lana_22
|
Me nekaj časa ni bilo. Sin je zbolel, pa smo se cartal. Ima vneto uho, zdaj je že Ok, če odmislim, da je mala tečka (obdobje, ko bi vse sam, ampak ko mu ne gre pa dobi napad joka in trme, pa še mal je sitko, ker je bolan) in sva non stop v bojni poziciji. Aybri, tud meni se pojavljajo neki strahovi glede poroda... čeprav sem prvič rodila hitro in brez komplikacij...zdaj pa sem že tolkrat sanjala porod...mi kar ne da miru...zadnjič sem sanjala, da sem bila na morju in naj bi šla rodit...o popdakih sicer ni blo ne duha ne sluha ...ampak jaz sem morala v porodnišnico in nisem našla nekega lista, brez katerega te ne sprejmejo v porodnišnico in potem sem kot nora iskala tist list... Drugače pa imam tudjaz težave s hemoroidi...pridelala pri porodu...to pa je res grozno...pa še šivana sem bila...sem se tko težko umivala...to je najbolj grozen čas po porodu Vse, ki prenavljate in gradite, naj ta čas čim hitreje mine...jaz sem prav naveličane tega, sploh če hkrati živiš in renoviraš v isti bajti...zdajle tegane bi zmogla...tako, da ste carice in naj se dela čimprej zaključijo...upam, da imate okrog sebe pridne roke, ki vam bodo priskočile na pomoč. Pokoyo- otrdevanje trebuha je sicer čist normalna zadeva, vendar pa ne sme prevečkrat in sploh ne v ritmu. Mene je na pregledu G opozoril,če mi bo trebuh preveč otrdeval, da moram več počivat ali pa začeti uživati magnezij ali pa mi bo dal Buscopan (nisem zihr, če sem prav zapisala). Čeprav se spomnim prve nosečnosti, da mi je takrat veliko bolj otrdeval pa ni delal nobene panike. Je pa res,če počivam mi skoraj ne otrdeva, čepa sem v pogonu pa tudi večkrat zapored. Nič bomo več počival. Ma je že cajt, da poštimam tipko space, mi ne zagrabi vedno in potem moram skoz popravljat, seveda če opazim. A ste ve tud kaj nerodne postale? Mene že spravlja ob živce. Kakšen štedilnik sem včeraj naredila, ojmejoj
|