Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:23:14
|
|
|
|
SuperGirl
|
Ok... IT IS I.... ONASISS
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:24:03
|
|
|
|
SuperGirl
|
A ste slišale kaj se je včeraj v Ljubljani dogajalo?? Jaz sem čisto šokirana......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:24:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl Čebel@.... upam, da ti dojenje kmalu steče... A je pob morda malce len???? hvala......pa ne vem če je glih len...je na 3-4 ure....sesalni refleks ima super in se hitro naje....tudi kupčka super....štos je da ko se naje,da ga pustim malo cartat in valda mi tko dela mleko....samo ne morem,da ga nebi malo cartala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:25:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebelca kako si? Sta bubiki ok? Ustavljaš mleko? Vsekakor milijon in hvala za skrb .....očitno sem rabila tisti zlom,da sem se zjokala in dala ven iz sebe.....sem se potem takoj skulirala....včeraj cel dan masirala obe zize in danes bolečine ni več....gre na bolje......je pa v L zelo malo mleka(za pockljat),tko da delam na tem da se poveča....zaenkrat(in še nekaj časa si bom) si pomagam z AM,da vsaj vem da je sit....včasih se lepo naje pri meni,včasih na koncu le kak mililiter AM,včasih je pa pač cel obrok AM(ponavadi ponoči-da ga ati nahrani,mami pa lahko spi ) koliko časa bo trajalo ne vem Ah to je čisto normalno... po porodu je ženska polna hormonov, pa še nihče je ne razume.... razen tista ženska,ki je dala to skozi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:26:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl Ok... IT IS I.... ONASISS hey...nate pa res nisem pomislila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:26:32
|
|
|
|
SuperGirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl Čebel@.... upam, da ti dojenje kmalu steče... A je pob morda malce len???? hvala......pa ne vem če je glih len...je na 3-4 ure....sesalni refleks ima super in se hitro naje....tudi kupčka super....štos je da ko se naje,da ga pustim malo cartat in valda mi tko dela mleko....samo ne morem,da ga nebi malo cartala Vidva se kar crklajta... čimveč.... Potem pa si mleko spumpaj v posodice....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:27:20
|
|
|
|
SuperGirl
|
ka,ki je dala to IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl Ok... IT IS I.... ONASISS hey...nate pa res nisem pomislila O ti lumpa...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:27:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl A ste slišale kaj se je včeraj v Ljubljani dogajalo?? Jaz sem čisto šokirana...... sem danes poslušala ja.....katastrofa ......boga punčka .....srčno upam,da ne bo imela posledic na hrbtenici,če preživi-čeprav dvomim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:28:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl Čebel@.... upam, da ti dojenje kmalu steče... A je pob morda malce len???? hvala......pa ne vem če je glih len...je na 3-4 ure....sesalni refleks ima super in se hitro naje....tudi kupčka super....štos je da ko se naje,da ga pustim malo cartat in valda mi tko dela mleko....samo ne morem,da ga nebi malo cartala Vidva se kar crklajta... čimveč.... Potem pa si mleko spumpaj v posodice.... to zdej delam .....je včeraj se najedel samo iz D in ko je šel spat sem iz te iste napumpala še 50
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:30:20
|
|
|
|
SuperGirl
|
Drugače pa smo mi ok... zdravi, scrklani, včasih tečni, včasih svojeglavi in malce trmasti. Nodi rula cel dan.... ... še dobr, da imam vse Nodijeve dele in je potem mir.... Že u vrtcu tuli...Nodija gledala... je k en vrabček mali... Študiram, da bi jo ustrigli, ker ne pusti glave umit.... ima pa naša plešasta pevka že tok dolgo čupco, da mi jih je kar škoda strižz, glede na to, da sem celo večnost čakala, da ji je kak lasek zrastu....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:33:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl ka,ki je dala to IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl Ok... IT IS I.... ONASISS hey...nate pa res nisem pomislila O ti lumpa...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:36:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl Drugače pa smo mi ok... zdravi, scrklani, včasih tečni, včasih svojeglavi in malce trmasti. Nodi rula cel dan.... ... še dobr, da imam vse Nodijeve dele in je potem mir.... Že u vrtcu tuli...Nodija gledala... je k en vrabček mali... Študiram, da bi jo ustrigli, ker ne pusti glave umit.... ima pa naša plešasta pevka že tok dolgo čupco, da mi jih je kar škoda strižz, glede na to, da sem celo večnost čakala, da ji je kak lasek zrastu.... hehe a mate tudi Nodijovo fenico doma ....jaz jo samo zarad tega nebi strigla....zdele itak tok ne švicajo in je lahko kak dan dalj glavica "umazana",poleti bo pa itak kak bazenček in bo imela skos mokro glavo in se bo navadila......pri nas je začelo full palit da ji dam brisačo in si jo tišči na obrazek.....pol pa skos govori:učke skrile in hitro hitro glavo umile
