|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
31.3.2011 21:57:16   
Naty_ka
Petarda, jutri ti poslikam naša igrala. Zdaj ne najdem nobene slike na rač user posted image
So home made. Leseni del je delal moj brat, kleparsko -krovski pa user posted image . In ko sta oba vkup potegnila materijal in delo (no, je pa potrebno povedati, da sta se "igrala" in ima hiška pač takšne fensi šmensi dodatke, ki predstavljajo kar precejšen strošek), smo pristali na cifri 1.500,00 € + 80 € tobogan (ta je na srečo bil v akciji iz 120). -še sreča da je bil ta izračun samo informativni-user posted image
S tem, da sem jaz imela željo, da bi dala delati tisti vijugasti tobogan -tu v sosednjem kraju je ena firma, ki izdeluje take zadeve, pa me je kar minilo, ko so mi rekli za tak fensi šmensi tobogan 300 € user posted image

Dejansko nas je hiša stala nekje dobrih 500 €

Imaš pa najcenejšo varianto v Bauhausu. Bolj isti stil. Sestavljiv program. Je pa hiška manjša od naše. http://www.junglegym.info/

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
31.3.2011 22:52:28   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Z vsakim dnem sem širi kot dali, pa vseeno zdaj še pico pečem user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Zgleda, da je to normalno pri tretjem otroku! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
1.4.2011 8:24:23   
Urša
Dobro jutro!
Jaz sem danes že naprvoaprilila vse 3 , da sneži! So tako leteli na okno! Ta fora vsakič deluje! user posted image user posted image user posted image  Moj user posted image  se je že videl s strgalom v roki in kako bo zamudil službo! user posted image

Jaz sem jo že spila. Če je še katera ni:

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
1.4.2011 11:44:47   
Teni_
Nika je bila pa včeraj nerodna in smo danes cel dopoldn preživeli pri zobozdravniku, pa na slikanju zobkov in spet pri zobozdravniku. Ampak samo, da je vse ok.

Naš bošček:user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
1.4.2011 13:06:03   
Urša
Ojoj, kaj je pa delala?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
1.4.2011 13:41:16   
Teni_
Gugala se je in je hotela dol it, pa jo je v zraku obrnilo in je priletla na beton. Na srečo je roke predaj nastavila. Pač naša Nika nerodna.

Ustnice danes več nima tako otečene, edino nos ima še moder.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.4.2011 13:42:04 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
1.4.2011 14:08:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Gugala se je in je hotela dol it, pa jo je v zraku obrnilo in je priletla na beton. Na srečo je roke predaj nastavila. Pač naša Nika nerodna.

Ustnice danes več nima tako otečene, edino nos ima še moder.

Ojoj...bogica user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Priznam...če pa slikice ne bi naložila bi pa mislila, da je prvoaprilska user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
1.4.2011 14:11:24   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
1.4.2011 14:11:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prišla sem si spihat jezo!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj petletnik danes ni smel v vrtcu na kosilo v jedilnico s svojo skupino, ker je bil pred tem poreden in je ta čas moral sam sedeti v igralnici in čakati da so ostali prišli nazaj!!!!!! Pa kosilo so mu prinesli potem v igralnico!! Adijo živci! Ne zagovarjam njegove porednosti, ker vem kakšen zna biti! A tako pa ga tudi ne bojo izločali!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da si pisala včeraj, verjetno ni prvoaprilska? user posted image user posted image user posted image

Drugače pa...nimam besed....in me prav zanima kaj ti bosta rekli vzgojiteljici....user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
1.4.2011 14:13:14   
Teni_
Joj, ne, ne. S tem se ne bi hecala. Sem pa Tejo danes zjutraj. Da se mora hitro zrihtat, ker se ji čez pet minut začne pouk. Da vidiš kak je bila hitro oblečena.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
1.4.2011 14:16:31   
*bubi*
Help! Kako velika kolesa imajo vaši otroci? Saj vem, da je že bila debata, pa se mi ne da iskat.

