|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
26.3.2011 20:46:08   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image Malo prehitevamo ja in že komaj čakamo. Še 5 mesecev.

Modrimedo- me res prav zanima kako bo.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.3.2011 21:19:05   
modrimedo
našla en noro dober posnetek poroda v vodi ..če katero zanima :)
http://www.youtube.com/watch?v=3HmipfdvCOM&feature=related

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
27.3.2011 7:57:20   
2.2.
dobro jutro!
včeraj ste se pa načvekale. pri nas je tako zunaj pihalo, da masivne stole , ki jih imamo na terasi odneslo po vrtu-še dobro da je okoli vrta živa meja da se ustali, če ne bi imeli sosedi, kar nekaj svinjarije. grozno je bilo včeraj, upam da se bo danes umirilo in naj že enkrat ta dež pride.

mene grlo še vedno full boli, trenutno nič ne uporabljam vročino sem imela samo en dan, nos je še vedno zabasan samo ne več tako kot v preteklih dneh-bo bolše. grem pa jutri itak do svoje zd. po bolniško pa ji bom rekla.

moj možek ima pa roj. d. 26.9. (mogoče bo dobil darilo od mene), sicer pa je kar nekaj septebra rojenih v moji družini, tako da se ne bi čudila če bo bil kateri datum od njih moj porod. sem pa v prvo rodila v 36t tako da bo mogoče tudi ta kaj prihitel na svet.

moja sorodnica je tudi 3x rodila v vodi in mi je skoz govorila, ko bom noseča naj grem v vodo rodit, japajada kje pa imajo to pri nas v nm. ona je rodila v nemčiji in vedno takoj po končanem porodu so ji dali 0,5l šampanjca-jaz pravim da so nazdravili za otroka; ona pa da po šampanjcu imaš več mleka...nevem nisem poskusila,

zdaj pa grem malo na hitrco v trgovino, ker mi pride tast na kosilo (tašča je bolna in bo doma-prehlajena) bomo malo delali v naši hiški-postavljamo stiripor za izolacijo......

tako mojji dva spijo. ostali v hiši tudi jaz pa že kolovratim po bajti.....

Neposredna povezava do sporočila: 2703
27.3.2011 8:19:01   
modrimedo
2.2 jaz tud že strašim po hiši ..
moj bo danes tud delal v novem delu ,da prištima za tlake ..jaz bom pa likala

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
27.3.2011 8:53:31   
Teni_
Jutro. Upam, da ste prestavile uro.

Danes je celo Nika spala do 7 - user posted image po novi uri, seveda.Dobro, da je moj bolj zgoden, pa lahko jaz še poležim čez vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 2705
27.3.2011 10:05:36   
jaznoseca
andmil aha, saj se mi je zdelo, da si ti tista, ki uhajaš ka avgustovkam user posted image user posted image user posted image . Ja, res bo že kmalu polovica - joj kako gre hitro.... Mene še čaka magistrska za napisat....

teniRR in modrimedo joj, vedve sta res že kar ornk o porodih zaklepetale user posted image . Meni se še nič kaj ne mudi user posted image . Moj porod sicer ni bil nič kaj posebnega- voda mi je odtekla doma in sem kar doma počakala na popadke - 4 ure! Potem pa še v porodni 5 ur, na koncu so me rezali. Slab spomin imam samo na babico, ki sem ji bila pač grozno odveč in kljub temu, da sem bila sama v vseh 6 porodnih sobah, me je prišla pogledat točno 4 krat v 5 urah za 2 minuti. Na koncu pa je 10 minut pred porodom predala smenouser posted image ?? Ja, saj je ura 19, ne? Še dobro, da je moj dragi ostal pri meni ves časuser posted image .

porod v vodi meni to nekako ne gre... Jaz bi ta del kar preskočilauser posted image . Nasploh bi mi bilo najlažje, če se samega poroda ne bi spominjala, vse do tja, ko ti tvojega otročka položijo k prsim.

datum poroda hmmm mi smo želeli mesec maj - katerikoli dan user posted image , pa je usoda obračala in obračala in smo sedaj sploh veseli, da bo -  samo da je in da je zdravo.

