Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 8:55:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Tinej je imel včeraj prvi nastop v vrtcu. Kak so bili sladki. Na koncu bi moral meni darilo prinest pa ga je ravnatelju (mojemu šefu)...že ve, kje je treba "v rit lest".
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 8:59:05
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Noč do 3h je bila katastrofa od katastrofe. Vsako uro se je dr kaj dr ipično tulo čajči, mel pa ga je v roki. No pol pa je hoto v svojo pojstlo pa smo zdaj spala do pol9. Zdaj je pri risankah in zajtrku, jaz pa pri kavi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 8:59:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! Vstali smo se ob 7.15,ko se je mala šefica zadrla:Jutrooo jeeeeeee!!Ne spaaaaaaaaat!!! Kava že popita,zajtrk pojedli....kosilo se kuha(goveji golaž ) otroci pri risankah,mama na compu...... Ooooooooo sami. lepo da si se prišla pokazat. jaz te že posteno pogrešam.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 9:00:35
|
|
|
|
sami0804
|
Eno vprašanje: Sara je zdaj od januarja brez pleničke ponoči....zadnja dva tedna pa se redno skoraj vsak večer polula v posteljo Sicer mi misel,da bi ji dala nazaj na rit pleničko,ne diši preveč,ampak še bolj mi je pa mučno skoraj vsako noč preoblačit otroka in posteljo... Kaki predlog,kak naj težavo rešimo? Manj pit ni rešitev,ker že tak zelo malo pije,pred spanjem sicer spije 2 dcl mleka,nočne flaške mleka pa smo (končno) ukinili Aja,pa še brani se pleničke ,ona je ne bi imela...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 9:02:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ooooooooo sami. lepo da si se prišla pokazat. jaz te že posteno pogrešam. Hvala Malo več sem na fb...na rr-ju samo malo preletim...ni časa,sem nonstop zunaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 9:04:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eno vprašanje: Sara je zdaj od januarja brez pleničke ponoči....zadnja dva tedna pa se redno skoraj vsak večer polula v posteljo Sicer mi misel,da bi ji dala nazaj na rit pleničko,ne diši preveč,ampak še bolj mi je pa mučno skoraj vsako noč preoblačit otroka in posteljo... Kaki predlog,kak naj težavo rešimo? Manj pit ni rešitev,ker že tak zelo malo pije,pred spanjem sicer spije 2 dcl mleka,nočne flaške mleka pa smo (končno) ukinili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Aja,pa še brani se pleničke ,ona je ne bi imela... Za ostalo pa ti nimam kaj pametnega za povedat oz. svetovat. Sorry.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 9:05:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ooooooooo sami. lepo da si se prišla pokazat. jaz te že posteno pogrešam. Hvala Malo več sem na fb...na rr-ju samo malo preletim...ni časa,sem nonstop zunaj Kaj zdaj bi rada povedala, da naj se spravim na FB.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 9:09:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ooooooooo sami. lepo da si se prišla pokazat. jaz te že posteno pogrešam. Hvala Malo več sem na fb...na rr-ju samo malo preletim...ni časa,sem nonstop zunaj Kaj zdaj bi rada povedala, da naj se spravim na FB. Haha...že spet,ja Enkrat te bomo že omehčali...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 9:13:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ooooooooo sami. lepo da si se prišla pokazat. jaz te že posteno pogrešam. Hvala Malo več sem na fb...na rr-ju samo malo preletim...ni časa,sem nonstop zunaj Kaj zdaj bi rada povedala, da naj se spravim na FB. Haha...že spet,ja Enkrat te bomo že omehčali... Ne vem no. Če me bo kdo omehčal sem jaz to sama.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 9:23:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haha...že spet,ja Enkrat te bomo že omehčali... Ne vem no. Če me bo kdo omehčal sem jaz to sama. To pa je tudi res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 10:01:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, evo, sem ravno pozajtrkovala, zdaj grem pa v akcijo. Najprej ugotovit ali mi na vozičku pušča samo zračnica ali je hin tudi plašč, potem pa na lov za zračnico, da ne bomo predolgo ne-mobilni. je pa možek opravil že ves shoping zjutraj ob 8h, zdaj pa je začel zunaj delat, imava par rožic za posadit pa to Se tipkamo kaj zvečer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 10:22:52
|
|
|
|
marta82
|
Kaj boste kuhale? Zbiram ideje za jutri, sicer mož kuha ampak bo ziher spraševal kaj naj. Danes bom pa mesne polepe in špinačo. Za sladico sem spekla jogurtov biskvit pa smetana in maline gor. Njami.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 10:44:57
|
|
|
|
arabela*
|
....sama......končno malo miru ... šla še v štacuno..pospravim še, nato pa se k matematiko spravim. Pojedla patta obročke in sladoled....slabost pojenja..upam da se čist umiri, ker drugače Kuhat mi ni treba....ker sem sama...juppppppiiii, bom pa si popoldne naredila zabeljen stročji fižol z zaseko in kislo smetano