Bubi ima še kar tistega 12 colskega in bo rabil večjega. Razmišljam o 16 colskem. Ampak zdaj gledam tega - kao 6-8 let:
http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4571831

Saj vem, da ni vse v velikosti koles... je važen tudi okvir in je treba probat.
Ne bi rada še zdaj nekaj s prestavami. Pa po eni strani si želim, da ne bi imel pomožnih kolesc (kar nekateri 16col imajo), da bubija enostavno prisilim, da se nauči user posted image  Sem grozna mama user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
1.4.2011 19:20:02   
NinaŠ
Boga Nika user posted image user posted image user posted image user posted image nesreča res nikdar ne počiva.

Mene je pa danes DURS lepo presenetil, še dobro da ni prvoaprilska šala user posted image . Za doplačat imam le 7€ user posted image ...do sedaj sem vsa leta plačevala po 100€ user posted image . Sem šla takoj še testni izračun naredit, ker kar verjeti nisem mogla user posted image . Verjetno se imam pa za to zahvalit komu na firmi user posted image al' kaj user posted image

Bubi, Tina ima 16 colsko kolo, vendar razmišljamo da ji bomo nabavili 20 colskega s prestavami, da ga bo imela vsaj za daljše ture user posted image . Čeprav tudi to 16 colsko za vsakdanjo jago ni nič premajhno, le ko gremo kam dalj se mi punca kar smili, ko vrti tista pedala, pa še vedno nikamor ne pride user posted image . Tisto iz Toysa mi je pa ful šponsko za fanta user posted image user posted image user posted image (no za kako daljše kolesarjenje bi malo premislila o prestavah user posted image ). Res pa preden kupiš, naj se Bubi vsede gor, da vidiš kako mu ustreza.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
1.4.2011 19:31:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tisto iz Toysa mi je pa ful šponsko za fanta user posted image user posted image user posted image (no za kako daljše kolesarjenje bi malo premislila o prestavah user posted image ). Res pa preden kupiš, naj se Bubi vsede gor, da vidiš kako mu ustreza.

1. bubi se sploh še ne zna vozit brez pomožnih kolesc.
2. bubi nima ne vem kako velikega interesa za vožnjo s kolesom.

Iz teh dveh razlogov ocenjujem, da še ni primeren za veliko kolo s prestavami, vredno 150€+

Danes smo šli v trgovine in probali.... vsak prodajalec je takoj rekel, da je prevelik za 16col. (ok, če bi ga že imel od lani, da bi ga pa zdaj kupovali, pa ne). 18colskih pri nas ni, 20colski pa imajo vsi prestave in temu primerno ceno.

Tako da se bova jutri lepo peljala do Toysa in sprobala njihova kolesa.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
1.4.2011 19:34:16   
*bubi*
aja, pa mene pri kolesu moti, če nima prostega teka. In 16 colski pri nas so vsi taki.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
1.4.2011 19:38:23   
petarda
Hmmm...a to kje piše na kolesu? Meni se zdi, da ima petardito tudi 12 colskega...in tudi petardito se še ne vozi brez koleščkov...oziroma se zadnje čase sploh ne vozi....oziroma se vozi z juniorjevim poganjalčkom Kettlerjem...(tisitm brez pedal) in skirojem...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
1.4.2011 19:40:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Petarda, jutri ti poslikam naša igrala. Zdaj ne najdem nobene slike na rač user posted image
So home made. Leseni del je delal moj brat, kleparsko -krovski pa user posted image . In ko sta oba vkup potegnila materijal in delo (no, je pa potrebno povedati, da sta se "igrala" in ima hiška pač takšne fensi šmensi dodatke, ki predstavljajo kar precejšen strošek), smo pristali na cifri 1.500,00 € + 80 € tobogan (ta je na srečo bil v akciji iz 120). -še sreča da je bil ta izračun samo informativni-user posted image
S tem, da sem jaz imela željo, da bi dala delati tisti vijugasti tobogan -tu v sosednjem kraju je ena firma, ki izdeluje take zadeve, pa me je kar minilo, ko so mi rekli za tak fensi šmensi tobogan 300 € user posted image