Gledam, zunaj nič snegauser posted image user posted image user posted image . Samo še sonček počakamo in naprej v poletje. Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.3.2011 7:02:58   
Teni_
Dobro jutro!

Malo je bila kratka no, ker zvečer nikakor nisem mogla zaspat.

Vso srečo vsem na pregledih.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.3.2011 7:05:37   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., 12.04., Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 03.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 04.05., Ljubljana
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 06.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 04.05., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.04., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 19.04., Ravne na Koroškem
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., Ljubljana

30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 77
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
28.3.2011 10:27:20   
D.anna 76
Hoj. Samo toliko da vas malo pozdravim. Vidim da ste čvekale o porodnih izkušnjah. No ja moja dva poroda sta si bila precej podobna po trajanju, le da sem pri prvem morala iti na tabletko za umetno mehčanje materničnega vratu ker sem bila 6 dni čez rok še vedno zaprta ko čep. Drugače pa v sam porod pri obeh je trajal  6 ur in moj dragi je bil ves čas ob meni. Ja, popadki proti koncu so res huda stvar samo ko ti dojenčka enkrat položijo k prsim oz. še prej na trebuh so, vsaj primeni bile vse muke v zvezi z porodom pozabljene. Tako da se spet prav veselim tehj občutkov ki pridejo takoj po porodu.

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
28.3.2011 10:28:20   
issa
jutro!!!
joj danes sem pa spala ko polh...user posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla tako ali tako nadoknadit,..sem v soboto ko sem šla na rd. in prespala pri kolegici tisti dve uri in pol (nam je ura zagodlauser posted image user posted image ), ni blo glih dobrega spanca,..pol pa smo šli še k tašči in tastu, ker so tudi meli rd.- je (kar oba).... tako da sem si te danes privoščila..user posted image user posted image user posted image
uf mele pa ste debate,..malo hitre o porodih...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vso srečo danes tistim, ki imate preglede!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
28.3.2011 12:04:46   
2.2.
dobro jutro!
no saj je že skor dan. včeraj sem se kar nadelala skoraj nič počivala, danes pa takšna slabina da je jojuser posted image , vroče mi je tudi tako, da vse luftam. zdaj grem še do svoje zd. po bočniško, no vsaj prehlad je mimo no imam še neko sluz v nosu, ki si ga nemorem izpihat namreč mi gre v grlo in potem na bruhanje in se seveda izpraznim....ma kdaj bo več tega konc. da pa ziher tudi vreme kaj vpliva na moje počutje in te nosečniške simptome.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
28.3.2011 12:18:57   
srecka84
Pozdravljene

Teni RR dodaš na seznamček še moj datum naslednjega pregleda 13.4.2011. Hvala

Kako ste?

No to noč sem se pa naspala končno...sem šla v trgovino Ajatutaja na Markovcu v Kopru, pravkar so dobili štirikolesnik baby boom, ki pa bo samo v bež in rjavi barvi. Res mi je lep. Za tega se bova midva odločila. Vozi se ga super, saj ima tudi sprednja kolesa vrtljiva in velika. Lepo se ga tudi zloži.  Stane pa 390€. Trikolesnike nove pa dobijo nekje septembra.

Slikce vozička sem dodala v moj album, če želi katera malo pogledat.

Lp.

< Sporočilo je popravil srecka84 -- 28.3.2011 12:33:37 >

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
28.3.2011 12:21:26   
pomarančika
iii, še 2 dni pa bom v 19 tednu user posted image   komi čakam da bo poletje da bomo lahko bušije ponosno kazale :)a letos boste šle na morje? jz razmišlam da boma z mojim šla že konc maja začetk junija če bo topl :) komi čakam user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
28.3.2011 12:35:14   
strelkica
ojla!

A morda katera ve koliko dopusta meni pripada od lani, ker ga nisem nič koristila ( bolniška, potem porodniška ), in letošnjega, če grem sedaj po porodniški na dopust - stari in potem na bolniško pa pred porodniško na dopust, a mi pripada letošnji v celoti, jaz nimam pojma o tem. Ja mi je šefinja rekla da za njih bi bilo najlažje če grem iz porodniške direkt na bolniško pa do porodniške, samo se mi zdi neumno da ne bi koristila dopusta če pa je več plačan in se mi bo potem pri porodniški poznalo

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
28.3.2011 13:22:10   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

ojla!

