|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
25.3.2011 8:43:36   
antoninap
maurica, moje sožalje user posted image

Naša pupa je bila danes tudi pridna, je spala od 20. ure do 1.30. Potem ga je mal biksala in zaspala šele ob 3. uri in se zbudila ob 6.30. Zdaj pa spi že od 7. ure, pa bo še vsaj urco in pol, upajmo. Danes dobim dvojne obiske, pa je treba še mal prahe pobrisat user posted image

Pa lep materinski dan vsem! user posted image Moj lubi mi je že včeraj prinesel šopek vrtnic user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 25.3.2011 8:45:21 >

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
25.3.2011 8:57:19   
maurica
želim vam čudovit materinski dan

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
25.3.2011 9:15:25   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
punce a vi to že vpisujete za naslednje leto? letos septembra bodo stari šele pol leta. kako pa to da tako zgodaj vpisujete???

jap, za naslednje leto. V nekaterih vrtich poteka vpis nekje v trenutnem času in če hočeš da gre otrok januarja, feubruarja v vrtec, moraš dat zdaj vlogo. V nekaterih vrtcih pa imajo vpis celo leto.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
25.3.2011 9:58:43   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Pozdravljene.

Se nekaj časa nisem oglasila. Prejšnji teden mi je umrla babica user posted image , pa nisem bila najbolj razpoložena. Je bila pa že dolgo bolna tako da ni bil tako velik šok. Ah, takšno je pač življenje ...

Drugače smo pa super, veliko vozičkamo. Si bom šla v kratkem kupit letno karto za Arboretum, ki je tudi idealen park za sprehode, super igrala imajo (za takrat, ko bo večji), občasno zelo zanimive razstave ...

Anže je zelo priden, spi celo noč. Danes je zdržal skoraj 12 ur brez hrane user posted image (jedel je nazadnje po kopanju ob 19.15, zbudil se je ob 6.45). Pa še celo noč je bil revež polulan, ker mu je ušlo čez pleničko.

Eno vprašanje: a se vaši user posted image tudi že odkrijejo ponoči? Naš se je danes zbudil skoraj brez kovtra. Ne vem ali naj ga že v spalno vrečo dajem??

Moje sožalje za babico. user posted image

Vau, 12ur brez hrane? Kako vi to trenirate vaše otročke? user posted image Naša se ne odkriva ponoči, je pa ne morem več obrnit na bok, ker se tako zvali na hrbet, pa ni važno kaj podstavim. Tako da pač spi na hrbtu in je tudi že bruhala tako, pa ni bilo nič narobe, čeprav vsakič ko je kakšen čuden zvok laufam gledat, če bruha. user posted image

Prejle mi je spet svirala, zgleda da jo nekaj zvija in je čist boga, ker kar naprej joka. Zdajle sicer spi, ampak tud običajno malo zastoka pa se kremži, tako da verjetno ne bo trajalo dolgo. Jaz pa pomivam kopalnico, ker se tega drugače itak nihče ne loti.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
25.3.2011 10:02:18   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

KAKO RASTE MAMA

NAJPREJ JE SAMA TEMA,
NAJPREJ JE VELIK NIČ,
POTLEJ JE MAJCENA DEKLICA
IN IZ NJE LJUBEK DEKLIČ.

IZ NJEGA MAMICA ZRASTE,
A RASTE DOLGO IN MNOGO LET,
POTEM PA JE TO KAR NAENKRAT
IN JAZ PRIDEM NA SVET.

IZ MAMICE ZRASTE MAMA
BOGVEKDAJ, KAR NEKEGA DNE,
KO ŠE SAMA NE VE, DA JI PADA
PRVI SNEG NA LASE.

KO JAZ ODRASTEM, RASTE
MAMA POČASI NAZAJ,
DOKLER BABICA NE POSTANE
IN PRIDE Z VNUKI V RAJ.

Tole sem enkrat nekje že našla in mi je res najlepša...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.3.2011 10:04:22   
Mišyka
MAMICAM VSE NAJBOLJŠE OB MATERINSKEM DNEVU!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
25.3.2011 10:09:02   
Mišyka
maurica moje sožalje za babico!
12 ur ti prespi?!!! Jst sem pa vesela, če ponoči sploh kej spi. Dons smo meli srečo in je bla zvečer res mal več budna, tko da je ob ene 12h zaspala, se zbudila okrog pol 4h, pojedla in spala do 7h, pojedla in zdej še kr spi, jo morm it zbudit. Jst sem valjda z njo potegnila. Je pa spala kr pr nama, ker nisem hotla reskirat spet nočne izmene, če bi se zbudila ko bi jo odložila v zibko.
Pr nas se še nč ne odkriva.

