|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
25.3.2011 21:18:24   
aybri
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: aybri

važno, da prodajo...mi starši pa itak vsako bedarijo kupimo....sicer v dobri veri ampak vseeno je ogromno stvari nepotrebnih-pa nočem zganjati nekega pametovanja....ampak se mi zdi, da "hladilca" vode za stekleničke pa res ne rabim...user posted image

a to tud obstaja?? jst sem res 100 let za kačamiuser posted image

mi smo pretoplo flaško v mrzel pisker vrgli al pa pod mrzlo vodo sprali...

moja mati bi rekla.. ko majo otroci dnar majo kramarji sejemuser posted image

Jp...vrelo vodo zliješ v to posodo, ki gre čez neke filtre in ven pride direkt u nulo voda s tapravo temperaturo za pripravo adaptiranega mleka....stane pa zadeva okoli 100 €.....ja, mrzla voda izpod pipe je zakon user posted image

< Sporočilo je popravil aybri -- 25.3.2011 21:19:36 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
25.3.2011 21:19:19   
Tiara123
Jaz sicer vem za eno zgodbo, ko se je dejansko to, kar pišeš, res zgodilo. Dojenček je imel dihalno stisko, mamici je AC začel tulit, šla pogledat in je bil user posted image že čisto plav. V tisti akutni paniki - še sama ne ve kje je dobila razsodnost in ohranila mirno kri, da ga je dvignila, obrnila na glavo in ga potolkla po hrbu. Najbrž ga je s tem rešila..

Ampak, to je res res zelo redko in ta mamica je imela neznansko srečo, da se je vse lepo in dobro končalo.

Drugače sem pa jaz v vseh ostalih primerih brala, slišala, da večx naredijo paniko po nepotrebnem, že zaradi tega, če so nastavljeni na previsoko občutljivost.

Jaz nisem kupovala vnaprej, sem raje počakala na dejansko situacijo po porodu in ko sem vidla razlog, zakaj bi mi prišla prav, smo jo kupili.

Sicer pa, tako kot se vsaka odloča za sebi najljubši voziček, se tudi za varuško.. To ni pametovanje, zgolj izmenjava mnenj user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
   [Brisano sporočilo]
25.3.2011 21:21:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aybri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
   [Brisano sporočilo]
25.3.2011 21:22:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
25.3.2011 21:49:38   
Mihelinka
Js tudi glede babyfona ful razmišljam, a ga sploh rabim...ne bom ga kupla zdaj, pol bom pa vidla. Pa tud pol se mi zdi bedarija devat ne vem kak denar, ker ko bo katerikoli babyfon začivkal bom letela k otroku pa ne glede na to kolk informacij bo gor....al ne vem..kaj res rabiš pri babyfonu?

Neposredna povezava do sporočila: 3505
   [Brisano sporočilo]
25.3.2011 21:54:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
25.3.2011 22:04:13   
Mihelinka
Sej to...js mislim, da jo bom čula tud ven na teraso....pozimi pa bom itak not in jo bom itak čula še na sekret pri prižganem ventilatorju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3507
26.3.2011 8:38:22   
fluf
ooo varuške... midva bova na začetku uporabila kar ene voki-tokije, ki imajo vox funkcijo (vklop ob zvoku)... sej sem rekla, da mava vse odprto, sam poleti če gre spat v spalnico, jest bom pa na terasi se pa ne sliš ravn najbolje. Tko da bomo najprej to uporabla, če bova vidla da se obnese bova iskala nekaj podobnega s čim večjim dometom... da lahk skočim vsaj po zelenjavo... če pa ne bomo rabil, pa pač ne bomo rabil.

