pokoyo
|
Helou! Za začetek tudi od mene čestitke vsem za materinski dan marca, bella81, comika, dobrodošleVedno nas je več, kar je super lana_22, se kar strinjam s tabo. Neka zdrava meja med nasveti "strokovnjakov" in zdravo pametjo, pa bo vse ok... Upam, da se bom tega držala in da ne bom preveč komplicirala _sonček, za grlo lahko vzameš npr. Isla Moos, meni so tako svetovali v lekarni.... Pa grgranje slane vode.... fluf, glavno da sta oba ok! Kakšno bakterijo a, če ni skrivnost? mamipikapoka, hvala za obrazložitev glede streptokoka Mi nič več ni bilo jasno... Dojenje verjamem da bo steklo - sem optimist Če ne, pa pač ne, bo pa na AM gor zrasel.. Meni so pa rekli, da ti nastavki niso glih fajn, no, da se jih uporabi le v primeru vdrtih bradaic ali pa če bi imela res ful razpokane, ker ni enako kot dojenje brez nastavkov... Pleničke - Kupila bom PAmper premium care 2-5 kg, za dalje pa bomo vidli. čmaja, proti vnetju poskusi z Multy gyn gelom. Drugače pa se tudi CAnesten zdaj dobi brez recepta.... rado_vednica, jaz bom vzela Angel care, kombinacija senzor dihanja in elektronska varuška - http://www.angelcare.si/artikel/1076-otroska-varuska-angelcare-ac301-r-naprava-za-zaznavanje-dihanja-in-zvoka . mayalottie, meni vse kolegice pravijo, da dojenje na začetku rahlo boli, vsaj tisti trenutek, ko se otrok priklopi in začne vleči. Pa kakšna dva tedna tudi baje traja, da se bradavice malo utrdijo - tako pravijo, v praksi pa bom vidla delfinka2211, kaj jaz vem, jaz sem nekako za EA, vse kolegice, ki so jo imele, pravijo, da vsekakor čutiš, kdaj pritiskati, tudi bolečino čutiš, samo dosti manj seveda. NI zdaj to, da te total omrtvičijo od pasu navzdol in ama nič ne čutiš. JAz se tukaj bolj opiram na mnenja in izkušnje tistih, ki so to dali skozi in mi lahko povedo iz prve roke... Itak pa je zadeva vprašljiva, glede na to, da bom rodila v MB... Je pa kolegica hodila na akupunkturo, pa ful jo je pikala za lažje odpiranje, na koncu pa so ji 14 dni čez rok sprožili porod, odpirala se ni nikak, na koncu rodila s CR, tako da.... Se mi zdi, da se zadnje čase ful propagira akupunktura, ne vem pa točno zakaj.... Se še beremo čvekice
|