|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 11:13:07   
tajs
lep pozdrav še iz moje strani!!!! danes sm šla po nakupih ampak malo drugačnih..... kupila sm vatke, krpice za umivanje, tetra krpice, krpice za enratno uporabo, vložke za v modrc (da vpijajo mlek), pa vir vložke, tko da glavno imam, danes al pa jutri naročim voziček, pol pa sam še par cotk pa je za našo češplo že vse pripravljeno. malo mi grozijo s prezgodnjim porodom, ker me ful dol tišči zvečer pa ker je gospodična že obnila se na glavo. zdej se pa bl miramo, ker mi ni  nič do tega da bi naslednje trimesece moj otrok preživel v inkubatorju. sploh ker je bolj majhna in suhcana. ampak mi se ne damo, pozitivno misleči gremo naprej, malo se kaže sonček, juhu. no drugače pa sončno in toplo vreme napovedujejo od srede naprej.


joj, a ste slišale kaj se je učiri nardil. en zmešan fotr je iz devetega nadstropja v ljubljani na celovški (nism čist 100%) vrgu svojega otroka skoz okn, potem pa še sebe!!!user posted image  otrok je preživel, je v bolnici, ker so ga gasilci ujeli v blazino, fotr je pa ...... noro, kaj se vse na svet dogaja

lep ponedeljek vsem user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 12:07:49   
Suziiika
Jutro punce, oz. zdej že skoraj dober dan user posted image

Da zdej mal za nazaj pokomentiram:

frufru upam, da si zdej že bolše, pa da te je ta zoprn kašelj že zapustil user posted image

MetiLu dekica je super! user posted image

frcfella hehe poznamo take fore z britjem, za1x bo še šlo pri nas tud kr na občutek, bolše ko nič user posted image  Je pa res, da če briješ z britvico, maš tak, da do gladkega bi res mogo pol vsak dan jovo na novo user posted image  Z epilatorjem se mi pa ne da, kar se tiče pa kozmetičark, pa še nikol nisem bla user posted image  Razen, ko sem šla se rihtat za maturanca.. Tak, da se mi tud prbližn ne sanja kak to zgleda user posted image  Kakšne so pa cene kaj?

rakica82 je blo fajn zdej cote prat, ker so se zunih hitro posušile, sem pa sama eneparkrat letela jih pobrat ven, ko so vsi sosedi neki kurli, pa bi mi zasmradlo vse po dimu user posted image
Kar se spanja tiče, pa genskih zasnov, prav naša mamca, da so lih komi vedl zame, tak, da upajmo, da bo tud pri nas zej nekej takega, če pa ne, bomo pač pokonci, sej nimaš kej user posted image

aloje upam, da ne boš mela težav z bolniško pa ti bojo zrihtal tak da bo pravuser posted image

tajs pridna si bla, maš pa res zej že fajn vse pošlihtan, počasi bo res treba začet - akcija pa vse skupaj prpravit..

Mi še kr čakamo, da nam bojo vsej prbližno povedal za spol, joj sem tak firbčna da je kr joj,.. user posted image  Čeprav je pa zdej dragi začel tud z punčko malo, ker na začetku ni tud slišat hotu za user posted image . Zdej mi je pa zadnič reko, da ma občutek da bo user posted image  (mam js isti občutek), pa se je že pogovarju z bušijem "kak si kaj princeska" user posted image Res upam, da bo jutri na 3d-ju kej več sreče pa da bomo prbližno vedl pri čem smo user posted image  

Po prestavitvi ure pa smo zgleda vsi malo potegnili zjutri spanec za kako urco user posted image  Pa sej prav tak, vreme je pa zdej tak žalostno da joj user posted image  Ampak hvala bogu nič snega in naj tak tud ostane.

Nič treba it počas kosilo spacat skupaj, lep dan vam želim vsem user posted image



(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 12:11:37   
rakica82
Evo mene že nazaj,

tole o imenih, mislim Juhica ne morem verjet, da je ginekologinja rekla kaj takega user posted image . Sploh, ker če danes poslušaš kakšna vsa imena dajejo otrokom, res ne vem kaj je narobe z Julijanom.

