|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.3.2011 16:35:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LunaSonce)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: Junijke 2011
28.3.2011 16:40:21   
Mihelinka
Ooo kk šikano!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
28.3.2011 18:19:44   
aybri
Najhujši je prah....da se ti zmeša.....na srečo sva midva že ogromno stvari ponaredila.....no, v bistvu naju čaka še kopalnica-namreč kuhinja je bolj mala, kopalnica in wc sta pa ločena in bi podrla ter premaknila steno, da dobiva večjo kuhinjo z jedilnico.....ostalo je pa že vse fertik. Ampak to bo čez ene par let-finančno velik zalogaj. Že zdaj čakam grde poglede sosedov, ko pridejo polagat granit na teraso user posted image ...sicer pa, ko sem rodila Ajdo, sta soseda nad nami po 3 tednih začela renovirat komplet stanovanje in je hilti pel od sedmih zjutraj do devetih zvečer-pa se ni noben od sosedov sekiral.....sicer sva pa vsem povedala.
hruška super ideja....me like user posted image

Kako se kaj počutite' Jaz ima edin probleme z žilami...namreč kot v prvi n, mi je tudi sedaj ven šla žila "tam spodaj" in ko se umivam, je ful grozen filing.....user posted image .........po porodu bo to šlo nazaj, ampak še 3 mesece!!!!

Vas je kaj strah poroda? Mene kot hudič križa in to zato, ker je bil prvi dolg in boleč.user posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
28.3.2011 18:41:19   
jk09
Hvala za nasvete glede lupinice, komaj sem dohitela vse brat. Verjetno bomo tudi mi brez isofixa. Bomo vidli.

Ko smo že pri opremljanju.. mi bomo komaj čez kakšen mesec pri polaganju ploščic tako, da nam verjetno ne bo ratala selitev do junija. 

LunaSonce a vam kaže kaj boljše, vam bo ratalo končat?

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
28.3.2011 20:13:04   
Cat_Cat
Uuuuffff ste me spomnile na prah in renovacijo stanovanja...zeloooo neprijetna zadeva. Pri moji 1.nosečnosti je bila cela hiša v razsulu, prah se je valil od vsepovsod...moj je vsak dan sesal zvečer, pa pesek okoli hiše in gre itak ful v hišo....tako da sem dober mesec pred rokom zadihala in občudovala sobico, ki sva jo dokončala user posted image

In ko pomislim zdaj na vse vas ki rihtate stanovanje, vam samo želim da hitro hitro hitro mine!

hruška debeluška, očitno maš res veliko idej glede opremljanja in barvanja...to je dobro plačan poklic veš user posted image

Moj možek pa se je kar danes odločil da prebarva stene v roza barvo in tamala je bla čist živčna ker seveda ni smela cel čas tam stat in pomagat po svoje user posted image

No, mene nosečnost nič ne matra, razen prepogibanja in dvigovanja tamale. Me pa medenica boli za pop** in komaj čakam da rodim, ker sem ko star slonček ki se kumi premika po postelji in kavču user posted image

No, mene poroda ni strah, ker grem na CR in sem srečna da je tako. Nikoli več čez vse tiste muke!!!

Nosečke moje, od jutri naprej pa spet lepo vreme, sonček, do 20 stopinj in nič dežja do nedelje user posted image

Zdej pa še mal na FB pokukat, pol pa počasi počivat. Nočko vsem skupaj user posted image

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
   [Brisano sporočilo]
28.3.2011 22:04:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aybri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
   [Brisano sporočilo]
28.3.2011 22:07:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cat_Cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.3.2011 10:09:49   
LunaSonce
Ojla, sončice!!!
Ma ne mi niti omenjat praha, k ga ne morem videt!!! Samo tko pač je...na začetku sm tudi jst stalno sesala, brisala, čistila, da je blo kolikor tolko bivalno... Ma zdej posesam in pobrišem enkrat na teden, da se glih ne zadušiva...itak je vsak dan kej novega prahu in je brez veze se obremenjevat, k izgubiš živce user posted image
Jk09 - jah počasi gre h koncu, no vsaj gradbena dela. Opremo (kuhinja, kopalnica, spalnica) imava že naročeno in nas čaka...vendar mi čakamo ploščice in keramičarja za polaganje. Aja in seveda je pred nami še vse pleskanje!!! Jeeeeeeeeej, cela žurka user posted image  Vsega nam ne bo uspelo dokončat do prihoda škrata, ampak važno, da imava kuhinjo, kopalnico in spalnico...otroško sobo, dnevno in ostalo bova pa kasneje dokončala in opremljala... No, bomo vidli sproti, kako bodo šle stvari - če bo vse po planih, bova mogoče še kaj več nardila, drugače pa ne bo zmanjkalo dela tudi za kasneje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3533
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 11:03:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3534
29.3.2011 11:12:49   
aybri

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: aybri

Vas je kaj strah poroda? Mene kot hudič križa in to zato, ker je bil prvi dolg in boleč.user posted image

men je pa to zadnja briga..prvi porod minil v 4h (od predrtja mehurja) rodila z EA..grem takoj...no problem, resnično samo pozitivne izkušnje..