Dejansko nas je hiša stala nekje dobrih 500 €

Imaš pa najcenejšo varianto v Bauhausu. Bolj isti stil. Sestavljiv program. Je pa hiška manjša od naše. http://www.junglegym.info/

Hvala ti za vse! Sem pa končno našla taka, ki smo si jih želeli. Dvojno hišico, tobogan, peskovnik, tri gugalnice (ena za najmlajše) in plezalo za na hiško v Bauhausu...vse skupaj cca 500 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
1.4.2011 19:42:01   
*bubi*
Petarda, piše na gumi. ALi pa kakšna oznaka na kolesu.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
1.4.2011 20:02:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, piše na gumi. ALi pa kakšna oznaka na kolesu.

Hmm...bom pogledala ob priliki.... zdaj nimam časa....pakiram.... user posted image .... upam pa, da bo ša kaj grdega vremena čez kak vikend, da se kaj vidiva user posted image ....čeprav.... v grdem vam pa tudi ne bo lepo hodit....upam, da bo moj user posted image  imel kako obveznost v kratkem čez vikend user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
1.4.2011 21:03:36   
Naty_ka

Help! Kako velika kolesa imajo vaši otroci? Saj vem, da je že bila debata, pa se mi ne da iskat.

21-colskega

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
1.4.2011 21:07:24   
NinaŠ

Tisto iz Toysa mi je pa ful šponsko za fanta user posted image user posted image user posted image (no za kako daljše kolesarjenje bi malo premislila o prestavah user posted image ). Res pa preden kupiš, naj se Bubi vsede gor, da vidiš kako mu ustreza.

1. bubi se sploh še ne zna vozit brez pomožnih kolesc.
2. bubi nima ne vem kako velikega interesa za vožnjo s kolesom.

OK, pol pa navijam za tega s Toysa, ker mi je res všeč user posted image user posted image user posted image . Zadnjič si pisala, da si hitela s kolesom, ko te je lovil dež, zato sem nekako mislila, da ste mal bl friki user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
1.4.2011 21:08:32   
NinaŠ
Petarda jaaaaa zdaj se pa začne sezona morja user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še kolo sabo vzemte user posted image user posted image user posted image saj se hecam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
1.4.2011 21:11:11   
NinaŠ

aja, pa mene pri kolesu moti, če nima prostega teka. In 16 colski pri nas so vsi taki.

sicer me ne briga, ampak to pa ni čisto res user posted image sosedov fante ima takega s prostim tekom user posted image , prodajajo jih v Intersportu (če si prosti tek pravilno razlagam user posted image - brez bremze na pedalu user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
1.4.2011 21:14:05   
petarda

Petarda jaaaaa zdaj se pa začne sezona morja user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še kolo sabo vzemte user posted image user posted image user posted image saj se hecam user posted image user posted image user posted image

Al bi ga...samo ni pravega terena...sploh za učenje ne....user posted image

Lepo se imejte drage moje...uživajte v vikendu....upam, da bom tudi jaz in da bomo sploh šli, ker me je začela boleti glava user posted image ....grem direkt v posteljo zdajle in upam, da mine do zjutrajuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
1.4.2011 21:15:36   
NinaŠ
Naty, kako so ti "stvar" obrazložili v vrtcu? user posted image Ker meni se to tudi nikakor ne zdi primerna kazen user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
1.4.2011 21:16:47   
petarda

Naty, kako so ti "stvar" obrazložili v vrtcu? user posted image Ker meni se to tudi nikakor ne zdi primerna kazen user posted image

Tole pa tudi mene zanima...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?