Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:52:34
|
|
|
|
katy83
|
aja, o Planici ste se menle? eh, to meni ni za tja hodit, bi me zazeblo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:52:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Odvisno od situacije- če bi imela šanso da je doma, jo verjetno bi. Drugače ne. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:53:05
|
|
|
|
ly117
|
Čokoladka nočko tudi tebi.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:53:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes ma daj...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:53:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Odvisno od situacije- če bi imela šanso da je doma, jo verjetno bi. Drugače ne. podpis jaz isto mislim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:54:13
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Jem ...saj ne rabim povedat kaj, ne?, zdaj vas grem prebrat kaj ste načvekale. Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes Čer. Dober tek! Kaj pa te? eh, pa daj, postrigla me je tak fejst, da si komaj čop naredim, pobarvala pa ...aleluja, barva nekak čudno primla, tam ko so bili moji lasi je dosti bolj svetlo kot tam k je blo pofarbano...pa saj to bi ona mogla vedet grrrrrrr, vedno sem bila zadovoljna z njo, zdaj pa je totalno zabluzla Bom mogla drugo najt....koliko te ima tvoj kaj cene? striženje + barvanje? Striženje ima 40€, barva pa ne on-imajo deljeno striženje in barvanje. Je pa barvanje od 34€ pa gor- odvisno kaj delajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:54:24
|
|
|
|
katy83
|
še enkrat hvala vsem za čestitke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:55:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Striženje ima 40€, barva pa ne on-imajo deljeno striženje in barvanje. Je pa barvanje od 34€ pa gor- odvisno kaj delajo. frizer je?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:56:35
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Striženje ima 40€, barva pa ne on-imajo deljeno striženje in barvanje. Je pa barvanje od 34€ pa gor- odvisno kaj delajo. frizer je? Če sem ti ga pa par postov nazaj priporočala. Ko si napisala, da si hodla v Celje in zdaj iščeš novega....frizerja mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:56:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Jem ...saj ne rabim povedat kaj, ne?, zdaj vas grem prebrat kaj ste načvekale. Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes Čer. Dober tek! Kaj pa te? eh, pa daj, postrigla me je tak fejst, da si komaj čop naredim, pobarvala pa ...aleluja, barva nekak čudno primla, tam ko so bili moji lasi je dosti bolj svetlo kot tam k je blo pofarbano...pa saj to bi ona mogla vedet grrrrrrr, vedno sem bila zadovoljna z njo, zdaj pa je totalno zabluzla Bom mogla drugo najt....koliko te ima tvoj kaj cene? striženje + barvanje? Striženje ima 40€, barva pa ne on-imajo deljeno striženje in barvanje. Je pa barvanje od 34€ pa gor- odvisno kaj delajo. trenutno so mi te cene nedostopne Drugače pa verjamem, da super dela, ko sem nekoč hodla k MM, sem plačevala sicer 15.000, ampak vedno zelo zadovoljna. Kateri salon pa ima tvoj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:56:49
|
|
|
|
arabela*
|
utrujena...me noge bolijo....fullll Zlagam v omaro, stvari otroške...sva še lajsno morala rezat stran, ker je šlo za milimetre...da je tako kot sem si zamislila Jutri bom sama, gre moj v Lawantal malo, mičkene v varstvo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:57:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Striženje ima 40€, barva pa ne on-imajo deljeno striženje in barvanje. Je pa barvanje od 34€ pa gor- odvisno kaj delajo. frizer je? Če sem ti ga pa par postov nazaj priporočala. Ko si napisala, da si hodla v Celje in zdaj iščeš novega....frizerja mislim. nisem vidla posta
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:57:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Striženje ima 40€, barva pa ne on-imajo deljeno striženje in barvanje. Je pa barvanje od 34€ pa gor- odvisno kaj delajo. frizer je? Če sem ti ga pa par postov nazaj priporočala. Ko si napisala, da si hodla v Celje in zdaj iščeš novega....frizerja mislim. očitno je spregledala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:58:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya utrujena...me noge bolijo....fullll Zlagam v omaro, stvari otroške...sva še lajsno morala rezat stran, ker je šlo za milimetre...da je tako kot sem si zamislila Jutri bom sama, gre moj v Lawantal malo, mičkene v varstvo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:58:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 trenutno so mi te cene nedostopne Drugače pa verjamem, da super dela, ko sem nekoč hodla k MM, sem plačevala sicer 15.000, ampak vedno zelo zadovoljna. Kateri salon pa ima tvoj? jaz sem vedno full plačevala, ker je imel ekstremne cene...ampak bila tud vedno zadovoljna tak da včasih se splača reskirat
