|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
18.3.2011 11:13:58   
katy83
Punce moje, hvala za čestitke. Meni gre kr na jok ko berem vse te čestitke pa tiste na fb. user posted image user posted image
Pomoje se bom v nedeljo, ko bomo pihali svečko jokala. user posted image

Zdaj sva z malim že posodo v stroj zložla, pa nakup v hladilnik, pa cote obesla...bogi revček še za rojstni dan mora delat. user posted image
Popoldan grem k frizerju, T k moji mami , ati pa danes cel dan dela. user posted image

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
18.3.2011 11:29:47   
rina22
(Še tu):
Timotej, VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image Še naprej razveseljuj mamico in atija user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
18.3.2011 11:30:47   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Punce moje, hvala za čestitke. Meni gre kr na jok ko berem vse te čestitke pa tiste na fb. user posted image user posted image
Pomoje se bom v nedeljo, ko bomo pihali svečko jokala. user posted image

Joj, res tak mine leto in naši sončki tak zrastejo..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.3.2011 11:32:13   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Kaj počnete v tem bedastem vremenu? Jaz sem se včeraj učila do 1 zjutraj, danes pa me je M že ob 7.15 zbudila. Drugače nikoli ne vstane tako zgodaj.user posted image user posted image Zdaj se igrava, cartava in gledava risanke. Pa premišljujem kaj bi kuhala....nič se mi ne da. Diši mi McDonald's...user posted image user posted image user posted image

Midve trenutno nič, ker T. spi (komaaaaaj je zaspala..), jaz pa nekaj bluzim po netu.. Mogla bi se učit, pa nekak nimam volje, ker mi milijon drugih stvari leta po glavi user posted image
Jaz tudi danes ne bom nič kuhala.. Sem študirala, da bi si kaj naročile. kaj pa vem..

Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.3.2011 11:40:09   
matcar
Dan!

Katy-vse najboljše T. za 1. svečko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.3.2011 11:41:27   
sami0804

Timotej,vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.3.2011 11:41:31   
matcar
Predčasno iz kofetkanja,je moj tja še prišo,ker je že končal z šihtom in sem bla pečena.user posted image Če bi to vedla,mu ne bi rekla,da naj tja pride.Grrrr!!!!!Pol pa mi reče,naj grem nazaj.Ja,kot da lulam v kesel.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.3.2011 11:42:13   
matcar
Sami-pa ki se ti skrivaš? Te že pošteno pogrešam tukaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.3.2011 11:43:43   
tasa_m
Timotej, vse najboljše ob 1.svečki !

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.3.2011 11:59:10   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Odvajam se od rač.-dokaj nenamerno,bi reklauser posted image

Prenosnika sem dala M. v sobo,pa se mi potem zvečer ga ne ljubi selit okoli (je slaba baterija,pa mora bit vedno na el.priklopljen),ker mi ni s kablom za mešetarit,oni hišni pa dela tak počasi,da traja celo večnost,preden mi kako stran odpre,da bi pa kaj napisala,pa je že misija nemogočeuser posted image .

No,evo...takle mamo...si dam duška še kak dan dopoldan,samo odkar hodim na sprehode,me tak celi dopoldan ni...danes sem otroke spravla v šolo in vrtec,šla na sprehod,prišla nazaj,vzela vrečko in šla nabirat regrat...dokler me ni dež prignal domov.........zaj bo pa tak treba spet it malo k piskromuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.3.2011 12:15:47   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Odvajam se od rač.-dokaj nenamerno,bi reklauser posted image

Prenosnika sem dala M. v sobo,pa se mi potem zvečer ga ne ljubi selit okoli (je slaba baterija,pa mora bit vedno na el.priklopljen),ker mi ni s kablom za mešetarit,oni hišni pa dela tak počasi,da traja celo večnost,preden mi kako stran odpre,da bi pa kaj napisala,pa je že misija nemogočeuser posted image .

