|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
8.3.2011 11:15:33   
Lun1ca
BabyKitty oh ja bi šla v kino, ampak po mojem se več ne spravim v tisti stol tam not, ko sem tak okrogla user posted image itak mi pa ni več nikjer udobno.. tak da bo kr doma kak filmski večer user posted image

witch hvala enako tudi tebi! user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
16.3.2011 14:57:23   
floresita
witch vem kako ti je.. user posted image tudi jaz ko zagledam user posted image se mi dviga pritisk v celem telesu... Od začetka sem bla samo užaljena, zdaj ko pa se to vleče mesec za mesecem pa mi enostavno vsakič odvzame voljo sploh do tega.. Ker vidim,da je ves trud zaman.. Sem se že večkrat zjokala, ampak me na srečo moj fant vedno potolaži in mi govori razne  "pravljice "...

babykitty saj vem.. user posted image Zato pa moreva delat in delat.. user posted image Da bo lažje takrat trpel, heheh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
16.3.2011 15:01:06   
floresita
Lun1ca vidim da maš predvideni datum poroda 12.3.... :)
Torej?
Je že prijokal/a na svet?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
17.3.2011 6:21:42   
Lun1ca
Ah kje.. še vedno 2v1 in že čist nejevolna user posted image Upam, da začne ju3 polna luna delovat in da bo mela vpliv na mene in mojga otročka, da že pride enkrat končno ven!!! user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu floresita)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
17.3.2011 11:34:20   
floresita
heheh, še vedno 2v1.. user posted image user posted image Kinder Suprise... :P :P hec
Ja, saj pravijo da je čisto normalno če rodiš 1teden prej, al pa 1teden kasneje.... :)
Tako daa... user posted image user posted image user posted image
Želim ti čim manj boleč porod.. user posted image user posted image veselju pa tako ali tako ne bo konec.. :)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
17.3.2011 15:09:04   
egleria
lun1ca pejt no rodit user posted image upam da bo polna luna pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 1481
17.3.2011 15:54:05   
witch
lunca naj ti luna pomaga user posted image user posted image user posted image pa naj bo ekspresno user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
17.3.2011 20:37:23   
Lun1ca
Ja v soboto je.. ob 19:10 user posted image sem čist preštudirala hehe
Drugač bomo pa vidli kaj bo ju3 kaj CTG pokazal, pa pregled..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.3.2011 21:46:14   
witch
Lunca kaj zdaj? ti je lunca kaj pomagala? user posted image Upam, da držiš svoj zakladek že v naročju user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
21.3.2011 5:09:59   
Lun1ca
Ah ta luna zgleda meni pomaga samo pri nespečnsoti user posted image
Popadki - kaj je to?!?!?! No sicer so bli včeraj na CTGju celo zaznani rahli popadki (jaz nisem nič čutla) in je rekla G, da se očitno (pazi to) ŽE pripravlja user posted image sam kaj ko se nima več kaj dosti cajta pripravlat - sam še 5 dni.. v soboto sprožijo.. ju3 mam spet CTG, pa bomo vidli.. mogoče bo pa premalo plodovnice pa bojo kr ju3 sprožli user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
22.3.2011 12:52:35   
Lun1ca
Še vedno nič.. mela danes CTG, vaginalni pregled, UZ in amnioskopijo.. no so se odločli, da daju še našemu otročku malo časa in če ne pride sam, sem naročena v petek ob 7:30 na sproženje poroda user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
22.3.2011 23:33:25   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Še vedno nič.. mela danes CTG, vaginalni pregled, UZ in amnioskopijo.. no so se odločli, da daju še našemu otročku malo časa in če ne pride sam, sem naročena v petek ob 7:30 na sproženje poroda user posted image

Nič se mu ne mudiuser posted image Hehe, vsako ju3 na fb pogledam, ali še špilaš FV in si mislim, joj ne, pojdi v porodnišnicouser posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
23.3.2011 8:47:06   
Lun1ca
Hehe user posted image ja sej zdaj še lahko, pol ne vem kdaj bo spet cajt za FV user posted image zdaj pa itak nimam kaj druga za delat. Nekaj se sprehajat okol sama se zdaj glih nea upam, da me ne zgrabi še kje kaj..
ah še manj kot 48ur - razen če me prej preseneti user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
25.3.2011 19:58:59   
egleria
lunca a si že šla rodit?