A morda katera ve koliko dopusta meni pripada od lani, ker ga nisem nič koristila ( bolniška, potem porodniška ), in letošnjega, če grem sedaj po porodniški na dopust - stari in potem na bolniško pa pred porodniško na dopust, a mi pripada letošnji v celoti, jaz nimam pojma o tem. Ja mi je šefinja rekla da za njih bi bilo najlažje če grem iz porodniške direkt na bolniško pa do porodniške, samo se mi zdi neumno da ne bi koristila dopusta če pa je več plačan in se mi bo potem pri porodniški poznalo stari in potem na bolniško pa pred porodniško na dopust, a mi pripada letošnji v celoti, jaz nimam pojma o tem. Ja mi je šefinja rekla da za njih bi bilo najlažje če grem iz porodniške direkt na bolniško pa do porodniške, samo se mi zdi neumno da ne bi koristila dopusta če pa je več plačan in se mi bo potem pri porodniški poznalo

Iz lanskega leta si lako v letošnje prenesla 1/3 dopusta, ostali ti pa propade, če ga nisi prej koristila. Koristit ga moraš pa do junija, kar pomeni, da mora biti prvi dan koriščenja dopusta 1.6. Letošnji pa ti pripada v celoti, boš pa dobla odločbo do aprila koliko dni ga dejansko imaš.

Še vedno pa te šefica lahko zafrkne in ti ne dovoli koriščenja dopusta takrat, ko bi si želela. Za starega že, novega pa ne. Kolegica je imela enak primer in je po porodniški hotla koristit dopust in ji je šefica samo starega dovolila, novega pa le en dan (po zakonu lahko vzameš dan dopusta brez odobritve poslovodstva) zaradi povečane količine dela ne v tistem obdobju, ko je kolegica želela in je mogla jit takoj na bolniško za dopust se je pa lahko obrisala pod nosom.

Delodajalcem je bolj po godu, če greš takoj na bolniško, ker so dolžni potem samo prvi mesec porodniške plačat, če greš pa na dopust pa kak mesec ali več dopusta, potem pa še prvi mesec bolniške. Ni fer ampak na žalost vsak samo na svojo rit misli.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
28.3.2011 13:22:36   
srecka84
IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

ojla!

A morda katera ve koliko dopusta meni pripada od lani, ker ga nisem nič koristila ( bolniška, potem porodniška ), in letošnjega, če grem sedaj po porodniški na dopust - stari in potem na bolniško pa pred porodniško na dopust, a mi pripada letošnji v celoti, jaz nimam pojma o tem. Ja mi je šefinja rekla da za njih bi bilo najlažje če grem iz porodniške direkt na bolniško pa do porodniške, samo se mi zdi neumno da ne bi koristila dopusta če pa je več plačan in se mi bo potem pri porodniški poznalo

Odvisno, kakšno pogodbo imaš za določen ali nedločen čas. Če nisi lanskega dospusta koristila nič ti pripada ga izkoristit ampak nekje do junija, ker baje potem ti propade. Letošnji pa ti tudi v celoti pripada. Mislim pa, da nekje 20 - 22 dni...ampak nisem ziher.

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
28.3.2011 13:53:10   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., 12.04., Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 03.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 04.05., Ljubljana
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 06.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 13.04., Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 04.05., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.04., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 19.04., Ravne na Koroškem
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., Ljubljana

30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 77
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
28.3.2011 14:16:36   
vintage
srecka84
S fantom se tudi zanimava za voziček  baby boom, in sicer za 3ycombo. Ga poznaš?
Morda veš v čem se razlikuje s tem, ki si ga ti izbrala?
Poznaš koga ki uporablja voziček baby boom? So vsi navdušeni nad njimi?user posted image

Bi zaželela lep sončen dan, ma je tle pri nas taka megla da je groza..

