|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
28.3.2011 20:23:14   
SuperGirl
Ok... IT IS I.... ONASISS

(odgovor članu SuperGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
28.3.2011 20:24:03   
SuperGirl
A ste slišale kaj se je včeraj v Ljubljani dogajalo?? Jaz sem čisto šokirana......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2177
28.3.2011 20:24:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SuperGirl

Čebel@.... upam, da ti dojenje kmalu steče... A je pob morda malce len????

hvala......pa ne vem če je glih len...je na 3-4 ure....sesalni refleks ima super in se hitro naje....tudi kupčka super....štos je da ko se naje,da ga pustim malo cartat in valda mi tko dela mleko....samo ne morem,da ga nebi malo cartalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2178
28.3.2011 20:25:30   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebelca kako si? Sta bubiki ok? Ustavljaš mleko? Vsekakor milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za skrbuser posted image .....očitno sem rabila tisti zlom,da sem se zjokala in dala ven iz sebe.....sem se potem takoj skulirala....včeraj cel dan masirala obe zize in danes bolečine ni več....gre na bolje......je pa v L zelo malo mleka(za pockljat),tko da delam na tem da se poveča....zaenkrat(in še nekaj časa si bom) si pomagam z AM,da vsaj vem da je sit....včasih se lepo naje pri meni,včasih na koncu le kak mililiter AM,včasih je pa pač cel obrok AM(ponavadi ponoči-da ga ati nahrani,mami pa lahko spiuser posted image )
koliko časa bo trajalo ne vemuser posted image

Ah to je čisto normalno... po porodu je ženska polna hormonov, pa še nihče je ne razume.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

razen tista ženska,ki je dala to skoziuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2179
28.3.2011 20:26:11   
Čebel@

hey...nate  pa res nisem pomislilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2180
28.3.2011 20:26:32   
SuperGirl

hvala......pa ne vem če je glih len...je na 3-4 ure....sesalni refleks ima super in se hitro naje....tudi kupčka super....štos je da ko se naje,da ga pustim malo cartat in valda mi tko dela mleko....samo ne morem,da ga nebi malo cartalauser posted image

Vidva se kar crklajta... čimveč....

Potem pa si mleko spumpaj v posodice....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
28.3.2011 20:27:20   
SuperGirl
ka,ki je dala to

O ti lumpa...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
28.3.2011 20:27:51   
Čebel@

A ste slišale kaj se je včeraj v Ljubljani dogajalo?? Jaz sem čisto šokirana......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem danes poslušala ja.....katastrofauser posted image user posted image user posted image ......boga punčkauser posted image user posted image user posted image .....srčno upam,da ne bo imela posledic na hrbtenici,če preživi-čeprav dvomimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
28.3.2011 20:28:54   
Čebel@

Vidva se kar crklajta... čimveč....

Potem pa si mleko spumpaj v posodice....

to zdej delamuser posted image .....je včeraj se najedel samo iz D in ko je šel spat sem iz te iste napumpala še 50user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2184
28.3.2011 20:30:20   
SuperGirl
Drugače pa smo mi ok... zdravi, scrklani, včasih tečni, včasih svojeglavi in malce trmasti.

Nodi rula cel dan....user posted image ... še dobr, da imam vse Nodijeve dele in je potem mir.... Že u vrtcu tuli...Nodija gledala... je k en vrabček mali...user posted image

Študiram, da bi jo ustrigli, ker ne pusti glave umit.... ima pa naša plešasta pevka že tok dolgo čupco, da mi jih je kar škoda strižz, glede na to, da sem celo večnost čakala, da ji je kak lasek zrastu....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2185
28.3.2011 20:33:03   
Čebel@

ka,ki je dala to

O ti lumpa...user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2186
28.3.2011 20:36:23   
Čebel@

Drugače pa smo mi ok... zdravi, scrklani, včasih tečni, včasih svojeglavi in malce trmasti.

Nodi rula cel dan....user posted image ... še dobr, da imam vse Nodijeve dele in je potem mir.... Že u vrtcu tuli...Nodija gledala... je k en vrabček mali...user posted image

Študiram, da bi jo ustrigli, ker ne pusti glave umit.... ima pa naša plešasta pevka že tok dolgo čupco, da mi jih je kar škoda strižz, glede na to, da sem celo večnost čakala, da ji je kak lasek zrastu....user posted image

hehe a mate tudi Nodijovo fenico domauser posted image ....jaz jo samo zarad tega nebi strigla....zdele itak tok ne švicajo in je lahko kak dan dalj glavica "umazana",poleti bo pa itak kak bazenček in bo imela skos mokro  glavo in se bo navadila......pri nas je začelo full palit da ji dam brisačo in si jo tišči na obrazek.....pol pa skos govori:učke skrile in hitro hitro glavo umileuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2187
28.3.2011 20:37:52   
Čebel@
sinko se prebuja....pa pauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
28.3.2011 20:39:19   
sjmm

a ti si supergirl...ok, no, mi ni padl na pametuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2189
28.3.2011 20:42:16   
sjmm
zdej sm še 1x kuhno zglancala, majki pije mleko, smo pa prej na palačinke padl...smo se bal d bo premau robe za v pomivalcauser posted image user posted image ..ah, ni, kej

zdej pa nesem malčka v svet sanjuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
28.3.2011 20:43:15   
sjmm

grozn ja, jz sploh nočm take poslušat, sam se kr ne da mimo...bog ve, kaj se jim je dogajalo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2191
28.3.2011 20:44:51   
Ajvy
oi...časa itak nič ni....sej veste kako je ...

