Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:22:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je danes po nočnem šovu tudi spal do pol9. Samo kaj ko se mi je do 3 ali 4, ko je šel v svojo pojstlo, mislilo ščamat. Pa nebi rekla da se je tula z razlogom. Verjamem,da je spal pol tak dolgo.Boga ti. saj bo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:23:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Boljše,ja.Kaj pa greš nazaj,pa G poveš,kak je na stvari?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:24:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:25:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je danes po nočnem šovu tudi spal do pol9. Samo kaj ko se mi je do 3 ali 4, ko je šel v svojo pojstlo, mislilo ščamat. Pa nebi rekla da se je tula z razlogom. Verjamem,da je spal pol tak dolgo.Boga ti. saj bo Saj je blo. In to tak da se mi čez dan pol ni več nič spalo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:29:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Boljše,ja.Kaj pa greš nazaj,pa G poveš,kak je na stvari? mah ne bom niti šla zarad tega....bom brez zaščite kot doslej...bom raje kondome nabavla al pa dala deda sterilizirat
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:29:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi. Jaz pa pred Leinim porodom nobenih problemov,po porodu pa še huje,kot vi2 naštevata.Pa lani ista pesem,pa sem bla praktično 9 let brez.Zato pa jih sploh več ne dobim,ker jih telo enostavno ne sprejme,se je vse spremenilo,hormoni pa to.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:31:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi. ja katastrofa...pa tak agresivna sem postala, če me je kdo razp ...torej danes če ne vzame, se zna zgodit menza jutri...??
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:32:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Boljše,ja.Kaj pa greš nazaj,pa G poveš,kak je na stvari? mah ne bom niti šla zarad tega....bom brez zaščite kot doslej...bom raje kondome nabavla al pa dala deda sterilizirat Ja,zakaj pa ne?Moj je tudi izrazo željo po tem.zakaj bi te ženske vse mogle?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:32:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi. Jaz pa pred Leinim porodom nobenih problemov,po porodu pa še huje,kot vi2 naštevata.Pa lani ista pesem,pa sem bla praktično 9 let brez.Zato pa jih sploh več ne dobim,ker jih telo enostavno ne sprejme,se je vse spremenilo,hormoni pa to. ma če tak gledaš...je sprememba..vsak dan nekaj vnašat v telo...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:33:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Boljše,ja.Kaj pa greš nazaj,pa G poveš,kak je na stvari? mah ne bom niti šla zarad tega....bom brez zaščite kot doslej...bom raje kondome nabavla al pa dala deda sterilizirat Ja,zakaj pa ne?Moj je tudi izrazo željo po tem.zakaj bi te ženske vse mogle? res? lepo...Moj se upira temu...moram malo prečekirat postopek
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:33:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi. Jaz pa pred Leinim porodom nobenih problemov,po porodu pa še huje,kot vi2 naštevata.Pa lani ista pesem,pa sem bla praktično 9 let brez.Zato pa jih sploh več ne dobim,ker jih telo enostavno ne sprejme,se je vse spremenilo,hormoni pa to. ma če tak gledaš...je sprememba..vsak dan nekaj vnašat v telo... To pa itak.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:33:44
|
|
|
|
arabela*
|
grem si ga nabasat.........................
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:34:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi. ja katastrofa...pa tak agresivna sem postala, če me je kdo razp ...torej danes če ne vzame, se zna zgodit menza jutri...?? To tudi. Me je samo narobe pogledal in je že bil ogenj v strehi. Za menzo pa mislim da ne.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:34:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ] To pa itak. ma hotla sem, ker drugače sem pol vsak mesec živčna če mi m zamuja
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:34:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi. ja katastrofa...pa tak agresivna sem postala, če me je kdo razp ...torej danes če ne vzame, se zna zgodit menza jutri...?? Ne,šele čez 2 dni.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:35:35
|
|
|
|
ly117
|
Edina dobra stran Kt je bila da mi je beli tok izginil in menza je bila 4 dni. to pa je tudi vse.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:35:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi. ja katastrofa...pa tak agresivna sem postala, če me je kdo razp ...torej danes če ne vzame, se zna zgodit menza jutri...?? Ne,šele čez 2 dni. ker vem....nekoč sem jemala neke tabletke.....pa sem pozabla vzet in sem naslednji dan dobila tetko... sicer pa tak vseskozi nekaj tak da tak vseeno...bo kaj bo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:35:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Boljše,ja.Kaj pa greš nazaj,pa G poveš,kak je na stvari? mah ne bom niti šla zarad tega....bom brez zaščite kot doslej...bom raje kondome nabavla al pa dala deda sterilizirat Ja,zakaj pa ne?Moj je tudi izrazo željo po tem.zakaj bi te ženske vse mogle? res? lepo...Moj se upira temu...moram malo prečekirat postopek Ja,je reko,da bi se on dal podvezat,da se jaz ne bi rabla dat sterilizirat.To pa se bom itak dala,je še najbolj ziher varianta pri meni.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:36:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes bom prenehala kt jest...teh pol mesca...ma ni da ni...same čudne stvari....me nonstop šraufalo, pa napete prsi kot po porodu takoj , čudno počutje, slabosti nenormalne..eh brezveze naštevat, pa še vmesne krvavitve....tak da mislim da moja kariera kt končana...dolgo trajala Jaz se tudi nisem najbolje razumela z KT. Sam sem bolj dolgo rabla da sem spoznala to. Mi je pa bilo tudi večkrat slabo. Želja po je bila na minimumu. O moji razopožljivost in razdražljivosti pa rajši nebi. ja katastrofa...pa tak agresivna sem postala, če me je kdo razp ...torej danes če ne vzame, se zna zgodit menza jutri...?? To tudi. Me je samo narobe pogledal in je že bil ogenj v strehi. Za menzo pa mislim da ne. zdaj si brez?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:37:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Edina dobra stran Kt je bila da mi je beli tok izginil in menza je bila 4 dni. to pa je tudi vse. ja saj to je okej....vse ostalo...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:37:22
|
|
|
|
matcar
|
Grem na čik,pridem nazaj....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:37:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,je reko,da bi se on dal podvezat,da se jaz ne bi rabla dat sterilizirat.To pa se bom itak dala,je še najbolj ziher varianta pri meni. kak pa to zgleda?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:39:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj si brez? Od lanskega avgusta.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:40:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj si brez? Od lanskega avgusta. te ni strah?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 26.3.2011 22:42:36
|
|
|
|
arabela*
|
aja..pa fulll sem bila brez apetita in vsa hrana se mi je presolena zdela...bljak...pa sladkega nič nisem mogla jest...mislim...sto in ena sprememba
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?