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
25.3.2011 21:26:18   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

lunca a si že šla rodit?

Kolikor vem, bi ji naj danes zjutraj sprožili. Sem glih šla pogledat na fb, če je kaj novičk, pa še nič ...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
27.3.2011 15:15:34   
floresita
Najbrž je Lunca šla rodit.. :))
Upajmo da je ali bo vse super!!!!!!!!!!! :)))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

No mojauser posted image spet zamuja 2dni.... user posted image user posted image igra se z mano... Mogoče pa bom ta mesec zagledala user posted image ???

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
27.3.2011 19:03:24   
BabyKitty
floresita jaaaaaa ta mesec pridelaj user posted image in decemberčka user posted image 29.3. bo 1 leto odkar sem sama zagledala svoj plusek user posted image upam, da vas bo ćimveč proslavljalo mojo obletnico s user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1492
27.3.2011 22:30:03   
witch
BabyKitty prav tam enkrat bi jaz mogla vedeti na čem sem user posted image mogoče pa bo res plusek na tvojo obletnico user posted image

floresita user posted image user posted image user posted image user posted image da bo plusek

Lunca kako pa je s tabo? Zdaj verjetno že cartaš svoj zakladek. Je pa že 14 dni mimo... Jaz upam, da sta ob ok user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
27.3.2011 22:53:46   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: witch

BabyKitty prav tam enkrat bi jaz mogla vedeti na čem sem user posted image mogoče pa bo res plusek na tvojo obletnico user posted image

floresita user posted image user posted image user posted image user posted image da bo plusek

Lunca kako pa je s tabo? Zdaj verjetno že cartaš svoj zakladek. Je pa že 14 dni mimo... Jaz upam, da sta ob ok user posted image

Za Lunico vem samo, da ima fantka, kaj več pa bo sama povedalauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
28.3.2011 11:38:16   
floresita
babykitty upam,da bom res zagledala user posted image na tvojo obletnico.. user posted image
če user posted image danes ne bo prišla, si jutri naredim test.... in seveda javim kaksni so rezultati... user posted image

čeprav se mi zdi da nisem user posted image ... user posted image user posted image user posted image

uuuhhh... Fantka je dobilaa!!! čestitam njej za zdaj, pa upam da bo čimprej prišla na forum,da ji bom lahko čestitala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
28.3.2011 11:44:40   
floresita
witch upam,da boš tudi ti zagledala user posted image v tem kroguu!!!
user posted image user posted image da res ne bove midve izstopale.... heheh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
29.3.2011 10:07:28   
floresita
user posted image še ni prišlaa... user posted image
Danes bom delala test.. user posted image user posted image strah me je...

Neposredna povezava do sporočila: 1497
29.3.2011 16:41:11   
witch
floresita povej kako je? kaj si nalulala? Sem držala pesti celo jutro user posted image
hmmm res je čas, da nehave kvariti povprečje user posted image

Lunca čestitam za fantka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
29.3.2011 17:08:47   
floresita
user posted image user posted image user posted image
Test je pokazal NEGATIVNO!!! Zamuja mi 4dni,nikakršnega znaka ni da bom dobila user posted image , a mi test ni pokazal nosečnosti...

Je mogoče kaj z mano drugega narobe? ali pa naj kupim še en test???
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
29.3.2011 18:20:54   
witch
floresita user posted image user posted image user posted image počakaj še ene dva ali več dni in če M ne bo ponovi test. Upam, da je bil narejen prehitro.
Meni je lansko leto zamujala celih 20 dni... Vsi testi negativni. Če naslednji testek ne bo pozitiven, potem nosečnosti najverjetneje ni. Jaz pa močno držim pesti, da bo pozitiven user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?