je pa naša sosedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem je čist zagret upam,d a ga do šole ne mine.... sem ful vesela, da kaže zanimanje čeprav se meni zdi to čist prehitro... uči se vse sam če me kej vpraša mu povem drugače ga pa ne učim črk in številk..... šteje tud že do 55:)))) in ko se vozimo mu morem jst štet do 100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol k prštejem do 100 pa reče no zdej pa do miljonuser posted image user posted image user posted image user posted image itak da ga zavrnemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
1.4.2011 13:11:45   
Urša08
vam slikico mojih treh sončkov pokažem
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
1.4.2011 13:13:30   
Katjusa

vam slikico mojih treh sončkov pokažem
user posted image

iiiiii ponosna bratecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
1.4.2011 13:14:00   
Urša08
Katjuša ful faca Florjan user posted image user posted image user posted image user posted image pri Nejcu so sedaj številke zanimive in to zarad vlakcov user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa kaže tole je tomaževa številka, pa vprašam ja katera je ta pa reče ja ena user posted image user posted image user posted image so posrečeni ni kej

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
1.4.2011 13:14:20   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjuša ja za vikend komot naredimo eno srečanje, tole mamo pa me čist spotoma eno kavicouser posted image

no zmenjeno en vikend srečanje.... ja če nebi bla v službi bi prišla tud na kako "spotoma" kavico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
1.4.2011 13:16:43   
Katjusa
zdej pa šibam kuhinjo pospravit, k pol grem v vrtec po cukrčka in ne bo več časa k bomo verjetno kr zunaj ostaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa je kej Kolumbo. Sem jo klicala pa se ni javlauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
1.4.2011 14:59:17   
Katjusa
punce eno vprašanja kaj je lahko razlog da se začnem trest.... zdle sem posesala in pospravla mal kuhinjo nč hujšega fizičnega dela in sem se vsedla in sem se tresla.... no sej se še sem si naredila sendvič in sok sem spila.... se mi zdi da je malo boljše sam ni pa vredu..... zdej se mi sam roke tresejo prej sem se pa celauser posted image
zdej morem pa še v vrtec..... sem že mojga klicala tak da je pripravljan da če ga pokličem da pride....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
1.4.2011 18:43:15   
Katjusa
kje pa ste vse? jst se zdej boljše počutim popoldan smo bili skos zunaj sta se igrala in seveda risala s kredami.... potem smo pa prišli not skuhali cmoke in jih pojedli za sladico smo pa imeli jagode.... tamala 2 sta tak jedla k da že cel teden nista nič in zdej tle skačeta pred tv in igrata PS2 eye toy..... upam da komu gor ne vrže od skakanja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čez kako urco bo pa že moj doma komi čakam....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
1.4.2011 19:24:00   
Čebel@
čer

se vidi da so lepi dnevi in da smo vse zunajuser posted image user posted image user posted image

dopoldan sva šla en điro  še s 5timi mamicami in na kavicouser posted image user posted image user posted image ...pol sva domov prišla na kosilo in nazaj ven....sem šla en mini krog sama z Galom in Hano-je mala vozila vozičekuser posted image user posted image user posted image ......ati je bil priden in cel dan žagal drvauser posted image user posted image user posted image .....pol je pa tašča vzela Hano in sta šli na polje rožice nabirat,midva z Galom pa še en kroguser posted image user posted image user posted image .....mi 3je smo že izpod tuša,mala že pančka,mali bo pa vsak čas še jedeluser posted image

lep večeruser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.4.2011 19:25:02 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
1.4.2011 21:04:23   
Katjusa
čebela kako lepo je brati k ste tok fino zalavfali resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to si zaslužite in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje ste punce? kaj počnete?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
1.4.2011 22:25:44   
sjmm
čer!