Ah kjeee.....ziher bom spet ponoč rojevala, tako da kakšna EA no go, od začetnih popadkov do poroda je bilo 15 ur, dobila na koncu še kot pika na i umetne...obup-3 smene sem zamenjala...potem so me pa še operiral, ker mi je dohtarca žilo zarezala...cel žur :-))....na žalost veliko o tem premišljujem........ja, strah me jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3535
29.3.2011 12:02:07   
LunaSonce
Hruška - težko nama bo šlo skozi. Sej, ko je delal moj oz. ko sva delala v lastni režiji dela, ki so odvisna od naju - podiranje sten zazidava oken, zazidava vrat in preklad, razbijanje za nove razvode električne in vodovodne inštalacije, razbijanje za ogrevanje...to vse je šlo in šibalo. Zdej pa, ko je treba čakat na majstre (rajhanje, električar, tlaki, vodovodar, keramičar...) pa se stvari štopajo. Dobesedno...eno samo čakanje!!! Pa smo dogovorjeni že od januarja - eden ne more, drugi ima delo drugje, tretji ne more mešat malte, ker je bil dež... U glavnem eno samo čakanje in ena stvar je povezana z drugo...tlake ne morejo prit zalit, dokler ogrevanje, voda in odtoki niso fertik... Začaran krog.
Sej pravim - če bi blo po planih, kakor sva izračunala in je blo dogovorjeno bi moglo bit v enem mesecu končano - kuhinja nas čaka v skladišču že en mesec - samo za sestavit. Sam če ni ploščic, keramičar nima kaj polagat in kuhnja ne more bit montirana... user posted image
Mahhhhh....sej bo... Vama pa želim čim manj prahu in srečno pri izbiri majstrov - če jih bosta potrebovala. Tam so šele potrebni jekleni živci!!!!

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
29.3.2011 12:27:11   
Cat_Cat
LunaSonce, tega vama pa res ne privoščim!!! In potem se privatniki pritožujejo, da nimajo za preživet, pa dela toliko da ne morjo strank zrihtat v roku! Jaz vama svetujem da pokličeta koga drugega. Ker če bi jaz tako neresne delavce čakala, bi pop**

hruška debeluška, sej maš še čas poklic zamenjat user posted image  Jaz imam že kar nekaj časa samo še 4 izpite za narest pa diplomo, ampak me je minil tale poklic...in bom pač spacala da imam papir...potem pa ne vem kaj bom...se vrgla v druge vode pomoje user posted image

Danes pa sonček in zvečer grem v kino user posted image ...pa mal na ženski čvek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.3.2011 12:45:23   
LunaSonce
Se strinjam s tabo Cat_Cat, samo kaj ko sva tudi za te imela zagotovilo, da so zanesljivi...potem pa mi malo teži iskat okrog druge, da ne bi še več čakala. Bova pa midva na koncu čakala s plačilom!!! user posted image  Ma ja, no, sej recimo, da bo šlo....zelo na tesno skozi!
Računam, da od začetka aprila, ko bom začela koristit dopust, bom imela vsaj malo več časa za nakupe stvari za user posted image  Tko, da bi blo fajn, če mi vsaj ta del uspe za silo zrihtat.

Me pa zmeri bolj bolijo rebra - tik pod prsmi...verjetno naša buba raste v globino in višino....mene zvečer že prou vse peče, pa ne vem, kako naj se usedem, uležem....iščem neke položaje pa mi nič ne ustreza!!! Trebuh pa me zaenkrat (trkam na les) še ne ovira pri vsakdanjih opravilih. Jah, sej...če ni trebuha, se pa v notranjosti verjetno več dogaja. Mi pravi moj, da bom ku kamela...z grbo na hrbtu namesto spredi user posted image  So pa bli včeraj tudi moji gležnji kar lepo zaliti in sm jih namakala potem v hladni vodi s kisom in soljo.

Ojooj, pe se bo začelo...bolj ko bo vroče, slabše bomo prenašale tegobe in tegobice... No, je pa vsaj sonček spet zunaj in je tko lepooooooo pomladno!