No,evo...takle mamo...si dam duška še kak dan dopoldan,samo odkar hodim na sprehode,me tak celi dopoldan ni...danes sem otroke spravla v šolo in vrtec,šla na sprehod,prišla nazaj,vzela vrečko in šla nabirat regrat...dokler me ni dež prignal domov.........zaj bo pa tak treba spet it malo k piskromuser posted image

mmmmmmmmm,jaz se bom tudi spravla nabirat,ga obožujem.ja,toti dež posrani ga res serje,saj čez vikend bi naj blo lepo,baje.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.3.2011 12:17:41   
matcar
Jaz pa pri G porihtala,stalež naprej,itak.Dobila napotnico za UZ maternice spet,moram na kontrolo v 32.tednu.Drugače je vse ok.Pa za nogo mi je rekla,da naj grem takoj k svoji Z,da me da naprej,ker je vidla,da komaj hodim.user posted image Te pa grem pol,itak moram potrdilo nest.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.3.2011 12:18:10   
arabela*

Kaj počnete v tem bedastem vremenu?

uživamo....
Moj sestavlja omaro, jaz pa vse potrebno še ramam zraven.....M zaspala, A se igra. študiram, da bo treba nekaj za jest naredituser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.3.2011 12:19:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22
Mogla bi se učit, pa nekak nimam volje, ker mi milijon drugih stvari leta po glavi user posted image

jaz tudi..pa se ne bom silila, ker mi ni... bom jutri nadoknadila ene dve urci, ker pišemo drug tedn  to matematikouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.3.2011 12:19:46   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

uživamo....
Moj sestavlja omaro, jaz pa vse potrebno še ramam zraven.....M zaspala, A se igra. študiram, da bo treba nekaj za jest naredituser posted image user posted image
Jaz nama pa delam pice zdaj,pol pa šibam k Z!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.3.2011 12:20:41   
arabela*

Predčasno iz kofetkanja,je moj tja še prišo,ker je že končal z šihtom in sem bla pečena.user posted image

zakaj sta šla ?user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.3.2011 12:22:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

veš kaj...to je samo izgovor....
jaz imam tud baterijo fuuul bogo, pa zvečer če ne druga vseeno nesem v otroško prenosnika....tolk že zdrži, medtem ko čakam, da A zaspiuser posted image

Se daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.3.2011 12:22:34   
matcar

Predčasno iz kofetkanja,je moj tja še prišo,ker je že končal z šihtom in sem bla pečena.user posted image

Ker sma mogla sodelavca od mojega peljat po avto k Marlesu.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.3.2011 12:23:26   
matcar
Saraya-kak si kaj z cajtom drugi teden? Dopoldan seveda.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.3.2011 12:24:15   
arabela*

uživamo....
Jaz nama pa delam pice zdaj,pol pa šibam k Z!

ma otroke imam doma........drugač ne bi študiralauser posted image ......pice nimma doma..., ker imam full mali zmrzovalnikuser posted image ...

fajn porihtajuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.3.2011 12:24:54   
CoKoLaDa84
Dete nahranjeno (pire&hrenovka) in previto pridno spi. Zdaj 3 dni že reeees pridno spi (2,5-3 ure). Že trkam!user posted image Jaz pa šibam lase oprat pa pridem nazaj. Še zdaj nisem naumila kaj bi nama skuhala. Mogoče bom jaz kar hrenovke, moj pa ne vem kaj bo....je vegetarijanec.user posted image Eh to kuhanje, skoz moram neke 3 različne jedi delat.....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.3.2011 12:25:15   
arabela*

Saraya-kak si kaj z cajtom drugi teden? Dopoldan seveda.user posted image

ja sem ravno študirala....se bova zmenle, ker še ne vem kako in kaj.... do srede nič...verjetno konc tedna. Sva na liniji, okejuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.3.2011 12:25:46   
arabela*

Ker sma mogla sodelavca od mojega peljat po avto k Marlesu.user posted image

ajauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.3.2011 12:26:40   
arabela*

Dete nahranjeno (pire&hrenovka) in previto pridno spi. Zdaj 3 dni že reeees pridno spi (2,5-3 ure). Že trkam!user posted image Jaz pa šibam lase oprat pa pridem nazaj. Še zdaj nisem naumila kaj bi nama skuhala. Mogoče bom jaz kar hrenovke, moj pa ne vem kaj bo....je vegetarijanec.user posted image Eh to kuhanje, skoz moram neke 3 različne jedi delat.....user posted image

res?

Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.3.2011 12:48:33   
CoKoLaDa84

res?

Ja, iz zdravstvenih razlogov.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?