hel32
|
dA SE ŠE PRI VAS MALO JAVIM, DA ME NE POZABITE En lep materinski dan vam želim!! Sicer vas še nisem nič brala za nazaj, pa da malo najprej, kako smo mi: veselo vozičkamo po sončku, ali pa se igramo zunaj pred hišo, ko tako lepo sije sonček , krčki so skoraj povsem izginili , sicer pa še dajam biogaia kapljice, ponoči lepo spimo, 1x se še zbudimo za hranjenje, lepo lulamo in kakamo, pa tu in tam prdamo Mi smo tudi že vpisali oba v vrtec Lukas gre septebra, za Lucijo so mi pa rekli, ja, če bo januarja kaj prostora v jaslicah in, kam jjo naj vtaknem drugače Sem tudi bila že na poporodnem pregledu, vse ok., sicer mi je vzel poprodni brispretipal maternico, vse BP. dobila sem tudi tabletke, za naslednjie3 leta, potem pa se bomo dalje pogovarjali, ali še enega ali kaka druga zaščita. Sicer pa mi še kr neki malega priteče ven, baje lahko do 8 tednov, tako, da moram vseeno počakat še 6 tednov da vidim, kako bo z M, in lahko začnem z tabletkami. Tako se imamo mi, zdaj pa grem malo za nazaj brat, če bosta otročka spala.