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.3.2011 13:47:42   
jk09
LunaSonce mi imamo zelo zelo podobno situacijo, le da niti oprema še ni naročena. Čakamo da se najprej tlaki in vse posuši. Tako da verjetno bo šlo bolj počasi kot pri vas. Se bomo selili verjetno jeseni, čeprav si ne predstavljam selitve z malim škratkom.
No, se tolažim, da nisem sama v taki situaciji, ko razmišljam bolj o gradbenih delih in opremi za stanovanje, kot o opremi za dojenčka.

Danes pa sem si za povrh vsega še opekla trebuh z likalnikom user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jk09 -- 29.3.2011 13:49:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.3.2011 14:07:02   
LunaSonce
Ojooj, jk09, kako pa ti je to uspelo?! Upam, da ni hujšega, da je samo površinska opeklina in da boš kmalu boljše!
Ja, tudi jst opažam, da nas je kar nekaj, ki tik pred zdajci (pred porodom) še preurejamo, gradimo in opremljamo. Kolkokrat sm rekla mojmu, da bi rada ta čas nosečnosti res uživala in se popolnoma posvetila bitjecu, ki se nam bo kmalu pridružlo, ne pa da izbiram laminate ploščice, opremo in sm vsa nervozna in tečnarim majstrom!
Bojo pa očitno naši sončki prišli na svet z nekim tehničnim predznanjem user posted image

Dej, pozdravi se in pazi nase in na svoj trebušček!

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 14:25:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3541
29.3.2011 14:27:43   
pokoyo
Zdravo vsem!

aybri, joj, meni pa je blo rečeno, da naj si nikar ne frotiram bradavicuser posted image  me pa zaboli že ob misli, da bi si jih drgnilauser posted image  Mene zaenkrat ni strah poroda, mogoče ravno zato, ker ne vem, kaj me čakauser posted image  No, včasih je tako bolje, ampak v drugo itak nimaš izbire...

hruška debeluška, jaz bom šla na tečaj oživljanja otrok, vsake toliko je reklama, tako da bom znala pravilno odreagiratiuser posted image  Čeprav seveda verjamem, da ne bo potrebe... Si pa super uštimala sobicouser posted image  Se moram počasi lotiti tega, da ne bom prepozna... Aja, a si pomagaš z lepilnim trakom, da je črta lepo ravna ali kako?? Kdaj ga pa potem odlepiš? Drugače pa komot se loti kakšnega študija v tej smeri, saj si ja še mladauser posted image

Jaz drugače ful rada opremljam in urejam stanovanje, ampak so mi bolj pri srcu fina dela, torej ko je ves prah počiščenuser posted image

jk09, ojej, upam da ni huda opeklina....

Uživajte na soncu...

Neposredna povezava do sporočila: 3542
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 14:58:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pokoyo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
29.3.2011 18:01:40   
Bloby
Tud midva v prenovi... res vsi neki delamo ane. Najprej čakam menjavo oken, še ene 14 dni naj bi blo za čakat. Nato so notranja vrata pa elektrika, stene in malanje pa laminat na koncu... oprema pa zaenkrat ostane tako kot je... bomo že.

Hruška naročila sem 2 flaške aladdin, se spomnem da si govorila o tem. Katastrofa kako so obravnavali naročilo. Najprej sem čez 2 dneva dobila e-mail, da so flaške oddane na pošto. Potem sem čakala in po 5ih dnevih sem jim pisala kje za vraga so te flaške. Poslali so e-mail, da ene od flašk ni na zalogi in jih dobim najkasneje 26.3. Do danes ponovno nič, tako da sem spet pisala, da ne razumem njihovega načina poslovanja... pa dobim odgovor, da so založili moj račun in da zdaj druge flaške ni na zalogi, da pa mi takoj pošljejo tisto, ki jo imajo... pa mi ne bodo potem računali poštnine 2x... HALO?? Veliko naročujem preko interneta, ampak tako pregovarjanje za eno pošiljko še nisem doživelauser posted image govorim pa o HOODovi trgovini. Jih ma še katera druga spletna trgovina mogoče, ker z njimi ne mislim več časa zgubljat?

Neposredna povezava do sporočila: 3544
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 18:23:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bloby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
29.3.2011 18:41:07   
Bloby
Sj ravno to... k sm naročvala je pisal, da sta obe na zalogi... po je šlo pa vse skupi tko smešno kot bi se dopisvala z enmu z demenco... pa sm naročila vozičk po pošti, so dons poslal email, da so ga odposlal pa na superge.si naročujem skoz kej pa je tud koj, modrček od dada je bil takoj... tole je blo pa kr neki. Poslal email, da so odposlal. Pol kao kr ni ene flaške in so se zmotil, pol račun zgubil pol ni druge flaške... pa tko, ko da bi se en norca delov...

