|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
26.3.2011 18:51:38   
Teni_
No končno nekdo, ki ima takrat roj. dan kot jazuser posted image - Sta imeli dve kolegici rok tu okoli, pa sta obe rodili 6.8., nobeni ni hotela še en dan počakat.user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.3.2011 19:00:59   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Kako smo zahtevne.user posted image user posted image user posted image Jaz bi pa rodila 28.8., ker je imel deda takrat roj. dan. Če pa bi imela kakšna dva tedna prej rok, pa bi imela željo rodit na svoj rojstni dan - 7.8.

Samo moje želje so samo 2 dni razlike... Tvoj user posted image bi se pa že kar konkretno prehitro rodil...user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
26.3.2011 19:07:05   
Teni_
Če bi se rodil na 28.8., bi bil samo en teden prej, Teja je bila 4 tedne prej, Nika pa je malo zamujala. user posted image PA saj ni važno kdaj, samo, da je vse ok, pa magari preko roka. Se pa zna zgodit, glede na to, da je 3., pa še fantek bi naj bil, zna bit kar fajn težki. Po moje, če rodim na rok pod 4.500g že ne bo, ker je že Nika bila 3940g.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.3.2011 19:12:16   
ANDMIL

Če bi se rodil na 28.8., bi bil samo en teden prej, Teja je bila 4 tedne prej, Nika pa je malo zamujala. user posted image PA saj ni važno kdaj, samo, da je vse ok, pa magari preko roka. Se pa zna zgodit, glede na to, da je 3., pa še fantek bi naj bil, zna bit kar fajn težki. Po moje, če rodim na rok pod 4.500g že ne bo, ker je že Nika bila 3940g.

Ne saj 1. teden ni problema... Jaz sem mislila na tvoj rojstni dan 7.8.2011, takrat bi pa blo skoraj 1. mesec prehitro.

Saj glavno, da je zdrav user posted image ... Jaz komaj čakam, da bo recimo Junij, ko boma z dragemu že hodila okrog in nabavljala za najinega čmrlja ali pa najino čebelico...user posted image

Pa ti si že dva krat rodila in veš kaj te približno čaka, jaz sem pa tako neizkušena. Čeprav sem bila že pri porodu zraven v okviro mojega šolanja / študiranja in tudi pri carskem rezu, samo to ni to...user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.3.2011 19:15:35   
Teni_
Aja, ne, ne, zdaj glede na to, kdaj imam rok ne bi rodila 7.8., samo če bi prej imela rok. user posted image

Ja, 2X, samo jaz nisem pravi primer, jaz to na brzino zrihtam. Hvala bogu, da je tako. Sem pa bila enkrat tudi prisotna pri porodu - ko je kolegica rodila. Je bila sama, ker jo je fant pustil 3 mesece pred porodom, pa sem jo jaz spremljala. Saj itak nič ne vidiš. user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
26.3.2011 19:24:11   
ANDMIL

Aja, ne, ne, zdaj glede na to, kdaj imam rok ne bi rodila 7.8., samo če bi prej imela rok. user posted image

Ja, 2X, samo jaz nisem pravi primer, jaz to na brzino zrihtam. Hvala bogu, da je tako. Sem pa bila enkrat tudi prisotna pri porodu - ko je kolegica rodila. Je bila sama, ker jo je fant pustil 3 mesece pred porodom, pa sem jo jaz spremljala. Saj itak nič ne vidiš. user posted image

Saj, saj... Ti si bila na drugem mestu ( pri glavi ) jaz pa čisto odspodaj...user posted image user posted image user posted image Pač ni blo kaj hudega, razen tega, da je bila ženska na koncu šivana - zelo je bila raztrgana. Potem pa to vidiš zjutraj, na tešče, pa v porodni sobi je bilo premalo svežega zraka... Jao... Komaj sem se obdržala na nogah...user posted image

To pa res ni lepo. Si sploh ne upam predstavljati kaj je doživela tvoja prijateljica.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
26.3.2011 19:28:36   
Teni_
Joj, ja, spodaj pa ne bi bila. Uf.user posted image

Ja, je bila takrat kar hudo, ampak se je potem pobrala, po par mesecih spoznala enega fajn dečka, s katerim ima zdaj še eno hčerkico, staro skoraj 4 leta in je takrat taprvo res sprejel za svojo in sem vesela, da se imao radi in uživajo. 

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
26.3.2011 19:40:41   
ANDMIL

Joj, ja, spodaj pa ne bi bila. Uf.user posted image

Ja, je bila takrat kar hudo, ampak se je potem pobrala, po par mesecih spoznala enega fajn dečka, s katerim ima zdaj še eno hčerkico, staro skoraj 4 leta in je takrat taprvo res sprejel za svojo in sem vesela, da se imao radi in uživajo. 

