Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 20:55:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ čer... kaj te zmago Batina spet na tv? Danes sem se s šuhom od M. na avtu vozla po mestu, kr lep štikl. Od Smetanove do železniške, pa mi začne ena ženska trkat na okno od avta, pa mi kaže šuh od M. Nič mi ni blo jasno Hvala bogu, imamo zdaj oba šuha, preživela oba! Pol sem bla pri sekici malo na obisku. Se je preselila v Mb. Pa smo se lepo nasmejale. Prav pasalo je M. spi, zdaj pa čakamo obisk. Se gremo malo naseljence spet špilat Res hvala bogu, da si ti tak lepo vozla. Kaj so ono lepo hišo prodali? Glej, da boš zmagala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 20:56:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lukeja je že tudi sfalilo. Je spal danes v celem dnevu spal samo dobrih 5 minut. Jaz sem pa Saš-a pred 10 min dala spat komaj,sem ga namerno malo dalje pustila,ampak je že bil aut.Ju3 smo HB vsi doma,moj tudi,upam,da bo malo dalje spal.Maks pa je pri tašči ostal,je hotel k njej danes. Jaz tudi upam da bo L jutri dolgo spal. Ker moja noč bo kratka.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 20:57:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa imamo obisk. Je moja mama pri nas, ateja pa še čakamo. Gresta moj in ata jutri v Planico gledat polete pa ponoči krenejo iz Pesnice. Jaz ju pa seveda peljem v Pesnico moja mami bo pa tačas L ahtala. Joj, jaz bi tudi šla na polete, bom spet samo po TV gledala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 20:59:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa imamo obisk. Je moja mama pri nas, ateja pa še čakamo. Gresta moj in ata jutri v Planico gledat polete pa ponoči krenejo iz Pesnice. Jaz ju pa seveda peljem v Pesnico moja mami bo pa tačas L ahtala. Joj, jaz bi tudi šla na polete, bom spet samo po TV gledala. Super,jaz bi tudi šla to enkrat gledat v živo.malo manj pa je za tebe super,Ly!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:03:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa imamo obisk. Je moja mama pri nas, ateja pa še čakamo. Gresta moj in ata jutri v Planico gledat polete pa ponoči krenejo iz Pesnice. Jaz ju pa seveda peljem v Pesnico moja mami bo pa tačas L ahtala. Joj, jaz bi tudi šla na polete, bom spet samo po TV gledala. Super,jaz bi tudi šla to enkrat gledat v živo.malo manj pa je za tebe super,Ly! Navajena vsega hudega.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:04:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa imamo obisk. Je moja mama pri nas, ateja pa še čakamo. Gresta moj in ata jutri v Planico gledat polete pa ponoči krenejo iz Pesnice. Jaz ju pa seveda peljem v Pesnico moja mami bo pa tačas L ahtala. Joj, jaz bi tudi šla na polete, bom spet samo po TV gledala. I gre zdaj že 3.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:14:22
|
|
|
|
matcar
|
kaj zdaj? Spet vse tiho? Te grem brat pa spat,sama nem tukaj čorla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:19:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa imamo obisk. Je moja mama pri nas, ateja pa še čakamo. Gresta moj in ata jutri v Planico gledat polete pa ponoči krenejo iz Pesnice. Jaz ju pa seveda peljem v Pesnico moja mami bo pa tačas L ahtala. Joj, jaz bi tudi šla na polete, bom spet samo po TV gledala. I gre zdaj že 3. Jaz sem že bila in je suuupeeer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:21:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar kaj zdaj? Spet vse tiho? Te grem brat pa spat,sama nem tukaj čorla. Meni se je L zbudil. Zdaj sem pa že nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:22:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa imamo obisk. Je moja mama pri nas, ateja pa še čakamo. Gresta moj in ata jutri v Planico gledat polete pa ponoči krenejo iz Pesnice. Jaz ju pa seveda peljem v Pesnico moja mami bo pa tačas L ahtala. Joj, jaz bi tudi šla na polete, bom spet samo po TV gledala. I gre zdaj že 3. Jaz sem že bila in je suuupeeer. Jaz pa nisem nekak za tako. Sem rajši doma.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:24:55
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi po eni strani,sem pa bila že na Lisici,pa je bilo fenomenalno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:28:31
