Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.3.2011 21:57:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
Petarda, jutri ti poslikam naša igrala. Zdaj ne najdem nobene slike na rač So home made. Leseni del je delal moj brat, kleparsko -krovski pa . In ko sta oba vkup potegnila materijal in delo (no, je pa potrebno povedati, da sta se "igrala" in ima hiška pač takšne fensi šmensi dodatke, ki predstavljajo kar precejšen strošek), smo pristali na cifri 1.500,00 € + 80 € tobogan (ta je na srečo bil v akciji iz 120). -še sreča da je bil ta izračun samo informativni- S tem, da sem jaz imela željo, da bi dala delati tisti vijugasti tobogan -tu v sosednjem kraju je ena firma, ki izdeluje take zadeve, pa me je kar minilo, ko so mi rekli za tak fensi šmensi tobogan 300 € Dejansko nas je hiša stala nekje dobrih 500 € Imaš pa najcenejšo varianto v Bauhausu. Bolj isti stil. Sestavljiv program. Je pa hiška manjša od naše. http://www.junglegym.info/
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.3.2011 22:52:28
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Z vsakim dnem sem širi kot dali, pa vseeno zdaj še pico pečem Zgleda, da je to normalno pri tretjem otroku!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 8:24:23
|
|
|
|
Urša
|
Dobro jutro! Jaz sem danes že naprvoaprilila vse 3 , da sneži! So tako leteli na okno! Ta fora vsakič deluje! Moj se je že videl s strgalom v roki in kako bo zamudil službo! Jaz sem jo že spila. Če je še katera ni:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 11:44:47
|
|
|
|
Teni_
|
Nika je bila pa včeraj nerodna in smo danes cel dopoldn preživeli pri zobozdravniku, pa na slikanju zobkov in spet pri zobozdravniku. Ampak samo, da je vse ok. Naš bošček:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 13:06:03
|
|
|
|
Urša
|
Ojoj, kaj je pa delala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 13:41:16
|
|
|
|
Teni_
|
Gugala se je in je hotela dol it, pa jo je v zraku obrnilo in je priletla na beton. Na srečo je roke predaj nastavila. Pač naša Nika nerodna. Ustnice danes več nima tako otečene, edino nos ima še moder.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.4.2011 13:42:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 14:08:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Gugala se je in je hotela dol it, pa jo je v zraku obrnilo in je priletla na beton. Na srečo je roke predaj nastavila. Pač naša Nika nerodna. Ustnice danes več nima tako otečene, edino nos ima še moder. Ojoj...bogica ... Priznam...če pa slikice ne bi naložila bi pa mislila, da je prvoaprilska
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 14:11:24
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 14:11:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Prišla sem si spihat jezo!!!!!! Moj petletnik danes ni smel v vrtcu na kosilo v jedilnico s svojo skupino, ker je bil pred tem poreden in je ta čas moral sam sedeti v igralnici in čakati da so ostali prišli nazaj!!!!!! Pa kosilo so mu prinesli potem v igralnico!! Adijo živci! Ne zagovarjam njegove porednosti, ker vem kakšen zna biti! A tako pa ga tudi ne bojo izločali!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Glede na to, da si pisala včeraj, verjetno ni prvoaprilska? Drugače pa...nimam besed....in me prav zanima kaj ti bosta rekli vzgojiteljici....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 14:13:14
|
|
|
|
Teni_
|
Joj, ne, ne. S tem se ne bi hecala. Sem pa Tejo danes zjutraj. Da se mora hitro zrihtat, ker se ji čez pet minut začne pouk. Da vidiš kak je bila hitro oblečena.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 14:16:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Help! Kako velika kolesa imajo vaši otroci? Saj vem, da je že bila debata, pa se mi ne da iskat. Bubi ima še kar tistega 12 colskega in bo rabil večjega. Razmišljam o 16 colskem. Ampak zdaj gledam tega - kao 6-8 let: http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4571831 Saj vem, da ni vse v velikosti koles... je važen tudi okvir in je treba probat. Ne bi rada še zdaj nekaj s prestavami. Pa po eni strani si želim, da ne bi imel pomožnih kolesc (kar nekateri 16col imajo), da bubija enostavno prisilim, da se nauči Sem grozna mama
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 19:20:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Boga Nika nesreča res nikdar ne počiva. Mene je pa danes DURS lepo presenetil, še dobro da ni prvoaprilska šala . Za doplačat imam le 7€ ...do sedaj sem vsa leta plačevala po 100€ . Sem šla takoj še testni izračun naredit, ker kar verjeti nisem mogla . Verjetno se imam pa za to zahvalit komu na firmi al' kaj Bubi, Tina ima 16 colsko kolo, vendar razmišljamo da ji bomo nabavili 20 colskega s prestavami, da ga bo imela vsaj za daljše ture . Čeprav tudi to 16 colsko za vsakdanjo jago ni nič premajhno, le ko gremo kam dalj se mi punca kar smili, ko vrti tista pedala, pa še vedno nikamor ne pride . Tisto iz Toysa mi je pa ful šponsko za fanta (no za kako daljše kolesarjenje bi malo premislila o prestavah ). Res pa preden kupiš, naj se Bubi vsede gor, da vidiš kako mu ustreza.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 19:31:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tisto iz Toysa mi je pa ful šponsko za fanta (no za kako daljše kolesarjenje bi malo premislila o prestavah ). Res pa preden kupiš, naj se Bubi vsede gor, da vidiš kako mu ustreza. 1. bubi se sploh še ne zna vozit brez pomožnih kolesc. 2. bubi nima ne vem kako velikega interesa za vožnjo s kolesom. Iz teh dveh razlogov ocenjujem, da še ni primeren za veliko kolo s prestavami, vredno 150€+ Danes smo šli v trgovine in probali.... vsak prodajalec je takoj rekel, da je prevelik za 16col. (ok, če bi ga že imel od lani, da bi ga pa zdaj kupovali, pa ne). 18colskih pri nas ni, 20colski pa imajo vsi prestave in temu primerno ceno. Tako da se bova jutri lepo peljala do Toysa in sprobala njihova kolesa.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 19:34:16