Neposredna povezava do sporočila: 3546
30.3.2011 8:00:43   
Cat_Cat
Joooj, yk09, upam da si ok!!! A si se šla vsaj pokazat k zdravniku? Meni so rekli, v primeru da se kdaj poparim po trebuhu ali kaj podobnega, da tudi če ni veliko, naj vseeno pridem. Dej pokliči, pa javi nam če si ok!!!

Ko se takole pogovarjate o opremljanju in prenavljanju stanovanj, se spomnim na 1.nosečnost. Sem bila ves čas do začetka zelo aktivna na drugem forumu, in smo bile tam tudi skoraj vse ki smo prenavljale in rihtale hiško...pa se je več al manj debata samo okol tega vrtela. In vsem so pravočasno poštimal vse zadeve, tako da verjamem da bodo vsem vam tudi. Se pa spomnim da smo mi imeli problem samo z vodovodarjem!!! Ene 5x mu je teta umrla, pa pes, pa babica, pa mačka,...mislim za kozlat! Ko je pa prišel, je bla pa itak ura neprimerna oz. se ni držal ure. In sem bila ves čas tiho in pač čakala da naredi...sej veste...se ni za hecat pri vodi..in ne vem zakaj, ampak sem mela občutek da bo pa zanalašč kej naredu da ne bo ok. Ko je pa prišel dan plačila sem mu pa vse vse vse povedala in mu rekla...tokle vam dam, vzemte al pa pejte. Še dobr da sm si sama pisala kdaj je prišel in odšel, pa čekirala sproti kaj je za en material rabil, ker je hotu nategnt pri vsaki malenkosti...sploh pa pri urah!

Jaz pa zdaj čakam da mi jogi za tamalo pripeljejo user posted image  za dojenčico pa mi bo prijateljica posodila vodni jogi in morm rečt da kokr sm vidla izgleda super!

Nosečke uživajte sončne dneve, pa le pejte v shooping za user posted image   Jaz bom tokrat nakupila zelo malo, oz. nič od oblekic, ker sta obe bejbiki poletni in bom veliiiiiko prišparala user posted image  Si pa zato dajem duška pri tamali ko nakupujem, ker me cena več tok ne gane...rajš dam mal več, ker vem da bodo cunce še v uporabi user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
30.3.2011 8:50:57   
jaz5
Danes sem napolnila že 30 tedenuser posted image . Jupi. Tako hitro gre. Še malo pa se bomo cartali z našimi user posted image . V ponedeljek smo zključili z šolo za starše.
V nedeljo pop mi je bilo tako težko, sem mislila da bom kar rodila. Me je vse nekaj tiščalo. Pa včeraj spet. Sem komaj pripeljala domov teh 10 km. Sem v avtu skor ležala, sploh nisem mogla normalno sedet, me je spodnji del trebuha tako tiščal. user posted image Sem pa drugače včeraj cel dan počivala, pa tudi za danes imam tak plan. Pa ponoči nisem mogla spat. Sem razmišljala kaj bi bilo z user posted image če bi morala sedaj rodit. Groza. Upam da še ne . Naslednji pregled imam komaj 19.4.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
30.3.2011 11:43:07   
Cat_Cat
jaz5, ti svetujem da odmisliš da je z user posted image  kaj narobe. Tiščanje in bolečine v trebuhu na vsake tok, pri meni povzroči zaprtost in vetrovi. Boli za znoret, ampak ko gre vse ven je pa bolje. Če si zaprta dlje časa, pejt do zdravnika pa ti da odvajalo. Meni je v 1.nosečnosti samo to pomagalo, ker cel teden nisem šla na wc in verjemi da je tiščalo za pop**

Jaz imam konec junija rok in vidim da ste ene že ful pred mano user posted image  A veš, ko se bojiš da ne bo prej...počakaj da pride zadnji mesec..želela si boš da bo kej prej, ker boš sita sebe in trebuha...potem je pa ponavadi še čez rok..saj pri meni je bilo tako. Sem skos govorila, sej bo 14 dni prej..ma ja...8 dni čez rok, pa še to se verjetno ne bi začelo če mi ne spraskali ovojev in sem ponoči dobila popadke!

Tako da...počivaj, božaj bušija in boš vidla..teli naši škratki so kot male pijavkice...se ne dajo kr tako user posted image

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
   [Brisano sporočilo]
30.3.2011 12:21:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cat_Cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?