Super za prijateljico! user posted image user posted image user posted image

Povej mi še... Kaj si jedla, takrat, ko si bila bolana za grlo? Mene grlo boli, iz nosa teče in čutim, da bo vročina.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
26.3.2011 19:43:31   
Teni_
Mene ni grlo bolelo, jaz sem kašljala kot zmešana, iz nosa mi je teklo, pa vročino sem imela. Za kašelj sem imela slezov sirup, pa inhalacije sem si delala: ajprej z kamilico, potem pa samo vodo in sol. Pa par lekadolov sem vzela, ker me je kar treslo, čeprav nisem imela full visoke vročine. Za grlo pa ne vem, kaj bi pomagalo. Je enih par imelo tukaj probleme z grlom, samo ne vem zdaj točno katere.  

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
26.3.2011 19:57:45   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Pa ti si že dva krat rodila in veš kaj te približno čaka, jaz sem pa tako neizkušena. Čeprav sem bila že pri porodu zraven v okviro mojega šolanja / študiranja in tudi pri carskem rezu, samo to ni to...user posted image

heheh veš tisti vic :)
se srečata prvorodka in mnogorodka pred porodno sobo
pa prva reče :blagor tebi ko veš kaj te čaka ...
pa ji ta odgovori : blagor tebi ,ko ne veš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
26.3.2011 19:59:56   
Teni_
user posted image user posted image user posted image To sem že slišala, ampak je pa dobra.

Ampak je pa nekaj res, vsaj mislim, da je meni to precej pomagalo. Nikoli me ni bilo strah it rodit in sem bila full sproščena in mi je pomoje to tudi pomagalo pri odpiranju. Sem si mislila če jih je toliko rodilo, bom pa še jaz.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 26.3.2011 20:01:04 >

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
26.3.2011 20:00:23   
modrimedo

hehe odvisno ,mojega moža babica kar poklice direktno v ceter dogajanja  :) po tolikoih porodih se vedno hecajo da je sposoben že sam poštimat če je sila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
26.3.2011 20:01:51   
modrimedo
jaz bom ,če se bomo držali utečenega protokola ,rodila v 36 tednu ...sam da zdržim do tam brez bolnice sem srečna :)

Neposredna povezava do sporočila: 2688
26.3.2011 20:02:37   
Teni_
user posted image user posted image user posted image , mojega bi pomoje kap, če bi pa ga tam dol poklicala. On še igel ne prenaša najboljše, ampak zraven pa je bil pri porodih. Oz. prvič je šel na koncu ven, drugič je pa na koncu koaj noter prišel, ker ga je morala it sestra iskat, da ne zamudi, ker sem rodila kar vmes med popisom podatkov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
26.3.2011 20:05:14   
modrimedo

user posted image user posted image user posted image To sem že slišala, ampak je pa dobra.

Ampak je pa nekaj res, vsaj mislim, da je meni to precej pomagalo. Nikoli me ni bilo strah it rodit in sem bila full sproščena in mi je pomoje to tudi pomagalo pri odpiranju. Sem si mislila če jih je toliko rodilo, bom pa še jaz.

pod tole se pa jaz samo podpišem
jaz se poroda veselim ,mogoče se bo smešno slišalo ,samo jaz se veselim tud bolečine ..če se ji prepustiš in se ne zakrčiš in preventiliraš se na brzino odpiraš in res lahko kontroliraš sam porod ..
mene kar zmrazi ko v porodni slišim kričanje in kletje ,ker vem da si ženska s tem izgubi vso energijo in kisik katerega mišice in otrok rabijo

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
26.3.2011 20:07:46   
Teni_
Joj, to sem jaz poslušala, ko sem prvič rodila. Sem si mislila, da dobro, da je že za mano, ker bi jim pobegnila, ko sem to slišala.
Jaz imam res fajn spomine na porod (no, pri prvem nimam fajn spominov na šivanje), drugič so me še hecale, ko so me v sobo potem peljale, da naj še kaj pridem. Da imajo take kot sem jaz rade. Seveda, če sem bila v porodni sobi do poroda, ravno nekje 10 minut, pa še šivat ni bilo nič treba.user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 26.3.2011 20:08:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2691
26.3.2011 20:08:55   
modrimedo

user posted image user posted image user posted image , mojega bi pomoje kap, če bi pa ga tam dol poklicala. On še igel ne prenaša najboljše, ampak zraven pa je bil pri porodih. Oz. prvič je šel na koncu ven, drugič je pa na koncu koaj noter prišel, ker ga je morala it sestra iskat, da ne zamudi, ker sem rodila kar vmes med popisom podatkov.user posted image
kaj naj rečem moj nima problem s tem ,jaz pa tud ne :) mene ne moti če napol asistira :)
hehe vedno mi on pove ko se glava krona in koliko las ima hahahahaha
ko se porodi glavica in čakaš na drug popadek ,da se porodi  se ramena in telo je pa že najina navada da skupaj podožava glavico malega  :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
26.3.2011 20:13:31   
modrimedo