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
28.3.2011 15:04:13   
Krysia
Sam na hitro vas pozdravim. Upam, da ste boljš kot jaz. Boli me grlo, nos mam zamašen, pa še otroka mam bolanga ... katastrofa. Ampak bo boljš.

Teni RR, učim nočno moro večine dijakov - sej si verjetno že uganila ... mal računamo user posted image Moj delovnik pa ni vedno takšen, v petek smo imeli roditeljske sestanke in govorilne ure. Drugač pa ja, načeloma je delavnik 20 ur, pri nas 25, ker imajo nekateri dijaki po dva meseca prakse pa se pol to nekaj odšteva. Priprave ti znesejo 10 ur, ostalo so pa sestanki, dežurstva in podobno ... govorim seveda o tedenskih urah ... Je pa tko, da zadnja leta ni več samo po sebi umevno da greš domov, ko oddelaš svoje ure ... ene šole že kr težijo s prisotnostjo vsaj 6ur na dan ... sam po drugi strani, če jst začnem pisat, kolk časa še doma porabim za službo, bi hitr ugotovila, da delam več kot 40 ur na teden ... No, zdej sem se pa razpisala .. je pa res, da vseen nisem v službi do 16h al pa 17h pa da ni izmenskega dela ... vsak poklic ma pač dobre in slabe strani, jst pri svojem delu še kar uživam, čeprov letos mi ni preveč fajn, ker sem v novi službi pa nisem več v gimnaziji - tm mi je blo super ...

Nič, grem kuhat kosilo ... tašča je šla pa za en teden na morje ... joj, kok mi je fajn. Pa je drugač kr OK, sam ni fajn, da smo v isti bajti ... imava mal različne pojme o zasebnosti ...

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
28.3.2011 15:06:42   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Teni RR, učim nočno moro večine dijakov - sej si verjetno že uganila ... mal računamo user posted image Moj delovnik pa ni vedno takšen, v petek smo imeli roditeljske sestanke in govorilne ure. Drugač pa ja, načeloma je delavnik 20 ur, pri nas 25, ker imajo nekateri dijaki po dva meseca prakse pa se pol to nekaj odšteva. Priprave ti znesejo 10 ur, ostalo so pa sestanki, dežurstva in podobno ... govorim seveda o tedenskih urah ... Je pa tko, da zadnja leta ni več samo po sebi umevno da greš domov, ko oddelaš svoje ure ... ene šole že kr težijo s prisotnostjo vsaj 6ur na dan ... sam po drugi strani, če jst začnem pisat, kolk časa še doma porabim za službo, bi hitr ugotovila, da delam več kot 40 ur na teden ... No, zdej sem se pa razpisala .. je pa res, da vseen nisem v službi do 16h al pa 17h pa da ni izmenskega dela ... vsak poklic ma pač dobre in slabe strani, jst pri svojem delu še kar uživam, čeprov letos mi ni preveč fajn, ker sem v novi službi pa nisem več v gimnaziji - tm mi je blo super ...

Nisem jaz spraševala, ampak ok. Tista, ki je, je dobila odgovor.user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
28.3.2011 15:07:26   
moniketna
evo mene po dolgem času, čez vikend sploh nisem utegnila prit kaj gor pogledat, sem hodla sam po rojstnih dnevih user posted image user posted image user posted image user posted image vidim da kar pridno čvekate o porodih, mene je res strah ne vem sicer zakaj sam mam tak nek strah, še posebej ker je prvi in ne veš kako in kaj to poteka, vsaj neki me tolaži da bo moj z mano pa bo lažje. user posted image

vintage tudi midva se zanimava za isti voziček kot ti, sam nimajo ga več v zeleni barvi, za ostale barve je pa treba čakat okrog 2 meseca, najbolj da jim pošlješ mail. zdaj bova verjetno vzela sivega, ker do sredine maja imajo to akcijo. razlika je pa v tem da tisti z štirimi kolesi imajo slabša kolesa kot tisti s tremi. s tremi kolesi voziček ima kovinsko ogrodje. prijateljica ima voziček na štiri pa mi je rekla da ji je žal da ni vzela na tri, drugač je pa voziček super, full lahek pa še v vsak avto gre, ker ne zavzame veliko prostora.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
28.3.2011 15:08:48   
srecka84
IZVIRNO SPOROČILO: vintage

srecka84
S fantom se tudi zanimava za voziček  baby boom, in sicer za 3ycombo. Ga poznaš?
Poznaš koga ki uporablja voziček baby boom? So vsi navdušeni nad njimi?user posted image