Moj sprehod z obema zgleda tko, da tavečji drži ročaj na vozičku in mi pomaga porivat, pač dokler se mu da in ne vidi nič bolj zanimivega okrog. Bomo vidli če bo tko šlo. Ko ga bom dnevno hodila iskat v vrtec in bo mogu prehodit pot nazaj in če ne bo šlo bomo pa tisto dodatno stopničko s koleščki nabavli. Upam da ne bo treba.

Matr sem dons naspana!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
25.3.2011 10:09:59   
hel32
dA SE ŠE PRI VAS MALO JAVIM, DA ME NE POZABITE
En lep materinski dan vam želim!!

Sicer vas še nisem nič brala za nazaj, pa da malo najprej, kako smo mi:
veselo vozičkamo po sončku, ali pa se igramo zunaj pred hišo, ko tako lepo sije sončekuser posted image user posted image , krčki so skoraj povsem izginiliuser posted image , sicer pa še dajam biogaia kapljice, ponoči lepo spimo, 1x se še zbudimo za hranjenje, lepo lulamo in kakamo, pa tu in tam prdamouser posted image
Mi smo tudi že vpisali oba v vrtec Lukas gre septebra, za Lucijo so mi pa rekli, ja, če bo januarja kaj prostora v jaslicahuser posted image user posted image user posted image in, kam jjo naj vtaknem drugačeuser posted image user posted image

Sem tudi bila že na poporodnem pregledu, vse ok., sicer mi je vzel poprodni brispretipal maternico, vse BP. dobila sem tudi tabletke, za naslednjie3 leta, potem pa se bomo dalje pogovarjali, ali še enega ali kaka druga zaščita.
Sicer pa mi še kr neki malega priteče ven, baje lahko do 8 tednov, tako, da moram vseeno počakat še 6 tednov da vidim, kako bo z M, in lahko začnem z tabletkami.

Tako se imamo mi, zdaj pa grem malo za nazaj brat, če bosta otročka spala.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.3.2011 10:56:38   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Danes sem dobila bone od DM in na koncu brošure prijazno prosijo, da jim naredimo reklamo. Torej vse ki še niste poslale rojstnega lista v DM, naj vam povem, da vam pripada zastonj paket plenic, krema za ritko in še kup popustov. Nič ne stane, lahko pa mal prišparate. Več pa na njihovi spletni strani. Evo, sem opravla dolžnostuser posted image

mETA, HVALA ZA LINK, EVO, SEM ŽE POSLALA PRIJAVO

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.3.2011 11:27:54   
DIANE
Dan,

jst sm zej pa zaskrbljena. Kličem na CSD kdaj bo odločba, da je mož oddal vlogo v četrtek za otroški dodatek in una mi reče ja v roku 30 dni ujej jaz morem pa oddat za vrtec do 31.3.. A katera ve ali lahko se vloga za vrtec prej odda brez odločbe in jo potem nesem pozneje?
meta21 ti si jo dobila v 2 dneh?'

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.3.2011 11:36:05   
DIANE
Tok sm zej čist paf, da sem pozabila voščit.

VSE NAJBOLJŠE ZA MATERINSKI DAN.user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
25.3.2011 12:45:40   
cukica
Prvo,da vprašam kako pa veš koliko pik dobiš v vrtcu?
Jaz sem ga vpisala v vrtec za drugo leto,ker jih pri nas jemljejo šele z 1 letom in pa uvajanje imaš po končani porodniški.Nekaj novega.

Potem želim vsem lep materinski dan,...

Sem pa žalostna izvedela sem,da je morala prijateljica jit rodit deklico z 7 meseci,ker se niso možgani več prav razvijali,...Grozno,...

maurica iskreno sožalje,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.3.2011 14:37:09   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Mi je pa zjutraj plenica prepustila (za enkratno uporabo) in je bila cela luža po najinem jogiju, ker sem jo kar pri meni pustila dremat.

Zakaj maš pa pleničko gor?user posted image Mal heca user posted image .
Naš tako pridno lula, da moram tut ponoči plenico mu menjat - je včasih že po 4-ih urah prebito vse user posted image . Poj se pa valda zbrihta in... user posted image Mah, sej bo user posted image sonce tut mal pomaga k boljši volji user posted image

