|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
22.3.2011 19:28:45   
pomarančika
Hojla user posted image
Mi2 z mojim grema pa jutr gledat vozeka v koper, tega baby boom user posted image komi čakam user posted image

No k se glih o taščah pogovarjate ... moja je še kr uredu oz, ful vredu sam mot me to da hoče da se otroka krsti jz pa moj pa nisva glih za to...jz sploh ne k nism krščena sej nimam nč proti sam nočm otroka v neko vero silt se bo že sam pol k bo starejši če bo hotu user posted image in zdej mi je fuuul grozn k jo nočm užalt user posted image zdej pa nevem ka bova! user posted image

Kaj pa ve? Boste vse krstile otroka?

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
22.3.2011 19:35:06   
Teni_
Moji2 sta krščeni, naprej se bosta pa sami odločili. Jaz sem tudi samo krščena in cerkveno poročena, ampak vse po svoji želji. H krstu sem šla v 7. razredu. Tako da, ja, tudi tretju bo krščen, naprej pa kakor bo želel. Je pa tako, da moj izhaja iz verne družine, jaz pa iz totalno neverne.

Vi2 se odločita po svojih željah, ker otrok je vajin. Ne glede na vse zamere. Ne moreš se nekomu podrejat, da ne bo zameril.

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
22.3.2011 19:37:34   
rainbow
Čer!

Kako ste klepetaveuser posted image user posted image user posted image

V MB je res kriza z oblačili; ene kavbojke sem si tudi jaz kupila v CA, pa so res ohlapne zgoraj. Pa dobro, za silo bodo. Sem si pa naročila preko ebay-ja tak vstavek za hlače, da vidim, če bo delovalo, da bi še kak mesec moje hlače nosila. Za zgoraj se še kaj najde, tudi v običajnih trgovinh. Zaenkrat, dokler ne eksplodiramuser posted image
Nimam pa nič več niti oblačil, niti stvari za dojenčka (razen postelje in jajčke, to sva posodila bratu), sem že vse stran dala (če bi me pred kakim letom vprašali, se mi sanjalo ne bi o še kakšnem tretjem user posted image ), ampak bova dobila nekaj na posodo, predvsem voziček Peg perego, čist ok; oblačila pa bomo že nabavili.

Eno VIP vprašanje - kaj pravite, koliko je nevarno barvanje las v nosečnosti????????? Moja mama je danes naredila celo paniko, jaz pa sem že dvakrat vmes bila pri frizerju, saj moram narastek - siv - barvati na 5 tednov. Niti pod razno ne mislim okoli hoditi siva. pa to zdaj ne govorim o parih sivih laseh, prosim lepo. Bom vprašala še ginekologinjo imam v četrtek pregled.

lep večer!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
22.3.2011 19:43:14   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala s temi sivimi lasmi. Saj ve, da ni smešno. Če bom kaj po moji mami, imam še čas. Stara bo letos 49, pa nima enega sivega lasu. V življenju se še ni pobarvala. user posted image

Mislim, da ni panike glede barvanja. Jaz se zdaj sicer ne, prej sem imela pobarvane na čisto svetlo blond, pa drugače sem tudi blond, ampak malo temnejša, tako, da zdaj hodim okoli z narastkom, ampak samo zato, ker se že pred nosečostjo nisem 2 meseca barvara, ker si bom pustila svojo barvo.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.3.2011 20:06:55   
carly
Ojla punce,
jaz sem tudi iz pregleda, vse je ok, dobila sem tudi slikico, sem se pa načakala, sem bila že malo čez 8 tam pa šele ob enajstih nazaj doma.
Pa za rezultate za kri so me klicali in je tudi vse ok, se je razmerje iz 1:4000 ( kar je bilo super že brez dht) povečal na 1:14000 tako da sem danes prov dobre volje.
Glede barvanja las, jaz jih sicer ne barvam ampak nej nebi bilo nič narobe.

