|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
29.3.2011 9:00:28   
Čebel@
najprej nekaj studijskihuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

dost imate bušijauser posted image ......vam še pokažem kaj je iz njega ven prišlouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
29.3.2011 9:02:28   
TAMIKA3
čebel@... super duper slikce user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
29.3.2011 9:05:49   
sjmm
čebelc@...vau, vau....kake slikce, pa ful ste fajn postavljeni...Hanči je pa tooook luškanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 29.3.2011 9:07:39 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
29.3.2011 9:30:42   
Čebel@
na poti v porodno-brez popadkov in z nasmehom na ustihuser posted image -ura 7.30
user posted image

smo že dihal,ampak še ni panikeuser posted image -ura okrog 10.00
user posted image

ko je zmanjkalo nasmeška in smo samo še dihali,se je zgodilo tole-ob 12.18 je prijokal Gal
user posted image

še umazan je mogel revež poziratuser posted image
user posted image

teta umilauser posted image
user posted image

evooooo nasuser posted image user posted image user posted image
user posted image

mami živjouser posted image
user posted image

kje je hranaaa?
user posted image

domovuser posted image
user posted image

moja sončkauser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
29.3.2011 9:45:13   
rebeka84
čebela krasne slike! in prava lepotca sta tvoja dva sončka!!!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 10:01:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
29.3.2011 10:03:22   
Pikica_82
Čebela ful luškane fotke! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 10:20:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 10:22:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2234
29.3.2011 10:42:55   
Katjusa
evo jst doma....
glava boli trebuh boli ampak itak te noben ne posluša ko jim to trobiš..... tak da upam, d abo šlo doma na boljše....

Čebela take čudovite slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2235
29.3.2011 10:57:07   
TAMIKA3
evo mojega fuzbalerčka user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
29.3.2011 10:59:11   
petrušk_
čebelaaaaaaa....ful ste lepi.....user posted image user posted image user posted image

kolumbo...vrtičkarski dan???kAJ pa bosta sadila.....????

mene je pa glih naš ata klical, da pelje bazen domov...alelujaaaaaaaa kerga hudiča bo še dam prvlekuuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša naj bolečine čimprej minejouser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
29.3.2011 10:59:43   
TAMIKA3
s šolskega nastopa za mamice

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
29.3.2011 11:01:11   
TAMIKA3
plavček Mai user posted image z vrteškega nastopa

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
29.3.2011 11:01:27   
TAMIKA3
več slikic na FB user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
29.3.2011 11:02:02   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo jst doma....
glava boli trebuh boli ampak itak te noben ne posluša ko jim to trobiš..... tak da upam, d abo šlo doma na boljše....

Čebela take čudovite slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
29.3.2011 11:37:19   
Čebel@
hvala za pohvaleuser posted image .....bila patronažna na obisku-mali se je od četrtka zredil 150guser posted image user posted image user posted image ....popek mu še rosi,tko da se drug teden kopamouser posted image ...mejčken imam v planu,da bi popoldan šli za Hano supergice iskat,ker so ji te čist premejhneuser posted image

kolumbo....kako ste praznovali?....dej nam pokazi un prstan k je šime celo plačo pustil zanjuser posted image user posted image

katjuša....lepo da si domauser posted image user posted image user posted image ......a si dobila kaj proti bolečinam?...počivaj,počivaj,počiva!.....še user posted image user posted image user posted image user posted image  da gre bolečina stran

petrušk......u bazenuser posted image user posted image user posted image ......ej a imaš še link do vašega tobogana?

tamika....lepi fantjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
29.3.2011 12:18:16   
sunny24
Ojla bejbe! Po 2 dneh postelje, sem se spravlja h sebi...Me je neki ulovilo in sem mela vročino, pa vse me je bolelo...Sam da je bujše! user posted image
Danes mamo pa spet sonček...Je moj zdej Gajo ven peljal na tortico, jst se morem pa spravit eno mineštro skuhat...

No, da vam povem, kaj bomo menda dočakali julija...Baje bo fantek! user posted image

čebela, iiii, lepe slikice!!! user posted image   Pa Gal ej tudi cukr! Sm ga pokazala Gaji in ji rekla, da bomo tudi mi meli hmali takega majhnega dojenčka doma, pa je hotla kr Gala vn z računalnika pobrat...user posted image user posted image user posted image
A si ti spraševala za Najkice? JSt sem jih Gaji za cca 20 evrov kupla v Sport 2000, drugače pa če so kaka znižanja oz akcije jih majo tudi v 1.LIGI za podoben dnar.

kolumbo
, hvala za info za pot do Dravelj, ampak nimam pojma sploh kam bi šla...Si bom od tasta Garmina sposodla...Bo najbujš! Pa vse naj naj!!! user posted image user posted image user posted image

tamika
, lepe slikice! Sm jih šnofala kr na FB! user posted image

Grem mineštro kuhat...Da bo madam mela kej za papcat ko pride nazaj! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
29.3.2011 13:00:12   
Čebel@
sunny.....ma samo da si boljšeuser posted image user posted image user posted image .....iiiiiii sladka Gaja-lahko pride Gala cartat in bo vadilauser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
29.3.2011 13:21:23   
Urša08
čebela čudovite fotke so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika tud tvojim kraljem pohvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunnny jupi čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te jutri pokličem pa se zmenive kako in kajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
29.3.2011 13:22:33   
Urša08
Medve sva se nasprehodkali, je blo luštno. Sedaj sem še nekaj pojedla, do konca pospravila. Še Evico in sebe zrihtam in šibave via vrtec.