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:59:20
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Jem ...saj ne rabim povedat kaj, ne?, zdaj vas grem prebrat kaj ste načvekale. Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes Čer. Dober tek! Kaj pa te? eh, pa daj, postrigla me je tak fejst, da si komaj čop naredim, pobarvala pa ...aleluja, barva nekak čudno primla, tam ko so bili moji lasi je dosti bolj svetlo kot tam k je blo pofarbano...pa saj to bi ona mogla vedet grrrrrrr, vedno sem bila zadovoljna z njo, zdaj pa je totalno zabluzla Bom mogla drugo najt....koliko te ima tvoj kaj cene? striženje + barvanje? Striženje ima 40€, barva pa ne on-imajo deljeno striženje in barvanje. Je pa barvanje od 34€ pa gor- odvisno kaj delajo. trenutno so mi te cene nedostopne Drugače pa verjamem, da super dela, ko sem nekoč hodla k MM, sem plačevala sicer 15.000, ampak vedno zelo zadovoljna. Kateri salon pa ima tvoj? Mič styling na Slovenski
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:59:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya utrujena...me noge bolijo....fullll Zlagam v omaro, stvari otroške...sva še lajsno morala rezat stran, ker je šlo za milimetre...da je tako kot sem si zamislila Jutri bom sama, gre moj v Lawantal malo, mičkene v varstvo mah nekak tak se reče..kraj v Avstriji
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 22:00:42
|
|
|
|
arabela*
|
grem dalje delat.... pridem kaj še kasneje
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 22:02:05
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya utrujena...me noge bolijo....fullll Zlagam v omaro, stvari otroške...sva še lajsno morala rezat stran, ker je šlo za milimetre...da je tako kot sem si zamislila Jutri bom sama, gre moj v Lawantal malo, mičkene v varstvo Uuuu, boš pa malo uživala! Jaz bi tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 22:03:30
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Tako, zdaj pa resno grem. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 22:04:09
|
|
|
|
ly117
|
Katy tam ko jaz hodim ima striženje 25€. No vsaj nazadnje je mela. Za barvanje pa ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 22:09:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Jem ...saj ne rabim povedat kaj, ne?, zdaj vas grem prebrat kaj ste načvekale. Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes Čer. Dober tek! Kaj pa te? eh, pa daj, postrigla me je tak fejst, da si komaj čop naredim, pobarvala pa ...aleluja, barva nekak čudno primla, tam ko so bili moji lasi je dosti bolj svetlo kot tam k je blo pofarbano...pa saj to bi ona mogla vedet grrrrrrr, vedno sem bila zadovoljna z njo, zdaj pa je totalno zabluzla Bom mogla drugo najt....koliko te ima tvoj kaj cene? striženje + barvanje? Striženje ima 40€, barva pa ne on-imajo deljeno striženje in barvanje. Je pa barvanje od 34€ pa gor- odvisno kaj delajo. trenutno so mi te cene nedostopne Drugače pa verjamem, da super dela, ko sem nekoč hodla k MM, sem plačevala sicer 15.000, ampak vedno zelo zadovoljna. Kateri salon pa ima tvoj? Mič styling na Slovenski vau
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 22:09:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 trenutno so mi te cene nedostopne Drugače pa verjamem, da super dela, ko sem nekoč hodla k MM, sem plačevala sicer 15.000, ampak vedno zelo zadovoljna. Kateri salon pa ima tvoj? jaz sem vedno full plačevala, ker je imel ekstremne cene...ampak bila tud vedno zadovoljna tak da včasih se splača reskirat ja, to je res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 22:11:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy tam ko jaz hodim ima striženje 25€. No vsaj nazadnje je mela. Za barvanje pa ne vem. Ta moja ima barvanje + striženje 25€, ampak če ga bo še dalje tak sračkala ...n vem, moram se navadit na obliko, pobarvala pa se bom sama, pa bo spet mir pol leta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 22:15:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Katy tam ko jaz hodim ima striženje 25€. No vsaj nazadnje je mela. Za barvanje pa ne vem. Ta moja ima barvanje + striženje 25€, ampak če ga bo še dalje tak sračkala ...n vem, moram se navadit na obliko, pobarvala pa se bom sama, pa bo spet mir pol leta Veš tistih 2x na leto že preživim 25€, barva me pa kolegica.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?