Joj mene pa danes tako napenja, sem okoli kosila par suhih sliv pojedla da bi me mal odprlo pa sem sedaj vsa napihnjena, sej da bi šla na wc to pa ne.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.3.2011 20:07:28   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

Čer!

Kako ste klepetaveuser posted image user posted image user posted image

V MB je res kriza z oblačili; ene kavbojke sem si tudi jaz kupila v CA, pa so res ohlapne zgoraj. Pa dobro, za silo bodo. Sem si pa naročila preko ebay-ja tak vstavek za hlače, da vidim, če bo delovalo, da bi še kak mesec moje hlače nosila. Za zgoraj se še kaj najde, tudi v običajnih trgovinh. Zaenkrat, dokler ne eksplodiramuser posted image
Nimam pa nič več niti oblačil, niti stvari za dojenčka (razen postelje in jajčke, to sva posodila bratu), sem že vse stran dala (če bi me pred kakim letom vprašali, se mi sanjalo ne bi o še kakšnem tretjem user posted image ), ampak bova dobila nekaj na posodo, predvsem voziček Peg perego, čist ok; oblačila pa bomo že nabavili.

Eno VIP vprašanje - kaj pravite, koliko je nevarno barvanje las v nosečnosti????????? Moja mama je danes naredila celo paniko, jaz pa sem že dvakrat vmes bila pri frizerju, saj moram narastek - siv - barvati na 5 tednov. Niti pod razno ne mislim okoli hoditi siva. pa to zdaj ne govorim o parih sivih laseh, prosim lepo. Bom vprašala še ginekologinjo imam v četrtek pregled.

lep večer!

Tudi jaz se drugače barvam, ampak zdaj v nosečnosti se še nisem in se verjetno tudi ne bom... Meni je bilo rečeno, da si v nosečnosti lahko na lase daš kakšen preliv, ne smeš se pa barvati s kakšno agresivno barvo. 

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.3.2011 20:42:44   
Shamsia
KRST - midva sva prvo krstila, po svoji želji, ker sva sama krščena, nismo pa versko blazni. Za drugega pa ne vem kako bo, ker sva koruznika in baje ti prvi "greh" še spregledajo, kasneje pa bi te mogla kao "pamet" srečat (cerkvena poroka)  No, mim naju očitno ta še ni šla, tako da bomo vidli, kako bo s krstom, če ne bodo hotli pa nič, se bo otrok že sam odloču kaj hoče in kdaj.
BARVANJE - slišiš svašta, večina na koncu ne drži. Kšne agresivne barve, ki majo peroksid, naj se ne bi nanašale direkt do lasišča, ampk mal nad, to velja tut ko nisi noseč, da bi bli pa kšni dokazani negativni učinki, pa mislm, da ni stručkota, ki bi to potrdu. Bolj so škodljive samoporjavitvene kreme recimo, ker tista stvar prehaja direkt v kožo in potem pokaže neke spremembe na urinu - edin to sm slišala s prve roke, ampak tut ni blo nobene panike, sam prekinla je pač po nasvetu ginekologinje.

Dosti stvari je v glavi - ene komplicirajo u tri krasne, sama pa sem za neko zdravo mejo, kar te že sama pamet oz. logika uči. V prvi nosečnosti sem se tako ravnala in je bla do zadnjega dneva neproblematična, porod ultra hiter, tamala pa v dobrih treh letih, kot jih ma, še ni bla nikoli bolna, z izjemo vnetih ušes. Tako da podpišem zdejle za še eno tako izkušnjo.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.3.2011 20:50:00   
Teni_
Mi2 sva bila tudi koruznika, ko sta bili mali2 krščeni. Sva se poročila 2007, tamlajša pa je letnik 2005.user posted image  

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.3.2011 20:57:59   
Shamsia
user posted image  očitnu mamo mi bl zaplankane župnike user posted image  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.3.2011 21:01:22   
Teni_
user posted image user posted image user posted image Naš ni bil. Še pri starejši nam je šel fejst na roko, ker je bila botrca premlada, je bila takrat stara 16 let, pa bi morala bit 18.user posted image