Julijka11
Gašper je zakon, tako kot mož, in mu tud pomen imena čist paše, je res zakladuser posted image .

Jaz imam sestrično, ki je še v vrtcu in je Frančiška, pa smo se vsi navadili. Janaz je pa danes tudi tako ,da se spet pojavlja,tako da Metilu da veš je čist lepo ime.

In komentiranje drugih glede imen je meni čisto mimo, zato bova midva povedala šele ko rodim in čisto nič prej. Pa se bodo že sprijaznili.

Aloje
upam, da bo danes spanje boljše. Vem kako je ko tako slabo spiš,memi se to zadnje čase pogosto dogaja.PA super za voziček user posted image .

Tajs
čuvaj se, da ne boste preveč pohiteli.

Evo zdej grem pa likat, pol pa kosilo.

Lepo se mejte

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 12:58:35   
škrpijonka
Joj ste pridne z nabavljanjem stavari za user posted image , res da sem tudi sama nekaj bodijev kupila in nekaj že dobila, vendar še zmeraj nisem naročila vozička, previjalno moram še kupit (vsaj izbrano je že).

Kaj ko grem v nabavo in gledam dude in flaše me kar zvije od vse ponudbe, jaz pa nimam pojma kaj točno rabim. Edino danes grem v BC po tetra plenice, ki so trenutno v akciji. Komplet iz porodnišnice pa vsakič ko gledam kaj bi kupila ali mi ni všeč ali pa se mi zdi neprimerno za julij.

Bom morala en dan še enkrat pogledat kaj vse sem dobila in naredit seznam, kaj sploh še rabim.

Trenutno sem bolj zaposlena z delavci, ki delajo fasado, polagajo ploščice in s tem da ima vsak toliko pametnega za povedat kako pa kaj je treba (tast, sosedje). Še sreča, da sem lahko sama izbrala vzorce ploščic in barvo fasade. Ko pa kaj rečem temu, ki je glavni izvajalec, mi pa zadnjič rekel, da ženske itak nimamo pojma o gradbeništvu. Ja ti mi boš to govroil, delam v gardbenem podjetju in imam nekja pojma in tudi imamo punce, ki so šefice gradbišč. Včasih me tako razkurijo, da bi jih vse skupaj nekma poslala.

Joj sem moral dat to jezo ven.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 13:23:51   
**M**
Ojla,
upam, da ste lepo preživele vikend.
Sem pa glih iz pregleda, voda in kri ok, poslušale smo srček in je rekla, da je super. Pritisk tut zaenkrat super, razen tam je bil spet ohoho previsok. Napisala mi je tut, da priporoča bolniško 3 mesece, tko, da zdej morm poklicat še svojo zdravnico, da bo poslala naprej. Kontrole iz strani ZZZS zaenkrat še nisem mela, upam, da mi bojo zdej tut podalšal z izhodi.

Sem pa danes neki zlo slabo spala, kr neki sm se vrtela pa na wc hodila, zjutri je pa že ob 7 ura zvonila, se mi je kr u glavi zavrtel. Upam, da bo današnja noč bolša.


Naslednji pregled: 18.4.2011

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 13:27:02   
juhica
Tajs a to ti je ginekolog reku???? Ker meni je rekla, da je normalno, da me vse tišči, ker je pač kao tretja nosečnost, ampak da je otrok še visoko. Potem sem rekla, o fino, je že obrnjen na glavo (ko je delala morfologijo), pa je rekla, da to še nč ne pomeni, da je prezgodaj, da se še obrača.

Malo si me prestrašila, ker mene zdaj že kak mesec orng dol tišči in me kosti bolijo, glih zdajle smo bili zunaj in sem si kar stol prinesla, da ne stojim, ker me pri stanju najbolj boli... Zdej grem spet malo počivat, potem je bolje. Nasploh se tole nosečnost kar merkam neki, mi nč kej ne paše noreti preveč. v drugi nosečnosti sem veselo hodila na telovadbo, pa še doma telovadila fuuuul. Zadnjič sem šla na enourni hitri sprehod, pa me je potem vse neki tiščalo spet....

