Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.3.2011 11:15:33
|
|
|
|
Lun1ca
|
BabyKitty oh ja bi šla v kino, ampak po mojem se več ne spravim v tisti stol tam not, ko sem tak okrogla itak mi pa ni več nikjer udobno.. tak da bo kr doma kak filmski večer witch hvala enako tudi tebi!
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.3.2011 14:57:23
|
|
|
|
floresita
|
witch vem kako ti je.. tudi jaz ko zagledam se mi dviga pritisk v celem telesu... Od začetka sem bla samo užaljena, zdaj ko pa se to vleče mesec za mesecem pa mi enostavno vsakič odvzame voljo sploh do tega.. Ker vidim,da je ves trud zaman.. Sem se že večkrat zjokala, ampak me na srečo moj fant vedno potolaži in mi govori razne "pravljice "... babykitty saj vem.. Zato pa moreva delat in delat.. Da bo lažje takrat trpel, heheh
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.3.2011 15:01:06
|
|
|
|
floresita
|
Lun1ca vidim da maš predvideni datum poroda 12.3.... :) Torej? Je že prijokal/a na svet??
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.3.2011 6:21:42
|
|
|
|
Lun1ca
|
Ah kje.. še vedno 2v1 in že čist nejevolna Upam, da začne ju3 polna luna delovat in da bo mela vpliv na mene in mojga otročka, da že pride enkrat končno ven!!!
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.3.2011 11:34:20
|
|
|
|
floresita
|
heheh, še vedno 2v1.. Kinder Suprise... :P :P hec Ja, saj pravijo da je čisto normalno če rodiš 1teden prej, al pa 1teden kasneje.... :) Tako daa... Želim ti čim manj boleč porod.. veselju pa tako ali tako ne bo konec.. :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.3.2011 15:09:04
|
|
|
|
egleria
|
lun1ca pejt no rodit upam da bo polna luna pomagala.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.3.2011 15:54:05
|
|
|
|
witch
|
lunca naj ti luna pomaga pa naj bo ekspresno
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.3.2011 20:37:23
|
|
|
|
Lun1ca
|
Ja v soboto je.. ob 19:10 sem čist preštudirala hehe Drugač bomo pa vidli kaj bo ju3 kaj CTG pokazal, pa pregled..
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 20.3.2011 21:46:14
|
|
|
|
witch
|
Lunca kaj zdaj? ti je lunca kaj pomagala? Upam, da držiš svoj zakladek že v naročju
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.3.2011 5:09:59
|
|
|
|
Lun1ca
|
Ah ta luna zgleda meni pomaga samo pri nespečnsoti Popadki - kaj je to?!?!?! No sicer so bli včeraj na CTGju celo zaznani rahli popadki (jaz nisem nič čutla) in je rekla G, da se očitno (pazi to) ŽE pripravlja sam kaj ko se nima več kaj dosti cajta pripravlat - sam še 5 dni.. v soboto sprožijo.. ju3 mam spet CTG, pa bomo vidli.. mogoče bo pa premalo plodovnice pa bojo kr ju3 sprožli
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 22.3.2011 12:52:35
|
|
|
|
Lun1ca
|
Še vedno nič.. mela danes CTG, vaginalni pregled, UZ in amnioskopijo.. no so se odločli, da daju še našemu otročku malo časa in če ne pride sam, sem naročena v petek ob 7:30 na sproženje poroda
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 22.3.2011 23:33:25
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca Še vedno nič.. mela danes CTG, vaginalni pregled, UZ in amnioskopijo.. no so se odločli, da daju še našemu otročku malo časa in če ne pride sam, sem naročena v petek ob 7:30 na sproženje poroda Nič se mu ne mudi Hehe, vsako ju3 na fb pogledam, ali še špilaš FV in si mislim, joj ne, pojdi v porodnišnico
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.3.2011 8:47:06
|
|
|
|
Lun1ca
|
Hehe ja sej zdaj še lahko, pol ne vem kdaj bo spet cajt za FV zdaj pa itak nimam kaj druga za delat. Nekaj se sprehajat okol sama se zdaj glih nea upam, da me ne zgrabi še kje kaj.. ah še manj kot 48ur - razen če me prej preseneti
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 25.3.2011 19:58:59
|
|
|
|
egleria
|
lunca a si že šla rodit?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 25.3.2011 21:26:18
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria lunca a si že šla rodit? Kolikor vem, bi ji naj danes zjutraj sprožili. Sem glih šla pogledat na fb, če je kaj novičk, pa še nič ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.3.2011 15:15:34
|
|
|
|
floresita
|
Najbrž je Lunca šla rodit.. :)) Upajmo da je ali bo vse super!!!!!!!!!!! :))) No moja spet zamuja 2dni.... igra se z mano... Mogoče pa bom ta mesec zagledala ???
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.3.2011 19:03:24
|
|
|
|
BabyKitty
|
floresita jaaaaaa ta mesec pridelaj in decemberčka 29.3. bo 1 leto odkar sem sama zagledala svoj plusek upam, da vas bo ćimveč proslavljalo mojo obletnico s
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.3.2011 22:30:03
|
|
|
|
witch
|
BabyKitty prav tam enkrat bi jaz mogla vedeti na čem sem mogoče pa bo res plusek na tvojo obletnico floresita da bo plusek Lunca kako pa je s tabo? Zdaj verjetno že cartaš svoj zakladek. Je pa že 14 dni mimo... Jaz upam, da sta ob ok
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.3.2011 22:53:46
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch BabyKitty prav tam enkrat bi jaz mogla vedeti na čem sem mogoče pa bo res plusek na tvojo obletnico floresita da bo plusek Lunca kako pa je s tabo? Zdaj verjetno že cartaš svoj zakladek. Je pa že 14 dni mimo... Jaz upam, da sta ob ok Za Lunico vem samo, da ima fantka, kaj več pa bo sama povedala
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 28.3.2011 11:38:16
|
|
|
|
floresita
|
babykitty upam,da bom res zagledala na tvojo obletnico.. če danes ne bo prišla, si jutri naredim test.... in seveda javim kaksni so rezultati... čeprav se mi zdi da nisem ... uuuhhh... Fantka je dobilaa!!! čestitam njej za zdaj, pa upam da bo čimprej prišla na forum,da ji bom lahko čestitala...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 28.3.2011 11:44:40
|
|
|
|
floresita
|
witch upam,da boš tudi ti zagledala v tem kroguu!!! da res ne bove midve izstopale.... heheh
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.3.2011 10:07:28
|
|
|
|
floresita
|
še ni prišlaa... Danes bom delala test.. strah me je...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.3.2011 16:41:11
|
|
|
|
witch
|
floresita povej kako je? kaj si nalulala? Sem držala pesti celo jutro hmmm res je čas, da nehave kvariti povprečje Lunca čestitam za fantka
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.3.2011 17:08:47
|
|
|
|
floresita
|
Test je pokazal NEGATIVNO!!! Zamuja mi 4dni,nikakršnega znaka ni da bom dobila , a mi test ni pokazal nosečnosti... Je mogoče kaj z mano drugega narobe? ali pa naj kupim še en test???
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.3.2011 18:20:54
|
|
|
|
witch
|
floresita počakaj še ene dva ali več dni in če M ne bo ponovi test. Upam, da je bil narejen prehitro. Meni je lansko leto zamujala celih 20 dni... Vsi testi negativni. Če naslednji testek ne bo pozitiven, potem nosečnosti najverjetneje ni. Jaz pa močno držim pesti, da bo pozitiven
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?