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:37:52
|
|
|
|
Čebel@
|
sinko se prebuja....pa pa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:39:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl Ok... IT IS I.... ONASISS a ti si supergirl...ok, no, mi ni padl na pamet
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:42:16
|
|
|
|
sjmm
|
zdej sm še 1x kuhno zglancala, majki pije mleko, smo pa prej na palačinke padl...smo se bal d bo premau robe za v pomivalca ..ah, ni, kej zdej pa nesem malčka v svet sanj
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:43:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl A ste slišale kaj se je včeraj v Ljubljani dogajalo?? Jaz sem čisto šokirana...... grozn ja, jz sploh nočm take poslušat, sam se kr ne da mimo...bog ve, kaj se jim je dogajalo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:44:51
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...časa itak nič ni....sej veste kako je ... Mi smo ok.... ČEbela....te lahko pokličem....ti povem mojo zgodbo..pr Tisi...če želiš.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 20:58:20
|
|
|
|
petrušk_
|
hej ho hej.... ma ste načvekale, da vas ne uspem prebrat...nimam energy sm glih iz CTG....vse mirno, še zaprto....sam mi je pa zadnje 3 dni tko dol prtiskal pa trebuh otrdeval, da nism upala ne it se pokazat, no zj bomo pa mirno čakal še naprej.... KOLUMBOOOOo....vse naj naj naj naj za rojstni dan pa super za !!!!!bravo šimeeeeeeeeeeeee jutri nadoknadim zamujeno, zj pa hip hop pod kovtrček!!!!!!!! nočkooooooooooooooo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 21:20:38
|
|
|
|
tanci29
|
heloooo evo malčki v svetu sanj...jest pa s toplim sendvičem v roki pred rr...možek mi je ušel na Irsko za 3dni, tako da sami kraljujemo doma vidim da vas jutri ne bo ..pa glih šefa ni da bi lohk mal dalj počvekala z vami...ampak sej mam itak ful dela tko da bo tud drug teden ok čebela-upam da zmaga volja in da se bosta uspešno dojila naprej...so pa začetniške kar tečne ja sam ko se pregura pol je pa superrrr...drugače pa tud če greš na flaše ne bo čist nič narobe
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 21:22:00
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo lohk rečem sam happy b-day
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 21:25:40
|
|
|
|
tanci29
|
ayvj -neki mi ne gre iz glave k si zadnjič pisala kako ob 5ih pelješ kužota ven...a ta čas so pupe same doma al kako to izvedeš..sorry k sem firbčna...kako ste kaj drugače...sej vem da ste ful bussy sam kako pa kej počutje...a si ti kul drugače. sej če nočeš ne rabiš pisat sam me ful zanima ali si uredu ali imaš kaj krize ali rabiš kaj, lahko kaj naredim za vas tri.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 21:29:06
|
|
|
|
tanci29
|
ej urša...kake št. si ti za svoje naročila crocske...naš erik ma 26, pa ne vem al bojo 25-26 premejhne večje 27-28 bojo definitivno prevelke...ko je pa rebeka pisala da rabi za uroša 25-26 me je pa skor na rit vrglo da ma že tako veliko nogico...naša prinčipesa ma 23
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 21:37:56
|
|
|
|
birdy
|
Hej hoj... Končno vsi otroci v svetu sanj. Sej krokal ga je k sreči le najmlajši. Mi je pa glihkar spil 230ml, o madona, to je pa rekord. Pa se več ne obremenjujem s tem. Kolumbo, ti pa nehi jokat zarad dojenja, matr ej, bi kar šla pa te po riti Čist razumem kaj te matra, trije otroci in dojenje je že mision imposibl. Ne, ma pride tud pri men kdaj tak dan k si rečem, ej, stara, dojila si obe do enga leta, tzd tega bi lohk, pač bi se par večer mal pomatrala in pristavljala do amena. Ampak ugotovim pol da mam tri otroke plus deca, gospodinjstvo ki ga je tud treba porihtat... Tko da, Kolumbo, če sem še jst fanatik popustila pol more bit res hudo. Pa vesela bodi, veš kok dolg si ga dojila. Pa sej ga itak še, sam pač mal več dodaš. Super si, bod ponosna!!!! Čebela, nisem brala tok nazaj kake probleme mata, ampak od začetka so rade mal težave. a ne pridobiva dost na teži al joka? Res ne vem kaj je, oprosti. Sej bo, ti si sam zaupi pa bo zalaufal. Če pa ne bo pa tud ne bo nič narobe. Važno da ste vi zadovoljni. katjuša Druzga pa ne bom nič rekla ker ne vem kaj rečt. Drži se!!!! sunny, si že razkrila spol? Joj sem firbčna, pa ne vem nič ugibat. Mal me vleče k punčki ampak čist na slepo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 21:38:42
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci Nejcu ima sedaj crokse 25-26 pa so glih za glih, tako da sem mu sedaj naročila 27/28, Eriku bi bile pomoje 26/26 prav. Ker Nejcu sedaj vse čevlje 27 kupujem. Žigu sem pa 23/24 vzela , ima pa sedaj 24 supergice, samo so mu croksi 21/22 tud glih za glih in grem pri obeh na večje. Upam da si zastopla k sem ful čuden pisala. Sem jima prej kazala crokse in sta čist navdušena nad strelo, sem še od miki miške pokazala pa no way, strela pa konc
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 28.3.2011 21:40:39
|
|
|
|
birdy
|
Aja, Kolumbo, vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?