Škorpionka - naj gre nekam un ta glavni, a zdej pa še ploščic ne znamo izbrati al kaj user posted image user posted image  Sej to ja vedno ženske odločajo no..... Plačati pa znajo ženske, a ne???

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 16:13:19   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: rakica82

Zdej pa šibaam na depilacijo, bom pokomentirala ostalo ko pridem nazaj.


Kam, kam? In kako si zadovoljna in koliko stane in ali z voskon s trakovi, ali onim, ki se strdi in ga dol potegne ali mogoče s sladkorno pasto? Raport prosim, ker si moram kaj omislit, drugače bo kar kriza... user posted image

Uuu, nakupi za user posted image ... Midva še seznama nimava... user posted image V aprilu, v aprilu... Kar bo zelo kmalu! user posted image

Uživajte punce in se beremo! Aja - prvi rdeč tulipan in prva narcisa sta se pojavila na najinem vrtku... Hura hura!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 16:47:16   
MagicSpell77
Hello!
Lep vikend je bil, pa še lepši bo naslednji user posted image !Hvala za lepe želje ob materinskem dnevu, ki vam jih z zamudo tudi vračam. Hvala tudi za vse kofetke, zdaj bo pa že overdose user posted image

Sem se danes spet potepala po mestu in bla v BC in v Pikapolonici. V BC sem našla posteljico za 99€, vPikapolonici pa voziček Jane Slalom, ta star model, ki je bolj fajn kot novi (širši sedež). Sicer pa nič še ni dokončno. user posted image Aja, pa v Okaidi sem bila danes, majo veliko reklamo totalna razprodaja - zapiramo. Sem šla not, pa našla eno majčko za 3€ in hlačke za 6€, pol pa vprašam kam se selijo pa pravi prodajalka, da v Kopru odpirajo. user posted image A pol morajo pa v MB kar zapret al kako? Sem rekla, no v KP pa res ne pridem. Hihihi.

Tajs jaz sem tudi zadnjič nabavila podobne pripomočke, pa v Mullerju še pleničke in čistilne robčke. Danes v BC tetra plenice, tako da me čaka samo še lekarna. Aja, Muller je cenejši kot Bipa, če koga zanima. Vsaj glede Newborn Pampersk user posted image So pa edini v SLO, ki imajo Papmeprske iz Nemčije in ne iz Poljske!!!!

Total iz kje pa si, da je ZZZS že na vratih? Jaz sem na bolniški od decembra, pa skos neki okol letam. user posted image
Je pa res, da sem brezposelna in iz MB. Tako, da računam, da nas je tukaj polno takih in da ne bo kontrole. Upam, da me naslednji mesec še pustijo na miru (najprej mi morajo še podaljšat za en mesec). Trenutno imam odobreno počivanje denarnega nadomestila za brezposelne in moram bolniško razvlečt vsaj do maja. Da bo porodniško nadomestilo potem "normalno" in glede na dohodke v zadnjem letu.

Vsem želim en lep popoldan, pa naj sonček spet čim prej posije!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 17:10:56   
dekle23
hej hej julijke :) vidim, da večina že pridno nabavljauser posted image najlepši del nosečnosti...hehe user posted image mi smo ravno danes pripeljali domov posteljici user posted image ampak bosta še kakšen teden vsaj ostali lepo zapakirani, ker je treba najprej prebarvat sobico, nato morava še h kolegici da si izposodiva previjalno mizo, potem bomo pa tud pojstli zmontirali :)  vozička in jogije pa čakamo, pride najbrš prihodnji teden.
user posted image

vidim da nabavljate vatke, krpice in podobno, k sreči sem od kolegov dobila za rojstni dan bon za milerja 80E in bo še kako prav prišel :) ravno te stvari bom lahko šla nabavit :)
ima mogoče katera kakšen seznam najnujnejših stvari? na internetu jih je sicer ogromno, ampak eni so tako dolgi, in najbrš 3/4 stvari ne bi nikoli rabila. tako da če ima slučajno katera kje kaj napisanega, se zelo priporočam user posted image