Mi smo ok....

ČEbela....te lahko pokličem....ti povem mojo zgodbo..pr Tisi...če želiš.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
28.3.2011 20:58:20   
petrušk_
hej ho hej....

ma ste načvekale, da vas ne uspem prebrat...nimam energyuser posted image user posted image user posted image

sm glih iz CTG....vse mirno, še zaprto....sam mi je pa zadnje 3 dni tko dol prtiskal pa trebuh otrdeval, da nism upala ne it se pokazat, no zj bomo pa mirno čakal še naprej....user posted image user posted image user posted image user posted image

KOLUMBOOOOo....vse naj naj naj naj za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!bravo šimeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri nadoknadim zamujeno, zj pa hip hop pod kovtrček!!!!!!!!

nočkooooooooooooooo

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
28.3.2011 21:20:38   
tanci29
heloooo

evo malčki v svetu sanj...jest pa s toplim sendvičem v roki pred rr...možek mi je ušel na Irsko za 3dni, tako da sami kraljujemo doma

vidim da vas jutri ne bouser posted image ..pa glih šefa ni da bi lohk mal dalj počvekala z vami...ampak sej mam itak ful dela tko da bo tud drug teden ok

čebela-upam da zmaga volja in da se bosta uspešno dojila naprej...so pa začetniške kar tečne ja sam ko se pregura pol je pa superrrr...drugače pa tud če greš na flaše ne bo čist nič narobe

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
28.3.2011 21:22:00   
tanci29
kolumbo lohk rečem sam happy b-dayuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
28.3.2011 21:25:40   
tanci29
ayvj -neki mi ne gre iz glave k si zadnjič pisala kako ob 5ih pelješ kužota ven...a ta čas so pupe same doma al kako to izvedeš..sorry k sem firbčna...kako ste kaj drugače...sej vem da ste ful bussy sam kako pa kej počutje...a si ti kul drugače. sej če nočeš ne rabiš pisat sam me ful zanima ali si uredu ali imaš kaj krize ali rabiš kaj, lahko kaj naredim za vas tri.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
28.3.2011 21:29:06   
tanci29
ej urša...kake št. si ti za svoje naročila crocske...naš erik ma 26, pa ne vem al bojo 25-26 premejhne večje 27-28 bojo definitivno prevelke...ko je pa rebeka pisala da rabi za uroša 25-26 me je pa skor na rit vrglo da ma že tako veliko nogico...naša prinčipesa ma 23

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
28.3.2011 21:37:56   
birdy
Hej hoj...
Končno vsi otroci v svetu sanj. Sej krokal ga je k sreči le najmlajši. Mi je pa glihkar spil 230ml, o madona, to je pa rekord. Pa se več ne obremenjujem s tem.
Kolumbo, ti pa nehi jokat zarad dojenja, matr ej, bi kar šla pa te po ritiuser posted image  Čist razumem kaj te matra, trije otroci in dojenje je že mision imposibl. Ne, ma pride tud pri men kdaj tak dan k si rečem, ej, stara, dojila si obe do enga leta, tzd tega bi lohk, pač bi se par večer mal pomatrala in pristavljala do amena. Ampak ugotovim pol da mam tri otroke plus deca, gospodinjstvo ki ga je tud treba porihtat... Tko da, Kolumbo, če sem še jst fanatik popustilauser posted image  pol more bit res hudo. Pa vesela bodi, veš kok dolg si ga dojila. Pa sej ga itak še, sam pač mal več dodaš. Super si, bod ponosna!!!!
Čebela, nisem brala tok nazaj kake probleme mata, ampak od začetka so rade mal težave. a ne pridobiva dost na teži al joka? Res ne vem kaj je, oprosti. Sej bo, ti si sam zaupi pa bo zalaufal. Če pa ne bo pa tud ne bo nič narobe. Važno da ste vi zadovoljni.
katjuša user posted image  user posted image user posted image  Druzga pa ne bom nič rekla ker ne vem kaj rečt. Drži se!!!!
sunny, si že razkrila spol? Joj sem firbčna, pa ne vem nič ugibat. Mal me vleče k punčki ampak čist na slepouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
28.3.2011 21:38:42   
Urša08
Tanci Nejcu ima sedaj crokse 25-26 pa so glih za glih, tako da sem mu sedaj naročila 27/28, Eriku bi bile pomoje 26/26 prav. Ker Nejcu sedaj vse čevlje 27 kupujem. Žigu sem pa 23/24 vzela , ima pa sedaj 24 supergice, samo so mu croksi 21/22 tud glih za glih in grem pri obeh na večje. Upam da si zastopla k sem ful čuden pisala. user posted image user posted image user posted image   Sem jima prej kazala crokse in sta čist navdušena nad strelo, sem še od miki miške pokazala pa no way, strela pa koncuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
28.3.2011 21:40:39   
birdy
Aja, Kolumbo, vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?