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.3.2011 21:02:35   
jejhata
Ma, igla niti ni najhujše; bolj je neprijeten in pekoč občutek. Sicer imaš pa pred sabo ekran in gledaš, kaj se dogaja. Tista minuta je bila za mene cela večnost. Sicer pa take situacije hvalabogu hitro pozabimo, ker bomo kmalu poplačane za te muke: user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.3.2011 21:11:47   
issa
čer!!

kako ste kaj??
kar se tiče barvanja, sem tudi jaz slišala da ni nekega problem, če se ne uporablja agresivnih barv... tudi razmišljam da bi se, ker ma že fajn narastek..user posted image user posted image
hmm krst... midva nameravama kar oba hkrati krstit user posted image user posted image ,..ker starejšega še nisma,... bomo pač oba hkrati,pa bo. dalje pa tudi, kakor se bosta sama odločla...ker nismo ne jaz in ne moj iz neke vernih družin..
tako jaz sem pa danes zadnjič odelala svojo smeno (spet sama user posted image ) , do konca marca pa imam dopust....so mi ga skoraj pozabli dan...user posted image sem jih mogla spomnit...user posted image

joj cunjic pa še tudi nisem nič kupla.....so mi ble cene kar  vlke, glede na ni bilo nič izbire v H&M in C&A...user posted image user posted image bom pa mogla počasi ker me  hlače malce tišijo,.... stare nosečnike pa so pri trebuhu kar preveč narazen..user posted image user posted image

pomarančika ti kar poročaj kako so se tizdeli v živo, (vozičke mislimuser posted image ) ok?

jejhata čestitke za super razultate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.3.2011 22:20:39   
barbara85
Sem zjutraj bolj na hitrco pisala, ker je moj spal, je bil v nočni in ga je tipkanje motlo!

Ko ste se zadnjič o ginekologih menle, morem rečt da sem jst z svojo res full zadovoljna, skor vedno dela UZ, slikico vedno da, kar jo vprašam mi zelo dobro razloži, skratka vse super! Sem jo vprašala kdaj bom začutla brcike pa je rekla, da čez 5 tednov, ker v 1 nosečnosti je bolj pozno, v 2 pa je hitreje, ker tudi mame že vejo kakšen občutek je to! Tak da se bom še načakala!

Zibelko je moja mami dobila za darilo od brata za mene in je še v super stanju, sta bla oba nečaka notri! Tak da jst jo bom mela spodaj v dnevni, za goste, pa tko čez dan da bo notri, za daljši počitek pa noč pa bova v sobi imela otroš. pojstlico! Upam, da bova tako skupaj z mojimi samo največ 2 leti, ker hiška že stoji, samo je še kr nekaj dela preden se vseliva v njo!
Glede tašče in tasta, sta zelo dobrega srca in vse bi naredila za naju, včasih sta že malo preveč! In komej čakata na otročka, pa še tašča gre poleti v penzijo in je vsa presrečna da bo lahk pazla! Kar pa meni tudi paše, ker je moja mami že velik sestrine prepazla in zlo rada okrog hodi, je nočem obremenjevat s tem, kdaj pa kdaj že user posted image !
Je pa res da v isti hiši ne bi živela s taščo!

Glede krsta pa sva obadva krščena, sicer nisva strašna vernika, greva pa za velike praznike vedno k maši, tako da najin user posted image bo krščen, pol bova pa vidla, če bo ne bo hotu k obhajilu pa birmi, ga ne bova silila!!!

Je pa danes bil en res prekrasen dan in sem veliko prehodila, prvo z nečakom v vozičku, pol pa še z svojim dragim! Tako da upam da takšno super vreme kr ostane naprej, ker ti to da res energijo!!!