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, pa mene pri kolesu moti, če nima prostega teka. In 16 colski pri nas so vsi taki.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 19:38:23
|
|
|
|
petarda
|
Hmmm...a to kje piše na kolesu? Meni se zdi, da ima petardito tudi 12 colskega...in tudi petardito se še ne vozi brez koleščkov...oziroma se zadnje čase sploh ne vozi....oziroma se vozi z juniorjevim poganjalčkom Kettlerjem...(tisitm brez pedal) in skirojem...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 19:40:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Petarda, jutri ti poslikam naša igrala. Zdaj ne najdem nobene slike na rač So home made. Leseni del je delal moj brat, kleparsko -krovski pa . In ko sta oba vkup potegnila materijal in delo (no, je pa potrebno povedati, da sta se "igrala" in ima hiška pač takšne fensi šmensi dodatke, ki predstavljajo kar precejšen strošek), smo pristali na cifri 1.500,00 € + 80 € tobogan (ta je na srečo bil v akciji iz 120). -še sreča da je bil ta izračun samo informativni- S tem, da sem jaz imela željo, da bi dala delati tisti vijugasti tobogan -tu v sosednjem kraju je ena firma, ki izdeluje take zadeve, pa me je kar minilo, ko so mi rekli za tak fensi šmensi tobogan 300 € Dejansko nas je hiša stala nekje dobrih 500 € Imaš pa najcenejšo varianto v Bauhausu. Bolj isti stil. Sestavljiv program. Je pa hiška manjša od naše. http://www.junglegym.info/ Hvala ti za vse! Sem pa končno našla taka, ki smo si jih želeli. Dvojno hišico, tobogan, peskovnik, tri gugalnice (ena za najmlajše) in plezalo za na hiško v Bauhausu...vse skupaj cca 500 EUR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 19:42:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, piše na gumi. ALi pa kakšna oznaka na kolesu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 20:02:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, piše na gumi. ALi pa kakšna oznaka na kolesu. Hmm...bom pogledala ob priliki.... zdaj nimam časa....pakiram.... .... upam pa, da bo ša kaj grdega vremena čez kak vikend, da se kaj vidiva ....čeprav.... v grdem vam pa tudi ne bo lepo hodit....upam, da bo moj imel kako obveznost v kratkem čez vikend
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 21:03:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Help! Kako velika kolesa imajo vaši otroci? Saj vem, da je že bila debata, pa se mi ne da iskat. 21-colskega
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 21:07:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tisto iz Toysa mi je pa ful šponsko za fanta (no za kako daljše kolesarjenje bi malo premislila o prestavah ). Res pa preden kupiš, naj se Bubi vsede gor, da vidiš kako mu ustreza. 1. bubi se sploh še ne zna vozit brez pomožnih kolesc. 2. bubi nima ne vem kako velikega interesa za vožnjo s kolesom. OK, pol pa navijam za tega s Toysa, ker mi je res všeč . Zadnjič si pisala, da si hitela s kolesom, ko te je lovil dež, zato sem nekako mislila, da ste mal bl friki ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 21:08:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda jaaaaa zdaj se pa začne sezona morja ...pa še kolo sabo vzemte saj se hecam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 21:11:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, pa mene pri kolesu moti, če nima prostega teka. In 16 colski pri nas so vsi taki. sicer me ne briga, ampak to pa ni čisto res sosedov fante ima takega s prostim tekom , prodajajo jih v Intersportu (če si prosti tek pravilno razlagam - brez bremze na pedalu )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 21:14:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda jaaaaa zdaj se pa začne sezona morja ...pa še kolo sabo vzemte saj se hecam Al bi ga...samo ni pravega terena...sploh za učenje ne.... Lepo se imejte drage moje...uživajte v vikendu....upam, da bom tudi jaz in da bomo sploh šli, ker me je začela boleti glava ....grem direkt v posteljo zdajle in upam, da mine do zjutraj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 21:15:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty, kako so ti "stvar" obrazložili v vrtcu? Ker meni se to tudi nikakor ne zdi primerna kazen .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.4.2011 21:16:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naty, kako so ti "stvar" obrazložili v vrtcu? Ker meni se to tudi nikakor ne zdi primerna kazen . Tole pa tudi mene zanima...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?