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 10:53:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj boste kuhale? Zbiram ideje za jutri, sicer mož kuha ampak bo ziher spraševal kaj naj. Danes bom pa mesne polepe in špinačo. Za sladico sem spekla jogurtov biskvit pa smetana in maline gor. Njami. Goveji golaž in polento...za mojega pa kruh poleg,ker mu je polenta oz.žganci
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 10:55:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! Vstali smo se ob 7.15,ko se je mala šefica zadrla:Jutrooo jeeeeeee!!Ne spaaaaaaaaat!!! Kava že popita,zajtrk pojedli....kosilo se kuha(goveji golaž ) otroci pri risankah,mama na compu...... Ooooooooo sami. lepo da si se prišla pokazat. jaz te že posteno pogrešam. Podpis!Jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 10:56:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Podpis!Jaz tudi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 10:58:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj boste kuhale? Zbiram ideje za jutri, sicer mož kuha ampak bo ziher spraševal kaj naj. Danes bom pa mesne polepe in špinačo. Za sladico sem spekla jogurtov biskvit pa smetana in maline gor. Njami. Goveji golaž in polento...za mojega pa kruh poleg,ker mu je polenta oz.žganci Mi pa bomo testenine jedli,pa juhico pa solato.za ju3 pa še ne vem,krompirček pečen ziher,kaj pa bo zraven,pa pojma nimam.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 10:59:59
|
|
|
|
matcar
|
Bili zunaj,no ostali so še zmeraj,mi2 s Saš-em pa sma šla kuhat počasi,ker se je ipično drl,ga nisem v garažo spustila in je blo gotovo.Brat pa gume menjava,pa še na mojem bo jih menjal,cajt je že bil.mi je pa rekla mama,da ima brat vse zavarovano doma,tudi osebe,tak da še celo kaj dobim za toto mojo taco frdamano.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 11:00:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Podpis!Jaz tudi! enako
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 11:01:55
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud pičim.....pridem kaj med "odmori" poškilit
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 11:13:31
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eno vprašanje: Sara je zdaj od januarja brez pleničke ponoči....zadnja dva tedna pa se redno skoraj vsak večer polula v posteljo Sicer mi misel,da bi ji dala nazaj na rit pleničko,ne diši preveč,ampak še bolj mi je pa mučno skoraj vsako noč preoblačit otroka in posteljo... Kaki predlog,kak naj težavo rešimo? Manj pit ni rešitev,ker že tak zelo malo pije,pred spanjem sicer spije 2 dcl mleka,nočne flaške mleka pa smo (končno) ukinili Aja,pa še brani se pleničke ,ona je ne bi imela... Nimam pojma. Vem samo, da vi pravijo, do ko daš enkrat pleničko dol, je največja napaka, če jo daš nazaj gor. Ampak teorija je eno, praksa pa drugo. V glavnem nimam pametnega nesveta. Bi pa jaz verjetno (glede na to, da sama noče pleničk) vztrajala brez.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 16:05:09
|
|
|
|
arabela*
|
eto pauza... sem pospravljala še malo stanovanje...pa za jest sem si naredila.....še to bi pozabla, če se mi ne bi začelo sukat od lakote Potem pa dalje pred knjige. Zunaj bo počasi začelo padat......da malo osveži
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 16:06:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eno vprašanje: Sara je zdaj od januarja brez pleničke ponoči....zadnja dva tedna pa se redno skoraj vsak večer polula v posteljo Sicer mi misel,da bi ji dala nazaj na rit pleničko,ne diši preveč,ampak še bolj mi je pa mučno skoraj vsako noč preoblačit otroka in posteljo... Kaki predlog,kak naj težavo rešimo? Manj pit ni rešitev,ker že tak zelo malo pije,pred spanjem sicer spije 2 dcl mleka,nočne flaške mleka pa smo (končno) ukinili Aja,pa še brani se pleničke ,ona je ne bi imela... Nimam pojma. Vem samo, da vi pravijo, do ko daš enkrat pleničko dol, je največja napaka, če jo daš nazaj gor. Ampak teorija je eno, praksa pa drugo. V glavnem nimam pametnega nesveta. Bi pa jaz verjetno (glede na to, da sama noče pleničk) vztrajala brez. jaz bi ji pustila ponoči.. Naša ima plenico samo za ponoči, čez dan nikoli..in lula ponoči v pleničko, čez dan pa na stranišče. Ni sploh nobene panike, da bi se kaj zmedla
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 16:40:02
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo bili zunaj ravno 20 min,pa nas je dež noter pregnal.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 17:20:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je pa svetovna barva zdaj,moja najljubša. meni je tudi všeč
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?