Vintage baby boom 3ycombo je voziček s tremi kolesi. Sicer mi je danes prodajalka rekla, da so naročeni vozički že razprodani in ko jih dobi pokliče stranke. Julija ali avgusta pa pride nova izvedba 3 kolesnika ven, ki pa bo imel lažje zapenjanje košare, večjo košaro in boljše vzmetenje. Tako, da sva se midva odločila za 4 kolesnika, ki pa mislim da bova tudi kmalu šla po njega.

Kolegice, ki so imele omenjeni 3 kolesnik in prejšnjo izvedbo 4 kolesnika so bile zelo zadovoljne samo 3 kolegice so mi rekle, da je košara malo premajhna. Ta, ki je na novem 4 kolesniku je pa kr fajn večja. Če te še kaj zanima pa kar vprašaj. Tukaj na primorskem jih ima zelo dosti teh vozičkov.user posted image

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
28.3.2011 15:14:22   
mamicabiba
Pozdravljene nosečkice!

Kako ste kaj prenesle to spremembo ure? Meni je vstajanje končno postalo lažje, ko je zjutraj že bilo fajn svetlo, zdaj pa spet neka tema... No, saj bo hitro spet bolje, ampak danes sem kot izžeta cunja...

vintage, meni se sicer trebuh že pozna, ampak nima te kaj skrbeti, saj če samo pomisliš, kako veliko je detece, v bistvu niti ne moreš imeti ne vem kaki trebuh... Bo še prišel čas, ko se ti bo zdel prevelikuser posted image  Drugače pa je normalno, da te srbi koža na trebuhu, saj se razteza... Fajn maži, pa bo.

modrimedo, ma tale naša država bi samo jemala, dala pa ničuser posted image  Mi že vsi gredo na živce, res, ma sploh se mi več ne da gledat poročil in brat novic - se držim tistega "blažena nevedenost"user posted image  Glede poroda pa sem se res nasmejala, ja, včasih je bolje, da ne veš, kaj te čaka, čeprav sem sama mela čudovit prvi porod, tako da mi zdaj res ni panike... Sem pa bila že prvič ful sproščena, oziroma sploh nisem razmišljala preveč o porodu. Nekak sem mela v glaci, da je to pika na i cele nosečnosti in da je to treba dat skozi in pika. Ko mi je doma odtekla voda, sem se začela ful smejatiuser posted image  Moj je samo debelo gledaluser posted image

ivanjščica, dobrodošla!

2.2., tale s šampanjcem je pa res dobrauser posted image  

Današnje kosilo - krompirjev golaž s hrenovko...

Se beremo...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
28.3.2011 19:16:52   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: vintage

srecka84

Tudi meni je bil ta voziček zelo všeč in sem ga hotela imeni. Sedaj pa, ko sem ga preizkusila pri znanki pa nisem več prepričana da ga hočem oziroma imam že nagledanega drugega. Gre se za to, da vedno ne boš vozila vozička samo po ravnini oziroma asfaltu. Na ravnem terenu, če je položen asfalt je dober. Ko pa boš morala zapeljati iz robnika pa na robnik ali pa boš vozila po makedamu, luknjah bo pa nestabilen. Pač meni se je zdel tako nestabilen, da ne bom tvegala, ker rajši več plačam za voziček in ne bom v skrbeh, ko bom vozičkala zunaj. Pač vsak se mora sam odločiti...

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
28.3.2011 19:27:39   
srecka84
No midva sva se odločila za novi 4 kolesni voziček baby boom vsa štiri kolesa ima velika, dobro vzmetenje. Tisti prejšnji je res bil mal neroden po gozdnih poteh, makedamu ampak ta novi je pa super.

No sej vsak izbere po svojem okusu in zmožnostih.

Joj kako grd dan je danes, non stop pada dež.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?