Lep preostanek dneva vam želim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
29.3.2011 14:24:31   
SURF
Pozdravčke....
Majchy in Tamika-prelepi,mamice pa ziher ponosneuser posted image ....
Katjuša -drži se!
Sunny-Čestitke!!!!!!
Urša-Kako ste poštimali v vrtcu?

No da se malo razpišemuser posted image .....Datum za poroko sva prestavila na drugo leto,maja.....lokacije nama ljube so že itak zasedene,pa še kar nekaj velikih stroškov bo letos,tako da sem prav vesela,da sva se takole dogovorila,ker sedaj se začne sezona vsega in je tudi časa zelo malo...no,čeprav to ni glavni razloguser posted image Mi paše ta mesec pa naj bo še tako skomercializiranuser posted image .....
Srček moj mali uživa v vrtcu,smo se dogovorili,da bo še kar naprej od 8.h pa do 12.h ....potem doma odspi svoj zaslužen spanec in akcija dalje...niti malo ni pri miru,vsepovsod bi pomagala,vse bi sama naredila,ma v vse se vtakne,pa še dober ji gre in znajde se..user posted image pa še prava klepetulja po vrhu...čist po žensko,nimaš kejuser posted image
Ko pa pridejo tisti dnevi,se pa tudi samo po meni obeša,jokca in sitnari...tile tazadnji zobki,jo najbolj matrajo od vseh skupaj prej.....

Za domačo nalogo imajo v vrtcu,da prinesejo album....in sem tako vesela za tole nalogo,bom končno naredila oz.dokončala tale naš album,in ne bodo fotke samo na cd-juuser posted image sem že vse zreducirala,joj kako težko je odločit katera slika ja in katera neuser posted image ,danes jih neseva še razvit,jih razporediva,predebatirava..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
29.3.2011 14:28:19   
Katjusa
dan punce....
tamika kakšni fantje pa to dol padešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luštni so ful
naš vrtec ima pa ju3 nastop in florjan že ful časa odšteva dneve do tega nastopa (je tudi v pevskem zboru) zdej pa ne vem kaj nej naredim sme upala d abi jih mami in dedi pripeljala in bi šli skupaj mal pogladat ampak babi ima jutri neki v ZD (hodi na neka predavanja o zdravi prehrani, pravi da je ju3 zadnjič in bi rada šla... mi bomo imeli pa ju3 prvi in verjetno zadnji nastop pa bi tud rada videla svoje cukrčka)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem skos spala in zdej me še bolj boli in to čist na levi spodaj...... upam, da me bo minlo so pa tud smotani od 5 zjutraj sem govorila da me boli pa noben tud poglada ne zakaj te boli. zdravnica me je na viziti vprašala če me kej boli in sem začela govorit ona pa istočasno no ta je za domovuser posted image user posted image user posted image user posted image ja hudirja kaj sprašuješ če ne poslušaš......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
29.3.2011 14:30:31   
sjmm
ojla!

čebel@...iiii, kake lušne slikce...Galči je pravi manekenčekuser posted image user posted image user posted image

tamika...tud tvoje slikce fajn ...postavni fantje!!!!!user posted image user posted image user posted image

kolumbo....super za vrtičkarski dan!!!!

pri nas smo šli u šoping, sam je mali kr slab...revček sploh ne ve, kako je, če je človk mau smrkavuser posted image ...se kr ovija naokol...pa nima nič vročine, smo fajn tulili, mau kozlali in spucali nos, pojedel je juho in pol žemlje...zdej pa spančka....sam mi je res čudn...k včasih vidiš mulčke naokol k so smrkavi do tal, pa sploh ne porajtajo, našga je pa čist uničlo...v glavnem upam, da bo sam prehlad

zdej se je skuhal en velik pisker zelenjavne juhce, popoldan pa bo kar pica in solata, dons se je Janči javil, da bo prvi picopek...ima ful veselje s kuharijo, tak d jz sam testo nardim, ostalo pa bodo mladenič zrihtaliuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
29.3.2011 14:31:49   
SURF
....če bo za vsako leto življenja imela toliko albumov...potem...potem...bo treba knjižno polico samo za to nabavituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?