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Čer. Moj je M dal spat pred 10 min, jaz sem se pa tuširala. Danes je prišel 2 uri prej iz službe, ker ima jutri totalno gužvo (maturantski plesi) in bo še celo malo dlje 'potegnil'. Tako da bova dop in polovico pop kar sami. Vreme bo baje OK,samo upam da ne bo spet tak 'orkanski' veter. Sem si pa prej vzela eno urico zase in šla malo v mesto 'pošnofat' po trgovinah.....kupila nisem pa nič- pridna jaz! Čeprav bi rabila eno prehodno jaknico. Ampak je vedno prej M na vrsti kot pa jaz.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:29:39
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ čer... kaj te zmago Batina spet na tv? Danes sem se s šuhom od M. na avtu vozla po mestu, kr lep štikl. Od Smetanove do železniške, pa mi začne ena ženska trkat na okno od avta, pa mi kaže šuh od M. Nič mi ni blo jasno Hvala bogu, imamo zdaj oba šuha, preživela oba! Pol sem bla pri sekici malo na obisku. Se je preselila v Mb. Pa smo se lepo nasmejale. Prav pasalo je M. spi, zdaj pa čakamo obisk. Se gremo malo naseljence spet špilat Hhahahahahahaha! Zdaj si me pa res nasmejala! Dobro, da se je pozitivno končalo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:30:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi po eni strani,sem pa bila že na Lisici,pa je bilo fenomenalno. Bla kot otrok pa me je ful zazeblo. Rajži doma na toplem. Sem en veliki zapečkar.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:31:20
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ joj punce... danes je na vratih od M. vrtca pisalo, da se je pojavla nova gripa.. kaj te zdaj naj naredim Ve bi obdržale otrokece doma? Ne,jaz jih ne bi. Odvisno od situacije- če bi imela šanso da je doma, jo verjetno bi. Drugače ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:39:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi po eni strani,sem pa bila že na Lisici,pa je bilo fenomenalno. Bla kot otrok pa me je ful zazeblo. Rajži doma na toplem. Sem en veliki zapečkar. Ma,ja,saj sem jaz tudi,mi kr mine,ko se spomnim,da moram ven v snegu in mrazu.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:44:16
|
|
|
|
katy83
|
čer. Jem ...saj ne rabim povedat kaj, ne?, zdaj vas grem prebrat kaj ste načvekale. Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:46:02
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Jem ...saj ne rabim povedat kaj, ne?, zdaj vas grem prebrat kaj ste načvekale. Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes Čer. Dober tek! Kaj pa te?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:49:51
|
|
|
|
matcar
|
Nič.grem spat,ker že spit tu zraven. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:50:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Jem ...saj ne rabim povedat kaj, ne?, zdaj vas grem prebrat kaj ste načvekale. Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes Čer. Dober tek! Kaj pa te? eh, pa daj, postrigla me je tak fejst, da si komaj čop naredim, pobarvala pa ...aleluja, barva nekak čudno primla, tam ko so bili moji lasi je dosti bolj svetlo kot tam k je blo pofarbano...pa saj to bi ona mogla vedet grrrrrrr, vedno sem bila zadovoljna z njo, zdaj pa je totalno zabluzla Bom mogla drugo najt....koliko te ima tvoj kaj cene? striženje + barvanje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:50:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Jem ...saj ne rabim povedat kaj, ne?, zdaj vas grem prebrat kaj ste načvekale. Bila pri frizerki in sem razočarana ...ne vem kaj ji je blo danes Čer. Dober tek! Kaj pa te? Podpis in
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:51:19
|
|
|
|
katy83
|
nočko Matcar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:51:21
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Nočko matcar! Jaz tudi grem, nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:51:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi po eni strani,sem pa bila že na Lisici,pa je bilo fenomenalno. Bla kot otrok pa me je ful zazeblo. Rajži doma na toplem. Sem en veliki zapečkar. jaz tudi nisem za tako
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 18.3.2011 21:51:58
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?