včeraj mi je še teta prinesla cunjce do velikosti mislim, da 80 od njenih malih. no le tiste zauser posted image user posted image , pa tudi sama že nekaj imam, tako da za začetek imamo dovolj. le še nekaj moram najti da bomo šli iz porodnišnice lepi :) zadnjič sem kupila v C&A kompletka, ampak sem vzela kar 62 velikost, tako da moram najti še dva kompletka 56. če bo potrebno pa kaj manjše, glede na to da bosta dva, bo pa že mami skočila in kupila 2 mala kompletkauser posted image


no punce uživajte v nakupovanjih, urejanjih sobic in podobnem,pa ne pozabite počivatuser posted image , saj potem ne bomo več imele take možnostiuser posted image  


(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 17:35:36   
tajs
JUHICA = ja men je ginekologinja rekla da je tiščanje po hoji prvi znak za prezgodnji porod, tako da morm res minimalno hodt, dolgi sprehodi odpadejo. mam pa jst tud zelo pogoste popadke (tite k se maternica pripravlja, normalne; ne vem kako se rečejo, po enem dohtarju), . pa dva fanta doma, ki (sploh dveletnika) ju včasih dvignem,... uglavnm rekla je da se morm mal bl mirkat in dopoldne ko so otroci v vrtcu ležat in čimveč počivat, ker maternični vrat je lahko zdejle še zaprt, po dveh urah se pa lahko že rodi otrok! tko da če tebe tudi dol tišči se raje mal mirkej! pa naj se otroci namesto sprehoda raje igrajo zunaj, ti pa počivej na klopci! pazi se!!!!!

glede vatk, krpic,... pa priporočam da če ste kje v bljižini domžal, se raje zapeljete v tosamo na viru, v tovarno in vse od tetra plenic, pa do vatk, dobite veliko, veliko ceneje!!!! sej veste trgovina mora tudi si odrezat debel kos pogače!!user posted image

sem pa naročila voziček!!! upam da bo tak kot si predstavljamuser posted image user posted image

lep pozdrav vsem

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 17:56:41   
MagicSpell77
Ali pa za nas malo bolj oddaljene:
http://www.tosama-trgovina.si/

lp


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 18:52:21   
juhica
Tajs -  veš da tut sama to gruntam, sam tok rada hodim... Ja, sej večinoma se lahko igramo pred hišo, pa si stol ven odnesem, pa še družbo imam na srečo... Zdej me pa res malo skrbi, ker me res dostikrat dol tišči, po vsakem opravku se malo uležem dol ali usedem pa je prec bolj... Zdi se mi pa tudi, da takrat, ko me kakat, da me še bolj dol pritiska... sem pa prebrala en Pušenjakov odgovor na to temo eni zaskrbljeni mamici in se kar smejala zraven - je rekel, da je to najlažji način, da si nosečka izsili bolniško, ker se ne da nič dokazati preveč, pa lahko pomeni nič, lahko pa vse... Bom spet mal pojamrala, čez dva tedna imam pregled, sam bolj kakor zdaj bom težko počivala, ta teden bosta oba doma, tamali pa itak ne hodi v vrtec, sej se sama zamotita, samo vseeno ju je treba zrihtat, nahranit, malo ven pelat, pa pospravit,.....

A si ti iz Domžal, da poznaš Tosamo, če si - oz. katera druga, se lahko ob priliki dobimo na kavici - ko se bo tole tiščanje mal umirilo - oz. tm čez dva meseca, ko me ne bo več tako skrbelouser posted image . Kok stara fanta imaš? Jst tut še dvigujem svojega že kar konkretnega dvoletnika...

