Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 7.3.2011 10:27:11
|
|
|
|
BabyKitty
|
kar_ena sem bla pridna ane je pa tudi meni fb zakon, ker gre vse bolj hitro... pa še slikce vaših piščančkov lahko gledam
|
|
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 7.3.2011 10:29:21
|
|
|
|
kar_ena
|
:D hja, vse pohvale :D Pa ja! Pa konec koncev smo že eno leto skupaj tu na RR in je že čas, da se tudi me med seboj spoznamo...
|
|
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 7.3.2011 10:30:10
|
|
|
|
kar_ena
|
P.s.: napiš me še na on seznam imen, prosim
|
|
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 7.3.2011 10:42:04
|
|
|
|
ula77
|
ojla, pozdravljene! Jaz vas bom v vsakem primeru brala še naprej tukaj, če bom nardila profil, pa tudi na fb. Za tiste, ki ste skeptične do praznovanj, vam povem, da smo res bili na poroki, sicer je bila pupa z nama le na večerji, a je blo super. Kot angelček je spala v vozičku, ko so trkali ob kozarce, se je prebudila, nasmejala do ušes in naprej spala. Sicer so jo vsi teli videt, ker ima neverjtno veliko dolgih las, a so lahko gledali le od daleč, vsi so bili uvidevni, tako da je niso prijemali za rokice, vmes smo jo na hitro previli in podojili in bili na praznovanju do torte, torej smo se okrog 00.30 odravili domov, brez kakršnihkoli težav. Danes je zdrava, tako da posledic ni bilo, ker bi se že pokazale. Torej z zdravo mero previdnosti gremo lahko povsod, jupi!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 7.3.2011 11:02:10
|
|
|
|
BabyKitty
|
kar_ena kar sama se vpiši je najbolj fino, da vsaka svoje podatke ureja, je najlažje za vse :) ula77 bravo za praznovanje jst sm tud nekako mnenja, da ga ne morem v vato zavijat... pravijo da kdor ne riskira ne profitira. Če bo pa zbolel, pa pač bo... kaj bo šele ko pride vrtec...
|
|
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 7.3.2011 14:05:46
|
|
|
|
**NiNa**
|
FB: punce jaz sem pa očitno čist zabita. Pojma nimam kako se vam lahko pridružim na fb. Sploh nikjer ne najdem kje vas lahko zaprosim da me sprejmete.
|
|
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 7.3.2011 16:29:18
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty ula77 bravo za praznovanje jst sm tud nekako mnenja, da ga ne morem v vato zavijat... pravijo da kdor ne riskira ne profitira. Če bo pa zbolel, pa pač bo... kaj bo šele ko pride vrtec... Tudi mi smo bli na praznovanju prejšnji teden, je mela teta 60 let. Ampak smo že prej ko smo bili pri meni doma na počitnicah fasali pomoje je kar ene sorte gripca. Zdej je zbolel še mož, tako da smo vsi kompletni dali čez, razen naše Mance. Očitno to pomaga, da se doji ker ni nič fasala pa bi sigurno že glede na to da smo trije že preboleli, četrti pa zdaj.
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 8.3.2011 11:09:43
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Sem se ''opogumila'' in vseeno poslala prošnjo za sprejem... Da ne bom čisto out. Ampak člani niso skriti, se jih lahko vidi, tudi če sam nisi član.
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 8.3.2011 11:37:41
|
|
|
|
BabyKitty
|
KOLIBRI vem... na žalost, ker če sem dala, da je čisto skrito, se ni mogel noben pridružiti, ker je bila skupina čito skrita... bom spremenila nastavitev, čez kakšen teden ko se bodo pridružili vsi ki se pač mislijo...
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 8.3.2011 21:55:36
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Jaz sem vesela, da smo se v tako velikem številu pridružile FB skupini... priznam da kar malo pozabim sem gor pokukat, ker tam tako hitro vse šiba. Ampak bi bilo skoraj škoda, da bi kar naenkrat tu zamrle, oz. je žalostno slišati, ko rečete da se poslavljate Bomo tudi še sem zahajale, obljubimo!
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 9.3.2011 10:41:28
|
|
|
|
Dadi
|
Tudi jaz mam FB ampak ga mam res samo za tiste ki jih tudi osebno poznam, pa seveda familijo. Tako da jaz bom tle gor, če bo še katera čvekala. Naša Manca pa je očitno fasala, malo pokašljuje, včeraj je mela mal povišano T in ima zamašen nos, tako da ji vlivam fiziološko..dost dolg je zdržala. Včeraj zvečer sem ji dala inhalacije fiziološke, da se je potem fino odkašljala. Je pa zaspala ob vsem tistem brnenju inhalatorja . Upam, da o danes bolje. Je imela včeraj zvečer tudi krvave nitke v blatu, podobno je imela tudi že starejša in smo takrat pristali na Pediatrični, kjer so ji naredili nekaj raziskav in ugotovili da gre za virus. Zadeva je potem izzvenela sama od sebe. Tako da verjetno ima tudi Manca virus (itak če kašlja in smrka). Naj bo že enkrat konec boleznenja pri nas...to traja zdej že cca. 10 dni. Pa tako lepo vreme zunaj... Uživajte.
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 9.3.2011 21:30:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Dadi, saj skupini se lahko pridružiš brez da katero od nas zaprosiš za prijateljstvo in ostanejo tvoj zid in objave za nas skrite, razen če nočeš da vemo niti ime in priimek, potem bomo pač to respektirali
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 14.3.2011 10:44:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, je še katera tukaj?
