Suziiika
|
Jutro punce, oz. zdej že skoraj dober dan Da zdej mal za nazaj pokomentiram: frufru upam, da si zdej že bolše, pa da te je ta zoprn kašelj že zapustil MetiLu dekica je super! frcfella hehe poznamo take fore z britjem, za1x bo še šlo pri nas tud kr na občutek, bolše ko nič Je pa res, da če briješ z britvico, maš tak, da do gladkega bi res mogo pol vsak dan jovo na novo Z epilatorjem se mi pa ne da, kar se tiče pa kozmetičark, pa še nikol nisem bla Razen, ko sem šla se rihtat za maturanca.. Tak, da se mi tud prbližn ne sanja kak to zgleda Kakšne so pa cene kaj? rakica82 je blo fajn zdej cote prat, ker so se zunih hitro posušile, sem pa sama eneparkrat letela jih pobrat ven, ko so vsi sosedi neki kurli, pa bi mi zasmradlo vse po dimu Kar se spanja tiče, pa genskih zasnov, prav naša mamca, da so lih komi vedl zame, tak, da upajmo, da bo tud pri nas zej nekej takega, če pa ne, bomo pač pokonci, sej nimaš kej aloje upam, da ne boš mela težav z bolniško pa ti bojo zrihtal tak da bo prav tajs pridna si bla, maš pa res zej že fajn vse pošlihtan, počasi bo res treba začet - akcija pa vse skupaj prpravit.. Mi še kr čakamo, da nam bojo vsej prbližno povedal za spol, joj sem tak firbčna da je kr joj,.. Čeprav je pa zdej dragi začel tud z punčko malo, ker na začetku ni tud slišat hotu za . Zdej mi je pa zadnič reko, da ma občutek da bo (mam js isti občutek), pa se je že pogovarju z bušijem "kak si kaj princeska" Res upam, da bo jutri na 3d-ju kej več sreče pa da bomo prbližno vedl pri čem smo Po prestavitvi ure pa smo zgleda vsi malo potegnili zjutri spanec za kako urco Pa sej prav tak, vreme je pa zdej tak žalostno da joj Ampak hvala bogu nič snega in naj tak tud ostane. Nič treba it počas kosilo spacat skupaj, lep dan vam želim vsem
|