No zdej grem pa spat, pa se kaj oglasim!
Lepo spite in nočko!!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.3.2011 22:23:58   
barbara85
Aja pa glede barvanja, sem se glih prejšnji teden barvala in je kolegica frizerka in sem jo vprašala glede tega če se res nebi smela barvat, pa je rekla, da v šoli ji tega nikoli niso rekli, da se nosečnice nebi smele barvat! Tak da mislim, da ni panike! Pa mislim, da ene ko kadijo celo nosečnost pa je z otrokom vse OK, pa je nikotin bolj nevaren kot barva, tak da mislim da barvanje ni problem!!!

Lp

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
23.3.2011 6:48:58   
Teni_
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: jejhata

Ma, igla niti ni najhujše; bolj je neprijeten in pekoč občutek. Sicer imaš pa pred sabo ekran in gledaš, kaj se dogaja. Tista minuta je bila za mene cela večnost. Sicer pa take situacije hvalabogu hitro pozabimo, ker bomo kmalu poplačane za te muke: user posted image

Pomoje bom jaz kar vstran gledala. Sicer me drugače igle ne ganejo, sem se navadila jemanja krvi, ampak ta mi pa res grozno zgleda.

Vso srečo danes vsem na pregledih in NS.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
23.3.2011 7:16:42   
Pigy
Včeri zvečer sem vas preletela, ampak pisat se mi ni dalo.

Čakam, da se moj vrne, potem grem pa počasi na pregled... uh me je strah, a sploh ne vem česa. Sej potem popoldne ali proti večeru vam npišem kaj je bilo. Moram danes it po odpoved, pa po pošto....

IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika
Mi2 z mojim grema pa jutr gledat vozeka v koper, tega baby boom komi čakam

Komi čakam novice, kak je vozek, meni se ne da samo zaradi tega it pogledat v koper, pač bom počakala še malo.
Vidim da ste se pogovarjale glede krsta: midva ga ne bova krstila, pač sva vsak v svoji veri. Sej praznujeva tako mojo kot njegovo, samo mojih praznikov je večuser posted image . Pač sva se odločila že takoj na začetku ko sva se odločila da bova zaživela skupaj. Otrok se ne bo krstilo, in če bova kdaj imela sina, ga ne bova dala obrezat. Ko pa zrastejo naj se pa sam otrok odloči kaj in kako.

barvanje las- jaz sem se že pobarvala, enih 14 dni nazaj, pa pomoje se bom morala še pred porodnom.

IZVIRNO SPOROČILO: Shamsia

očitnu mamo mi bl zaplankane župnike  

Tam ko sem jaz doma, in ko sem se pred skoraj 8 leti odločila, da se ne bova z mojim poročila ampak bova koruznika (pač bi morala 2X delat poroko), je župnik sredi maše javno povedal, da kako so nekateri prepametni za poroko, majo raje koruzništvo z drugo vero, potem pa kao da je joj, ko ostanejo sami.user posted image Ma neki tazga, sej midve z mami sva takoj vedli da name leti in je ona revca še ne vem kok cajta jokala zaradi tega. Men se je pa pametno zdelo. Ampak, danes ko pogledam, uhhhh, kok jih zdej na koruzi živi, pa jim nič ne komplicira, pomoje je tud on moderen postaluser posted image

Nč, pičim pod tuš.

Vzuni je že tak lep sonček, komi čakam mal svežega zraka.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
23.3.2011 8:01:30   
2.2.
Dobro jutro!
Danes pa končno NS pop.
Noč smo preživeli kar v redu samonos imam zaštopan in grlo me boli. Sem ugotovila da verjetno zaradi vode, ki jo pijem iz pipe mora bit zelo mrzla-drugač mi več ne gre dol. ah bo že

Jaz imam vse zakrmente, mož pa samo krst; poročila sva se cerkveno in prvega otroka smo krstli prav tako bo tudi v nadalje....potem za obhajilo, se bojo pa sami odločili. Najprej šola potem pa drugo. Ker koliko danes zahteva cerkev...jojmeni...kaj še bo...