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 19:10:56   
total
Ja punce,tut nas nosečke očitno preverjajo.Očitno majo čas,sam jaz hvala bogu imam na odločbi napisane izhode tako,da je to ok.
aloje jaz sem dobila v parih dneh,zelo hitro.
MagicSpell očitno kr preverjajo in to povsod.Jaz sem bla zdaj samo 1 mesec na bolniški,pa so pršli..tako da ne vem.
tajs tut mene ful dol tišči,kakšen dan zelo...najbolj pri hoji al pa v službi ko sem bila,ko sem sedela.Upam,da bo vse ok.




_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 19:14:05   
tajs
juhica, sem iz lj ampak sem velikokrat v domžalah, ker ma tm mož žlahto pa majo dojenčka pa k sm doma skočm jih mal pogledat. ja moja fanta sta stara štiri leta (oktobrski je), mlajši je pa začetek meseca praznoval dve leti!
če pa boš dobila porodniško pol  pa supr, iskoristi!!!!

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 19:15:15   
tajs
joj upam da vs nism preveč prestrašila s tem tiščanjem, sej mal je normalno, ampak vseen če te tišči raje počivej!!!!

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 20:12:31   
juhica
Tajs, jst nč ne bom dobila bolniške k sm itak doma user posted image  - sam smešno Pušenjak je tko smešno odgovoril, že rahlo iziritiran s stotisotič istim vprašanjem... ja bom definitivno spet vprašala, čeprav zadnjič je rekla, da je to normalno... Ha, moj mož ma tut tm žlahto (no v okolici), pa vsi mamo še zdravnike tam, zato smo tam pogosto, drugač smo pa iz Zasavja...

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 20:55:58   
tajs
juhica......ne se hecat, kje iz zasavja???? jst sm rojena v trbovljah, živela v hrastniku sedem let, vsa žlahta je pa še vedno v hrastnikuuser posted image . ha kje se najdemouser posted image , pa jst sm tud doma, nič službeuser posted image

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 22:13:32   
maca84
juhica in tajs zasavje????user posted image tut jst, rojena v trbovljah,živim v trbovljahuser posted image in tudi jst doma,brez službe,še študentka.....

v zadnjem času tudi midva mal nakupujeva - postelca,jogi,postelnina,banja (dobila od moje mami in mojih starih staršev za darilo)....kupla zadnjič še lupinico pa bla v C&A in kupla en bodi tko za lušte,ker ostalo sva dobila do ene 2 let starosti od moje sestre.Zdej morva pa sam še uspet voziček naročit (se čaka nanj 6 do 8 tednov),še prej se pa za barvo odločit user posted image to bo cel projekt.

punce uživajte,sej zdej bo menda spt sonček pršu nazaj user posted image

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   RE: Julijke 2011
28.3.2011 23:32:42   
juhica
Okolica Izlak, ampak smo čisti priseljenci, smo začasno tu že ene tri leta pa pol, prej sva nekaj časa živela v okolici Domžal.... Se počutimo zelo v redu tu, predvsem zaradi dobrih odnosov s sosedi, samo bomo žal morali iti, ker hiša ni naša, se selimo v občino Lukovica, ampak čez X let, ko bo naša bajtica končana, zaenkrat se ne mudi...

Maca84, a boš šla v Trbovlje roditi? Boš mela pa blizu user posted image . Kaj pa če bi se mi zasavke enkrat preden rodimo dobile v vašem luškanem trbovelskem parkecu, zdej ko prihaja poletje...