Joj, to sem jaz poslušala, ko sem prvič rodila. Sem si mislila, da dobro, da je že za mano, ker bi jim pobegnila, ko sem to slišala.
Jaz imam res fajn spomine na porod (no, pri prvem nimam fajn spominov na šivanje), drugič so me še hecale, ko so me v sobo potem peljale, da naj še kaj pridem. Da imajo take kot sem jaz rade. Seveda, če sem bila v porodni sobi do poroda, ravno nekje 10 minut, pa še šivat ni bilo nič treba.user posted image
uf jaz sem se naslišla tega in mi je res noro :)
moj prvi porod je bil grozen ,resno ..kasneje so ugotovili da sem imela iztočasno z popadki še napade žolčnih kamnov in meni se je mešalo
rojevala z teško preklasijo ,otroku je upadal srčni utrip...
še sedaj se spomnim da sem preklela v glavi vse knjige ki so navajale da med popadki ne boli user posted image
ko sem rodila so me še šivali in od takrat sem jaz vedno prepovedala rezanje presredla ,ker tisto je milorečeno neprijetno ,pa še vneli so se mi ....
ampak kljubvsemu :)
babica je na koncu kometrirala :gospa vas pa ne bo kmalu nazaj
sem jaz rekla da čez dobro leto :)
in res sem bila čez dobro leti in pol :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
26.3.2011 20:21:54   
Teni_
Mene niso rezali, sem se sama raztrgala in to znotraj, zunaj sem imela samo kakšna dva šiva, noter pa kar nekaj. Na koncu sem par šivov normalno čutila - na živo. Ampak na srečo potem nisem imela nobeih problemov s šivi, razen, da je bolelo in sem z blazino skakala okoli, da sem lahko sedela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2694
26.3.2011 20:26:37   
modrimedo
teni meni ni nihče povedal da tisti plastični vloški ,ki si jih taktar dobil v porodnišnici niso dobri ...sploh pa ne sredi avgusta :)

so bili pa potem vsi porodi idealni in imam navsakega res lepe spomine :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
26.3.2011 20:28:17   
Teni_
To je važno. Jaz sem rekla, da tako grem rodit še 10X, tako, da upam, da bo v tretje enako.

Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.3.2011 20:29:37   
modrimedo
teni previrjeno : vsakič je lažje :)
haha sam da ne rodiš doma al pa na poti :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
26.3.2011 20:38:27   
Teni_
Tega me je strah, ker imam občutek, da če bi mi 2. voda odtekla v avtu, bi rodila po poti. V porodnišnico sem prišla 6 cm odprta ob 4, pa par minutk, takoj potem, ko sem prišla v porodno so mi predrli mehur, 4:17 sem pa rodila. To pomeni samo par minut za tem, ko so mi mehur predrli. Tako, da zdaj tudi upam, da to počaka do porodnišnice.user posted image Če ne bo pač ati prisiljen pomagat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
26.3.2011 20:43:30   
carly
Joj Teni in Modrimedo vidve že o porodihuser posted image .Jest imam dva za sabo pa je bil prvi sprožen, imela vakum, prerezan presredek pa še posteljico so mi ročno luščili, drugič urgentni cr, tko da zdej bi pa že rada doživela en tak normalen porod s popadki ki se počasi stopnjujejoin vse ostalouser posted image .

Sicer pa glede trebuščka, se mi zdi da se je kar na enkrat pokazal, sicer ga s športnimi oblačili ni težko skriti ampak če bi dala gor kej bolj oprijetega bi se pa kar fajn poznalo.

pa mi imamo tudi skos ene rojstne dneve sedaj, tudi mojega v četrtekuser posted image , se bo na naslednjem pregledu sigurno poznalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2699
26.3.2011 20:43:55   
modrimedo
teni ..če meni oteče voda mi tud ni pomoči :)
na srečo imam vedno močne in večkratne ovoje ,ima še babica težave da jih predre :)

< Sporočilo je popravil modrimedo -- 26.3.2011 20:44:45 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?