Jaz ga tudi morem previjat zvečer, drugače je celi moker. Ponavadi pa sem itak prepozna in ga morem še preoblačit. Spat gre ob 11, prej še ga previjem, potem pa se komaj ob pol 3 zbudi in je moker. user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.3.2011 14:37:17   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Sem šla k mami na obisk-čista polomija. Sploh ne vem kaj rinem tja, če se ne zna(va) normalno pogovarjat. Ko pridem tja samo gleda svoje nadaljevanke eno za drugo, malo drži Tejo, z mano pa komaj kaj spregovori. Ko pa greva ven, vsa ponosna kaže vnukinjo, in na se na ves glas pogovarja z mano oz me nekaj sprašuje, tako da drugi okoli tudi slišijo. Izpade kot da se pogovarja z mano zato da drugi vidijo. Ne štekam je. user posted image

user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.3.2011 14:37:20   
little*miss

Ena (Little*miss?) je spraševala, kako s sprehodi z dvema: jaz imam Nandeta v slingu in gre super - "razen" da ves čas spi poj in sumim, de zato ponoči ni tako "priden".
Meta, pa kako ti rata tako fajn spat ju dat? Fouš, fouš, fouš.....user posted image Sam res, jaz bi tut, sem orto zaspanc (zjutri, ponoči niti ne user posted image ) in bi "umrla" za spanje do vsaj ene desetih user posted image . Sej bo - čez ene 10 let user posted image .

Mi se sprehajamo tako, da imam Bineta v vozičku, Lovro se pa drži za cev na strani vozička ali pa mene drži za roko in pač vozim samo z eno. Če pa ni prometa, pa Lovro hodi brez "dotikanja" mene ali vozička. Aja, najbrž ste misnle, da je tastarejši v vozičku. No, tega se je Lovro odvadil že v nosečnosti, ker sva se vsak dan sprehajala, mami pa kao ni mogla ne vozička rinit, ne nosit, ne hitro hodit ... Zdaj se pa niti spomni ne na vozek

Pri nas pa ne gretako na izi. Je 19 mesecev stara in ni šanse da bi se lepo držala za cev od vozička. Prvih par metrov ona potiska voziček, potem pa bi ona letala prosto user posted image Saj ne grema po prometni cesti, grema po naši ulici, ampak se vseeno tu in tam pripelje avto, veliko je traktorjev zdaj, tako da to odpade. Sling nevem če bi znala uporabljat, tako da smo zdaj večinoma zunaj pred hišo. Imamo veliko parcelo, tako da je zelo fajn, še posebaj zdaj ko je dovolj toplo za zibanje, pa še peskovnik bomo naredili v kratkem, postavili tobogan, v bistvu mali parkec. Prej ko je bilo mrzlo, pa mi ni bilo za sedet zunaj.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.3.2011 14:37:23   
little*miss

Danes sem dobila bone od DM in na koncu brošure prijazno prosijo, da jim naredimo reklamo. Torej vse ki še niste poslale rojstnega lista v DM, naj vam povem, da vam pripada zastonj paket plenic, krema za ritko in še kup popustov. Nič ne stane, lahko pa mal prišparate. Več pa na njihovi spletni strani. Evo, sem opravla dolžnostuser posted image

se spravljam že cel mesec, da bi odnesla rojstni list, nisem pa vedela da lahko oddam kar preko neta. Tako da user posted image za skenerje in prijavnica je že poslana user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.3.2011 14:37:28   
little*miss

63 pik?user posted image
Mi jih imamo neki čez 150? A ni že pri prvi "postavki" 100 pik? Pa tut jaz mislm, de nau šlo skoz...

Vsak vrtec ima svoj pravilnik s kriteriji za sprejem. Mi lahko maksimalno dosežemo okrog 30 točk. Točkovniki so ponavadi objavljeni na spletnih straneh vrtcev

punce a vi to že vpisujete za naslednje leto? letos septembra bodo stari šele pol leta. kako pa to da tako zgodaj vpisujete???

aja kaj je novega. včeraj smo dobilii iz občine obvestilo, da nam podarjajo 209€ za rojstvo drugega otroka user posted image user posted image user posted image  - pa lahko naročim cepivo proti rota virusu

Mi smo taprvo vpisali v vrtec oktobra 2009, (ko je bila stara 2 meseca) za september 2010. Pa nismo dobili vrtca, potem so nas oktobra naknadno sprejeli, ker je ena punčka bila ves čas bolna (zdaj pa je več ni med nami in mi je vedno tako hudo, ko pomislim, na kakšen princip smo mi vrtec dobili user posted image )
Jana sem tudi že vpisala v vrtec, ampak bo zagotovo sprejet, ker bodo ravno septembra 2012 odprli nov vrtec.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.3.2011 14:37:34   
little*miss
Maurica moje sožalje

Jaz sem bila v sredo pri ginekologu, vse je bp. Ginekolog je rekel, da lahko pridem po dojenju in se boma zmenila za kontracepcijo. Očitno niti ne podpira kontracepcije med dojenjem. Meni je itak prav, ker sem tudi sama imela namen po dojenju začet jemat KT user posted image

o, RR je dobil novo preobleko user posted image

Več pa probam zvečer napisat, je ravno tamala prišla z vrtca

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.3.2011 14:54:09   
samsara04
Mamice, vse lepo ob materinskem dnevu vam želim.