popoldne minil k šus....posoda, obiski, kavica, mau u peskovnik, večerna rutina....ker imata fanta ju3 delovno soboto, Saška je frej, moj pa gre delat popoldne...blek..sam kva čmo

zdej sm že stuširana in grem kr mau na kavč parkirat, moj pa spi sred dnevne na tepihu...tale moj dec je res slika...pa sm šla pod tuš in rekla če bo poslušau ta mauga..ja,ja...pa jadeuser posted image

nč...nočko...vsem skupaj!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
   [Brisano sporočilo]
1.4.2011 23:24:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
2.4.2011 8:20:28   
tanci29
jutro

včeraj je bilo leto dni ko sva podpisala pogodbo za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...uf je šlo hitro
pa sedem let odkar sva šla prvič sama na eno mini potovanje na dunaj...beri začela se je romantikauser posted image user posted image
včeraj pa sva se na račun tega mal pocartala

danes pa gremo malo okoli bajte grmičke vn metat oz. tiste ki niso glih lepi

lep sončen dan vsem skupaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
2.4.2011 8:22:54   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čer!

popoldne minil k šus....posoda, obiski, kavica, mau u peskovnik, večerna rutina....ker imata fanta ju3 delovno soboto, Saška je frej, moj pa gre delat popoldne...blek..sam kva čmo

zdej sm že stuširana in grem kr mau na kavč parkirat, moj pa spi sred dnevne na tepihu...tale moj dec je res slika...pa sm šla pod tuš in rekla če bo poslušau ta mauga..ja,ja...pa jadeuser posted image

nč...nočko...vsem skupaj!!!user posted image

hehhehe...pol boste mel kr pestro jutr, a .....
glede poslušanja pa to pa no comment, kot bi našo zgodbo poslušala....spi še preden v kopalnci vrata zaprem...in to tko močno, da jo jst prej u kopalnco slišm kt on k je zravenuser posted image user posted image user posted image
k sreč so že dveletniki, da ni panike....sj pr tamavmu pa upam, da bo kej drgač...heheh...youu wish.....

drgač mamo tud mi dons delovno...za hišo splanirat, pa še bajto morm u nulo po tleh pomit pa wc-je zdrgnt, k dobim kolegico z družino na obisk....prvič odkar smo na tanovmu delu...pa ona ma vedno vse zglancan ko pridemo k njej....dobr da sm mela ta tedn mau gnezdenja, da mi ni treba res vsega.....mam kr pošlihtano.....tko da ta vikend sprejemam obiske če je kera zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
2.4.2011 8:23:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čer

sonce rožce zrak svobodauser posted image ......jaaaaa skos sm u pogonu.....vrtičkanje me je začaralouser posted image  BRKN TAKOJ EN KVEŠČNuser posted image .....zaželela sm si en grm od fozicije, pa ne vem, a se ga da kupit, al je to bl "divja" roža in ga morm it kam "ukrast"user posted image ....pa tist drevo za komarje tut mene zanima.....

Zdej pičim spat, ker sm čist morto.....

Jure še kašla, unadva mata spet par "koprivastih" flekovuser posted image ......sm se glih dons hvalila, da sm se nehala sikerat, dokler kakšn nima vročine......ja ja....je Rokso popoldan 3 krat zelo vodeno kakal, sm seveda tauser posted image koj živčn zlom fasalauser posted image ......mislm d so zobki, ker po tistem, ko ga je tašča nafutrala z pristno kmečko večerjo- beri fižol pa krompiruser posted image  ni kakal večuser posted image

user posted image user posted image za mamico in user posted image user posted image  za vse 3 fante...

lepo da uživate zuni pa super, da urejaš okolico...nas je brkn čist zasvojila....

drevo proti komarjem:

http://www.bakker-holland.si/Catalog/Productdetail.aspx?productid=12276&R=12276-019&botanicalinfo=false

forzicija:
ta j sicer bela...ampak pomoje se da tud rumeno dobit

http://www.bakker-holland.si/r_12151-019/Listnati-grmi/Bela-forsitija.htm

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
2.4.2011 8:59:38   
Ajvy
jutro....frej vikend...ah ja...radosti...

nočka je bila obupna.user posted image ..Tisa se je zbujala na pol ure...skoz je grdo sanjala....upam , da jo danes ponoči mine...
Zajtrk v želodčkih...ravno se igrata s plastelinom ,da se še mami mal naje...pol gremo pa do kosila ven...jeeeeeeeeee...kolk sem vesela,da se gre lahko ven...

aja...Tisi itak spet nosek puščauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?