Jaz sem tudi zibko rabljeno dobila in sem jo imela v dnevnem prostoru čez dan, tam je i spala. ponoči je pa šla v sobo v posteljko.Se mi zdi da otrok ve kdaj ima počitek čez dan in noč za spat. Moja je bila stara 3t ko mi je začela spat celo noč.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
23.3.2011 8:12:16   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 12.04.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.04., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
29.03., Ljubljana, user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 03.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , 28.3., ?
Sunny_Dream, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.04., Ljubljana
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 07.04., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 06.04., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 08.04., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 08.04., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Postojna
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
04.04., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 11.04., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.04., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 12.04., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , 05.04.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 30.03., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 04.04., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
22.9.
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 01.04., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 06.04., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Ljubljana
, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 12.4., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 12.04., ?
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 19.04., ?, Ravne na Koroškem
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 15.04., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 76
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
23.3.2011 8:26:16   
Ajda_
Rainbow - knjiga, ki jo imam doma svetuje tako. Barvanje odsvetovano v prvem tromesečju oz. v prvem priporočajo pramene na folji. Ampak mislim, da ti tudi ne bo hudega. Jaz mislim z barvanjem malo počakat in se pobarvat šele junija, pred poroko.

Toliko iz moje strani, lp

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
23.3.2011 8:31:13   
mate0ja
Jutro,

krst - prva je krščena, drugi bo, če bodo spregledali koruzništvo. Mene ne moti toliko krst ampak to, da cela širna žlata misli, da mora biti zraven in da si potem dolžen ne vem kako žurko delat. Tako, da je že po krstu prve padla odločitev, če bova mela še enega bova šla na krst midva in botri in mogoče res mogoče babici in dedek. Sam se bo mogla ena babica lepo obnašat. Ker pri prejšnjem krstu je ona naredila zdraho. Še preden sva sploh vedela kdaj bomo imeli krst je vso širno žlahto obvestila, da bodo sigurno vabljeni. Pol je pa nama jokala da sva nestramna in nehvaležna in ji ne vem kaj hočevane, ko sva jo samo vprašala kako to da je že toliko ljudi vabljenih, midva pa niti ne veva ali bova otroka krstila. In midva norca na koncu res plačala fešto za 40 ljudi, zato da ne bova midva krivca ker se bo cela žlahta skregala. user posted image Pa že tko je vedela, da sva večino prihrankov porabila za opremo stanovanja, nakup avtomobila in otroško opremo. Seveda ni nič zraven dala za tiste povabljence, ki si jih je zaželela samo zato, da bi se kao šopirila s svojim "podmladkom" pred njimi.

Evola pa se spet konča pri tašči. user posted image

Sicer pa naša tamala obožuje cerkev. Pa ne se prosim smejat. Sva za božič hodile jaslice gledat vse naokrog. In ona se je v vsaki cerkvi usedla v klop in čisto mirno sedela. Sm jo enkrat hotla pustit in po pol ure sem jaz obupala ne ona. Tako da komaj čakava cvetno nedeljo in veliko noč. user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
23.3.2011 8:58:36   
jejhata
Helo,
moram delit tole novico: ravno sem stopila na tehtnico in se nisem nič zredila od zadnjega pregleda 10.3., to je tri tedne, čeprav smo imeli vmes praznovanje RD, ko se je tri dni jedlo in pilo. V zadnjih treh mesecih sem pridobila 2 kg, kar je zame dosežek, ker v prvi nosečnosti sem jih ta čas že pridobila 6 kg (bila je umetna oploditev, ko sem bila nafilana s hormoni).
Tudi jaz se barvam in sem se pred enim mesecem, torej v prvem tromesečju in se nameravam še 1krat - 2krat do konca. Saj niso več take agresivne barve kot včasih.
OK, zdaj pa na sonček knjigo brat. papa  

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
23.3.2011 9:33:43   
pumpkin23
Hej punce kako ste?
Kaj nej komentiram glede taščuser posted image . So super če niso preblizuuser posted image .
Vozički-tudi mi mamo JANE in ga ne zamenam.