Življenje je pesem. Ljubezen je glasba.
Za materino ljubezen je zmeraj pomlad.
(francoski pregovor)

Mi smo uredu, veliko na sprehodih, ko je tako lepo vreme user posted image Šele 4.4. pa imamo prvi pregled. Drugače pa se odločamo, kdaj bi šli na obisk k omi in dediju, ki sta 260 km daleč. Kako vaši dojenčki prenašajo vožnjo, je že katera bila z njim/njo na daljši relaciji?

Uživajte lep dan...

Lp

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.3.2011 17:33:44   
tamy82
Živijo!

Mi smo tudi tako zaposleni zadnje dni, da ne uspem ničesar napisat ... no, prebrala sem vas pa le user posted image
Je res tako lepo vreme zdej zunaj, da bi bilo prav škoda, da bi bila noter. Tako da zdej smo že cel teden od 11h do 5h zunaj, vmes pridemo samo enkrat pojest (najpej Val in potem mama user posted image ) in potem spet ven. Škoda, da se bo vreme zdej pokvarilo.
Danes sem bil končno rpi frizerju (to sem imela v planu na dan, ko sem potem rodila user posted image ), tako da je bila moja frizura res potrebna enega takega posega user posted image

Tudi pri nas je treba kar malo spretnosti za it na sprehod, čeprav nimam nobenga drugega otroka s sabo, mam pa zato psa user posted image Tako da v eno roko voziček, v drugo pa povodec in gremo. Še dobro, da gremo samo malo po cesti, potem pa po zelo malo prometni cesti in kakšni bolj stranski poti, da psa kar odvežem, da teka naokrog.

Uf, še dobro, da se mi ni še ni treba ubadati z vrtcem, ker bo Val na začetku če se bo le dalo doma pri tašči in tastu. Pa tudi kasneje mislim, da tu ni takih problemov s tem.
Ampak res mi ni jasno kako so lahko taki problemi s tem vrtcem po SLO, če nas je pa vedno manj?! user posted image

Spanje: jaz sem srečna, če se zbudi samo na 3,4 ure, ko je lačen in da vmes lepo spi. Ampak se ne pritožujem. Ga pa skoraj vsak večer in nato spet zjutraj trebušček matra user posted image mamo kapljice biogaia in milicon iz IT, ampak zaenkrat ne vidim še kakšne razlike. Mogoče bo treba počakat še kakšen dan, da se pokaže rezultat.

maurica sožalje za babico user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 25.3.2011 17:34:34 >

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.3.2011 17:34:17   
tamy82
Pa seveda lep materinski dan vsem mamicam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.3.2011 17:42:08   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Mamice, vse lepo ob materinskem dnevu vam želim.

Življenje je pesem. Ljubezen je glasba.
Za materino ljubezen je zmeraj pomlad.
(francoski pregovor)

Mi smo uredu, veliko na sprehodih, ko je tako lepo vreme user posted image Šele 4.4. pa imamo prvi pregled. Drugače pa se odločamo, kdaj bi šli na obisk k omi in dediju, ki sta 260 km daleč. Kako vaši dojenčki prenašajo vožnjo, je že katera bila z njim/njo na daljši relaciji?

Uživajte lep dan...

Lp

Mi smo šli najdlje Lj-Ce in Lj-Piran, pa je večinoma vse prespala.user posted image

Joj, alarm, morm šibat...

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.3.2011 20:25:20   
Teyla
Sem pozabila povedat eno smešno izjavo mojega.
Včeraj me moj vpraša "Ej, kaj je podobno čmrlju pa tkole veliko (pokaže s prsti debelino ene 4cm), a je to sršen? Pa okroglo je." Jaz rečem za hec: "Radioaktivni čmrlj". On pa čisto resno: "Ne, ej sem mislu da je sršen ampak ni. Podoben je bil čmrlju, ampak ful večji-kot lili put put stil."

user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.3.2011 21:06:20   
meta21
No, da vam še jaz malce pozno zaželim vse najlepše ob prazniku, še posebej tistim, ki ga praznujete prvič!

Tako zdaj pa sledi moj večerni monologuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
25.3.2011 21:06:27   
meta21

Pri nas dobimo dodatne točke, če smo bili že zavrnjeni in to, večkrat kot si zavrnjen, več dodatnih točk dobiš. Tako, da se ti spača dat vlogo, tudi če ni dovolj star.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!