Lahko noč vsem, da bi se dobro naspaleuser posted image

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
   RE: Julijke 2011
29.3.2011 6:56:44   
aloje
Dobro jutro-danes končno naspala juhejuser posted image .
Včeraj pri zdravniku vse uredila,sedaj samo čakam odgovor od komisije,komaj čakam jutri ko imam pri g. pregled (test sladkorja)že ob 7 tako,da z lakoto mislim ne bo problema.Po pregledu pa še v Tosamo,da nabavim še kar mi manjka.Potem pa upam,da bom skoraj pri koncu z zapravljanjem,sam kaj ko kr ne morem iti mimo otroških trgovin,pa tud veliki brat je ves navdušen,ko brskava bo cunjicah.
Juhica no,ko se boš pa v Lukovico preselila se bova pa midve zmenile,namreč sem doma malo nad Lukovico.
Uživejte današnji dan,upam,da ne bo dežja.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
   RE: Julijke 2011
29.3.2011 6:59:13   
maca84
ja juhica v trbovlje ,če je prej ne zaprejo tile ljubljanski vsevedi user posted image ja oddaljenost nova je 5 minut vožnje z avtom po predpisih,če se bo pa možeku kej mudilo na dan D in če bo kej zmeden in živčen smo lahko pa tudi v ene 3 minutah že tam user posted image sicer sem bla pred poroko še bližje,2 minuti hoje (sem bila doma v bloku direktno nasproti zdravstvenega doma, porodnišnice in splošne bolnišnice) , no pa tut zdejšnja lokacija je čist ugodna user posted image

ja jst sm za da se dobimo kejuser posted image ,samo če bom le  lahko - na kmetiji je namreč vedno pestro in kaj za delat.....ma si bom že najdla kako urico frej cajta,sej mal moram pa tut počivatuser posted image

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
   RE: Julijke 2011
29.3.2011 7:42:52   
bucibirba
Dobro jutro punce!

Da se še jaz malo javim user posted image  Ste pridne s spisanjem!
Za začetek častim eno
user posted image
Najprej super za vse preglede in nakupeuser posted image

No, vikend je šel kar hitro mimo, z mojim sva izkoristila soboto za sprehod, pa zvečer sva šla na pico, je blo prav lušno it malček ven zvečer user posted image , ker se sploh ne spraviva več zadnje čase. V nedeljo je pa imel tekmo (to potem traja cel danuser posted image ), jaz sem pa izkoristila in šla z mamo na izet k žlahti. Sem nesla teti blago za košek, da mi bo zašila obrobo in baldahin...joj, komaj čakam! Sem pa dobila tudi tri škatle oblekic za bebico in previjalno z banjico, tako da super user posted image !

Včeraj pa je blo bolj tako tako od dneva...ne vem, kar nisem mela volje za NIČ...cel dopoldne sem preležala user posted image  Sem pa prišla k sebi popoldne na srečo, ko sem se odpravljala na šolo za starše, smo ravno začeli včeraj. Je blo kar v redu, najprej je ena gospa iz Centra za socialno delo razlagala, kaj ti vse pripada (od zavitka, do enkratne denarne pomoči občine, porodniške ipd.), potem pa je sledil tisti "poučni" del o zanositvi user posted image  Je blo pa super, ker smo imele potem še telovadbo in sem ugotovila, da se moram absolutno tudi doma lotit, ker kljub sprehodom nimam kondicije user posted image  

In kaj je danes na sporedu...hm...hm...hm...naj bi bla diploma, sam...ah, moram se lotit, ker mi vsi že najedajo user posted image  

Nič punce, uživajte, tle kaže, da bo sonček kmalu pokukal na plan user posted image

< Sporočilo je popravil bucibirba -- 29.3.2011 7:45:23 >

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
   RE: Julijke 2011
29.3.2011 8:28:25   
juhica
Dobro jutro!

O kaka lepa slastna kavica, bucibirba! Jst pa sam še doma kofetkam, pa pred bajto user posted image , me tole spomne, da sem včasih šla tudi kam ven user posted image user posted image .
Jst sm zagovarjala diplomo 4 tedne pred rokom, in en moj prijatu je sliku kr vmes na zagovoru en posnetek, in se vidi, kako mi mentor strmi v trebuh user posted image , rahlo zaskrbljeno... Poskusi še malo stisniti, potem se mi zdi, da mine vsa energija za take opravke, ko rodiš, no vsaj jst sem cajt porabila za nego dojenčka in za občudovanje malega bitjeca....

O aloje super!!! K tm pa zaenkrat čist nobenega ne poznam (tudi nad Lukovico ena vas) še zaenkrat!! Ma jst sem v svojem življenju že miljonkrat selila, zdele se zdim prav smešna sebi, k se berem user posted image , čeprav ni bilo vedno smešno, sploh....

maca 84, pridna, to pa verjamem, da imaš veliko dela, se bomo že enkrat zmenile, jst sm pa taka, da se včasih težko spravim od doma, ampak se bo trebauser posted image ...