Berem da ns je kar nekaj na bolniški, pa me zanima kako kej preživljate dneve. A ste res skos doma, al grete tudi v kakšno trgovino/kavico? Sm v ponedeljek oddala na komisijo zahtevek za podaljšanje bolniške in zdej me je strah da mi jo bojo podljšal do konca, kar pomeni da ostanemo brez dopusta-morja.

Za naš seznam sem pozabla napisat da naslednji pregled imam 18.4. in morfologijo 24.5.

izkoristite sončekuser posted image

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
23.3.2011 9:41:32   
jejhata
Pumpkin, bolniško ti ne bodo podaljšali do konca, ker jo podaljšujejo za 30 dni. Meni je G napisala na obvestilo zdravniku: rizična nosečnost, 1-2-krat sprehod/na dan. V prvi nosečnosti sem bila doma od prvega dne in nisem enkrat imela komisije. Mislim pa, da je dovoljeno iti na dopust; kaj pa če greš na vikend, ali k mami, saj tudi tam, kao počivaš, le lokacijo zamenjaš... Mene tega ni strah.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
23.3.2011 9:46:34   
lorelei82
Pozdravljene
Mater se vedno načvekateuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem po včerajšnjem nakupovanju ugotovila da se res splača it v Avstrijo, pa magari samo do Lipnice...pa ful fajn je kolegico zravn vzet ko ti tak fajn cotike nosiuser posted image . Sem našla par takih lepih majčk-tunik ko je pod prsmi lahko pasek pol pa se tak lepo razširi in buši poudari...sem zdaj končno spet veselauser posted image . Aja...pa prodajalke so tam fuuuulll prijazne ne pa tu v Sloveniji. Sma prišle s kolegico v trgovino pa celo večnost iščema cote pa nikjer nobene blizu, kaj šele kakšen pozdrav. Pol pa sma po 50 minutah iskanja in pomerjanje-še vedno same-končno našle eno ful dobro obleko (malo huda cena 130 EUR ampak OK) in se odpravima po tekočih dol do blagajne, pa se ena odzadi pridere da mi mora dat etiketo gor (to je trgovina v Europarku-Peek&Clopenburg oz neki takega). Sem jo kr hitro spesala da se zdaj več ne rabi štulit okoli pa provizije od mene kasirat glede na to da sem vso njeno delo sama opravla. Pa kaj si vsegega ne upajo!!!user posted image user posted image user posted image Se spomnim prej včasih ko sem prišla v kakšno majhno trgovinico pa ti je prodajalka ful cotik nanosla, pa še svetovala in povrhu odkrito povedla kaj ti paše in kaj ne, pa nič ji ni bilo težko. takrat mi res ni bil problem pol trgovine pokupit in dat dost denarja. Sma na koncu bile obe zadovolnji...zdaj pa se noben k.... več ne potrudi. Sori...sem se malo razpisala.

Glede barvanja pa sem jaz neki prebrala, da naj ne bi bilo neke panike, ampak da se lahko zgodi, da ti barva nena tak prime ali pa pride ven čisto neki ****.

Nič gremo dalje delat pol pa končno pregelduser posted image

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
23.3.2011 9:50:03   
2.2.
jaz si tudi barvam in sem si pred 1mesecem sem si pa bolj na moje barvo las da nebom glih hodila vsak drugi mesec ko bo narstek.

jaz sem tudi na bolniški in ti ne samo za en mesec podaljšujejo meni so tokrat za skoraj 2 meseca. na odločbi ti pa piše, kaj in kako. jaz imam mirovanje tako da sem res skoz doma, dobro da imamo veliko vrta okoli hiše in dvorišča da mi je to nekak oproščeno če sem zunaj npr. na vrtu ko se tamala igra. nesmem pa na sprehode v gozduser posted image . neupam pa niti zamale peljat v vrtec ni iskat jo ne hodim. izredno kadar imam pregled  grem na hitro v trgovino. kavice in podobno obisk trgovin pa si ne upam. baje so full strogi.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?