Neposredna povezava do sporočila: 3508
26.3.2011 8:55:25   
Cat_Cat
Midva imava čist navaden baby phone od Phillipsa. Edino kar bi sedaj spremenila je to, da bi kupila takega ki ga lahko vzameš tudi ven iz hiše. Sedaj je na kabel in na srečo imam okno od spalnice ki gleda na teraso in potem odprem okno in slišim baby phone.
Nisem pa nikoli mela namena kupit takega za 100€ ki meri utripe srca in bla bla bla. To nas mame samo napsihira in potem samo v to napravo bulš cele dneve user posted image
Kar se tiče grelnika za stekleničke, ga je meni posodila sestra. In je super! Imam znamke chicco, vodo zjutraj prekuham v mal večji posodi, in sproti dolivam v grelnik. In ko je bla tamala lačna sem samo prelila v flaško in je jedla. Pol minutke dela in res prihraniš tiste sekunde ko je otrok lačn. Sploh ponoči. Če sva šle od dome...jaz sem namreč vsak dan nekje bila...sem vodo natočila v termovko in sva imele za cel dan pripravljeno vodo. Pa AM mleko s sabo in res nisem imela težav s hranjenjem kamor koli smo šli. Imela sem tudi sterilizator za stekleničke, in dokler nismo začeli z gosto hrano sem flaške skos sterilizirala. Zdej bomo pa vidli kaj bomo sploh potrebovali.

Mi nismo imeli tistega isofix nastavka ki lupinico samo gor montiraš. Pač dobr privezeš s pasom in to je to. Meni je blo res škoda denarja, ker s pasom res dobro privezana lupinica se ne premakne tut za 1cm ne.

Vidim pa da sta ble učeri zlo pridne in ste fuuuul napisale user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 22:32:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cat_Cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3510
26.3.2011 22:36:31   
mamipikapoka
si pa hitra in ažurna. v stilu "rečeno, storjeno" user posted image

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

Neposredna povezava do sporočila: 3511
   [Brisano sporočilo]
26.3.2011 22:43:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamipikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
27.3.2011 8:33:54   
lana_22
Dobro jutro!

Sem vam hotela prilepiti sonce, ki ga kot kaže danes pa res ne bo.No sam, da ne bo snežilo. Sem sinu že poletno garderobo pralauser posted image .

S sončkom ali brez, naj bo nedelja sončna.

Neposredna povezava do sporočila: 3513
27.3.2011 8:34:04   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

pol bom pa pozabla...spomin kot ementaler..

Pri meni se je tud že začelo...za nameček sem paše nerodna postala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
27.3.2011 8:34:11   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: jk09

lp, po dolgem času se spet oglašam.. prebiram kolkor toliko redno.. nimam pa časa da bi kaj več pisala. Trenutno sem še v službi..

Potrebujem nasvet. Zanima me kaj menite o tej lupinici in ceni? http://www.mali-vragci.si/avtosedez-romer-baby-safe-plus-trendline-micky-2010-p-484.html?osCsid=c5f589567e2c6b51b72c406baae0f306

Ni mi jasno kako je lahko podstavek dražji od same lupinice. A gre ta podstavek na vse sedeže, tudi za večje otroke ali je potrebno vedno novega kupovat?
Jaz nimam avto, ki bi imel Isofix. Bo sploh prišel v upoštev ta podstavek?
Se mi ne sanja kako se sploh to fiksira. Je mogoče boljše v trgovini probat kako paše na sedeže?
Hvala vam za pomoč in lep vikend vsem sonosečkam!

Nimam izkušenj s to lupinico, mislim pa dana varnostnih testih zelo dobro kotira, če ni čisto pri vrhu...poglej na seznam AMZ...priporočam, da se tu ne špara...pri prvem sem imela Janejevo in eno podarjeno od kolegice, ki je bila bolj tko...HB sem imela sina v svoji, ko smo bili na AC udeleženi v naletu...pri varnosti se res ne splača šparat...raje pri obleki, baby phonu, igrači...
Našla sem test iz 2008...novejšega ne najdem.

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
27.3.2011 14:53:55   
Cat_Cat
hruška debeluška, super sobico sta zrihtala user posted image  Mogoče ti pa ukradem idejo, ker midva sva pa ravno pri tem da začneva novo sobico urejat za tamalo in stena bo roza, samo še ne vem kje in kako user posted image
Sem ji pa dons razlagala da bo imela zdej novo sobico in da ji oči vse pripravlja...pa je kr v krogih tekla in kričala, na koncu se je pa še ulegla na tla nove sobice in bla čist navdušena user posted image  kaj 19 mesečnemu otroku pomeni ena taka nova stvar, ane user posted image

Kar se tiče avtosedežev in lupinic se strinjam da ni za šparat na varnosti. Pa saj se poceni dobijo kvalitetne lupinice. No, kar se mene tiče, ne bi gledala na to ali gre lupinica na voziček ali ne, če bi imela priložnost dobiti eno dobro in druge firme. Ker že pri 1.hčerki je bila lupinica ves čas v avtu, nikoli je nisem ven vzela. Kamor koli smo šli je spala v globoki košari in mi pač ni ok, da otrok več ur preživi v lupinici, ker je bolj enostavno. Vse je pa pač stvar posameznika!