Danes pa ima naš veliki brat 6 letuser posted image user posted image !!!! Na svet je prišel zgodaj zjutraj, zdaj pa še kar spi...
Sicer je pa pred pol leta imel še en rojstni dan, ga je tok štrom stresel (je neki vtaknil v vtičnico, s tem, da je dvignil zaščito, in ne nimamo fit stikala), ene par sekund, tko da je čudež da je živ, sploh pa da je ostal brez posledic... je blo pa res grozno...
No in gremo mi trije zdele, ko se zbudi v merkator po torkovih nakupih, pa si bo tam izbral darilo, če ne gremo pa v piramido ali pa baby centra... Smo hoteli iti skupaj v soboto v Pikapolonico v Domžale, pa je bruhal v avtu...

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
   RE: Julijke 2011
29.3.2011 8:30:26   
anci banci
dobr jutr...

joj kaj je fino prebirat tole o nakupovanju, se prav spomnem ko sem v prvi nosečnosti takole šopingirala, zdej pa tole kr pogrešam, doma imam že vse od prej, ker bo fant in bo spet rojen julija ne bom kupovala nič, ok ok lažemuser posted image , sem v petek bila v Cityparku in sem zavila v H&M, ker sem kupovala za starejšega (raste ko goba po dežju in mu je že vse premajhno ) pa sem zavila še na oddelek za dojenčke..in jasno moja mama me je prepričala, da dete rabi nov kompletek, ko bova šla iz porodnišnice...sem se pustila prepričat(kar ni bilo težko) in tako imamo nekaj novega...
edino kar bom kupila je za sebe, to so vložki in blazinice za dojenje, pa mrežaste hlačke....
stare stavri bom pa enkrat maja začela prat in sortirat...

stanovanje moramo pa do takrat še enkrat premalat(je bil moj mali Picasso na delu in so povsod njegove umetnijeuser posted image )

tiščanje dol...mene zelo tišči dol amapk al počivam al pa se sprehajam ni razlike, sam po pregeldu sodeč je stanje stabilno, tako da si ne delam pretirane skrbi, trebuh mi pa tud že nekaj časa otrdeva

zgaga...a še katero tolk peče zgaga...men se bo zmešal od tega, karkoli pojem je čez pol ure katastrofa....se nalivam s tem Donatom kot nora...

total...kaj tebe je že obiskala komisija oziroma so te preverjal...iz kje pa si če smem vprašat?...jaz sem na bolniški že od 6.decembra pa so me samo iz službe preverjal, ZZZS pa še ne, sicer res ne hodim tolk naokrog, razen na krajše sprehode (kar imam dovoljeno zarad sladkorne iz strani diabetologa in osebnega zdravnika) , pa k staršem k pelejm otroka v varstvo (to pa mi dovoljuje pshiater-hodim zato k njemu, ker sem zarad službe doživela stres in da imam podaljšano bolniško, no pa tudi zaradi tožbe delodajalca)

lep pozdravcek vsem so nosečkamuser posted image

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   RE: Julijke 2011
29.3.2011 8:51:09   
škrpijonka
Jutro punce,

joj ko vidim te kavice me prav prime, da bi si jo skuhala. Pred nosečnostjo sem kdaj pa kdaj popila kako kavico, sedaj pa nič.

Včeraj sem bila v BC in glede na to da imajo tetra pleničke v akciji sem bila kar malo presenečena, da so imeli samo dva paketa in še tedva sem jaz kupila. Sem pa gledala stran od Tosame in niso nič cenejše kot v BC. Kupila sem pa še dve flaški.

Spet je sonček, sem v nedeljo ne trenerki že prvega klopa dobila, moram nabavit kaj za pošpricat. Da ne govorim o komarjih kako me imajo radi.

Lepo se imejte.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?