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 14.3.2011 16:14:42
|
|
|
|
hillmagic
|
dan punce... se opravičujem če vdiram v temo ....sama sem Majčica 2011 pa me zanima če je katera uporabljala na začetku Sleepy wrap in če ga ima še katera mogoče za posoditi ali pa ga proda po ugodni ceni. Imam BabaSling pa uni pleteni trak Wrap pa se govori da je na začetku Sleepy wrap še najboljši. No če ga ima katera pa da ga več ne uporablja bi si ga res sposodila za prve tri mesece Lahko mi kar na zs pišete Hvala in vse dobro še naprej
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 15.3.2011 22:39:41
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Arwenko zgleda da nobene.. je kar malo žalostno priti na to opuščeno temo
|
|
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 16.3.2011 12:54:32
|
|
|
|
pinkyneza
|
Živjo, Nina sem ti poslala ZS... Prosim poglej...
|
|
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 16.3.2011 23:07:55
|
|
|
|
dangermouse
|
Pa res je tale tema čist zamrla... škoda... Midva z malčkom sva zbolela in se cartava noter. Bošček je fasal svoj prvi prehlad. Zdaj je že skor dober, sam še kašlja in hrope ponoči ko se zbudi al pa ko spije toplo mleko. Sploh ne vem kako bi mu pomagala, da bi se lažje izkašljal. Mi je tako bogi, bi se kar jaz namest njega rada odkašljala. Sem pa upam da vse nardila kar je možno pomagat: dvignila sem mu vzglavje v postelci, pa vlažilnik imamo ponoči vžgan, pa noska pucam z fiziološko vsakič ko se previjava, pa čimveč vode mu dajem pit... sam ta sluz, a je kakšen položaj, da bi lažje to ven spravil? Kakšen nasvet? Lepo se mejte!
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 17.3.2011 9:16:08
|
|
|
|
Dadi
|
dangerousmouse mi smo tudi ravnokar dali skozi tale prehlad..Je mela poln nosek, pa kašljala je. No sicer smo vsi v familiji zboleli, tako da ni blo čudno da je naša pupika tudi nekaj dobila. Sem ji ravno tako vlivala fiziološko v nos, pa fizološko je inhalirala 4x na dan in se je pozdravilo. Sluz sem pa sama ven vlekla s tisto pumpico. Mal fiziološke sem dala v pumpico in potem stisnila v nos in vse skupaj povlekla ven. Ko sem ji dala fiziloško v nos sem jo pa obrnila na stran in je ena parkrat ven bruhnila vso to sluz, ki jo je požrla. Saj bo minilo, samo je res zoprno. Vso srečo.
|
|
RE: Decemberski sončki 2010 19.3.2011 19:19:58
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Huh..se vidi da na fb-ju klepetamo.. In je tukaj bolj prazno... Meni je enostavno tam lažje, ker dostopam preko telefona na mobilni fb, na pc-ju pa ob našem malčku ne čepim kaj veliko, ker ni časa
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 26.3.2011 22:10:31
|
|
|
|
DeVilla
|
Ojla, vidim, da se je vmes ko me ni bilo, zgodila ena velika selitev na FB. No, pri nas mali mož pridno raste, v teži je še vedno nekje na spodnji meji - pri 3 mesecih 5,6 kg in velik 59 cm. Kakšen mesec sva že na dodajanju z Novalacom, ker je dojenje premalo prispevalo k povečevanju teže. Mali je priden sto na uro, ponoči spi cca. 6 ur, dopoldne je živahen in se veliko igra z vrtiljakom, se pogovarjava in crkljava, popoldne pa sva večino časa zunaj v vozičku, če je le lepo vreme. Pred enim tednom smo bili na enem velikem praznovanju, je bilo veliko ljudi in glasnega pogovora, pa ga polovico časa prespal. Na splošno na hrup ne moti, tako da tudi taveliki dve sestri kdaj pa kdaj s svojim indijanskim hruščem ne naredita škode... Nosek sem do sedaj čistila cca. 2x, pa še to bolj s kapljicami fiziološke in potem z električnim sesalcem za nosek. Smo ful pazljivi, kar se prehladov tiče in upam, da bomo še nekaj časa vsi več ali manj zdravi.
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 28.3.2011 10:33:21
|
|
|
|
ula77
|
ojla, kje ste vse, kako se vam pridružim na FB?
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 28.3.2011 11:30:10
|
|
|
|
BabyKitty
|
ula77 lahko pišeš meni na zs kje te najdem na fb, te dodam za prijateljico in te vključim v skupino... smo jo naredile čisto skrito in samo za povabljene
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 28.3.2011 15:24:12
|
|
|
|
alma82
|
Evo mene po ekstra dolgem času BabyKitty sem ti poslala ZS.... Jaz sicer nimam Fb-ja, sem pa naredila profil svoji hčerkici (ga bom uporabljala samo za vas , ker vas ni več na RR) in te prosim da jo povabiš in postaneš njena prva prijateljica na Fb-ju ... al kako to gre ... kar se FB-ja tiče sem čist zelena Sebi sem rekla, da ne bom nikoli ustvarila profila ... in se bom držala tega
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 28.3.2011 15:34:06
|
|
|
|
ula77
|
alma82, sva na enakem, babykitty sem poslala, če bo katera hitrejša, pa naj sporoči, da me poklila,...me že zanima, kaj se dogaja z vašimi baby-i, vas že pogrešam!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?