Kljub čudnemu vremenu, lepo preživite dan user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
27.3.2011 21:25:58   
sobrate
Čer!

Cel vikend me ni paa naklofate tok strani.

Mi isofixa pri prvi nismo imeli in zdej tud ne bom dokupvala nč. Bomo pač mal prpasali.

Sobico pa ima mala zeleno oranžno od izi mobilija. Ker nismo vedli kaj bomo imel v drugo, smo kr tko mal bolj nevtralno nrdil. Na začetku je pa itak bla z nama v spalnici, v drugo bo tudi tako. Približno pri enem letu pa bo šla tud ta druga v sobo k sestrici.

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
28.3.2011 13:22:49   
LunaSonce
Čez vikend ne morem do računalnika, zdej pa sm se glih prebila skoz user posted image
Varuške midva tudi na začetku ne načrtujeva...kasneje pa mogoče ja al pa babyphone, ampak samo kakšno tako, da če skočim na vrt, slišim, al se je škrat zbudil, ali joče...
Hruška debeluška - čestitke za ustvarjalnost in lepo sobico! Nama verjetno tak podvig do rojstva ne bo uspel - imava še hišo/stanovanje v razsulu. No, zdej vsaj vem, na koga se lahko obrnem za poslikavo user posted image  
Glih k smo pri barvanju in pleskanju - kako pa mate kej izkušnje s temi barvami za stene?! Kako se star reši čez par let, ko bi sobo prepleskala...a je treba to barvo dol zbrusit, al se kar čez lepo prebarva in prekrije?! Butasto vprašanje, ampak počasi bova mogla razmišljat o tem... user posted image

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
28.3.2011 13:43:13   
delfinka2211
Hruška debeluška res ful lepa sobica, čeprav nism ljubitelj roza ampak mi je ful všeč vajina. superca.

varuške midva jo boma kupila ker je hiša v 2 nadstropnjih in v ulici vsi sosedje še niso vseljeni tako da bo kar nekaj ropotanja in zaradi tega da bom sploh otroka slišala bova preventivno raj enabavila. pa še v miru bom na vrtu pa je.

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
   [Brisano sporočilo]
28.3.2011 14:46:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3520
28.3.2011 14:52:29   
Mihelinka
Ravno zato, ker itak moraš tu in tam prebarvat, sem se jaz odločla, da bo otroška soba kar lepo roza/vijola/bela/itd....pač nekaj bom skombinirala, pohištvo imam pa itak belo v otroški sobi....če dobi sestrico čez kaki 2 leti itak ni panike, če pa dobi brateca, bomo pač stene prebarvali....mislim zakaj bi se zdaj morala nazaj držat pa neki nevtralnega na stene pacat, tk kot da ne bomo nikol več pleskali?! Hočem punčkasto in tako tudi bo!

Neposredna povezava do sporočila: 3521
   [Brisano sporočilo]
28.3.2011 14:57:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3522
28.3.2011 15:25:32   
LunaSonce
Hruška, vidim, da imaš ti super ideje za barvanje in opremljanje! So mi bli že enkrat eni nohtiči, ki si jih prpopala sem gor, mega! Umetniška dušca al pa samo žilica! U glavnem fajn no user posted image
Midva sva se ZAENKRAT odločla, da bova najprej sploh prepleskala stene na belo in nabavla samolepilne nalepke (trendom, primawall, stenske nalepke... se dobijo res lepe!!!), potem pa magari naknadno prepleskala stene v barve... Ne jst ne moj namreč nimava neke globalne predstave, kako kaj izgleda, vse dokler stvari dejansko niso v prostoru. user posted image
No, ko pa bo kaj končano oz. narejeno, prilimam kako slikico... samo upam, da ne boste takrat glih vse po porodnišnicah... trenutno nama ne kaže najbolje...se še dušiva v gradbenem prahu.

Neposredna povezava do sporočila: 3523
28.3.2011 16:24:39   
Mihelinka
Ta ideja pa ni slaba hruška...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3524
   [Brisano sporočilo]
28.3.2011 16:34:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?